بهترین پاور بانک‌ برای گوشی اندرویدی و آیفون [شهریور ۱۴۰۳]

سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
مطالعه 5 دقیقه
بهترین پاوربانک های بازار در سال ۲۰۲۳ از سامسونگ و شیائومی تا باسئوس
در مقاله‌ی پیش‌ رو، با بهترین پاور بانک بازار ایران برای گوشی اندروید و آیفون از برندهایی مانند انکر، راوپاور، باسئوس و مک دودو آشنا می‌شویم.
تبلیغات

امروزه، گوشی‌های هوشمند و لوازم دیجیتال به پیشرفت‌های خیره‌کننده‌ای دست یافته‌اند؛ اما هنوز یک مشکل مشترک بین این دستگاه‌های هوشمند برطرف نشده است: «خالی‌شدن زودهنگام باتری»؛ مسئله‌ای که اغلب ما با آن دست‌به‌گریبان هستیم؛ به‌همین‌دلیل کاربران هنگام خرید گوشی، لپ‌تاپ، دوربین دیجیتال، تبلت و دیگر دستگاه‌های هوشمند شارژشدنی به فکر خرید پاوربانک مناسب نیز هستند.

پاوربانک‌ها از آن دست محصولاتی هستند که تنوع بسیار زیادی داخل بازار دارند؛ پس با این حساب، طبیعی است که برای خرید پاوربانک قدرتمند و متناسب با نیازهایمان، کمی دچار سردرگمی شویم.

اگر چندان اهل جابه‌جایی و سفر نیستید و به شارژر همراه نیاز مبرم ندارید، پیشنهاد می‌کنیم سری به مقاله‌ی بهترین شارژر گوشی در زومیت بزنید. در این مقاله، علاوه‌بر معرفی بهترین شارژر برای انواع گوشی، استانداردهای شارژ هر شرکت را نیز توضیح داده‌ایم.

حال هنگام خرید پاوربانک باید چه نکاتی را در نظر بگیریم یا بهتر است بگوییم که پاوربانک ایدئال چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ در‌ ادامه، ویژگی‌های پاوربانک مناسب را بررسی و بهترین پاوربانک های بازار ایران را بر‌اساس قیمت و ظرفیت معرفی می‌کنیم.

کپی لینک

نکات مهمی درباره خرید پاور بانک

به‌طور‌ کلی، هنگام خرید پاور بانک باید به نکات زیر توجه کنید:

