تاریخچه ساعت های هوشمند و ویژگی های منحصر بفرد آن جهت مقایسه و خرید
ساعت هوشمند یک ساعت مچی کامپیوتری است که عملکردی فراتر از نشان دادن زمان دارد. مدلهای اولیه این ساعتها عملکردهایی همچون انجام محاسبات، ترجمه و انواع بازیها را داشتند، ساعتهای هوشمند جدید به صورت رایانهای است که قابلیت پوشیدن دارند. این نمونه از ساعتها با استفاده از یک سیستم عامل همراه، بسیاری از برنامههای گوشیهای موبایل را اجرا میکنند و به تلفنهای هوشمند متصل میشوند و میتوان بهوسیله این ساعتها بسیاری از کارهای تلفن همراه را انجام داد. این ساعت را میتوانید خرید از آمازون خریداری کنید.
تاریخچه ساعتهای هوشمند
اولین ساعت دیجیتالی Pulsar بود که سال 1972 عرضه شد، این ساعت را شرکت همیلتون تولید کرد که در سال 1978 سیکو آن را خرید. یک سال بعد ساعت Plusar (NL C01) وارد بازار شد که توانایی ذخیره 24 رقم اطلاعات را داشت. با معرفی کامپیوترهای شخصی در دهه 1980، سیکو شروع به توسعه ساعتهایی با قابلیت انجام محاسبات کرد. سال 1983 سیکو ساعتی به بازار عرضه کرد که تا 2000 رقم ذخیره میکرد که به همین دلیل اسم آن را Data2000 گذاشت. این مدل دارای یک صفحه کلید خارجی برای ورود اطلاعات بود.
سال 1984، RC-1000 اولین مدل ساعت هوشمند سیکو بود که تراشهای برای اتصال به کامپیوتر داشت و توسط Seiko Espon توسعه داده شده بود. این مدل میتوانست به اکثر کامپیوترهای محبوب آن زمان متصل شود.
کامپیوتر مچی RC-20 در سال 1985 با نام تجاری مشترک “Sieko Epson” منتشر شد. این مدل یک میکروپروسسور SMC84C00 8-bit Z-80، 8 کیلوبایت ROM و 2 کیلوبایت RAM داشت که دارای برنامههای کاربردی همچون برنامهریزی، یادداشتها، زمان جهانی و یک برنامه ماشین حساب چهار کاره داشت. LCD ماتریس نقطهای نمایشگر 32*42 پیکسلی داشت و از همه مهمتر به صفحهای لمسی مجهز شده بود.
RC-4000 PC DATA که در سال 1985 منتشر شد به عنوان "کوچکترین ترمینال جهان" نامگذاری شد. تقریباً ۱۰ سال بعد، Timex Datalink معرفی شد. این ساعت با همکاری شرکت مایکروسافت طراحی شده بود و قابلیت داشت تا 150 مخاطب را ذخیره و اطلاعات لازم مورد نیازش را از کامپیوتر دریافت کند.
سال 2001 ساعتی با بیشترین امکاناتی که تا آن زمان موجود بود با نام IBM WatchPad به بازار آمد. این مدل دارای نمایشگر 320 در 240 پیکسل بود که دارای پردازنده 74 مگاهرتزی و رم 8 مگابایتی بود. سیستم عامل لینوکس روی آن نصب بود که نرم افزار خاصی را به صورت پیشرفته داشت. این مدل بلوتوث نیز داشت و از یک حسگر اثر انگشت برای امنیت بیشتر برخوردار بود.
در سال 2004، مایکروسافت با ساعتی که در آن زمان بسیار پیشرفته بود، به نام SPOT مجدداً وارد بازار شد. این گجت پوشیدنی به صورت بیسیم به شبکه MSN Direct Network وصل میشد و اطلاعاتی همچون اخبار، هواشناسی، به روزرسانی نرم افزارها و... را دریافت میکرد.
بعد از آن اولین ساعت هوشمند که به سیستم عامل اندروید وصل میشد را شرکت سونی با نام Sony Smartwatch1 طراحی کرد. سپس شرکت Pebble با تولید ساعت هوشمندی که قابلیت اتصال به گوشیهای اندروید و ios را داشت، موجب انقلابی در این صنعت شد. مدتی بعد سونی نسخه پیشرفتهتر و بهبود یافته خود را با نام Sony Smart Watch 2 عرضه کرد.
از آن زمان تاکنون روز به روز شاهد پیشرفت این صنعت هستیم. برای شناخت بیشتر این محصول بهتر است مشخصات و ویژگیهایی که دارند را باهم بررسی کنیم.
ویژگیهای ساعت های هوشمند یا Smart Watch
همانطور که پیشتر ذکر شد، ساعتهای هوشمند قابلیت اتصال به گوشیهای هوشمند را دارند که بهوسیله آن میتوانید بسیاری از کارهای گوشی همراه را با ساعتتان انجام دهید. هدف از تولید این محصول انجام تمام کارهای تلفن همراه بهوسیله این ساعتها است تا در نهایت از تلفن همراه خود بینیاز شوید که تا به امروز این هدف محقق نشده است.
- مستقل بودن (مانند موبایلی است که به در دست شماست)
- مکالمه و قابلیت داشتن تماسهای تلفنی
- استفاده بهعنوان ساعت
- دوربین اختصاصی
- دارای حافظه جداگانه
- مجهز به سیستمعاملهای مختلف
- دارای حسگرهای مختلف از جمله شتابسنج، دماسنج، ارتفاع سنج، فشار سنج، قطب نما و حسگر ضربان قلب
- صفحه نمایش لمسی
- GPS و مسیریابی
- ماشین حساب
- بلوتوث و NFC
- نمایش نقشه
- صفحه نمایش گرافیکی
- و …
با استفاده از این ساعتها میتوانید تماس بگیرید، عکاسی کنید و هنگام خرید به عنوان کارت اعتباری از آن بهره ببرید. این ساعتها میزان حرکات، کالری مصرف و دریافتی توسط شما را ثبت و تجزیه و تحلیل میکنند. این موارد تنها نمونهای از بیشمار قابلیتهای این ساعت است.
این صنعت سرعت رو به رشد قابل توجهی را طی کرده است. امروزه شاهد عرضه ساعتهای هوشمند جدید هستیم. شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که به تکنولوژی اهمیت میدهید و پیشرو در استفاده از آنها هستید و داشتن ساعت هوشمند وسیله کاربردی برایتان است. حال برای اینکه بتوانید زودتر از بقیه خرید کنید و کالای اوریجینال با کیفیت عالی داشته باشید، بهترین راه خرید از سایتهای خرید آنلاین بدون مرز و از سایتهای خارجی مانند آمازون و ایبی است؛ برای این کار میتوانید از طریق شرکت چارسوق اقدام کرذه و کالای مورد نظرتان را خریداری کنید.
پایان رپورتاژ آگهی/
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و زومیت هیچ مسئولیتی در رابطه با آن نمیپذیرد.
آخرین بهروزرسانی پلی استیشن ۵، خاطرات گیمرهای قدیمی را دوباره زنده میکند.
فصل جدید همستر کامبت به نام HamsterVerse با بازیهای جذاب و وعدهی کسب درآمد رمزارزی و تونکوین از راه رسید.
یوتیوب بهمناسب ۲۰سالگیاش از پلیر جدید ویدیوها پرده برداشت؛ البته فعلاً نه برای همهی کاربران.
مقامات تجاری ایالات متحده درحال برنامهریزی برای اعمال تعرفههایی تا سقف ۳۵۲۱ درصد بر واردات پنلهای خورشیدی از چهار کشور جنوب شرق آسیا هستند.
آپدیت One UI 7 و اندروید ۱۵ برای کاربران ایرانی گلکسی S24 و گلکسی زد فولد ۶ در دسترس قرار گرفت.
ردیابی گوشی گم شده از طریق شماره تلفن ممکن است سادهتر از چیزی باشد که فکر میکنید. روشهای سریع و قانونی را در این مقاله بخوانید.
باگی ساده باعث میشود با آپدیت ویندوز ۱۱، یکی از هواپیماهای خاص در دنیای بازی GTA San Andreas حذف شود.