اندروید گو برای گوشی‌های ضعیف و پایین‌رده معرفی شد

پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۲
مطالعه 2 دقیقه
گوگل از نسخه‌ی جدیدی از سیستم عامل موبایل خود با نام اندروید گو رونمایی کرد که برای دستگاه‌های رده‌پایین بهینه شده است.
تبلیغات

تلاش گوگل برای توسعه‌ی سیستم عامل بهینه و سبک برای گوشی‌های ارزان‌قیمت و ضعیف بر هیچ کسی پوشیده نبود. غول فناوری مانتین‌ویو اپلیکیشن‌ها را برای مصرف کمتر منابع سخت‌افزاری و داده‌های اینترنتی بهینه‌کرده است. اما اکنون این شرکت تمرکز خود را بر بهینه‌سازی سیستم عامل موبایل اندروید معطوف کرده است.

گوگل ساعاتی پیش در خلال کنفرانس توسعه‌دهندگان I/O 2017 از اندروید گو (Android Go) رونمایی کرد. این سیستم‌عامل نسخه‌ی بهینه‌شده‌ی اندروید O‌ است و برای عملکرد روان روی دستگاه‌هایی با حافظه‌ی رم کمتر از ۱ گیگابایت عرضه خواهد شد. به گفته‌ی گوگل، این سیستم عامل سال ۲۰۱۸ به‌صورت آزمایشی عرضه می‌شود و سپس به‌صورت گسترده و توسط شرکای گوگل به کار گرفته خواهد شد.

گوگل کاربران چندزبانه و محدود از دسترسی به منابع اینترنتی را بازار هدف اندروید گو اعلام کرد. این سیستم عامل برای اجرای روان و بهینه روی دستگاه‌های رده‌پایین و ارزان توسعه یافته است. این سیستم عامل در کنار نسخه‌ی بهینه‌شده‌ی اپلیکیشن‌هایی اعم از کروم، یوتیوب‌گو و جی‌بورد تجربه‌ی تازه‌ای در دستگاه‌های رده‌پایین به ارمغان خواهد آورد.

جی‌بورد یکی از بخش‌هایی است که در اندروید گو تغییرات زیادی به خود دیده است. کیبورد گوگل اکنون توانایی تایپ و ترجمه‌ی همزمان دارد. کاربران می‌توانند کلمه‌ی مورد نظر خود را به هر زبانی تایپ کنند و معادل آن را در زبان مورد نظر به‌صورت آنی دریافت کنند. این قابلیت برای بازار‌های گوشی‌های ارزان و رده پایین مثل هند و آمریکای جنوبی در نظر گرفته شده است.

اندروید گو همچنین از نسخه‌ی مخصوصی از پلی‌استور بهره می‌برد که اپلیکیشن‌های بهینه‌شده‌ برای این نسخه از اندروید را عرضه می‌کند. گوشی‌های رده‌پایین و ارزان بازار‌های بین‌المللی در حال حاضر حداقل از ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم بهره می‌برند. این در حالی است که سیستم عامل موبایل جدید گوگل برای دستگاه‌های ارزان‌تر بهینه شده است. 

طبق اعلام گوگل، دو میلیارد دستگاه فعال مجهز به اندروید وجود دارد و بهینه کردن این سیستم عامل برای دستگاه‌های ارزان و رده‌پایین به هدف گوگل برای کسب یک میلیارد کاربر جدید کمک شایانی خواهد کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات