D1-kifpool

اظهارات جسورانه ایلان ماسک درباره آینده فناوری خودران تسلا

چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۹
مطالعه 9 دقیقه
اظهارات جسورانه‌ی ایلان ماسک در جریان کنفرانس فناوری خودران تسلا، با واکنش‌های مثبت و منفی کارشناسان این حوزه روبه‌رو شده است.
تبلیغات
D4-mci

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا به‌تازگی پیش‌بینی‌های جسورانه‌ای درباره‌ی توانایی خودروهای الکتریکی شرکت خود برای رانندگی خودران ارائه کرده است. ماسک فکر می‌کند که پروژه خودرو خودران تسلا زودتر از سایر رقبای خود به نتیجه می‌رسد و شاید حتی به‌زودی تا پایان سال جاری راه‌اندازی شود.

ایلان ماسک این نظرات را در نشست سرمایه‌گذاران اظهار کرد و چشم‌انداز آینده نزدیک خودروهای تسلا مجهز به فناوری خودران را برای رقابت با جنرال موتورز، ویمو و اوبر به تصویر کشید. در اینجا برخی از مهم‌ترین اتفاقات رویداد اخیر تسلا مطرح می‌شود.

تسلا ریزپردازنده‌ی جدیدی را معرفی کرد که ماسک می‌گوید در تمام خودروهای جدید نصب خواهد شد و ماسک آن را بهترین چیپ در جهان می‌داند. تراشه مخصوص خودروهای تسلا توسط سامسونگ در تگزاس ساخته شده است. خودروساز آمریکایی در حدود نیمه راه فرایند طراحی تراشه نسل بعدی است که ماسک تخمین می‌زند حدود ۳ برابر بهتر از سیستم‌های فعلی خواهد بود. ایلان ماسک تخمین زده است که تا اواسط سال ۲۰۲۰، سیستم کاملاً خودران تسلا بهبود خواهد یافت، تا جایی که رانندگان مجبور به توجه کردن به جاده نیستند.

autopilot tesla / سیستم نیمه خودران اتوپایلوت تسلا

ماسک همچنین گفت که این شرکت طی سال‌های آینده در برخی از نقاط ایالات متحده، تاکسی‌های خودران را گسترش خواهد داد. تاکسی خودران به مالکان تسلا اجازه می‌دهد تا خودروی الکتریکی خود را به شبکه‌ی تسلا اضافه کنند که گفته می‌شود به پلتفرم اوبر یا Airbnb شباهت دارد. ایلان ماسک گفت:

ما بیش از یک میلیون روبوتاکسی در جاده‌ خواهیم داشت. از الان تا یک سال دیگر ما بیش از یک میلیون خودرو مجهز به فناوری کاملاً خودران همراه‌با سایر نرم‌افزارها و تقریباً‌ هر چیزی داریم.

خودروهای مورد اشاره ایلان ماسک دارای فناوری خودران سطح ۵ بدون هیچ محدودیت جغرافیایی هستند و قادر خواهند بود در هر کجای جهان و تحت هر شرایط احتمالی، بدون هیچ محدودیتی رانندگی کنند. البته باید بدانیم امروزه هیچ خودرویی وجود ندارد که مجهز به فناوری سطح ۵ خودران باشد.

elon musk / ایلان ماسک

ماسک پیش‌بینی کرد روبوتاکسی تسلا می‌تواند سودی حدود ۳۰ هزار دلار در سال برای مالک داشته باشد. او همچنین قول داد تسلا به‌زودی خودرویی تولید کند که بتواند حداقل ۱.۶ میلیون کیلومتر بدون نیاز به حداقل تعمیر و نگه‌داری رانندگی کرده و خراب نشود.

بااین‌حال واکنش‌های اولیه به نشست اخیر تسلا مثبت بود. سام ابولزامید، تحلیلگر ارشد مؤسسه نویگنت (Navigant) می‌گوید ادعاهای مدیرعامل تسلا درباره‌ی قابلیت تراشه هوش مصنوعی درخورتوجه بود و باید رقبایی مانند انویدیا و Mobileye متعلق به اینتل را متعجب کند. ابولزامید می‌گوید: 

با فرض اینکه سیلیکون سفارشی جدید تسلا بتواند در دنیای حقیقی به ادعاهای آن‌ها برسد، این کامپیوتر در سطح عملکرد بسیار چشمگیر خواهد بود. چنین چیزی به‌طور بالقوه قابل مقایسه و حتی بالاتر از محصولات انویدیا و موبایل‌آی است که سطوح مصرف توان قابل قبولی دارند. تنها پلتفرم محاسبه فعلی که می‌تواند از ادعاهای تسلا تجاوز کند، Nvidia Pegasus است که قدرت بیشتری مصرف می‌کند. 

اما برخی از کارشناسان نیز زیاد تحت تاثیر ادعاهای مدیرعامل تسلا قرار نگرفتند. شرکای PAVE، ائتلافی غیرانتفاعی از دست‌اندرکاران صنعت خودرو خودران است که با هدف بهبود درک عمومی مردم از چنین خودروهایی تشکیل شده و بدون اشاره به ایلان ماسک این‌طور پاسخ داد:

بحث عمومی درباره‌ی فناوری‌های پیشرفته وسایل نقلیه، به منظور مقایسه با خودروهای کنونی و با استفاده از اصطلاحات نادرست، مخرب و احتمالا خطرناک خواهد بود. 
tesla / تسلا

تسلا هم‌اکنون آپشن کاملاً خودران (FSD) را با قیمت ۵۰۰۰ دلار به فروش می‌رساند؛ قابلیت کاملاً‌ خودران تسلا می‌تواند خودروی الکتریکی تسلا را به‌طور خودکار پارک کرده یا از حالت پارک خارج کند. تغییر خط حرکت و ناوبری در بزرگراه نیز از جمله قابلیت‌های مهم این آپشن تسلا به شمار می‌رود. 

تسلا اخیراً به‌روزرسانی نرم‌افزاری جدیدی به‌صورت آنلاین برای فعال کردن تغییر مسیر خودکار بدون هیچ‌گونه ورودی از راننده انجام داد. تسلا وعده داده است که تا اواخر سال جاری میلادی، خودروهای مجهز به FSD قادر به رانندگی کاملاً خودران در شهرها خواهند بود و می‌توانند علائم رانندگی، چراغ‌های راهنمایی و تابلوهای توقف را تشخیص داده و به خوبی به آن‌ها پاسخ دهند. 

نام «رانندگی کاملاً خودران» فقط برند تجاری است و کارشناسان هشدار می‌دهند که نمایش‌دهنده‌ی توانایی‌های واقعی خودرو نیست. هنگام فعال کردن این قابلیت با نام «Navigate on Autopilot»، هشداری روی صفحه‌نمایش مرکزی خودرو ظاهر خواهد شد که به راننده اعلام می‌کند «قابلیت اتوپایلوت، تسلا مدل ۳ شما را خودران نمی‌کند». مانند سایر ویژگی‌های اتوپایلوت، راننده همواره مسئولیتی در قبال خودرو دارد. رانندگانی که هنگام رانندگی دست خود را از روی فرمان برمی‌دارند، همواره با خطر مواجه هستند. نظرات ایلان ماسک امروزه بالقوه هستند و باید برای بالفعل شدن آن‌ها در دنیای واقعی، منتظر گذشت زمان بود.

تسلا مدل ۳

ایلان ماسک می‌گوید خودروهای تسلا تمام سخت‌افزارهای لازم برای فعال شدن «رانندگی کاملاً خودران» را در اختیار دارند که شامل کامپیوتر پیشرفته داخلی، هشت دوربین با پوشش ۳۶۰ درجه، رادار جلو و حسگرهای اولتراسونیک کوتاه‌برد می‌شود. زمانی‌که تاییدیه‌های قانونی برای فناوری کاملاً خودران گرفته شود، این شرکت می‌تواند تنها با ارائه به‌روزرسانی نرم‌افزاری، حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودروی حاضر در جاده‌ها را به خودروهای خودران تبدیل کند. 

گفته شده که این شرکت به پیشرفت‌های خوبی در زمینه شبکه اتوپایلوت دست یافته است؛ اما ادعای جلوگیری مقررات از انتشار به‌روزرسانی نرم‌افزاری اتوپایلوت کمی گیج‌کننده به نظر می‌رسد. هم‌اکنون هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد که بتواند تسلا را از انتشار به‌روزرسانی جدید منع کند. اما اگر خودروهای تسلا با استانداردهای ایمنی خودرو دولت فدرال مطابقت داشته باشند، این شرکت‌ می‌تواند هر زمانی مدیرعامل دستور دهد، به‌روزرسانی جدید را انتشار دهد.

بیشتر کارشناسان می‌گویند که خودروهای کاملا خودران هنوز ۱۰ سال تا تکامل فاصله دارند یا حتی با چشم‌انداز کنونی تسلا قابل قبول نیستند. تقریباً تمام شرکت‌هایی که هم‌اکنون روی خودروهای خودران کار می‌کنند، از حسگر پرتو نوری به نام لیدار (LIDAR) بهره می‌برند. از جمله این شرکت‌های پیش‌رو می‌توان به جنرال موتورز، فورد و ویمو متعلق به گوگل و آلفابت اشاره کرد. اما ایلان ماسک فناوری لیدار را «عصا» می‌نامد و استدلال می‌کند که برای خودروهای تسلا بیش از حد گران و نامناسب در می‌آید. 

خودروی خودران گوگل

ماسک در رویداد اخیر به شرکت‌هایی که از حسگرهای لیزری استفاده می‌کنند، حمله کرد و گفت:

لیدار کاری احمقانه است و هر کسی که به لیدار تکیه کند، محکوم است.
ایلان ماسک

شرکت‌هایی که از لیدار استفاده می‌کنند، معتقد هستند که این حسگر بخشی ضروری برای خودروهای خودران است. کن واشنگتن، مدیر فنی ارشد فورد گفت:

خودروهایی که لیدار، رادار پیشرفته و نقشه‌های سه‌بعدی ندارند، خودرو خودران نیستند. آن‌ها خودروهای خوبی برای مصرف‌کننده هستند که از فناوری‌های کمک‌راننده بهره می‌برند، ولی خودران به‌معنای واقعی نیستند. 
Aeva lidar autonomous car sensor / حسگر لیدار خودروی خودران آئوا

ادعاهای ماسک درباره‌‌ی شبکه‌ی تسلا، سوالات بسیاری برای سرمایه‌گذاران در مورد هزینه و مسئولیت طرح ایجاد کرد. هنگامی که از او پرسیده شد چه کسی در صورت وقوع تصادف روبوتاکسی‌های تسلا مسئول خواهد بود، ایلان ماسک گفت:

احتمالا‌ً تسلا.

تقریباً سه سال است که ماسک از ایده‌ی راه‌اندازی رقیبی برای اوبر صحبت می‌کند. سال ۲۰۱۶ ماسک پیشنهاد خود را برای اضافه کردن خودروهای مالکان به «ناوگان مشترک تسلا» ارائه کرد که بعدها به‌عنوان «شبکه تسلا» شناخته شد. شبکه‌ی تسلا سرویسی است که مالکان خودروهای تسلا می‌توانند وسایل نقلیه خود را در زمان کار یا تعطیلات به دیگران قرض دهند و درآمد کسب کنند. ماسک اعلام کرد که به‌صورت تئوری اگر چنین طرحی عملیاتی شود، می‌تواند درآمد زیادی برای مالکان محصولات تسلا به همراه داشته باشد. 

ایده اخیر بارها مطرح شد و در دوران افزایش فشارهای ناشی از تولید تسلا مدل ۳، ایلان ماسک بار دیگر این‌طور گفت:

مزیت تسلا این است که ما میلیون‌ها خودروی مجهز به فناوری خودران داریم که هیچ‌کس دیگری چنین چیزی ندارد. بنابراین من فکر می‌کنم که ما در بلندمدت دارای بهترین موقعیت رقابتی هستیم. 
تسلا

بااین‌حال بسیاری از منتقدان درباره اظهارات ماسک هشدار می‌دهند. راج راج‌کومار، مهندس برق در مؤسسه رباتیک دانشگاه کارنگی ملون آمریکا در این زمینه گفت:

ادعای تجهیز خودروهای تسلا به سخت‌افزار لازم برای خودمختاری کامل و نیاز آن‌ها به به‌روزرسانی نرم‌افزاری مانند این است که بگوییم ما دانه داریم و تنها به شخم زمین، کاشت، داشت و برداشت نیاز داریم تا بتوانیم محصول آن را بخوریم. آن‌ها اساساً در نقطه‌ی شروع هستند و با فناوری کاملاً خودران سال‌‌ها فاصله دارند. 

هم‌اکنون خودروهای تسلا از منابع مختلفی برای دستیابی به قابلیت رانندگی خودران استفاده می‌کنند: رادار، GPS، نقشه، حسگرهای اولتراسونیک و موارد دیگر. اما شبیه برخی از رقبای اصلی تسلا، آن‌ها از لیدار استفاده نمی‌کنند. ایلان ماسک قبلا توضیح داد که او لیدار را به‌عنوان جزئی غیرضروری برای وسایل نقلیه خودران می‌بیند. برای تسلا، دوربین‌ها کلیدهای آینده هستند و ماسک معتقد است که در آینده، دوربین به خودروهای این شرکت کمک می‌کند تا شرایط مختلف آب‌وهوایی را تشخیص دهند.

درحالی‌که ایلان ماسک روی استفاده از دوربین و به‌کار نبردن لیدار برای فناوری خودران اصرار می‌کند، ویدئویی از عملکرد ضعیف سیستم اتوپایلوت و تصادف تسلا مدل ایکس منتشر شد. خودروی برقی تسلا مدل ایکس ۲۰۱۸ در جاده‌ای پرپیچ‌وخم حرکت می‌کند و با وجود حضور دست راننده روی فرمان، اتوپایلوت در تشخیص شرایط اشتباه کرده و منجر به تصادف می‌شود. 

ویدئو نشان می‌دهد که راننده مجبور است هنگام واکنش ندادن اتوپایلوت، اشتباه آن را تصحیح کند. در ویدئو دیده می‌شود که در پیچ‌های پشت سر هم، خودرو نمی‌تواند به خوبی بین خطوط جاده حرکت کند، در نتیجه از مسیر خارج شد. چنین چیزی نشان می‌دهد که اتوپایلوت می‌تواند در مسیرهای پرپیچ‌وخم عمل نکند و راننده نیاز به واکنش سریع دارد. 

Elon Musk Tesla Model X Loop / لوپ تسلا مدل ایکس ایلان ماسک

با انتشار این ویدئو، ادعاهای ایلان ماسک درباره آینده فناوری خودرو خودران تسلا با تردیدهای بسیاری مواجه می‌شود. به نظر می‌رسد ایده‌های ماسک برای آینده فناوری خودران، بسیار خوشبینانه باشند و باید منتظر بمانیم تا ببینیم تسلا چگونه مشکل سیستم نیمه خودران (و نه کاملاً خودران) اتوپایلوت را رفع می‌کند. اگر تسلا مشکل اتوپایلوت را در شرایط کنونی رفع کند، قطعاً می‌تواند در آینده سیستم کاملاً خودران را توسعه دهد. 

دانلود

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
فصل دوم همستر کمبات | همستر ورس | Hamster Verse
آموزش کامل فصل جدید همستر کامبت؛ همستر این بار غوغا می‌کند؟ (۶ اردیبهشت)

فصل جدید همستر کامبت به نام HamsterVerse با بازی‌های جذاب و وعده‌ی کسب درآمد رمزارزی و تون‌کوین از راه رسید.

1526
21 ساعت پیش
بستنی آب‌شده روی آسفالت برای نشان‌دادن مفهوم آنتروپی
آنتروپی به زبان ساده؛ چرا همه‌چیز رو به زوال می‌رود؟

تا به حال فکر کرده‌اید که چرا جهان همیشه از نظم به سمت بی‌نظمی می‌رود؟ این حرکت اجتناب‌ناپذیر، ریشه در مفهومی به نام آنتروپی دارد.

41
یک روز پیش
آموزش ردیابی گوشی های شیائومی به تمامی روش‌ های ممکن

یکی از امکانات امنیتی و مهم گوشی‌های هوشمند، قابلیت ردیابی و کنترل آن‌ها از راه دور است. در این مقاله با آموزش ردیابی گوشی شیائومی با ما همراه باشید.

12
یک روز پیش
بهترین هندزفری گردنی سامسونگ، شیائومی ، سونی و زیر ۵۰۰ هزار تومان
بهترین هندزفری‌ گردنی بازار [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

هندزفری گردنی گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که می‌خواهند هم از مزایای هدفون‌های سیمی و هم مزیت‌های هدفون‌های بی‌سیم بهره‌مند شوند.

51
یک روز پیش
مهندسی بی‌نهایت دکل Troll A
مهندسی بی‌نهایت: دکل عظیم Troll A؛ بزرگ‌ترین سازه بتنی ساخت بشر

پلتفرم Troll A در دریای شمال، غولی خاموش با ۴۷۲ متر ارتفاع و ۱٫۲ میلیون تن وزن، نمادی از مهندسی بی‌نهایت و نوآوری در استخراج گاز است.

32
17 ساعت پیش
بهترین کیبوردهای گیمینگ مکانیکال بازار [بهار ۱۴۰۴]

بهترین کیبورد مکانیکال از کدام برند است؟ کیبورد مکانیکال چیست و چه کاربردی دارد؟ در مقاله‌ی پیش‌‌رو بهترین کیبورد‌های مکانیکال بازار را بشناسید.

68
یک روز پیش
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی در بازار ایران
بهترین گوشی گیمینگ شیائومی [اردیبهشت ۱۴۰۴]

بهترین گوشی شیائومی مخصوص بازی و گیمینگ کدام مدل است؟ در مقاله‌ی پیش‌‌رو با راهنمای خرید گوشی مناسب گیم شیائومی در هر بازه‌ قیمتی همراه زومیت باشید.

244
21 ساعت پیش

نظرات

تبلیغات
D7-B6Snappshop
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17
زومکست مصاحبه با معاون ارشد فروشگاه مرکزی لنوو و مدیرعامل شرکت الماس پهنه رایانه پایتخت
لنوو در ایران؛ همه‌چیز درباره لپ‌تاپ‌های لنوو و خدمات آن
00:17:54
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
00:27:52
جعبه گشایی آیفون ۱۶ ای اپل
ارزون‌ترین آیفون اپل اینجاست! 😏 جعبه‌گشایی iPhone 16e
00:12:01
مقایسه دوربین بزرگ زومیت
بزرگ‌ترین مقایسه دوربین زومیت 🔥 کی حرف آخرو می‌زنه؟
00:16:44
زوم کست آچاره
آچاره؛ داستان استارتاپی که همه کارات رو انجام می‌ده!
00:42:40
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
00:26:47
با Kling AI ویدیو بساز
آموزش جامع ساخت ویدیو و عکس با هوش مصنوعی Kling AI
00:31:26
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
00:38:14
LG QNED86 TV
بهترین انتخاب برای گیم و فیلم! بررسی تلویزیون ۸۶ اینچی ال‌جی
00:12:39
عکس ابزارهای ذخیره‌سازی فایل از قدیم تا جدید
سفر شگفت‌انگیز دنیای ذخیره‌سازی اطلاعات؛ از گذشته تا امروز!
00:14:56
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
وان پلاس ۱۳؛ ارزشمندتر از گلکسی اس ۲۵ اولترا؟
00:16:13
عکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت در ابعاد جدید
آنباکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت به بهانه نوروز ۱۴۰۴
00:23:39
عکس یخچال MoodUp ال‌جی
این یخچال با روح و روانت بازی می‌کنه 🧊
00:05:48
بررسی هدفون سونی WF-1000XM5
بررسی هدفون توگوشی XM5 سونی
00:10:23
عکس گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو و ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس
بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو و ۱۴ پرو پلاس 5G
00:13:31
زومکست با مدیرعامل جاباما
گفتگو با مدیرعامل جاباما؛ فرصتی برای دیدن ناشناخته‌های ایران
00:38:48
دیگه گلس نخر در حال شکستن یک گلس
شیشه‌های ضد خش گوشی چطوری ساخته می‌شن؟
00:13:15
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
00:14:33
عکس بهزاد مرعشیان و امیر خاوران در کنار هم
سرویس تحقیقات بازار دیجی‌کالا چیه؟
00:30:05
موشک استارشیپ روی سکوی پرتاب در تاسیسات استاربیس
پخش زنده پرتاب آزمایشی هشتم موشک استارشیپ
02:00:00
عکس مهرداد با قطعات داخلی آل این وان gt624 گرین
بررسی آل این وان گرین مدل GT624
00:35:45
عکس گوشی پوکو X7 پرو در دست
بررسی گوشی پوکو X7 پرو
00:10:50
عکس مسعود یوسف‌نژاد در کنار بهزاد اکبری
عقب‌گرد اکوسیستم استارتاپی بر اثر فیلترینگ
00:36:29
عکس گوشی‌های پوکو ایکس ۶ پرو و داریا باند ۲ در کنار هم
مقایسه گوشی داریا باند ۲ با پوکو X6 Pro
00:11:29
عکس گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس در کنار هم و مقایسه دوربین
مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا و آیفون 16 پرو مکس
00:47:42
عکس ری‌برندینگ همراه اول و ساین جدید این اپراتور
مراسم ری‌برندینگ همراه اول؛ هویت جدید چه فرقی کرده؟
00:07:27
زومیت چطور بررسی می‌کنه؟
محصولات چطور تو زومیت بررسی می‌شن؟ 🔍📦
00:10:48
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
00:06:49
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
58 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
46 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
42 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از26,399,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.8
گلکسی A56 سامسونگ

از31,769,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
3.7
پوکو X7 شیائومی

از22,383,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از26,209,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.4
گلکسی اس 25 سامسونگ

از77,438,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.5
آیفون 16 اپل

از64,680,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.7
آیفون 16 پرو مکس اپل

از102,690,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از88,610,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4.1
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از9,329,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از23,838,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.3
گلکسی A15 سامسونگ

از12,390,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از24,390,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از25,269,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از39,863,060تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.2
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از22,030,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.8
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از44,880,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از76,990,000تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از76,071,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
3.9
آیفون 12 اپل

از42,700,000تومان

موبایل پوکو F3 شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F3 blackموبایل پوکو F3 شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F3 black
4.5
پوکو F3 شیائومی

از23,599,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4
آیفون 13 پرو اپل

از67,630,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از19,696,600تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات