ابداع دانشمندان ژاپنی: باتریهای سدیمی ارزانقیمتی که با شکر ساخته میشوند
باتریهای لیتیومی (Lithium-ion)، معمولترین تکنولوژی برای تامین انرژی دستگاههای مدرن هستند. اما لیتیوم یک فلز کمیاب است که به سختی در طبیعت یافت میشود، و به همین دلیل کشورهایی که مجبور به وارد کردن آن هستند تلاش میکنند تا جایگزین مناسبی برای آن بیایند.
در ژاپن، محققین دانشگاه علوم توکیو، راهی برای ساخت یک باتری سدیمی (Sodium-ion) یافتهاند که با استفاده از شکر ساخته میشود.
البته برای ساخت این باتری به طور مستقیم از شکر استفاده نمیگردد. قبل از آن که بتوان از این ماده به عنوان آند در باتری سدیمی استفاده کرد، پودر ساکاروز با حرارت ۱۵۰۰ درجه سلسیوس در یک اجاق بدون اکسیژن به پودر کربن جامد تبدیل میشود. در واقع مواد بسیار زیادی وجود دارد که بتوان به روش مشابه آنها را به کربن جامد تبدیل کرد، اما مزیت استفاده از شکر آن است که این ماده در طبیعت و در همه جا به مقدار زیاد وجود دارد و میتوان به هر میزان آن را کشت کرد و از آن برای تولید باتری بهره برد.
تولید باتری با استفاده از مواد تجدیدپذیری که به سادگی تولید میشوند، هزینه تولید و در نتیجه قیمت نهایی دستگاههای همراه را پایین میآورد.
علاوه بر این، محققین دانشگاه توکیو متوجه شدهاند که باتریهایی که با استفاده از این منبع جدید تولید میشوند، ظرفیت بیشتری نیز خواهند داشت. شاید روزی گوشی هوشمند شما با استفاده از این تکنولوژی شیرین، عمر باتری بیشتر و قیمت کمتری داشته باشد!
گلکسی S25 اج، پرچمدار باریک کرهایها، ظاهراً با یک ماه تأخیر رونمایی میشود.
نیمقرن نوآوری و طراحی و خاطرهسازی؛ مایکروسافت با شگفتانهای ویژه برای طرفدارانش جشن ۵۰ سالگی خود را برگزار کرد.
خوشبختانه امکان تغییر نام کاربری در اینستاگرام وجود دارد و میتوانید با روش زیر برای تغییر آیدی اینستاگرام اقدام کنید.
جدیدترین گوشی آنر با تراشهی مدیاتک و سیستمعامل اندروید ۱۵ از راه رسید.
آنر دو گوشی اقتصادی Play 60 و 60m را با تراشهی مدیاتک و باتری پرظرفیت در چین رونمایی کرد.
جنسیس با خودروهای مفهومی چشمنوازش در نمایشگاه خودرو سئول، نگاهها را خیره کرد.
انتشار نسخهی آزمایشی رابط کاربری One UI 7.0 برای گلکسی A55 سامسونگ آغاز شد.