بیل گیتس از احتمال کشته شدن ۳۰ میلیون نفر به دنبال شیوع آنفولانزا میگوید
درست یک قرن پیش، یعنی در سال ۱۹۱۸ میلادی، بیماری آنفلونزا در جهان شیوع پیدا کرد که نزدیک به یکسوم از جمعیتِ آن زمانِ جهان را تحت تأثیر خود قرار داد. در پی شیوع این بیماری مسری و مرگبار، بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر جان خود را از دست دادند. حال بیل گیتس و متخصصان بهداشت عمومی بر این باور هستند که در صورت شیوع بیماری مشابه در جهان کنونی، ۳۳ میلیون نفر در عرض ۶ ماه جان خواهند باخت. با این وجود، اگر چنین اتفاقی دوباره رخ دهد، آثاری بهمراتب مرگبارتر و فراگیرتر از گذشته خواهد داشت.
برطبق نوشتههای یافتشده از اتفاقات صد سالِ گذشته، شیوع این بیماری با چنان سرعتی اتفاق افتاد که در عرض ۵ هفته، سراسر خاکِ ایالات متحده آمریکا گرفتار آن شد.
تنها پس از گذشت یک سال، ۵۰۰ میلیون نفر از جمعیت آن زمانِ دنیا، توسط این ویروس آلوده شدند؛ این تعداد یکسوم از جمعیت آن دوران را تشکیل میداد. فقط در ایالات متحده، ۶۷۵ هزار نفر جان باختند که آمار بسیار تأسفباری است.
حال با گذشت یک قرن از آن اتفاق، علم پزشکی پیشرفتهای خیرهکنندهای کسب کرده است؛ اما تفاوت دنیای کنونی با جهان گذشته، سهولت ارتباطات و به دنبالِ آن، راههای سریعتر برای شیوع بیماریها است. روزانه هزاران نفر از طریق هواپیم، به دیگر کشورهای سفر میکنند که همین امر، شیوع بیماریهای مسری از نقطهای به نقطهای دیگر را راحتتر از گذشته میکند.
متخصصان باور دارند که شیوع بیماری مشابه در زمانهی کنونی، میتواند در عرض ۶ ماه، ۳۳ میلیون نفر را به کام مرگ بکشاند. بیل گیتس از جمله افرادی است که مرتباً دربارهی این موضوع به مردم هشدار میدهد و در ماه گذشته نیز دوباره این موضوع را در گفتگویی دربارهی اپیدمیها بازگو کرد.
او در این گفتگو عنوان کرد:
در زمینهی تهدیدات زیستمحیطی، هیچ احساس ضرورتی وجود ندارد. جهان باید برای شیوع بیماریها آماده باشد؛ به همان جدیتی که برای جنگ خود را آماده میکنند.
در شبیهسازی ویدیویی که گیتس در اثبات حرفش آن را ارائه کرد، میتوان دید که آنفولانزا میتواند به تمام نقاط دنیا گسترش پیدا کند.
معمولاً از آنفولانزا بهعنوان کاندیدای اصلی بیماری فراگیر بعدی یاد میشود و به عقیدهی بسیاری از کارشناسان، دیر یا زود باید منتظر چنین رخدادی باشیم.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.
طبق گزارشها، مدل جهانی پرچمدار بعدی شیائومی یعنی شیائومی ۱۵ اولترا مثل نسل قبل مدت کوتاهی پساز معرفی نسخهی چینی از راه میرسد.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.
چهارشنبه ساعت ۲۰:۱۵ پوشش زندهی رویداد آنپکد ۲۰۲۵ را از زومیت دنبال کرده و شانستان برای برندهشدن یکی از ۱۰ شمش طلای زرپاد را امتحان کنید.