فرانسه و آلمان خواستار مالیات بیشتری از گوگل و اپل شدند
اتحادیهی اروپا شرایط مالیاتی خوب و سبکی برای شرکتهای فعال در حوزهی فناوری ایجاد کرده است. این موضوع، با اینکه کار را برای شرکتهای فناوری راحت میکند، ولی موضوع جالبی برای دولتها محسوب نمیشود. شرکتهای بزرگ آمریکایی با اینکه سود زیادی در این کشورها بهدست میآورند، ولی مالیات کمی پرداخت میکنند. این موضوع سبب شده است که کشورهای آلمان و فرانسه از شرکتهای اپل، گوگل، فیسبوک و آمازون بخواهند که سهم مالیات واقعی خود را پرداخت کنند.
برونو لومه، وزیر دارایی دولت فرانسه، میگوید:
اروپا باید یاد بگیرد که از منابع مالی خود با جدیت بیشتری دفاع کند. چین و آمریکا این کار را به درستی انجام میدهند.
مبحث مالیات شرکتهای فناوری در کشورهای اروپایی، یک مشکل جدی محسوب میشود؛ کشورهایی مثل ایرلند و لوکزامبورگ نرخ مالیات کمی برای این شرکتها در نظر گرفتهاند. این موضوع سبب شده است که شرکتهای بزرگ آمریکایی دنیای فناوری، دفاتر خود را در این کشورها تأسیس کنند و از پرداخت مالیات کم، سود زیادی بهدست آورند؛ اما کشورهایی مثل فرانسه و ایتالیا اعتقاد دارند که در حقشان اجحاف میشود. سال گذشته، کمیسیون اروپا به شرکت اپل دستور داد که ۱۵.۳ میلیارد دلار مالیات عقب افتادهاش را پرداخت کند.
ماه گذشته هم کشورهای آلمان و فرانسه، موضوع مالیات شرکتهای فناوری را بررسی کردند و قرار شد که نرخ جدید مالیات را در جلسهی رسمی اتحادیهی اروپا در مهرماه اعلام کنند. نظر شما در این مورد چیست؟
آیفون 16e رسما معرفی شد؛ اولین گوشی اپل در سال ۲۰۲۵ که در عین سنتگرایی، یکسری ویژگی مدرن در دل خود دارد و به رقابت میانردههای اندرویدی میرود.
سامسونگ سه گوشی میانردهی جدیدش را در وبسایت رسمی خود فهرست کرد؛ نشانهای از رونمایی در آیندهی نزدیک.
در جدیدترین نسخهی برنامه Samsung Notes، ویژگی حل سؤالات ریاضی اضافه شده است.
منصوری نسخهای شخصیسازیشده از فورد GT را با همکاری برند «آندر آرمور» و ستارهی NBA رونمایی کرد.
بیوایدی شاسیبلند لوکس جدید دنزا N7 را با قدرت فراوان و قابلیتهای پیشرفتهی سیستم رانندگی هوشمند «چشم خدا» رونمایی کرد.
آیفون 16e که لقب ارزانترین گوشی جدید اپل را یدک میکشد، در بازار ایران با قیمت چند میلیون تومان به فروش خواهد رسید؟
فروشگاه اینترنتی شاواز که در زمینه فروش آنلاین لوازم آرایشی، بهداشتی و عطر فعالیت میکرد، پس از چند سال فعالیت، بهطور رسمی به کار خود پایان داد.