جنرال‌موتورز با مشارکت ال‌جی برای خودروهای برقی، باتری پیشرفته تولید می‌کند

سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
مطالعه 2 دقیقه
لوگو جنرال موتورز بالای ساختمان شیشه‌ای
جنرال موتورز و ال‌جی برای توسعه‌ی باتری‌های پیشرفته‌ی خودروهای برقی، همکاری خود را تقویت می‌کنند.
تبلیغات

جنرال موتورز سهام خود را در یکی از تاسیسأت تولید باتری خودروهای برقی به شریک تجاری خود، ال‌جی، واگذار کرده است.

شرکت اولتیوم سلز (جوینت ونچر جنرال موتورز و ال‌جی) کارخانه‌ای در لانسینگ میشیگان احداث می‌کند. بر اساس توافق‌نامه‌ای که منعقد شده است، ال‌جی به مالک انحصاری این کارخانه تبدیل خواهد شد و عملیات ساخت را تکمیل خواهد کرد.

ال‌جی باتری‌های تولیدشده را به مشتریان دیگر نیز خواهد فروخت. جنرال موتورز می‌گوید که مبلغ یک میلیارد دلاری که در این کارخانه سرمایه‌گذاری کرده بود، به‌طور کامل به آن بازگردانده خواهد شد.

جنرال موتورز و ال‌جی درحال‌حاضر باتری‌‌پک‌هایی را در کارخانه‌های وارن در اوهایو و اسپرینگ هیل در تنسی تولید می‌کنند. این باتری‌ها در خودروهایی مانند کادیلاک لیریک و شورولت Equinox برقی استفاده می‌شوند.

جنرال موتورز می‌گوید که به سودآوری در کسب‌وکار خودروهای برقی خود نزدیک است، بخشی از این موفقیت به توانایی تولید انبوه باتری‌ در داخل آمریکا بازمی‌گردد که زنجیره‌های تأمین را ساده‌تر و دسترسی به مشوق‌های مالی از سوی دولت جو بایدن را فراهم می‌کند.

دونالد ترامپ وعده داده است که پس از به دست گرفتن قدرت، یارانه‌ی خودروهای برقی را لغو خواهد کرد که می‌تواند تلاش‌های جنرال موتورز و سایر خودروسازان برای توسعه‌ی کسب‌وکار خودروهای برقی را مختل کند.

پل جیکوبسون، مدیر مالی جنرال موتورز می‌گوید: «ما معتقدیم که توانایی‌های تولیدی مناسبی برای رشد در بازار خودروهای برقی به روشی کارآمد از نظر سرمایه‌ای داریم. این معامله به‌ ال‌جی نیز کمک خواهد کرد تا با استفاده از ظرفیت‌هایی که تقریباً آماده‌ی بهره‌برداری هستند، تقاضا را برآورده کند.»

جنرال موتورز و ال‌جی، برنامه‌هایی برای تولید سلول‌های باتری مستطیلی یا منشوری‌شکل اعلام کرده‌اند. این نوع سلول‌ها به‌دلیل ساختار هندسی‌شان، انرژی بیشتری نسبت به سلول‌های استوانه‌ای ذخیره می‌کنند. سلول‌های منشوری به‌صورت تخت در محفظه‌های سخت و محکمی قرار می‌گیرند و به همین دلیل، فرایند تولید آن‌ها از پیچیدگی کمتری برخوردار است و هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات