شارژر ۴۵ واتی گلکسی S22 پلاس و S22 اولترا شما را شگفت‌زده نخواهد کرد

دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
مطالعه 3 دقیقه
طبق بررسی‌ها، به‌نظر می‌رسد که فناوری‌‌های شارژ ۴۵ وات و ۲۵ وات سامسونگ ازنظر سرعت تفاوت زیادی ندارند.
تبلیغات

اکثر تولیدکنندگان گوشی در چین از فناوری شارژ با سرعت چشمگیری استفاه می‌کنند و سامسونگ بالاخره در دو عضو خانواده‌ی سری گلکسی اس ۲۲، سرعت شارژ را افزایش داده است. بدین‌ترتیب، گلکسی اس ۲۲ پلاس و گلکسی اس ۲۲ اولترا سرعت شارژر موبایل سیمی ۴۵ وات را ارائه می‌دهد؛ درحالی‌که گلکسی اس ۲۲ معمولی همان سرعت شارژ ۲۵ واتی نسل قبلی خود را حفظ کرده است.

به‌نقل از جی‌اس‌ام‌آرنا، صنعت موبایل در چند سال گذشته در بخش سرعت شارژ پیشرفت چشمگیری کرده است. شما می‌توانید یک گوشی میان‌رده را با فناوری شارژ ۶۵ وات تهیه کنید و حتی گوشی‌های پرچم‌داران برندهایی مانند شیائومی و ویو قبلاً از آستانه‌ی فناوری شارژ ۱۰۰ وات عبور کرده‌اند. اگرچه سرعت شارژ ۴۵ وات در گوشی‌های پرچم‌دار ۲۰۲۲ سامسونگ آن‌چنان درخورتوجه نیست، حداقل گام بزرگ روبه‌جلویی است. ناگفته نماند که سامسونگ از این شارژ ۴۵ واتی هم فقط در تبلیغات بازاریابی استفاده کرده است و درون جعبه‌ی گوشی قرار ندارد.

حال، سؤال این است که گلکسی اس ۲۲ پلاس و گلکسی اس ۲۲ اولترا ازنظر سرعت شارژ چگونه هستند؟ سه شارژر شامل شارژر اصلی سامسونگ ۴۵ وات و ۲۵ وات و شارژر ۶۵ وات PD شرکت دیگر برای بررسی بهتر آزمایش شدند. توجه کنید که دو شارژر سامسونگ از استانداردهای PD و PPS پشتیبانی می‌کنند؛ اما شارژر سوم فقط گواهی PD دارد.

گلکسی S22 پلاس و گلکسی S22 اولترا از نمای جلو

پس از بررسی، مشاهده شد که درصد شارژ گلکسی اس ۲۲ پلاس با شارژر ۲۵ واتی سامسونگ پس از ۳۰ دقیقه به ۶۲ درصد می‌رسد و با استفاده از شارژر ۴۵ وات، ۶۴ درصد شارژ می‌شود.

افزون‌براین، درصد شارژ گلکسی اس ۲۲ اولترا با شارژر ۲۵ واتی پس از ۳۰ دقیقه به ۶۱ درصد و با شارژر ۴۵ واتی به ۶۰ درصد رسید. شارژر ۶۵ وات PD سوم نیز در همان زمان توانست باتری اس ۲۲ اولترا را تا ۶۵ درصد پر کند؛ اما این نتایج با درصدی خطا همراه هستند.

گلکسی اس ۲۲ پلاس با شارژر ۴۵ واتی یک ساعت و یک دقیقه طول کشید تا کاملاً از صفر تا صد شارژ شود و فقط یک دقیقه با شارژر ۲۵ وات تفاوت داشت.

درمقابل، گلکسی اس ۲۲ اولترا با شارژر ۲۵ واتی در مدت یک ساعت و چهار دقیقه از صفر تا صد شارژ شد؛ درحالی‌که شارژر ۴۵ واتی این کار را فقط پنج دقیقه سریع‌تر، یعنی در ۵۹ دقیقه، انجام داد و شارژر سوم ۶۵ واتی PD نیز در مدت یک ساعت و دو دقیقه به شارژ صددرصد رسید.

این بررسی نتایجی را نشان می‌دهد که ادعای نرخ شارژ ۴۵ واتی سامسونگ کاملاً گمراه‌کننده است و ازنظر زمان، شارژر ۴۵ واتی با شارژر ۲۵ واتی تفاوت فاحشی ندارند.

درگاه‌های گلکسی S22 پلاس و S22 اولترا

جدا از آن، سامسونگ در سال ۲۰۱۹ دقیقاً در موقعیتی مشابه با گلکسی نوت ۱۰ پلاس قرار داشت؛ اما چندی بعد، غول کره‌ای ادعای شارژ ۴۵ واتی نوت ۲۰ اولترا را کنار گذاشت. با رونمایی اس ۲۲ پلاس و اس ۲۲ اولترا، انتظار می‌رفت که این شرکت از اشتباهات خود درس گرفته باشد؛ اما متأسفانه باردیگر عملکرد واقعی را شاهد نیستیم.

دو نکته‌ی مهم در این بررسی وجود دارد. اولین نکته این است که اگر سرعت شارژ برای شما مهم باشد، سری گلکسی اس ۲۲ شما را شگفت‌زده نخواهد کرد و مانند دو سال گذشته، برای شارژ کامل به یک ساعت زمان نیاز دارید. دومین نکته این است که اگر درنهایت قصد دارید گلکسی اس ۲۲ پلاس یا گلکسی اس ۲۲ اولترا را بخرید، آن‌چنان فایده‌ای ندارد که برای شارژر ۴۵ واتی سامسونگ هزینه‌ی بیشتری (۵۰ دلار / ۵۰ یورو) بپردازید؛ چراکه شارژر ۲۵ وات با پرداخت هزینه‌ی کمتر (۲۰ دلار / ۲۰ یورو) همان عملکرد را دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات