۱۰ مورد از امکانات ضروری برای دفتر کار خانگی

جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۰
مطالعه 5 دقیقه
کار کردن در خانه در حال همه‌گیر شدن است. موارد گفته‌شده در این لیست، دید خوبی نسبت به امکانات ضروری دفتر کار خانگی به شما می‌دهد.
تبلیغات

این روزها تعداد افرادی که همه یا بخشی از کار خود را در خانه انجام می‌دهند، در حال افزایش است. کارهای خانگی باعث افزایش روحیه و بهره‌وری کارمندان می‌شوند و در نتیجه تعداد افرادی که شغل فعلی خود را رها می‌کنند و به فکر راه‌اندازی کسب‌و‌کار خودشان هستند، روزبه‌روز بیشتر می‌شود. البته این کار یک سری نکات منفی مانند پرت شدن حواس، تنهایی و کم شدن میزان ارتباطات به همراه خواهد داشت. اما با رعایت برخی نکات و اضافه کردن یک سری امکانات می‌توان شدت آن‌ها را کاهش داد. در ادامه این مقاله‌ی زومیت، ۱۰ مورد ضروری را که در دفترهای خانگی باید رعایت شوند، با شما در میان خواهیم گذاشت.

home office

۱- فضای کاری اختصاص‌یافته

اول از همه شما به یک فضای کاری اختصاصی نیاز خواهید داشت. این فضا ترجیحا باید یکی از اتاق‌های منزل به همراه میز و صندلی مناسب باشد. وسیله‌‌هایی که حواس شما را پرت می‌کنند، نباید در اطراف میز کار شما وجود داشته باشند. اگر امکانات لازم را ندارید، می‌توانید گوشه‌ای از منزل خود را انتخاب و آن را با استفاده از ابزار مناسب از دیگر قسمت‌ها جدا کنید. این کار به شما کمک می‌کند از لحاظ روانی فکر کنید واقعا در محیط کار قرار دارید، نه اینکه تنها در یکی از اتاق‌های منزل خود هستید. درنتیجه میزان بهره‌وری شما افزایش پیدا خواهد کرد و با خارج شدن از آن محیط، احساس حضور در محیط کار نیز از بین خواهد رفت.

۲- اضافه کردن مانیتور دوم

داشتن یک مانیتور اضافه در کنار دیگر تجهیزات دفتر خانگی ایده‌ی خوبی است. این کار به شما اجازه می‌دهد بتوانید چندین کار را همزمان انجام دهید. یا اینکه دید بهتری نسبت به کاری که انجام می‌دهید، داشته باشید.

home office

۳- تهیه‌ی صندلی مناسب

قدرت یک صندلی خوب را دست‌ کم نگیرید. این کار از بروز مشکلات جسمانی مانند کمردرد جلوگیری می‌کند. نشستن روی توپ‌های مخصوص و ثابت نیز ایده‌ی‌ خوبی است. اگر می‌خواهید مشکل نشستن را به کل حل کنید، می‌توانید از میزهای ایستاده استفاده کنید.

۴- استفاده از سیستم صوتی

شاید فکر کنید  سیستم صوتی باعث بر هم خوردن تمرکز می‌شود؛ اما واقعیت این است که یک موسیقی ملایم با صدای مناسب می‌تواند میزان بهره‌وری را بالا ببرد. هر نوع موسیقی که دوست دارید، انتخاب و با صدای مناسب پخش کنید. این کار احساس تنهایی را نیز به مقدار زیادی کاهش می‌دهد.

home office

۵- گیاهان، هنر، بوی خوش

اگر می‌خواهید فضای کاری خود را مانند یک دفتر واقعی شبیه‌سازی کنید، می‌توانید از گیاهان خانگی، تابلو‌های هنری و حتی روغن‌های عطری استفاده کنید. این کار علاوه بر افزایش بهره‌وری، میزان استرس را نیز کاهش می‌دهد.

۶- دفترچه یادداشت‌ فیزیکی

اپلیکیشن‌های دفترچه یادداشت بسیار کارآمد هستند؛ اما یادداشت کردن مطالب روی کاغذ و با قلم واقعی کمک می‌کند اطلاعات بیشتر در ذهن شما باقی بمانند. همچنین حال‌و‌هوای دفتر خانگی شما را بیشتر شبیه به یک دفتر اداری می‌کند.

home office

۷- تهیه‌ی منابع پشتیبانی

دفتر خانگی شما باید وسیله‌های مختلفی برای پشتیبانی داشته باشد. شما نمی‌دانید چه موقع برق منزلتان قطع خواهد شد بنابراین حتما چند منبع انرژی برای پشتیبانی تهیه کنید. همچنین به یاد داشته باشید که هر چند وقت یک بار باید از داده‌های موجود روی هارد خود یک بک‌آپ تهیه کنید.

۸- انتخاب یک منظره‌ی زیبا

شاید فکر کنید نشستن در کنار پنجره تمرکز شما را از بین می‌برد؛ اما درواقع انجام این کار میزان هوشیاری شما را افزایش می‌دهد. بهره‌مند شدن از نور روز و هوای تازه، فکر شما را بیدار و فعال نگه‌ می‌دارد. اگر نمی‌توانید در دفتر خانگی خود پنجره داشته باشید، حداقل نزدیک به اتاقی باشید که پنجره دارد.

home office

۹- پرینتر و اسکنر

این روزها اکثر کارهای مرتبط به کسب‌و‌کار نیازی به چاپ کردن اطلاعات روی کاغذ ندارند. اما وجود یک پرینتر برای مواقع ضروری فکر خوبی است. اگر مشتری‌های شما ترجیح می‌دهند برای نقل‌و‌انتقالات خود از کاغذ استفاده کنند؛ باید به فکر تهیه‌ی یک دستگاه اسکنر نیز باشید.

۱۰- استفاده از یک فضای عمومی

کار کردن در انزوا روی فکر و روان شما تأثیر می‌گذارد. شما هرچقدر در خانه احساس راحتی کنید، باید هرازگاهی در محیط‌های عمومی قرار بگیرید و با دیگران در ارتباط باشید. به‌عنوان مثال می‌توانید چند روز در هفته را در کافی‌شاپ‌، کتابخانه‌ و پارک‌ بگذرانید.

آنچهگفته‌ شد، یک لیست کلی نیست؛ و شما می‌توانید با توجه به سلیقه یا نیازمندی‌های خودتان مواردی به آن اضافه یا کم کنید. اگر پیشنهاد جالبی دارید، می‌توانید آن را با ما و سایر خواننده‌ها به اشتراک بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات