D1-lg

روشی برای پرینت تصاویر پیچیده پزشکی بدن انسان به‌ حالت سه‌بعدی

دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
مطالعه 7 دقیقه
با تکنیک جدید پرینت سه‌بعدی، می‌توانید به‌سادگی یک کپی از مغزتان را در اختیار داشته باشید.
تبلیغات
D4-mci

در تکنولوژی‌های تصویربرداری مانند MRI و سی‌تی اسکن، تصاویر نهایی حاصل مجموعه ای از برش‌ها هستند که توسط پرینتر سه‌بعدی قابل چاپ و مشاهده می‌شوند؛ اما فرایند دستیابی به آستانه‌ی اسکن‌های پزشکی به‌منظور تعریف اشیائی که باید چاپ شوند، پیش از اندازه گران و وقت‌گیر است (یعنی جدا کردن تصویر شیء مورد نظر از میان انبوه اشیاء موجود در تصویر) . در روشی جدید، داده‌های پزشکی به بیت‌مپ‌های (بیت‌مپ: نوعی فرمت تصویر) پردازش‌شده‌ی خاصی تبدیل می‌شوند و از این راه در زمان کمی مدل‌های سه‌بعدی معمول از اطلاعات بیمار چاپ می‌شود. دیترینگ یک روش گرافیکی کامپیوتری برای ترکیب چند نقطه و ایجاد عکس است.

تصویر سه بعدی از مغز استیون کیتینگ

این مدل سه‌بعدی پرینت‌شده از جمجمه و مغز استیون کیتینگ به وضوح تومور و دیگر جزئیات دقیق را نشان می‌دهد.

تصور کنید بتوانید مدل فیزیکی مغز خود را با تمام ویژگی های منحصربه‌فردش، در دستان خود بگیرید! این تنها یک بخش طبیعی از زندگی دکتر استیون کیتینگ است. در ۲۶ سالگی توموری به اندازه‌ی توپ بیسبال از مغز او جدا شد. در آن زمان او یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه MIT Media بود. اما کیتینگ کنجکاو بود که بداند مغز او قبل از برداشتن تومور به چه صورت بوده است و با هدف درک بهتر تشخیص و گزینه‌های درمان، شروع به جمع‌آوری داده‌های پزشکی کرد و مشغول به پرینت سه‌بعدی و سی‌تی اسکن شد؛ اما از آنجا که این کارها بسیار زمان‌بر و پ زحمت بود و او قادر نبود ویژگی‌های مهمی را که به دنبالشان بود، با دقت تشخیص بدهد، ناامید شد.

استیون کیتینگ با کپی سه‌بعدی تومور مغزش

کیتینگ ملاقاتی با برخی از همکاران گروه خود شامل اعضای مؤسسه‌ی ویز در دانشگاه هاروارد داشت. آن‌ها در حال بررسی روش جدیدی برای پرینت سه‌بعدی نمونه‌های بیولوژیکی بودند. احمد حُسنی، که در آن زمان پژوهشگر مؤسسه‌ی ویز بود، گفت:

هیچ وقت برای ما اتفاق نیفتاده بود که از این روش برای آناتومی بدن انسان استفاده کنیم تا زمانی که استیون آمد پیش ما و گفت: بچه‌ها، این داده‌های من است، چه کار می‌توانیم بکنیم؟

حاصل این همکاری بی‌مقدمه که پژوهشگران دیگری نیز در آن شرکت کردند، تکنیکی است که با آن می‌شود تصاویر حاصل از MRI، سی تی اسکن و دیگر اسکن‌های پزشکی را به‌سادگی و با سرعت تبدیل به مدل‌های فیزیکی با جزئیات بی‌سابقه کرد. این مطالعه در 3D Printing and Additive Manufacturing گزارش شده است.

بت ریپلی استادیار رادیولوژی دانشگاه واشنگتن می‌گوید:

زمانی که من قابلیت این تکنولوژی را دیدم، بسیار شگفت‌زده شدم. تکنولوژی مدل‌های پرینت‌شده‌ی سه‌بعدی بسیار دقیقی ایجاد می‌کند و با کمی کار دستی، پرینت سه‌بعدی را به‌عنوان ابزاری برای پژوهش و تشخیص در حوزه‌ی پزشکی در دسترس پژوهشگران قرار می‌دهد.
پرینت سه بعدی قلب بت ریپلی

بت ریپلی با یک مدل سه‌بعدی از قلبش

در تکنولوژی‌هایی همچون MRI و سی تی اسکن، تصاویری با وضوح بالا تولید می‌شود؛ این تصاویر حاصل مجموعه‌ای از برش‌هایی است که جزئیات ساختار درون بدن انسان را نشان می‌دهند و منبع ارزشمندی برای ارزیابی و تشخیص بیماری‌های پزشکی به‌شمار می‌روند.

