فایل‌های PSD لایه باز فتوشاپ را با سرعت ۲۰ برابری ذخیره کنید

پنج‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
اگر اهل فتوشاپ هستید و با فایل‌های لایه باز حجیم سروکار دارید، حتما تاکنون متوجه زمان‌بر بودن فرآیند ذخیره‌سازی فایل مورد نظر شده‌اید. زومیت را همراهی کنید تا راهکاری برای افزایش فوق‌العاده‌ی سرعت ذخیره‌سازی فایل‌های PSD در اختیار شما بگذاریم.
تبلیغات

در صورتی که اغلب در نرم‌افزار فتوشاپ با فایل‌های لایه باز بسیار حجیم که تعداد لایه‌های آن غیرقابل شمارش است، کار می‌کنید، به احتمال قوی شما هم از سرعت بسیار پایین عملیات ذخیره‌سازی فایل‌های PSD به ستوه آمده‌اید! اگر زمان یکی از مهم‌ترین ملاک‌های مورد نظر شما بوده و فضای ذخیره‌سازی زیادی در اختیار دارید، می‌توانید با اعمال تنظیماتی در فتوشاپ، فایل‌های PSD را تا ۲۰ برابر سریع‌تر از قبل در دیسک سخت ذخیره کنید.

دلیل کند بودن سرعت ذخیره‌سازی فایل‌های لایه باز، مربوط به نحوه‌ی فشرده‌سازی تصاویر در فتوشاپ است. نرم‌افزار فتوشاپ هم‌زمان با فرآیند ذخیره‌سازی فایل‌های حجیم لایه باز، عملیات فشرده‌سازی تصویر را هم به منظور صرفه‌جویی در فضای دیسک، انجام می‌دهد که این عملیات باعث کاهش شدید سرعت روند کاری می‌شود.

اگر فضای ذخیره‌سازی زیادی در اختیار دارید، می‌توانید برای ذخیره‌ی فایل حجیم خود در زمان بسیار کوتاه‌تر، عملیات فشرده‌سازی را غیرفعال کنید. شرکت ادوبی در سال ۲۰۱۱ یک پلاگین رسمی به نام “DisallowFlateCompressedPSD.plugin” برای فتوشاپ CS5 در پلتفرم‌های ویندوز و مک منتشر کرد که فرآیند فشرده‌سازی را برای تصاویر حجیم با فرمت PSD و PSB غیرفعال می‌کرد.

با نسخه‌ی جدید فتوشاپ (CS6)، دیگر نیازی به نصب هیچ‌گونه پلاگین اضافی ندارید. فقط کافی است که به مسیر Preferences→ File Handling رفته و در بخش File Compatibility، تیک عبارت “Disable Compression of PSD and PSB Files” را زده و اوکی کنید. هم‌اکنون باید از افزایش سرعت فوق‌العاده‌ای در ذخیره‌ی فایل‌های لایه باز برخوردار باشید.

هنگامی که نرم‌افزار فتوشاپ موجود در رایانه‌ی فوق‌العاده قدرتمند مک اپل را با پلاگین اصلی یاد شده مورد آزمایش قرار دادیم، یک فایل لایه باز ۱۱.۳۳ گیگابایتی را در زمان بسیار ناچیز ۲۵ ثانیه‌ای ذخیره کرد؛ درحالی که قبل از استفاده از این پلاگین، زمان ذخیره‌ی فایل ۴۹۵ ثانیه طول کشید. یعنی تقریبا یک بهبود عملکرد ۲۰ برابری حاصل شد!

نظر شما کاربران عزیز زومیت در این باره چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات