D1-kifpool

سرعت سرویس‌های اینترنت شاتل در تهران و قم، چندین برابر می‌شود

دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
مطالعه 2 دقیقه
کاربران شاتل در تهران و قم، به زودی از سرویس‌های اینترنت با سرعت ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه برخوردار خواهند شد.
تبلیغات
D4-mci

احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل از اجرای طرح نصب و راه‌اندازی سرویس‌های VDSL در شهرهای تهران و قم در آینده‌ی نزدیک خبر دارد. به گفته‌ی وی این طرح ظرف چند ماه اجرایی می‌شود و با اجرای آن، سرویس کاربران کنونی نیز بدون تعویض تجهیزات از سمت کاربران، به‌طور متوسط تا چهار برابر افزایش پیدا می‌کند. مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل در بیانیه‌ی خود نوشت:

بر اساس پروژه‌ای که سرمایه‌گذاری آن توسط شاتل از چند سال قبل صورت گرفته بود و پی‌گیری‌های اساسی و دستورات جناب آقای مهندس جهرمی، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و همکاری شرکت مخابرات ایران، شاتل به زودی اجرای طرح نصب و راه اندازی سرویس‌های VDSL را در شهرهای تهران و قم به سرانجام خواهد رساند، چنانچه کاربران می‌توانند از سرویس‌های اینترنت با سرعت ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه بهره‌مند شوند.نکته‌ی قابل توجه این‌ است که سرویس کاربران کنونی نیز با اجرای این طرح که پیش‌بینی می‌کنیم ظرف چندماه اجرایی شود، بدون تعویض تجهیزات از سمت کاربران به طور متوسط چهاربرابر افزایش یابد که بی‌تردید انقلابی در بازار ارتباطات ثابت کشور خواهد بود.با هماهنگی‌ها و دستورات جناب وزیر، قرار است ثبت‌نام و واگذاری این سرویس‌ها در قم از هفته‌ی آینده و در تهران طی ماه آینده آغاز شود.

زومیت برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با روابط عمومی شاتل تماس گرفت اما پاسخی ازطرف آن‌ها دریافت نشد.

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته با انتشار توییتی گفته بود سرعت اینترنت خانگی حداقل چهار برابر افزایش پیدا خواهد کرد و عملیات ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL از روز گذشته یعنی ۱۰ فروردین ۹۹ در تهران و قم آغاز می‌شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
کولر گازی ایستاده شیائومی از نمای رو‌به‌رو در خانه
کولرگازی ایستاده ۲۰۲۵ شیائومی معرفی شد؛ قابلیت‌های هوشمند و بدنه مقاوم

کولر گازی سرمایشی و گرمایشی جدید شیائومی با استاندارد بهره‌وری بالا ، قابلیت‌های هوشمند و توانایی کار در دماهای بسیار گرم و سرد معرفی شد.

6
19 ساعت پیش
حاشیه های نمایشگر گلکسی S24 پلاس
کاربران سامسونگ به‌لطف One UI 7 با کپچا خداحافظی می‌کنند

ویژگی جدید مرورگر سامسونگ با رابط کاربری One UI 7 از راه می‌رسد و کاربران را از شر کپچا خلاص می‌کند.

60
2 روز پیش
بوگاتی Tourbillon Équipe Pur Sang
بوگاتی بار دیگر نگاه‌ها را خیره کرد؛ رونمایی مدل ۸ اگزوز خودرو توربیون با قدرت حیرت‌انگیز

قطعاً وجود ۸ اگزوز در یک خودرو می‌تواند عجیب باشد اما وقتی نام بوگاتی به میان بیاید، همه‌چیز طبیعی به‌نظر می‌رسد.

23
20 ساعت پیش
 ساخت کانال در اینستاگرام
ساخت کانال در اینستاگرام چگونه انجام می‌شود؟

چگونه کانال اینستاگرام بسازیم؟ چه افرادی به این قابلیت دسترسی خواهند داشت؟ در این مقاله، به تمامی سوالات ساخت کانال در اینستاگرام پاسخ خواهیم داد.

2
یک روز پیش
اسکرین شات سایت های مختلف با آیکون نماد هوش مصنوعی جلوی آن ها
کاربردی‌ ترین و بهترین ابزارهای هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۵ برای همه

سایت‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی متفاوتی هستند که ابزارهای کاربردی یا سرگرم‌کننده‌ای را ارائه می‌کنند، در ادامه چند مورد از بهترین‌ها را معرفی می‌کنیم.

23
2 روز پیش
تویوتا لندکروزر زرهی اینکاس
تویوتا لندکروزر زرهی رونمایی شد؛ هیولایی که نباید سر به سرش بگذارید!

نسخه‌ی زرهی تویوتا لندکروزر با ویژگی‌های ایمنی متعدد ازجمله شیشه ضدگلوله، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مدیران، افراد سرشناس و مقامات دولتی است.

26
2 روز پیش
لوگوی تلگرام در صفحه‌ی گوشی با ربات
چگونه در تلگرام تم بسازیم؟ آموزش جامع ساخت تم تلگرام

اگر تم‌های پیش‌‌فرض تلگرام را دوست ندارید، روش‌های مختلفی برای ساخت تم تلگرام دردسترس قرار دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

32
20 ساعت پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
D7-B6Snappshop
پخش از رسانه
coming soon...

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات