گزارش تصویری از مسابقهی برنامه نویسی دانشجوی ایسیام تهران
مسابقات ایسیام (ACM) امسال در دانشگاه شریف و با حضور ۸۲ تیم از ۴۷ دانشگاه سراسر کشور برگزار شد. در مسابقهی امسال ۱۲ سؤال برای تیمها مطرح شده بود و باید در طول ۵ ساعت، تیمها برنامههایی میساختند که به سؤالها پاسخ دهد. اولین مسئله این مسابقات در ۲ دقیقه حل شد و تیم اول نیز چند دقیقه قبل از زمان ۵ ساعت مسابقهها موفق شده بود تمام سؤالات را جواب دهد.
تیمها میتوانستند با هر زبانی که دوست داشتند مسائل را حل کنند، اما به ترتیب زبانهای ++C، جاوا و پایتون به ترتیب بیشترین استفاده را داشتند.
در نهایت بعد از ۵ ساعت رقابت سنگین، تیمهای دانشگاه شریف رتبهی اول تا چهارم را به دست آورند. رتبهی پنجم و ششم به تیمهای دانشگاه تهران و بعد از آنها نیز تیمهای دانشگاههای بهشتی، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد و امیرکبیر به ترتیب رتبههای هفتم تا دهم را به دست آوردند.
از آنجایی که از هر دانشگاه فقط یک تیم به مسابقات جهانی ایسیام (ACM) راه پیدا میکند، تیم اول از دانشگاه شریف و تیم پنجم از دانشگاه تهران برای رقابت با تیمهای برتر در مسابقات جهانی شرکت خواهند کرد.
در ادامه گزارش تصویری زومیت از این رویداد را تماشا کنید:
پنجشنبه، برخی از تیمها پس از ثبتنام در حال رسیدگی به امور مختلف خود هستند.
مسابقات ACM فضای مناسبی است تا دانشجوها با یکدیگر آشنا شوند و این باعث میشود دانش بین آنها در جریان باشد.
بالن کافه بازار بیرون ساختمان دانشکده مهندسی کامپیوتر قرار دارد. مسابقات در دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار شد. کافه بازار حامی مسابقات ACM تهران بود.
ارائهی ارزشمند حسین اخلاقپور یکی از مدیران سابق ebay در مراسم افتتاحیه مسابقات که شرح کامل آن را میتوانید در مقالهی «مسابقات ACM ICPC افتتاح شد» مطالعه کنید.
مسائل ریاضی ذهن همهی شرکتکنندگان مسابقه را درگیر کرده است و تیمها تلاش میکنند تا با تقسیم کار، مسائل را زودتر حل کنند.
تیمها وقتی به پاسخ صحیح میرسند برنامه خود را برای قاضی ارسال میکنند و در صورتی که قاضی پاسخ را صحیح تشخیص دهد، به برگزارکنندهها اطلاع میدهد تا بادکنک مربوط به آن سؤال را روی میز تیم پاسخدهنده قرار دهند. تیمهایی که پاسخ بیشتری داده باشند، بادکنکهای بیشتری روی میزشان قرار دارد.
میز مربوط به تیم اول مسابقات که زودتر از باقی تیمها پاسخهای خود را ارسال کرده بود. با وجود اینکه در این زمان مشخص نبود که کدام تیم قهرمان میشود، اما انگار برخی حدس میزدند کدام تیم قهرمان میشود و با اعضای آن سلفی میگرفتند.
اعضای تیم قهرمان مسابقات از دانشگاه شریف، زودتر از باقی تیمها پاسخها را ارسال کردند و وقت خالی برای عکس گرفتن داشتند.
مسابقهی چالشی که در حاشیهی مسابقات اصلی ACM برگزار شد و در آن الگوریتم و هوش مصنوعی توسعه دادهشده توسط تیمها، با یکدیگر به رقابت میپرداختند.
نسبت زبانهای برنامهنویسی استفادهشده در مسابقات توسط تیمهای شرکتکننده.
اهداء جوایز به تیم قهرمان مسابقات از دانشگاه شریف.
عکس دستهجمعی پس از اتمام مسابقات با حضور اکثر شرکتکنندگان مسابقات.
نظرات