فلکس پای معرفی شد؛ نخستین گوشی تاشدنی دنیا با نمایشگر ۷.۸ اینچ

پنج‌شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸
مطالعه 3 دقیقه
فلکس پای نخستین گوشی تاشدنی دنیا است که ساعاتی پیش توسط شرکت Royole با قیمت بالا و مشخصات فنی مناسب، معرفی شد.
تبلیغات

ساخت گوشی با نمایشگر تاشدنی، موضوعی است که از مدت‌ها پیش توسط چندین شرکت مطرح دنیا موردبحث قرار گرفته و خیلی‌ها منتظر هستند تا سرانجام نخستین مدل این دستگاه را نظاره کنند. درحالی که خیلی‌ها انتظار داشتند سامسونگ به نخستین شرکت دنیا با گوشی تاشدنی تبدیل شود، Royole ساعاتی پیش از ساخت یک گوشی با چنین مشخصه‌ای خبر داد.

گوشی هوشمند فلکس‌پای که در دسته‌ی محصولات تاشدنی قرار می‌گیرد، در نگاه اول هم‌اندازه‌ی تبلت‌های امروزی است و پس از تا شدن، حجمی به‌اندازه‌ی یک کتاب کوچک اشغال می‌کند.

فلکس پای / FlexPai / نخستین گوشی تاشدنی دنیا

تصاویر و ویدیوهای منتشرشده از فلکس‌پای نشان می‌دهند که این دستگاه از طراحی آن‌چنان حرفه‌ای بهره نمی‌برد و بیشتر شبیه نمونه‌ی اولیه‌ی گوشی‌های تاشدنی است. در ضمن، این گوشی به‌هنگام تاشدن، بسیار قطور می‌شود و این می‌تواند نکته‌ای منفی برای آن به‌شمار بیاید. در کنار این موارد، به‌هنگام تا کردن نمایشگر فلکس‌پای، در مواقعی نرم‌افزار گوشی سردرگم می‌شود و عملکرد دقیقی از خود نشان نمی‌دهد. 

گوشی FlexPai که با شعار Unfold the Next Decade معرفی شده است، از نسل دوم نمایشگرهای تاشدنی فوق باریک Royole با امکان چرخش ۱۸۰ درجه‌ای بهره می‌برد.

فلکس پای / FlexPai / نخستین گوشی تاشدنی دنیا

در فلکس‌پای از نمایشگر بزرگ ۷.۸ اینچی تمام‌رنگی استفاده شده است که روی آن، سه لایه‌ی محافظ وجود دارد. به‌علاوه این گوشی تاشدنی از ویژگی شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند؛ به این‌صورت که در ۵ دقیقه‌ی نخست، باتری ۶ هزار میلی‌آمپرساعتی آن، ۲۰ درصد شارژ می‌شود. شرکت Royole مدعی شده است که نمایشگر این گوشی پس از بیش از ۲۰۰ هزار بار تا شدن، همچنان به‌خوبی کار می‌کند و دچار مشکل نمی‌شود. همچنین این نمایشگر گستره‌ی رنگی وسیعی را ارائه می‌دهد و ضمن داشتن کنتراست بالا، زاویه‌ی دید مناسبی هم دارد (تاکنون در مورد وضوح این نمایشگر، صحبتی به میان نیامده است).

فلکس پای / FlexPai / نخستین گوشی تاشدنی دنیا

گوشی تاشدنی فلکس‌پای برای پردازش وظیفه‌هایی که به آن محول می‌شود، از پردازنده‌های نسل بعد سری اسنپدراگون ۸ کوالکام بهره می‌گیرد؛ پردازنده‌ای که مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری و الگوریتم جدید هوش مصنوعی است و پتانسیل این را دارد که عملکرد بسیار خوبی از خود برجای بگذارد.

در نخستین گوشی تاشدنی دنیا، از دو دوربین ۱۲ و ۱۶ مگاپیکسلی استفاده شده است که می‌توانند ثبت تصاویر و ویدیوها را به امری جذاب تبدیل کنند. این دستگاه همچنین دارای حالت مالتی تسکینگ کاربردی است که می‌تواند برای خیلی‌ها خوشحال‌کننده باشد.

فلکس پای / FlexPai / نخستین گوشی تاشدنی دنیا

با همه‌ی این‌ها، نباید فراموش کنیم که فلکس‌پای قرار است در آینده‌ای نزدیک، رقبای قدرتمندی را در مقابل خود ببیند. گوشی تاشدنی سامسونگ طبق شنیده‌ها قرار است هفته‌ی آینده در کنفرانس توسعه‌دهندگان این شرکت حضور داشته باشد. در کنار این‌ها گفته می‌شود که ال‌جی و هواوی هم از مدت‌ها پیش، کار روی گوشی تاشدنی اختصاصی خود را آغاز کرده‌اند.

شرکت سازنده، گوشی تاشدنی فلکس‌پای را در دو نسخه با حافظه‌ی رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی و برچسب قیمتی ۸۰۹۹ و ۹۹۹۸ یوان معادل ۱۱۶۵ و ۱۴۳۸ دلار روانه‌ی بازار خواهد کرد.

نظر شما در این زمینه چیست؟ آیا فلکس‌پای شما را هیجان‌زده می‌کند؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات