ساندار پیچای اولین تغیراتش را پس از در دست گرفتن مدیریت گوگل انجام داد
همانطور که میدانید، گوگل دیگر ساختار گذشته را ندارد و با تشکیل یک هلدینگ با عنوان آلفابت، گوگل به همراه سایر کمپانیهایی که تحت نظر این کمپانی به فعالیت میپرداختند به زیر پرچم آلفابت رفتند. با توجه به اینکه لری پیج مدیریت آلفابت را بر عهده دارد، از اینرو ساندار پیچای به صندلی ریاست در گوگل تکیه داده است. حال پس از گذشته مدتی، پیچای تغییرات مورد نظر خود را در سطح مدیریتی گوگل به انجام رسانده است.
ساندار پیچای، نیل موهان، قائم مقام بخش تبلیغات ویدیویی و تصویری کمپانی را به مقام قائم مقام ارشد این بخش ارتقا داده است. همچنین هیروشی لاکهایمر که هماکنون به عنوان قائم مقام تیم اندروید ایفای نقش میکند، از این پس به در سمت قائم مقام ارشد اندروید، کروم و کرومکست انجام وظیفه خواهد کرد.
فیلیپ شیندلر نیز که به عنوان قائم مقام تبلیغات فصلی در گوگل فعالیت میکرد، سمت قائم مقام ارشد فروش و عملیات جهانی گوگل را در اختیار گرفته است.
هیروشی لاکهایمر از سال ۲۰۰۶ وارد گوگل شده است. لاکهایمر یکی از مهندسان کاربلد و توانای تیم اندروید است که به عنوان یکی از دوستان نزدیک پیچای نیز به شمار میرود. پیچای اعتماد زیادی به لاکهایمر دارد. با توجه به نقش جدید لاکهایمر، وی مسئولیتهای جدیدی را در قبال اندروید بر عهده خواهد داشت که از جملهی آن باید به تعامل با شرکای سختافزاری و نظارت روی سایر پلتفرمها نظیر اندروید اتو و گجتهای پوشیدنی اشاره کرد.
دیو بروک، یکی دیگر از افرادی است که با در اختیار داشتن سمت قائم مقام اندروید، در بخش مهندسی وظایف بیشتری را بر عهده خواهد گرفت.
نیل موهان پس از آنکه گوگل کمپانی DoubleClick را تصاحب کرد، وارد این کمپانی شد. وی وظیفهی مدیریت بخش درآمدزای آگهیهای نمایشی گوگل را بر عهده داشت. در طی سالهای گذشته وی در بخش آگهیهای ویدیویی و یوتیوب نیز فعالیتهای زیادی داشته و یک بازیگر بزرگ در عرصهی تبلیغات است.
موهان یکی از کارکشتهترین افراد شاغل در گوگل است که کمپانیهای بسیاری در پی جذب وی بودهاند. برای مثال میتوان به دراپباکس و توییتر اشاره کرد که در سالهای گذشته تلاشهای متعددی را برای در اختیار گرفتن وی دریغ نکردهاند. تغییرات جدید انجام شده در گوگل مربوط به بخشهای حساسی است که میتوان به جرات این بخشها را به شریانهای اصلی درآمد گوگل تشبیه کرد. باید دید که عملکرد افراد جدید چگونه خواهد بود و گوگل در برابر رقبایی نظیر فیسبوک چه عملکردی خواهد داشت.
نظرات