بیشتر پرینترهای سه‌بعدی مدل‌های فیزیکی را طی فرایندی لایه‌به‌لایه می‌سازند، بنابراین تهیه‌ی لایه‌های تصاویر پزشکی برای ایجاد یک ساختار نهایی تعاملی آشکار بین این دو تکنیک است. اگرچه این جا یک مشکل وجود دارد: تکنولوژی‌های MRI و سی تی اسکن تصاویری با چنان جزئیات زیاد فراهم می‌کنند که اشیاء مورد نظر باید از بافت‌های اطراف جدا و تصویری واضح برای تشخیص و چاپ تبدیل شوند. این کار طی فرایند بسیار زمان‌بری که بخش‌بندی تصویر نامیده می‌شود، انجام می‌شود. در این فرایند یا یک رادیولوژیست به‌صورت دستی اشیاء مورد نظر را در قطعه‌های عکس دنبال می‌کند (گاهی صدها عکس برای یک نمونه)؛ یا طی فرآیند آستانه‌گذاری اتوماتیک با کامپیوتر این کار انجام می‌شود. در حالت اتوماتیک، یک برنامه‌ی کامپیوتری به‌سرعت مناطقی را که دارای پیکسل‌هایی در مقیاس خاکستری هستند، بر اساس یک سایه‌ی خاکستری که به‌عنوان آستانه‌ی سیاه و سفید در نظر گرفته شده است، به رنگ سیاه یا سفید تبدیل می‌کند.

اگرچه مجموعه داده‌های تصویری پزشکی اغلب حاوی اشیائی هستند که دارای شکل نامنظم و ناواضح بوده و مرزهای مشخصی ندارند؛ به‌عنوان یک پیامد، آستانه‌گذاری اتوماتیک (یا حتی بخش‌بندی دستی) اندازه‌ی یک شی را یا بیش از حد یا کمتر از حد نشان می‌دهند و موجب از بین رفتن جزئیات مهمی می‌شوند.

روش جدید که توسط نویسندگان این مقاله عنوان شده است، متخصصین دو حوزه را بهره‌مند می‌سازد و روشی سریع و بسیار دقیق برای تبدیل عکس‌های پیچیده به فرمتی است که به راحتی قابل تبدیل به اشیاء سه‌بعدی چاپی شود. کلید این پردازش، پرینت تصاویر با فرمت بیت‌مپ دیترینگ شده است؛ یک فرمت دیجیتالی که در آن هر پیکسل از یک عکس در مقیاس خاکستری تبدیل به یک سری از نقاط سیاه‌و‌سفید می‌شود و این تراکم پیکسل‌های سیاه است که سایه‌های مختلف خاکستری را تعریف می‌کند؛ به‌جای اینکه فقط تفاوت رنگ خود پیکسل‌ها در نظر گرفته شود.

مشابه حالتی که درمورد عکس‌های روزنامه‌ی سیاه و سفید از اندازه‌های متفاوت نقطه‌های جوهر مشکی برای نشان دادن سایه‌ها استفاده می‌شود، هر چه در یک منطقه‌ی خاص پیکسل سیاه بیشتری موجود باشد، آن منطقه تیره‌تر به نظر می‌رسد. با ساده کردن تمام پیکسل‌های سایه‌های مختلف خاکستری به ترکیبی از پیکسل‌های سیاه و سفید، عکس بیت‌مپ دیتر شده‌ ایجاد می‌شود. حال با یک پرینتر سه‌بعدی می‌توان به‌طور سریع و دقیق تصاویر پیچیده‌ی پزشکی را با استفاده از دو ماده‌ی مختلف که تمام تفاوت‌های ظریف داده‌های اولیه را حفظ می‌کند، چاپ کرد.

پژوهشگران از روش پرینت سه‌بعدی مبتنی بر بیت‌مپ برای ایجاد مدل‌هایی از مغز و تومور کیتینگ که در آن جزئیات موجود در داده‌های خام MRI از فاصله‌ی ۲۵سانتی‌متری توسط چشم انسان قابل تشخیص باشد، استفاده کردند. پژوهشگران با استفاده از همین روش موفق به چاپ یک مدل از دریچه‌ی قلب یک انسان با استفاده از مواد متفاوت برای بافت دریچه و پلاک‌های معدنی که درون دریچه شکل گرفته بود، شدند. این مدل به‌طور دقیق ویژگی‌های مکانیکی قلب را نشان می‌دهد و بینش جدیدی در مورد اثرات حقیقی پلاک‌ها روی عملکرد قلب فراهم می‌کند.

ویور نویسنده‌ی مسئول مقاله می‌گوید:

روش ما نه‌تنها امکان می‌دهد مدل‌های پزشکی با سطوح بالایی از دقت پرینت شود؛ بلکه موجب صرفه‌جویی قابل توجهی در زمان و هزینه هم می‌شود. برای مثال قطعه‌بندی دستی سی تی اسکن یک پای سالم انسان با تمام ساختارهای استخوانی، مغز استخوان، تاندون‌ها، ماهیچه‌ها، بافت‌های نرم و پوست، بیش از ۳۰ ساعت زمان می‌برد؛ حتی اگر این کار توسط یک فرد حرفه‌ای انجام شود، ولی ما با روش جدید قادریم این کار را در کمتر از یک ساعت انجام دهیم.

پژوهشگران امیدوارند که روش آن‌ها به‌همراه پرینت سه‌بعدی، ابزاری مناسب برای آزمون‌ها و تشخیص‌ها، آموزش بیمار و درک بدن انسان شود.

حُسنی می‌گوید:

اکنون برای بیمارستان‌ها استخدام تیمی از متخصصان برای پرینت سه‌بعدی و قطعه‌بندی تصاویر پزشکی بسیار هزینه‌بر است و ما امیدواریم این شرایط تغییر کند.

برای ایجاد چنین شرایطی، لازم است که برخی از عناصر ثابت حوزه‌ی پزشکی نیز تغییر کند. بیشتر اطلاعات بیماران برای صرفه‌جویی در فضای سرور بیمارستان به‌حالت فشرده نگهداری می‌شوند بنابراین اغلب، دسترسی به فایل‌های خام MRI و سی تی اسکن مورد نیاز برای چاپ سه‌بعدی دشوار است. علاوه بر این برای موفق شدن این کار، نیاز به دستگاه‌های پیشرفته‌تری در زمینه‌ی پرینت سه‌بعدی است. بسته‌های نرم افزاری ویژه‌ای نیز باید برای این کار طراحی شود. با وجود همه‌ی این موانع، پژوهشگران اطمینان دارند که یافته‌های آن‌ها دارای ارزش زیادی برای جامعه پزشکی است. ویور می‌گوید:

من تصور می‌کنم طی پنج سال آینده روزی می‌رسد که هر بیماری که برای یک MRI یا سی تی اسکن معمولی، به پزشک مراجعه می‌کند، می‌تواند یک مدل سه‌بعدی از داده‌های مربوط به بیماری خود را طی مدت زمان کوتاهی در اختیار بگیرد.

کیتینگ که طرفدار دسترسی بیماران به داده‌های پزشکی خود است و هنوز برای اینکه بیند که پس از جراحی درون مغزش چه اتفاقی افتاده است و مطمئن شود که تومور برنگشته است، از اسکن‌های MRI خود، مدل‌های سه‌بعدی چاپ می‌کند، می‌گوید:

توانایی درک اینکه درون بدن شما چه می‌گذرد و اینکه آن را در دستهای خود بگیرید و تاثیر درمان را ببینید به‌طور باور نکردنی نیرو بخش است.

مدیر مؤسسه ویز می‌گوید:

کنجکاوی یک از بزرگ‌ترین مشوق‌های ابداع است به‌خصوص اگر جستجو در بین موضوعات و مؤسسات مختلف باشد. مؤسسه ویز افتخار دارد که فضایی است که در آن این نوع اختراعات بین رشته‌ای شکوفا می‌شود.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
نمای جلو و عقب خودروهای جنسیس X Gran Coupe و X Gran Convertible
خودرو لوکس و باشکوه جنسیس G90 در مدل‌های کوپه و کانورتیبل به‌نمایش درآمد

جنسیس با خودروهای مفهومی چشم‌نوازش در نمایشگاه خودرو سئول، نگاه‌ها را خیره کرد.

19
2 روز پیش
نمایشگر گلکسی A55
آپدیت One UI 7 برای گلکسی A55 منتشر شد؛ اما به‌صورت آزمایشی

انتشار نسخه‌‌ی آزمایشی رابط کاربری One UI 7.0 برای گلکسی A55 سامسونگ آغاز شد.

96
15 ساعت پیش
تلویزیون براویا سونی در حال نمایش رنگ در سالن پذیرایی خانه
«پادشاه تلویزیون‌ها» نونوار شد؛ رونمایی تلویزیون‌های ۲۰۲۵ سونی با مشخصات جذاب

سونی نسل جدید تلویزیون‌های ۲۰۲۵ خود را با ویژگی‌های ارتقایافته معرفی کرد.

36
2 روز پیش
لوگو اپل Apple روی فروشگاه حضوری آسمان تاریک
مهندس کارکشته اپل آمریکا را ترک کرد و حالا می‌خواهد به صنعت تراشه چین کمک کند

چین در مسیر خودکفایی تراشه‌سازی گام برمی‌دارد و حالا مهندس برجسته‌ی اپل تصمیم گرفته است در این مسیر نقش‌آفرینی کند.

69
2 روز پیش
والپیپر ۵۰ سالگی مایکروسافت
مایکروسافت به مناسبت ۵۰ سالگی‌اش والپیپرهایی چشم‌نوار منتشر کرد [دانلود]

نیم‌قرن نوآوری و طراحی و خاطره‌سازی؛ مایکروسافت با شگفتانه‌ای ویژه برای طرف‌دارانش جشن ۵۰ سالگی خود را برگزار کرد.

36
2 روز پیش
آنر ۴۰۰ لایت در رنگ مشکی
آنر ۴۰۰ لایت معرفی شد؛ نمایشگر ۱۲۰ هرتز، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و قابلیت‌های هوش مصنوعی

جدیدترین گوشی آنر با تراشه‌ی مدیاتک و سیستم‌عامل اندروید ۱۵ از راه رسید.

43
یک روز پیش
چگونه نام کاربری اینستاگرام خود را تغییر دهیم؟

خوشبختانه امکان تغییر نام کاربری در اینستاگرام وجود دارد و می‌توانید با روش زیر برای تغییر آیدی اینستاگرام اقدام کنید.

11
14 ساعت پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-B6Snappshop
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
00:38:14
LG QNED86 TV
بهترین انتخاب برای گیم و فیلم! بررسی تلویزیون ۸۶ اینچی ال‌جی
00:12:39
عکس ابزارهای ذخیره‌سازی فایل از قدیم تا جدید
سفر شگفت‌انگیز دنیای ذخیره‌سازی اطلاعات؛ از گذشته تا امروز!
00:14:56
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
وان پلاس ۱۳؛ ارزشمندتر از گلکسی اس ۲۵ اولترا؟
00:16:13
عکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت در ابعاد جدید
آنباکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت به بهانه نوروز ۱۴۰۴
00:23:39
عکس یخچال MoodUp ال‌جی
این یخچال با روح و روانت بازی می‌کنه 🧊
00:05:48
بررسی هدفون سونی WF-1000XM5
بررسی هدفون توگوشی XM5 سونی
00:10:23
عکس گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو و ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس
بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو و ۱۴ پرو پلاس 5G
00:13:31
زومکست با مدیرعامل جاباما
گفتگو با مدیرعامل جاباما؛ فرصتی برای دیدن ناشناخته‌های ایران
00:38:48
دیگه گلس نخر در حال شکستن یک گلس
شیشه‌های ضد خش گوشی چطوری ساخته می‌شن؟
00:13:15
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
00:14:33
عکس بهزاد مرعشیان و امیر خاوران در کنار هم
سرویس تحقیقات بازار دیجی‌کالا چیه؟
00:30:05
موشک استارشیپ روی سکوی پرتاب در تاسیسات استاربیس
پخش زنده پرتاب آزمایشی هشتم موشک استارشیپ
02:00:00
عکس مهرداد با قطعات داخلی آل این وان gt624 گرین
بررسی آل این وان گرین مدل GT624
00:35:45
عکس گوشی پوکو X7 پرو در دست
بررسی گوشی پوکو X7 پرو
00:10:50
عکس مسعود یوسف‌نژاد در کنار بهزاد اکبری
عقب‌گرد اکوسیستم استارتاپی بر اثر فیلترینگ
00:36:29
عکس گوشی‌های پوکو ایکس ۶ پرو و داریا باند ۲ در کنار هم
مقایسه گوشی داریا باند ۲ با پوکو X6 Pro
00:11:29
عکس گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس در کنار هم و مقایسه دوربین
مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا و آیفون 16 پرو مکس
00:47:42
عکس ری‌برندینگ همراه اول و ساین جدید این اپراتور
مراسم ری‌برندینگ همراه اول؛ هویت جدید چه فرقی کرده؟
00:07:27
زومیت چطور بررسی می‌کنه؟
محصولات چطور تو زومیت بررسی می‌شن؟ 🔍📦
00:10:48
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
00:06:49
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
coming soon...

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از29,999,900تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از36,866,600تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
3.7
پوکو X7 شیائومی

از26,930,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از29,400,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.4
گلکسی اس 25 سامسونگ

از76,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.5
آیفون 16 اپل

از84,970,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.8
آیفون 16 پرو مکس اپل

از169,699,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از158,999,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از13,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از27,791,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,399,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از27,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از27,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از42,966,600تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از23,756,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.8
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از54,818,800تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از93,733,300تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4
آیفون 13 پرو اپل

از73,000,000تومان

گوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیومگوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیوم
4.1
آیفون 15 پرو مکس اپل

از143,800,000تومان

گوشی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 نقره ایگوشی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 نقره ای
4.3
گلکسی A34 سامسونگ

از21,999,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات