Anafi؛ پهپاد ۳۲۰ گرمی و تاشوی پروت معرفی شد

جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
مطالعه 4 دقیقه
انافی، پهپاد تاشوی سبک‌وزن شرکت فرانسوی پروت با قدرت تصویربرداری فوق‌العاده خوب و سیستم ارتباطی پیشرفته معرفی شد.
تبلیغات

شرکت فرانسوی Parrot، جدیدترین پهپاد خود را به نام Anafi معرفی کرد. انافی پهپاد تاشوی جمع‌وجوری است که تنها ۳۲۰ گرم وزن دارد. پیش از انافی، آخرین پهپاد پرت، Bebop 2 نام داشت که دو سال قبل رونمایی شد. وزن بی‌باپ ۲ حدود ۵۰۰ گرم است و بر خلاف انافی، تاشو نیست؛ بدین ترتیب انافی سبک‌‌ترین و هم‌چنین پیشرفته‌ترین پهپاد پروت محسوب می‌شود. از ویژگی‌های پهپاد جدید پروت می‌توان به قابلیت برقراری ارتباط و دوربین پیشرفته‌تر اشاره کرد.

Anafi از دوربین ۲۱ مگاپیکسلی بهره می‌برد که روی محوری با امکان چرخش ۱۸۰ درجه قرار دارد. این دوربین قابلیت ضبط ویدیو‌ی 4K HDR با نرخ ۳۰ فریم‌ بر ثانیه و 1080p HDR با نرخ ۶۰ فریم‌ بر ثانیه‌ دارد. طبق اعلام Parrot دوربین‌ انافی می‌تواند تا سه برابر قدرت بزرگنمایی داشته باشد؛ البته وقتی با رزولوشن فول‌ اچ‌دی تصویربرداری شود، تنها تا دو برابر قدرت بزرگنمایی در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

Parrot Anafi / پروت عنافی
Parrot Anafi / پروت عنافی
Parrot Anafi / پروت عنافی
Parrot Anafi / پروت عنافی

در اپلیکیشن جدید پهپاد برای گوشی‌های اندروید و iOS‌، کاربران دو گزینه در اختیار دارند و می‌توانند دوربین را رزولوشن ۱۲ یا ۲۱ مگاپیکسل تنظیم کنند یا حالت فیلم‌برداری را تغییر دهند. انافی از هایپرلپس پشتیبانی می‌کند که در آن کاربر می‌تواند نرخ پخش ویدیو را تا ۲۴۰ برابر افزایش دهد. پهپاد جدید پروت امکان ثبت اسلوموشن یا ویدیوهایی با نرخ فریم بالغ بر ۶۰ فریم‌ بر ثانیه نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد. دوربین انافی از لرزش‌گیر مکانیکی و دیجیتال تصویر نیز بهره می‌برد.

Parrot Anafi / پروت عنافی

Anafi مانند بسیاری از پهپادهای بازار، می‌تواند با استفاده از تکنولوژی تشخیص بدن، کاربر را تعقیب و از او عکسبرداری کند؛ بدین ترتیب امکان ثبت تصاویر سلفی با انافی فراهم خواهد بود. پهپاد جدید پروت می‌تواند با یک بار شارژ، به مدت ۲۵ دقیقه به‌راحتی کار می‌کند و البته امکان تعویض باتری هم وجود دارد. هزینه باتری یدک انافی، ۹۹ دلار خواهد بود. باتری انافی از طریق پورت USB-C و با وجود پشتیبانی از فناوری شارژ سریع، ظرف مدت یک ساعت و نیم شارژ می‌شود.

در حین کار کردن با انافی، اگر شارژ باتری کم شود، سیستم هوشمند باتری به کاربر اطلاع می‌دهد که برای بازگشت چقدر شارژ نیاز دارد تا کاربر بتواند به موقع و قبل از تمام شدن باتری، پهپاد را به آشیانه بازگرداند. سرعت انافی در حالت اسپرت می‌تواند به ۵۱.۵ کیلومتر بر ساعت برسد و در مقابل وزش باد تا سرعت ۵۳.۱ کیلومتر بر ساعت مقاوم است. تمامی کنترل‌ها و ماژول‌ها از طریق اپلیکیشن جدید FreeFlight 6 در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. 

گوشی‌های هوشمند اندروید یا iOS به‌راحتی روی کنترلر انافی جای می‌گیرند و کافی است گوشی از طریق پورت USB-A به کنترلر پهپاد متصل شود. پروت مدعی است که این اتصال به کاربر کمک می‌کند استریم ویدیوی بدون افکت کیفیت و پایداری داشته باشد. کاربران برای کنترل و هدایت پرواز پهپاد، می‌توانند از جوی‌استیک کنترلر استفاده کنند یا به‌صورت مستقیم از طریق کلید‌های نرم‌افزار کنترلی روی گوشی خود، این کار را انجام دهند. انافی حدود ۳۵ درصد سروصدای کمتری نسبت به پهپاد نسل قبلی خود تولید می‌کند؛ به‌عنوان مثال پهپاد جدید پروت، حین پرواز در اتاق کنفرانس کوچک، سروصدای آزاردهنده‌ای تولید نمی‌کند؛ البته بی‌شک نمی‌توان انافی را پهپادی بی‌صدا خطاب کرد.

Parrot Anafi / پروت عنافی

یکی از دستاوردهای پروت با انافی، پیشرفت سیستم ارتباطی آن نسبت به پهپاد پیشین پروت است. Bebop 2 در حفظ اتصال خود با گوشی دچار مشکل می‌شد و اغلب سیگنال را از دست می‌داد. طبق ادعای پروت، از آنجایی که به هر پایه‌ی انافی یک آنتن اضافه شده است و همه آنتن‌ها به کنترلری برای جفت شدن با شبکه وای فای متصل هستند، قدرت آنتن‌دهی Anafi برای ارتباطات از نسل قبلی به‌مراتب پیشرفته‌تر شده است و بردی برابر با ۳.۸ کیلومتر دارد. به‌علاوه سیستم اتصال انافی هوشمند است و می‌تواند فرکانس عملکرد خود را بر اساس میزان سیگنال‌های موجود در هوا تنظیم کند. این سیستم هوشمند می‌تواند فرکانس را بین ۲.۴ تا ۵ گیگاهرتز و پهنای باند ۱۰ مگاهرتز به‌طور خودکار تغییر دهد. 

Parrot Anafi / پروت عنافی

بر اساس اعلام شرکت سازنده، انافی با قیمت ۶۹۹.۹۹ دلار روز اول ژوئن (۱۱ خرداد) در دسترس است. قطعا Anafi می‌تواند رقابت جدیدی در بازار پهپاد ایجاد کند. رقیب اصلی پهپاد جدید، محصول شرکت DJI است. Mavic Air با قیمت ۷۹۹ دلار می‌تواند با رزولوشن 4K تصویربرداری کند و بردی برابر با ۴ کیلومتر ( ۲.۵ مایل) دارد. واضح‌ترین وجه تمایز بین این دو پهپاد، سیستم ممانعت از برخورد است که انافی از آن بهره نمی‌برد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات