بهترین پاور بانک برای گوشی اندرویدی و آیفون [شهریور ۱۴۰۳]
امروزه، گوشیهای هوشمند و لوازم دیجیتال به پیشرفتهای خیرهکنندهای دست یافتهاند؛ اما هنوز یک مشکل مشترک بین این دستگاههای هوشمند برطرف نشده است: «خالیشدن زودهنگام باتری»؛ مسئلهای که اغلب ما با آن دستبهگریبان هستیم؛ بههمیندلیل کاربران هنگام خرید گوشی، لپتاپ، دوربین دیجیتال، تبلت و دیگر دستگاههای هوشمند شارژشدنی به فکر خرید پاوربانک مناسب نیز هستند.
پاوربانکها از آن دست محصولاتی هستند که تنوع بسیار زیادی داخل بازار دارند؛ پس با این حساب، طبیعی است که برای خرید پاوربانک قدرتمند و متناسب با نیازهایمان، کمی دچار سردرگمی شویم.
اگر چندان اهل جابهجایی و سفر نیستید و به شارژر همراه نیاز مبرم ندارید، پیشنهاد میکنیم سری به مقالهی بهترین شارژر گوشی در زومیت بزنید. در این مقاله، علاوهبر معرفی بهترین شارژر برای انواع گوشی، استانداردهای شارژ هر شرکت را نیز توضیح دادهایم.
حال هنگام خرید پاوربانک باید چه نکاتی را در نظر بگیریم یا بهتر است بگوییم که پاوربانک ایدئال چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟ در ادامه، ویژگیهای پاوربانک مناسب را بررسی و بهترین پاوربانک های بازار ایران را براساس قیمت و ظرفیت معرفی میکنیم.
نکات مهمی درباره خرید پاور بانک
بهطور کلی، هنگام خرید پاور بانک باید به نکات زیر توجه کنید:
- ظرفیت پاوربانک: یکی از نکات مهمی که قبل از خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید، ظرفیت پاوربانک است که با واحد میلیآمپرساعت یا mAh محاسبه میشود. قبل از خرید پاوربانک، ابتدا باید بدانید به پاوربانک با چه ظرفیتی نیاز دارید. پاوربانک ۱۰ هزار میلیآمپرساعت معمولاً نزد مردم محبوبیت بیشتری درمقایسهبا ظرفیتهای دیگر دارد.
- ولتاژ و شدت جریان: علاوهبر محاسبهی ظرفیت مورد نیاز، باید به ولتاژ (واحد ولت) و شدت جریان خروجی (واحد آمپر) پاوربانک نیز توجه کنید. حاصلضرب این دو عدد، توان شارژ پاوربانک را نشان میدهد که رابطهی مستقیمی با سرعت شارژ دارد. پاوربانکی بهتر است که هم سریع شارژ شود، هم دستگاههای دیگر را سریع شارژ کند.
- نوع اتصالات: پاوربانک باید باتوجهبه نوع کابل شارژرتان انتخاب شود. درگاههای ورودی و خروجی پاوربانک ممکن است microUSB، USB A، USB C یا لایتنینگ باشد. برای گوشیهای آیفون ۱۴ به پایین، پاوربانکی ایدئال خواهد بود که با پورت لایتنینگ شارژ شود تا به حمل دو کابل، برای شارژ گوشی و پاوربانک نیازی نداشته باشید.
- مدتزمان شارژ شدن پاوربانک: یکی دیگر از نکات مهم سرعت شارژشدن باتری خود پاوربانک است. برای پیبردن به سرعت شارژ باتری خود پاوربانک، باید توان ورودی آن را بررسی کنید.
- ایمنی: آیا ممکن است پاوربانک به باتری گوشی یا تبلت صدمه بزند؟ آیا در تولید پاوربانکها اصول ایمنی در نظر گرفته میشود؟ در برخی از آنها، بله!
- شدت جریان هوشمند: باتوجهبه تنوع گجتهای هوشمند شارژشدنی، شرکتهای تولیدکنندهی پاوربانک باتوجهبه نیازهای گوناگون، فناوریهای پیشرفتهای را برای تنظیم شدت جریان خروجی توسعه دادهاند که میتواند جریان ایدئال دستگاههای مختلف را تأمین کند.
- شارژ بیسیم: تنها درصورتیکه دستگاه هوشمندتان از این قابلیت پشتیبانی میکند، بهدنبال پاوربانک بیسیم باشید. گفتنی است امکان شارژ گجتها ازطریق سیم با پاوربانکهای بیسیم نیز وجود دارد؛ اما قیمت بیشتری هم دارند. توجه کنید که چنانچه برای آیفون بهدنبال پاوربانک بیسیم هستید، حتماً باید مدلی را انتخاب کنید که با فناوری MagSafe سازگاری دارد.
- فناوریهای شارژ سریع: بهرهمندی از فناوریهایی همچون Quick Charge و Power Delivery (بهاختصار PD) از دیگر نکات مهمی هستند که هنگام خرید پاوربانک باید در نظر داشته باشید؛ چراکه عمدهی گوشیها حداقل از یکی از دو فناوری یادشده برای شارژ سریع پشتیبانی میکنند؛ بهعنوان مثال گوشی سامسونگ و اپل با فناوری PD سازگاری دارند.
- مقاومت دربرابر ضربه و نفوذ مایعات: توصیهی ما به کاربرانِ همیشه در سفر، مدنظر قراردادن این قابلیت هنگام خرید پاوربانک است؛ البته خریدن پاوربانک ضدضربه یا ضدآب، نیازمند صرف هزینهی بیشتری خواهد بود.
- ابعاد پاوربانک: ابعاد پاوربانک هم یکی از موضوعات مهمی است که حین خرید باید به آن توجه کنید؛ برای مثال، اگر پاوربانکی با ظرفیت زیاد و تعداد پورتهای بیشتر نیاز داشته باشید یا نمونههای خورشیدی را میخرید، ابعاد شارژر همراه شما بزرگتر خواهد بود.
بهترین پاوربانک بدون درنظر گرفتن قیمت
بهترین پاوربانک ۵ هزار: تا ۵۰۰ هزار تومان
بهترین پاوربانک ۱۰ هزار: از ۵۰۰ هزار تا ۲٫۵ میلیون تومان
بهترین پاوربانک ۲۰ هزار: از ۲٫۵ تا ۴ میلیون تومان
بهترین پاوربانک ۳۰ هزار: از ۴ تا ۵ میلیون تومان
از دیدگاه شما بهترین برند سازنده پاوربانک کدام است؟ آیا محصولات معرفیشده در این مطلب را استفاده کردهاید؟ لطفاً دیدگاههای خود را با ما و دیگر کاربران زومیت بهاشتراک بگذارید.
سوالات متداول
آیا پاوربانک گوشیهای اندروید و آیفون فرق دارند؟
تفاوت اصلی میان پاوربانک گوشی اندروید و آیفون را مواردی همچون وجود درگاه لایتنینگ در پاوربانک برای رفع نیاز به حمل دو کابل و پشتیبانی از فناوری MagSafe برای فراهمساختن قابلیت شارژ بیسیم ۱۵ واتی برای آیفون رقم میزنند. آیفون مانند اغلب گوشیهای اندروید از فناوری شارژ سریع سیمی PD پشتیبانی میکند؛ اما توان شارژ ۲۰ واتیاش با گوشیهای دیگر همچون سامسونگ متفاوت است.
محدودهی قیمتی پاوربانک در بازار ایران چقدر است؟
قیمت پاوربانک در بازار ایران از حدود ۵۰۰ هزار تومان شروع میشود. شما میتوانید در این مقاله فهرستی از بهترین پاوربانکها را در بازههای قیمتی مختلف ببینید.
بهترین فروشگاه برای خرید پاوربانک کدام است؟
در بخش محصولات زومیت، با مقایسهی قیمت انواع محصولات ازجمله شارژر همراه، همواره میتوانید به بهترین فروشگاهها برای خرید پاوربانک دسترسی داشته باشید.