  • ظرفیت پاوربانک: یکی از نکات مهمی که قبل از خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید، ظرفیت پاوربانک است که با واحد میلی‌آمپرساعت یا mAh محاسبه می‌شود. قبل از خرید پاوربانک، ابتدا باید بدانید به پاوربانک با چه ظرفیتی نیاز دارید. پاوربانک ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعت معمولاً نزد مردم محبوبیت بیشتری درمقایسه‌با ظرفیت‌های دیگر دارد.
  • ولتاژ و شدت جریان: علاوه‌بر محاسبه‌ی ظرفیت مورد‌ نیاز، باید به ولتاژ (واحد ولت) و شدت جریان خروجی (واحد آمپر) پاوربانک نیز توجه کنید. حاصل‌ضرب این دو عدد، توان شارژ پاوربانک را نشان می‌دهد که رابطه‌ی مستقیمی با سرعت شارژ دارد. پاوربانکی بهتر است که هم سریع شارژ شود، هم دستگاه‌های دیگر را سریع شارژ کند.
  • نوع اتصالات: پاوربانک باید با‌توجه‌به نوع کابل شارژرتان انتخاب شود. درگاه‌های ورودی و خروجی پاوربانک ممکن است microUSB، USB A، USB C یا لایتنینگ باشد. برای گوشی‌های آیفون ۱۴ به پایین، پاوربانکی ایدئال خواهد بود که با پورت لایتنینگ شارژ شود تا به حمل دو کابل، برای شارژ گوشی و پاوربانک نیازی نداشته باشید.
  • مدت‌زمان شارژ‌ شدن پاوربانک: یکی دیگر از نکات مهم سرعت شارژ‌شدن باتری خود پاوربانک است. برای پی‌بردن به سرعت شارژ باتری خود پاوربانک، باید توان ورودی آن‌ را بررسی کنید.
  • ایمنی: آیا ممکن است پاوربانک به باتری گوشی یا تبلت صدمه بزند؟ آیا در تولید پاوربانک‌ها اصول ایمنی در نظر گرفته می‌شود؟ در برخی از آن‌ها، بله!
  • شدت جریان هوشمند: با‌توجه‌به تنوع گجت‌های هوشمند شارژ‌شدنی، شرکت‌های تولید‌کننده‌ی پاوربانک با‌توجه‌به‌ نیازهای گوناگون، فناوری‌های پیشرفته‌ای را برای تنظیم شدت جریان خروجی توسعه داده‌اند که می‌تواند جریان ایدئال دستگاه‌های مختلف را تأمین کند.
  • شارژ بی‌سیم: تنها در‌صورتی‌که دستگاه هوشمندتان از این قابلیت پشتیبانی می‌کند، به‌دنبال پاوربانک بی‌سیم باشید. گفتنی است امکان شارژ گجت‌ها ازطریق سیم با پاوربانک‌های بی‌سیم نیز وجود دارد؛ اما قیمت بیشتری هم دارند. توجه کنید که چنانچه برای آیفون به‌دنبال پاوربانک بی‌سیم هستید، حتماً باید مدلی را انتخاب کنید که با فناوری MagSafe سازگاری دارد.
  • فناوری‌های شارژ سریع: بهره‌مندی از فناوری‌هایی همچون Quick Charge و Power Delivery (به‌اختصار PD) از دیگر نکات مهمی هستند که هنگام خرید پاوربانک باید در نظر داشته باشید؛ چراکه عمده‌ی گوشی‌ها حداقل از یکی از دو فناوری یادشده برای شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند؛ به‌عنوان مثال گوشی سامسونگ و اپل با فناوری PD سازگاری دارند.
  • مقاومت در‌برابر ضربه و نفوذ مایعات: توصیه‌ی ما به کاربرانِ همیشه‌ در‌ سفر، مدنظر قرار‌دادن این قابلیت هنگام خرید پاوربانک است؛ البته خریدن پاوربانک ضدضربه یا ضدآب، نیازمند صرف هزینه‌ی بیشتری خواهد بود.
  • ابعاد پاوربانک: ابعاد پاوربانک هم یکی از موضوعات مهمی است که حین خرید باید به آن توجه کنید؛ برای مثال، اگر پاوربانکی با ظرفیت زیاد و تعداد پورت‌های بیشتر نیاز داشته باشید یا نمونه‌های خورشیدی را می‌‌خرید، ابعاد شارژر همراه شما بزرگ‌تر خواهد بود.

بهترین پاوربانک بدون درنظر گرفتن قیمت

انکر 737 با ظرفیت 24000 میلی‌آمپر ساعت
پاور بانک انکر 737
630 گرم
49.5 × 54.6 × 155.7 میلی‌متر
24000 میلی‌آمپر
-
3 درگاه خروجی
1 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 140 وات

اگر برای شارژ لپ‌تاپتان به پاوربانکی با توان شارژ بالا نیاز دارید، پاوربانک Anker 737 با ظرفیت ۲۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و توان قابل‌ملاحظه‌ی ۱۴۰ وات یکی از بهترین انتخاب‌های پیش‌رو است. این پاوربانک در مجموع از سه‌درگاه خروجی شامل دو درگاه USB-C و یک درگاه USB-A با توان خروجی ۱۸ وات برای شارژ گوشی‌های هوشمند بهره می‌برد.

انکر ادعا می‌کند که پاوربانک 737 می‌تواند آیفون ۱۳ و گلکسی اس ۲۲ را حدوداً ۵ بار و مک‌بوک ایر ۲۰۲۰ را بیش‌از یک‌بار شارژ کند. همچنین در مدت‌زمان ۴۰ دقیقه قادر به شارژ ۵۰ درصدیِ مک بوک پرو ۱۶ اینچی خواهد بود. درصورت‌ اتمام شارژ پاوربانک نیز می‌توان بااستفاده‌از شارژر سازگار، آن را در کمتر از یک ساعت به‌طور کامل شارژ کرد.

انکر PowerCore III Elite با ظرفیت 25600 میلی‌آمپر ساعت
پاور بانک انکر Anker PowerCore III Elite 25600mAh با ظرفیت 25600 میلی‌آمپر ساعت
درگاه پاور بانک انکر Anker PowerCore III Elite 25600mAh با ظرفیت 25600 میلی‌آمپر ساعت
کابل پاور بانک انکر Anker PowerCore III Elite 25600mAh با ظرفیت 25600 میلی‌آمپر ساعت
590 گرم
23.8 × 82.2 × 183.3 میلی‌متر
25600 میلی‌آمپر
-
3 درگاه خروجی
1 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 75 وات

پاوربانک ۲۵۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی انکر مدل PowerCore III Elite گزینه‌ی دیگری است که می‌توان با قیمتی به‌مراتب کمتر از مدل انکر 737 خریداری کرد. این پاوربانک با ۲ درگاه خروجی USB-C و ۲ درگاه خروجی دیگر از نوع USB-A، امکان شارژ همزمان ۴ دستگاه را فراهم می‌آورد.

چنانچه از دو درگاه USB-C به‌طور همزمان استفاده کنید، توان ۸۷ وات بین درگاه‌ها تقسیم می‌شود و با توان کمتری روبه‌رو خواهید بود؛ اما درصورت استفاده از یکی از درگاه‌های USB-C، گوشی یا لپ‌تاپتان با توان ۸۷ وات شارژ می‌شود. درگاه‌های دیگر نیز هرکدام قادر به شارژ دستگاه‌ها با توان ۱۸ وات هستند. پاوربانک انکر مدل PowerCore III Elite 87W در فروشگاه‌های مختلف با قیمت حدودیِ ۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

قیمت و فروشندگان
این محصول هم‌اکنون در بازار موجود نیست

بهترین پاوربانک ۵ هزار: تا ۵۰۰ هزار تومان

تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
نمای روبرو پاور بانک تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
نمای پشت پاور بانک تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
درگاه پاور بانک تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
کلید پاور پاور بانک تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
جعبه پاور بانک تسکو TP 803 با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
106.5 گرم
13 × 63 × 97.7 میلی‌متر
5000 میلی‌آمپر
لیتیوم پلیمری
2 درگاه خروجی
2 درگاه ورودی
فاقد شارژ سریع
حداکثر توان 10.5 وات

پاور بانک تسکو مدل TP 803 با ظرفیت اسمی ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و حداکثر توان خروجی ۱۰ وات انتخاب مناسبی در بازه‌ی قیمتی ۵۰۰ هزار تومان محسوب می‌شود. در بخش درگاه‌ها، با وجود دو درگاه خروجی تایپ A، یک درگاه ورودی microUSB و یک درگاه ورودی USB-C، پاوربانک اقتصادی تسکو وضعیت مناسبی دارد.

قابلیت شارژ هم‌زمان دو دستگاه، سیستم محافظت دربرابر اتصال کوتاه و به‌همراه داشتن کابل USB A به Micro USB از دیگر امکانات پاوربانک تسکو TP 803 به‌حساب می‌آیند.

قیمت و فروشندگان
این محصول هم‌اکنون در بازار موجود نیست

بهترین پاوربانک ۱۰ هزار: از ۵۰۰ هزار تا ۲٫۵ میلیون تومان

ای دیتا P10000QCD با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
پاور بانک ای دیتا ADATA P10000QCD 10000mAh با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت مشکی
نمای جانبی پاور بانک ای دیتا ADATA P10000QCD 10000mAh با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
درگاه پاور بانک ای دیتا ADATA P10000QCD 10000mAh با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
رنگ های مختلف پاور بانک ای دیتا ADATA P10000QCD 10000mAh با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
اقلام همراه پاور بانک ای دیتا ADATA P10000QCD 10000mAh با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
175 گرم
25 × 50 × 100 میلی‌متر
10000 میلی‌آمپر
لیتیوم یونی
3 درگاه خروجی
1 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 22.5 وات

پاوربانک ای دیتا P10000QCD یکی از بهترین پاوربانک‌های بازار با ظرفیت اسمی ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعت به‌حساب می‌آید که امکان شارژ سریع دستگاه‌ها با توان ۲۲٫۵ وات شارژ‌ را فراهم می‌کند.

پاوربانک ای دیتا مدل P10000QCD با وزن ۱۷۵ گرم در دسته‌ی پاوربانک‌های سبک قرار می‌گیرد؛ ازاین‌رو، می‌توانید همیشه آن را به‌همراه داشته باشید. سیستم محافظت در‌برابر شارژ و گرمای بیش‌از‌حد، پشتیبانی از فناوری‌های Quick Charge 3.0 و Power Delivery 3.0 از دیگر امکانات این پاوربانک به‌شمار می‌آیند.

قیمت و فروشندگان
این محصول هم‌اکنون در بازار موجود نیست
انکر PowerCore III Sense با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
پاور بانک انکر PowerCore III Sense با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
درگاه خروجی پاور بانک انکر PowerCore III Sense با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت
210 گرم
-
10000 میلی‌آمپر
-
3 درگاه خروجی
1 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 18 وات

پاور بانک انکر مدل PowerCore III Sense در مجموع از سه درگاه خروجی بهره می‌برد. خروجی USB-C با پشتیبانی از فناوری پاور دلیوری قادر به شارژ‌ دستگاه‌ها با توان ۱۸ وات است و درگاه‌ USB-A با توان ۱۲ وات گوشی‌های هوشمند را شارژ می‌کند.

بااستفاده‌از درگاه USB-C که وظیفه‌ی شارژ‌ خود پاوربانک انکر PowerCore III Sense را هم برعهده دارد و درصورت استفاده از شارژ‌ر و کابل سازگار، می‌توان پاوربانک را در مدت‌زمان ۴ تا ۴٫۵ ساعت شارژ کرد.

قیمت و فروشندگان
این محصول هم‌اکنون در بازار موجود نیست
مک دودو MC-593 ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت و امکان شارژ بی‌سیم
پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-593 ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت و امکان شارژ بی‌سیم مشکی
پشت پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-593 ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت و امکان شارژ بی‌سیم مشکی
پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-593 ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت و امکان شارژ بی‌سیم سفید
پشت پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-593 ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت و امکان شارژ بی‌سیم سفید
202 گرم
21 × 67 × 99 میلی‌متر
10000 میلی‌آمپر
لیتیوم پلیمری
1 درگاه خروجی
1 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 30 وات

چنانچه با مبلغ حدودیِ ۲ میلیون تومان قصد خرید پاوربانک MagSafe دارید، پیشنهاد ما پاوربانک مک دودو مدل MC-593 است. این پاوربانک، علاوه‌بر شارژ سیمی با حداکثر توان ۳۰ وات، با بهره‌مندی از از شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی در فهرست بهترین پاوربانک های بی‌ سیم نیز قرار می‌گیرد.

پاوربانک مک دودو MC-593 با بهره‌مندی از قابلیت مگ‌سیف، به‌عنوان یکی از بهترین پاوربانک های آیفون نیز شناخته می‌شود. علاوه‌بر این با پشتیبانی از حالت شارژ کم‌جریان، امکان شارژ لوازمی همچون هندزفری با پشتیبانی از شارژ بی‌سیم را نیز فراهم می‌آورد.

بهترین پاوربانک ۲۰ هزار: از ۲٫۵ تا ۴ میلیون تومان

مک دودو MC-433 ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت
پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-433 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
کابل پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-433 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
پاور بانک مک دودو Mcdodo MC-433 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت از نمای بالا
345 گرم
32.7 × 68 × 115.3 میلی‌متر
20000 میلی‌آمپر
لیتیوم پلیمری
3 درگاه خروجی
2 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 67 وات

پاوربانک مک دودو MC-433 با سه درگاه خروجی که با توان‌های مختلفی قادر به شارژ گوشی‌های هوشمند هستند، یکی از بهترین پاوربانک‌های بازار به‌حساب می‌آید. حداکثر توانی که این پاوربانک ارائه می‌دهد، ۶۷ وات و مربوط به درگاه‌های USB-C است. درگاه USB-A با توان حدودیِ ۲۲٫۵ وات گوشی‌های هوشمند را شارژ می‌کند.

طبق ادعادی سازنده، پاوربانک مک دوو MC-433 علاوه‌بر شارژ چندباره‌ی گوشی‌هایی همچون آیفون ۱۵ و گلکسی اس ۲۳، می‌تواند مک بوک ایر ۱۳ اینچی را یک‌بار به‌طور کامل شارژ‌ کند. خود پاوربانک نیز در مدت‌زمان بسیار کوتاه ۳٫۵ ساعت شارژ خواهد شد. پاوربانک مک دودو مدل MC-433 از حالت شارژ کم‌جریان نیز پشتیبانی می‌کند تا برای شارژ دستگاه‌های کوچک همچون ساعت هوشمند و هدفون‌ها بتوانید از آن استفاده کنید.

باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101 با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت
نمای روبرو پاور بانک باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101
نمای جانبی پاور بانک باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101
نمای جانبی پاور بانک باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101
نمایشگر پاور بانک باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101
جعبه پاور بانک باسئوس Adaman Metal Digital Display PPAD000101
423 گرم
26 × 65 × 144 میلی‌متر
20000 میلی‌آمپر
-
3 درگاه خروجی
3 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 22.5 وات

پاوربانک باسئوس مدل PPAD000101 با ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و سه درگاه خروجی نیز انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. این محصول، با پشتیبانی از شارژ سریع کوآلکام و فناوری پاور دلیوری، دستگاه‌ها را در کمترین زمان ممکن شارژ می‌کند.

توان شارژ پاوربانک باسئوس ۲۲٫۵ وات و مربوط به درگاه‌های USB-A است. این پاوربانک از سه درگاه ورودی متنوع از جمله لایتنینگ، تایپ سی و MicroUSB بهره می‌برد؛ بنابراین، اگر از آیفون‌های قدیمی‌تر استفاده می‌کنید، با همان کابل شارژ امکان شارژ خود پاوربانک را نیز خواهید داشت.

باسئوس Blade PPDGL-01 با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت
نمای جلوی پاوربانک باسئوس Blade Laptop
پاور بانک باسئوس Blade PPDGL-01 100W مشکی
اقلام همراه پاور بانک باسئوس Blade PPDGL-01 100W
پورت‌های پاوربانک باسئوس Blade Laptop
نمای جلوی و پورت باوربانک باسئوس Blade Laptop
520 گرم
18 × 143 × 162 میلی‌متر
20000 میلی‌آمپر
لیتیوم پلیمری
4 درگاه خروجی
2 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 100 وات

اگر به‌دنبال پاوربانکی سبک، جمع‌وجور و درعین‌حال کارآمد برای شارژ لپ‌تاپ و گوشی هوشمندتان هستید، نگاهی به پاوربانک باسئوس مدل Blade PPDGL-01 به‌دلیل نوع طراحی و وزن حدوداً ۵۲۰ گرمی‌اش، داشته باشید. این پاوربانک که با نام PPBL000201 نیز شناخته می‌شود، ظرفیتی ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد و با توان قابل‌توجه حداکثر ۱۰۰ وات قادر به شارژ لپ‌تاپ‌ها خواهد بود.

