اسکیت بورد برقی Boardzilla معرفی شد
شرکتی به نام EV4 متعلق به جک اسکوپینسکی، چند سالی است که در زمینهی تولید سهچرخهها و چهارچرخههای کوچک برقی فعالیت دارد. در جدیدترین خبر منتشرشده از این شرکت کوچک، EV4 اسکیت بورد جدید به نام بردزیلا (Boardzilla) را رونمایی کرده است. این اسکیت بورد برقی تواناییهای بسیار زیادی دارد و آن را باید واقعا گودزیلای دنیای اسکیت بوردها دانست. در عین حال بردزیلا کوچکترین محصول ساختهشده توسط EV4 محسوب میشود.
گرچه امروز در بازار، اسکیت بوردهای آفرودی زیادی وجود دارند اما بردزیلا دارای طراحی خاصی و منحصربهفرد خود اسکوپینسکی است. در ساخت این اسکیت بورد برقی ۴۶ سانتیمتری نیز،همانند بسیاری از محصولات EV4 از آلومینیوم مخصوص صنایع هوایی استفاده شده است و طراحی بسیار صنعتی دارد. بیشتر بخشهای بردزیلا ساخت EV4 هستند اما برخی قطعات نیز از شرکتهای دیگری مانند Maytech و Trampa گرفته شدهاند.
در بردزیلا، از یک موتور برقی با قدرت ۲۵۰۰ وات استفاده شده است که با استفاده از یک تسمه،نیروی خود را به چرخ عقبی منتقل میکند. حداکثر سرعت این اسکیت بورد برقی ۴۰ کیلومتر بر ساعت بوده و به کمک باتری لیتیوم-یون که ۳۶ وات ۱۲ آمپر است، میتواند به شعاع حرکتی ۲۰ تا ۴۰ کیلومتر دست پیدا کند.
کنترل سرعت در بردزیلا با استفاده از یک کنترلر بدون سیم انجام میشود که در دست راننده قرار میگیرد. وزن بردزیلا با احتساب باتری تنها ۱۵ کیلوگرم است. ارتفاع کف آن از سطح زمین نیز ۸.۵ سانتیمتر است و نگرانی از بابت گیر کردن کف به زمین وجود ندارد. اولین سری بردزیلا در ۲ تا ۳ هفتهی آتی با قیمت ۲۱۰۰ دلار وارد بازار آمریکا خواهد شد؛ البته نسخهی بدون موتور و سادهی این اسکیت برد ۷۰۰ دلار قیمت خورده است.
گوشی مقاوم جدید یولفون علاوهبر اینکه در برابر آب و گردوغبار و ضربات بسیار مقاوم است، از مشخصات سختافزاری جذابی بهره میبرد.
وال کیلمر، بازیگر مشهور هالیوود، در سن ۶۵ سالگی از دنیا رفت.
دانشمندان بیش از ۸۰ سال است که در حال ساخت سلاحهای هستهای هستند، اما ساخت آنها همچنان چالشبرانگیز است.
در آستانهی پنجاهمین سالگرد مایکروسافت، اظهارات قدیمی بیل گیتس دربارهی یکی از تصمیمهای مهم دوران مدیریتش دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.
اولین گوشی از سری Edge 60 موتورولا معرفی شد؛ موبایلی با انبوهی از قابلیتهای هوش مصنوعی.
گروهی از پژوهشگران نشان دادهاند هوش مصنوعی از پس کار بسیار سادهای که حتی دانشآموز کلاس دوم میتواند انجام دهد، برنمیآید.
اگر تاریخ به شکل دیگری رقم خورده بود، شاید حرکت پادساعتگرد به جای حرکت ساعتگرد به یک قاعده تبدیل میشد.