پاوربانک باسئوس PPDGL-01 از استانداردهای شارژ سریع از جمله Quick Charge و Power Delivery پشتیبانی می‌کند و با بهره‌مندی از دو درگاه خروجی از نوع تایپ سی با توان حداکثر ۱۰۰ وات و دو درگاه USB-A با حداکثر توان ۳۰ وات می‌تواند چهار دستگاه را به‌طور همزمان شارژ کند.

بهترین پاوربانک ۳۰ هزار: از ۴ تا ۵ میلیون تومان

باسئوس Amblight PPLG با ظرفیت 30000 میلی‌آمپر ساعت
نمای روبرو پاور بانک باسئوس Amblight PPLG-A01
نمای جانبی پاور بانک باسئوس Amblight PPLG-A01
نمای داخل پاور بانک باسئوس Amblight PPLG-A01
نمایشگر پاور بانک باسئوس Amblight PPLG-A01
شارژدهی پاور بانک باسئوس Amblight PPLG-A01
550 گرم
38 × 65 × 145 میلی‌متر
30000 میلی‌آمپر
لیتیوم پلیمری
5 درگاه خروجی
3 درگاه ورودی
دارای شارژ سریع
حداکثر توان 65 وات

پاوربانک باسئوس Amblight PPLG با ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و درگاه‌های خروجی متنوع، علاوه‌بر اینکه به‌عنوان یکی از بهترین پاوربانک‌های مناسب لپ‌تاپ شناخته می‌شود، در دسته‌ی بهترین پاور بانک‌ برای گوشی اندروید و آیفون نیز قرار می‌گیرد. این پاوربانک با حداکثر توان ۶۵ وات برای شارژ لپ‌تاپ‌هایی با پشتیبانی از قابلیت پاوردلیوری مناسب است.

پاوربانک باسئوس مدل Amblight از ۵ درگاه خروجی متنوع شامل چهار درگاه USB-A و یک درگاه USB-C مشترک بهره می‌برد که وظیفه‌ی شارژ خود پاوربانک را نیز برعهده دارد. براساس ادعای سازنده، کاربران می‌توانند بااستفاده‌از این پاوربانک، لپ‌تاپ‌هایی همچون مک بوک پرو 13 اینچی را تا ۵۰ درصد شارژ کنند.

از دیدگاه شما بهترین برند سازنده پاوربانک کدام است؟ آیا محصولات معرفی‌شده در این مطلب را استفاده کرده‌اید؟ لطفاً دیدگاه‌های خود را با ما و دیگر کاربران زومیت به‌اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

  • آیا پاوربانک گوشی‌های اندروید و آیفون فرق دارند؟

    تفاوت اصلی میان پاوربانک گوشی اندروید و آیفون را مواردی همچون وجود درگاه لایتنینگ در پاوربانک برای رفع نیاز به حمل دو کابل و پشتیبانی از فناوری MagSafe برای فراهم‌ساختن قابلیت شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی برای آیفون رقم می‌زنند. آیفون مانند اغلب گوشی‌های اندروید از فناوری شارژ سریع سیمی PD پشتیبانی می‌کند؛ اما توان شارژ ۲۰ واتی‌اش با گوشی‌های دیگر همچون سامسونگ متفاوت است.

  • محدوده‌ی قیمتی پاوربانک در بازار ایران چقدر است؟

    قیمت پاوربانک در بازار ایران از حدود ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود. شما می‌توانید در این مقاله فهرستی از بهترین پاوربانک‌ها را در بازه‌های قیمتی مختلف ببینید.

  • بهترین فروشگاه برای خرید پاوربانک کدام است؟

    در بخش محصولات زومیت، با مقایسه‌ی قیمت انواع محصولات ازجمله شارژر همراه، همواره می‌توانید به بهترین فروشگاه‌ها برای خرید پاوربانک دسترسی داشته باشید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات