بهترین گوشی های شیائومی در بازار ایران [اسفند ۱۴۰۳]
گوشی شیائومی در بازار ایران محبوبیت نسبتاً زیادی دارد؛ چراکه درمقایسهبا سایر برندهای موجود در بازار، ارزش خرید بالایی (تناسب قیمت دربرابر امکانات) به کاربران ردههای مختلف ارائه میکند. در ضمن، تنوع محصولات شرکت چینی هم واقعاً چشمگیر است.
گوشیهای شیائومی با نامگذاریهای متنوع و بعضاً پیچیده به بازار عرضه میشوند و اگرچه دست خریدار را در انتخاب باز میگذارند، میتوانند باعث سردرگمی نیز شوند؛ بهخصوص اگر آشنایی چندانی با مدلها و امکانات و اسامی مختلفشان نداشته باشید.
برای آسانترکردن کار انتخاب و خرید بهترین گوشی شیائومی، مقالهی پیش رو را آماده کردهایم. بهدلیل نوسانهای بیشازحد قیمت گوشیها در بازار کشور، بازههای قیمتی مقاله وسیعتر شدهاند تا نوسانهای قیمت سبب گمراهی شما خوانندگان عزیز نشوند. در هر بازهی قیمتی نیز، بهترین محصولات را معرفی کردهایم تا بنابر نیاز و بودجهتان بتوانید مدل مدنظرتان را پیدا کنید. ناگفته نماند که از آوردن مدلهای متعدد خودداری کردهایم و بهترین مدلها با بالاترین ارزش خرید را در این فهرست گنجاندهایم.
بهترین گوشی شیائومی تا ۱۰ میلیون تومان
ردمی ۱۲ از معدود گوشیهای اقتصادی است که بدنهی شیشهای دارد تا کاربر حس استفاده از یک محصول باکیفیت را تجربه کند. این گوشی خوشساخت از پردازنده کهنهکار اما کارآمد Helio G88 استفاده میکند که برای اجرای اپلیکیشنهای پراستفاده روزمره مانند پیامرسانها، شبکههای اجتماعی، مرورگرها، پخش ویدیو و موسیقی و نیز تاکسیهای اینترنتی جوابگو است.
این گوشی یک نمایشگر بزرگ ۶٫۷۹ اینچی از نوع IPS با وضوح FHD دارد که با نرخ ۹۰ هرتز بهروز میشود. آرایش دوربینها بهصورت سهتایی متشکل از دوربین اصلی ۵۰، اولتراواید ۸ و ماکروی ۲ مگاپیکسلی است. شارژ دستگاه با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی تامین میشود که نهایتا از شارژ ۱۸ واتی پشتیبانی میکند. ردمی ۱۲ از حسگر اثر انگشت در دکمه پاور نیز میزبانی میکند.
بهترین گوشی شیائومی تا ۱۵ میلیون تومان
پوکو M6 پرو شیائومی از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از نمایشگر بزرگ ۶٫۶۷ اینچیِ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حاشیههای بسیار اندک بهره میبرد و وزن آن فقط حدود ۱۷۹ گرم است.
پوکو M6 پرو که دقیقا همان نسخهی 4G ردمی نوت ۱۳ پرو است، با دوربین ۶۴ مگاپیکسلی عملکردی معمولیتر و قیمتی پایینتر از آن دارد. پوکو M6 پرو در بخش نرمافزار درحالیکه میتوانست به نسخهی ۱۴ سیستمعامل اندروید بهصورت پیشفرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمیتر با رابط کاربری MIUI را اجرا میکند.
تغییرات نسخه 4G ردمی نوت ۱۴ شیائومی در مقایسه با ردمی نوت ۱۳ شامل برخی موارد روبهجلو و گاها ناخوشایند میشود. اول از همه که این گوشی نیز بهجمع کثیری از گوشیهای مجهز به تراشه Helio G99 که شیائومی بهطور اختصاصی با پسوند Ultra در انتهای نامش یاد میکند، پیوسته است. این اتفاقی مثبت تلقی شده و عملکرد گوشی را بهخصوص در بازیها تا نزدیک به ۶۰ درصد بهبود میدهد.
اما از طرفی دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی جای خود را بهدوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی داده است. طراحی این گوشی بازهم دستخوش تغییر شده و دوباره مجموعهی دوربینها روی یک برآمدگی کلی سوار و حاشیههای اطراف نمایشگر دوباره قطور شدهاند، البته محافظت از نمایشگر از گوریلا گلس ۳ به ۵ ارتقا یافته است. خود نمایشگر تغییری نکرده و همان پنل ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD در این گوشی بهکار رفته است.
بهترین گوشی شیائومی تا ۲۰ میلیون تومان
پوکو X6 از پلتفرم مشترکی با نسخهی 5G ردمی نوت ۱۳ پرو بهره میبرد با این تفاوت که از دوربین ۶۴ مگاپیکسلی بهجای ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده میکند تا قیمت آن کمی مقرونبهصرفهتر باشد. گوشی پوکو نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED دارد که وضوح آن ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل بوده و نسبت نمایشگر به بدنهی گوشی حدود ۹۰ درصد است. نمایش ۶۸ میلیارد رنگ (پنل ۱۲ بیتی) و پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن نیز از دیگر ویژگیهای نمایشگر پوکو ایکس ۶ هستند.
مجموعهی دوربین گوشی شامل دوربینهای ۶۴ مگاپیکسلی واید، ۸ مگاپیکسلی اولتراواید و ماکرو ۲ مگاپیکسلی میشود. دوربین سلفی نیز ۱۶ مگاپیکسلی است. دوربین اصلی در نور روز عکسهای خوبی ثبت میکند اما باید اشاره کنیم که تمرکز گوشیهای سری پوکو از گذشته تاکنون بیشتر روی عملکرد پردازشی بوده نه دوربین؛ بنابراین شاید بهتر باشد که علاقهمندان به عکاسی، به سراغ گوشیهای دیگر بروند.
گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو 4G با ضخامت ۸٫۲ میلیمتر و وزن ۱۸۰ گرمی، گوشی نسبتا ظریفی بهنظر میرسد. بدنهی دستگاه پلاستیکی بوده اما همچنان از فریم آلومینیومی بهره میبرد. گواهی IP64 و محافظ گوریلا گلس ویکتوس ۲ نیز از دیگر ویژگیهای گوشی در زمینهی طراحی بهشمار میروند.
صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED گوشی شیائومی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از ۱ میلیارد رنگ، تجربهی بصری روان و با کیفیتی ارائه میدهد. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت میرسد که برای یک گوشی میانرده کاملا کافی است و استفاده در محیطهای پرنور را آسان میکند.
بهترین گوشی شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان
پوکو ایکس ۶ پرو از تراشهی فوقالعاده قدرتمند Dimensity 8300 Ultra مدیاتک بهره میبرد. این تراشه از هرنظر، چه در کاربری روزمره و چه در پردازشهای سنگین و بازی، عملکرد خیرهکننده و کمنقصی در حد گوشیهای پرچمدار بهنمایش میگذارد. روانبودن و بهینگی را بهوضوح میتوان در هنگام استفاده از گوشی مشاهده کرد و بهجرات میتوان گفت که این گوشی در هیچیک از سناریوهای چندوظیفگی و جابجاشدن سریع بین اپها و منوها (با وجود رابط کاربری سنگین HyperOS) کم نمیآورد.
استفاده از سریعترین تراشه فضای ذخیرهسازی UFS 4.0 نیز دیگر جای هیچ شک و شبههای را در مورد سختافزار این گوشی باقی نمیگذارد و خاطر خورههای بازی را آسوده میکند تا در نهایت بتوانیم عنوان قدرتمندترین میانرده بازار و بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی را به پوکو X6 پرو نسبت دهیم. این گوشی نمایشگر باکیفیتی هم دارد که با وضوح بالاتر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، ۶۸ میلیارد رنگ را بهتصویر میکشد و بیشاز ۹۰ درصد از پنل جلو را بهخود اختصاص داده تا تجربهی بصری تحتالشعاع حاشیههای مزاحم قرار نگیرد.
- بدنهی پلاستیکی؛ اما خوشساخت
- فضای ذخیرهسازی پرسرعت
- تراشهی قدرتمند و پایدار
- وضوح 1.5K نمایشگر
- عمر باتری بالا
- پسرفت دوربین نسبت به نسل پیشین
- عملکرد پایینتر از حد انتظار اسپیکرها
- ظاهر نهچندان خوشایند رابط کاربری
میانرده جذاب ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی با صفحهنمایش خمیده و متریال باکیفیت، یکی از رقیبهای اصلی گلکسی A55 و پوکو X6 پرو در بازار میانردهها محسوب میشود که گواهی IP68 را بهعنوان اولین عضو ردمی نوت دارنده این گواهی اخذ کرده است. نمایشگر بزرگ و ۶٫۶۷ اینچی آن از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و فناوری دالبی ویژن پشتیبانی میکند. به گفته شیائومی این نمایشگر میتواند تا ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد؛ از این رو برای بازی کردن و فیلم دیدن ایدئال است.
پردازنده دایمنسیتی ۷۲۰۰ اولترا در ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس بهخوبی از پس پردازشهای مختلف برمیآید و شاید بتوانید تاحدودی به میانرده شیائومی به چشم یک گوشی گیمینگ نیز نگاه کنید. یکی دیگر از ویژگیهای اصلی و باارزش میانرده شیائومی، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن است که میتواند با فیلمبرداری 4K، گوشی یادشده را به مدل مناسبی برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل کند.
- عرضه با شارژر پرسرعت ۱۲۰واتی
- نمایشگر ۱۲بیتی و OLED چشمنواز
- بدنهی شیشهای باکیفیت با گواهی IP68
- عملکرد عکاسی بسیار خوب در روز و شب
- عملکرد ضعیفتر از رقبا
- شارژدهی نهچندان خوب
گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو 5G با صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED و رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل عرضه میشود. نمایشگر گوشی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن در محیطهای بسیار روشن به ۱۸۰۰ نیت میرسد. همچنین توانایی نمایش یک میلیارد رنگ به لطف پنل ۱۰ بیتی و پشتیبانی از فضای رنگی DCI-P3، از دیگر ویژگیهای بارز صفحهنمایش ردمی نوت ۱۴ پرو بهشمار میروند.
در بخش پردازشی، گوشی شیائومی به تراشهی ۸ هستهای مدیاتک Dimensity 7300 Ultra با فرآیند ساخت ۴ نانومتری مجهز شده است. پردازنده گرافیکی Mali-G615 MC2 در این تراشه، وظیفهی پردازشهای گرافیکی را بر عهده دارد و عملکرد آن در گیمینگ و بازیهای سنگین چشمگیر است. این گوشی در نسخههای مختلف با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی UFS 2.2 عرضه میشود.
پوکو X7 پرو، با ارتقا بهپردازندهی Dimensity 8400-Ultra آمده است تا دوباره به هر گوشی میانرده و حتی قاتل پرچمدار پاسخی کوبنده دهد. اگرچه پیشرفتهای نسل قبل یعنی پوکو X6 پرو بهاندازهای بود که این گوشی را بهکابوس بسیاری از رقبا تبدیل کرده بود؛ اما حالا افزونبر تراشهای قدرتمندتر، به گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب تا عمق ۱٫۵ متری و باتری پرظرفیتتر ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی از نوع سیلیکون-کربن که جدیدترین فناوری باتری بهحساب میآید، مجهز شده است تا هر گوشی دیگری فکر رقابت با X7 پرو را از سر خود بیرون کند.
تراشهی این گوشی برای اجرای بازیهای سنگین باز هم بهینه شده است و اکنون میتواند وضوح بازیها را آپاسکیل کند تا تجربهی گیمپلی باکیفیتتری را ارائه دهد، ضمن اینکه عملکرد گیمینگ این گوشی همچنان مثل قبل پایدار و روان است. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی همان پنل ۱۲ بیتی با وضوح 1.5K دارد که روشنایی آن طبق اندازهگیری زومیت به ۲۸۵۰ نیت رسیده و دقت نمایش رنگها هم بهتر شده است. خود نمایشگر حالا با گوریلا گلس ویکتوس 7i محافظت میشود که تا دوبرابر مقاومتر است و افزونبراینکه حساسیت و نرخ پاسخگویی لمسی آن هنگام بازی بیشتر شده است، با دست خیس میتوان با گوشی کار کرد.
- تراشه قدرتمند و پایدار
- عملکرد قابل تحسین در بازیها
- صفحهنمایش درخشان با حساسیت و پاسخگویی بالا
- گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب
- باتری سیلیکون-کربن ۶۰۰۰ میلیآمپری با طول عمر بالاتر
- دوربین اولتراواید و سلفی ناکارآمد و دقیقنبودن رنگ عکسها
- بددست شدن گوشی نسبتبه نسل قبل
بهترین گوشی شیائومی تا ۴۰ میلیون تومان
ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس که از میانردههای جدید و خوشساخت شیائومی محسوب میشود، از صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیت بهره میبرد. گوشی شيائومی با پشتیبانی از استانداردهای HDR10 پلاس و دالبی ویژن، قادر به نمایش ۶۸ میلیارد رنگ است. همچنین از عمق رنگ ۱۲ بیتی پشتیبانی میکند و میتواند فضای رنگی DCI-P3 را پوشش دهد.
شیائومی برای وظایف پردازشی از تراشهی ۴ نانومتری اسنپدراگون 7s نسل ۳ در ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس استفاده کرده که ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم آن را همراهی میکند. تراشهی یادشده قدرت خوبی در اجرای بازیهای سنگین و نرمافزارهای هوش مصنوعی دارد و عملکرد آن در پردازش عکسهای ثبتشده چشمگیر است. گوشی شیائومی در کانفیگهای ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی بهفروش میرسد و از درگاه کارت حافظه پشتیبانی نمیکند.
بهترین گوشی شیائومی تا ۵۰ میلیون تومان
پوکو F6 پرو، بهترین و قدرتمندترین عضو از محصولات پوکو در سال ۲۰۲۴ شناخته میشود و اصلا جای تعجب ندارد که تقریبا آنرا یکگوشی پرچمدار بهحساب آوریم. پرچمداری اقتصادی که از بدنهی شیشهای-آلومینومی استفاده میکند و قدرتش را تراشهی Snapdragon 8 Gen 2 میگیرد تا دیگر حرف و حدیثی برای اجرای سنگینترین بازیها باقی نماند. البته مواردی چون دوربین معمولی، فقدان گواهی IP68 و شارژ بیسیم باعث میشود که نسبتبه گوشیهای پرچمدار با کاستیهایی دست و پنجه نرم کند.
درهر صورت پوکو F6 پرو برای خورههای بازی، یکی از ارزانترین و بهصرفهترین محصولات با تراشهی پرچمدار بهحساب میآید و نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح 1440p و روشنایی خیرهکنندهی ۴۰۰۰ نیت، تکمیلکنندهی یکی از بهترین تجربههای کاربری خواهد بود. این گوشی آداپتور ۱۲۰ واتی نیز در جعبهی خود دارد که میتواند در ۲۰ دقیقه گوشی را کامل شارژ کند.
شیائومی 14T پرو برخلاف برادر کوچکترش امسال پیشرفتهای چشمگیری داشته و اکنون یکی از ارزشمندترین گوشیهای شبهپرچمدار بهحساب میآید که دستکمی از گوشیهای پرچمدار ندارد. شاسی و فریم این گوشی از پلاستیک به آلومینیوم گرید ۶ ارتقا پیدا کرده که افزونبر لوکسبودن دوام و مقاومت این گوشی را افزایش داده است. حاشیههای اطراف نمایشگر نیز بسیار باریکتر شدهاند.
نمایشگر OLED این گوشی با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، ۶۸ میلیارد رنگرا بهتصویر کشیده و روشناییاش بهبیشاز ۴۰۰۰ نیت میرسد. همچنین تراشهی پرچمدار Dimensity 9300 پلاس قدرت فوقالعادهی خود را در این گوشی از نظر روانبودن، پایداری و نیز تجربهی گیمینگ عالی بهنمایش میگذارد. از دیگر تغییرات شیائومی 14T پرو میتوان به پشتیبانی از شارژ بیسیم ۵۰ واتی اشاره کرد که یکی از کمبودهای بزرگ این سری را برطرف میکند. در کنار شارژ بیسیم میتوان از آداپتور ۱۲۰ واتی برای شارژ باتری ۵,۰۰۰ میلآمپرساعتی آن استفاده کرد که خوشبختانه در بازار ایران داخل جعبه ارائه میشود.
- فریم آلومینیومی و کیفیت ساخت عالی
- تراشه بسیار قدرتمند و پایدار
- پشتیبانیاز شارژ سیمی و بیسیم پرسرعت
- صفحهنمایش با کیفیت و درخشان
- عملکرد قابل تحسین در عکاسی (دوربینهای پشت)
- قابلیتهای جدید در رابط کاربری HyperOS
- گرمشدن بدنهی گوشی در استفادهی طولانی مدت
- استاندارد قدیمی پورت USB
- عملکرد نهچندان خوب دوربین سلفی
بهترین گوشی شیائومی بدون درنظر گرفتن قیمت
شیائومی ۱۴ با زبان طراحی بهروز، لبههای تخت و ترکیب جادویی فلز و شیشه روانهی بازار شده؛ گوشی طراحی یکپارچه، مستحکم و خوشساختش، گواهی IP68 را نیز دریافت کرده است. نمای جلویی گوشی بهلطف حاشیههای بسیار باریک و حذفشدن خمیدگی از لبههای نمایشگر، ظاهر مدرنی دارد و وزن ۱۸۸گرمی گوشی بهنسبت ابعاد ۶٫۳۶ اینچی نمایشگر، معقول بهنظر میرسد؛ اما برآمدگی محسوس دوربین، مقدار از ارگونومی و زیبایی گوشی میکاهد.
مجموعهی دوربین سهگانهی شیائومی ۱۴ در دل جزیرهای مربعیشکل و مشکیرنگ قرار دارد. این مجموعه، دوربینهای اصلی، تلهفوتو ۳٫۲برابری و اولتراواید را دربرمیگیرد؛ با اینکه هر سه دوربین، ۵۰مگاپیکسلی هستند، فقط ماژولهای تلهفوتو و اولتراواید از حسگر یکسانی بهره میبرند و حسگر دوربین اصلی بهطرز محسوسی بزرگتر است. دوربینهای شیائومی ۱۴ چه در روشنایی روز، چه در تاریکی، عکسهایی پرجزئیات و چشمنواز ثبت میکنند و ویدیوهای 4K و 8K (دوربین اصلی) هم بسیار باکیفیت هستند.
شیائومی ۱۴ اولترا، جدیدترین پرچمدار دوربینمحور شیائومی است که تقریبا تمام عناصر دیگر گوشی را به خدمت دوربین درآورده است و این مسأله بهخصوص در بخش طراحی بهوضوح مشاهده میشود. هیولای شیائومی از چهار دوربین اصلی، اولتراواید و تلهفوتو (۳٫۲ برابری و ۵ برابری) با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای عکاسی استفاده میکند. لنز دوربینها و الگوریتم پردازش تصویرشان نیز با همکاری لایکا طراحی شدهاند.
حسگر دوربین اصلی شیائومی ۱۴ اولترا، ۸۰ درصد بزرگتر از حسگر دوربین اصلی رقیبش، گلکسی S24 اولترا است. لنز دوربین اصلی از دیافراگم متغیر در بازهی f/4.0 تا f/1.63 استفاده میکند که در حالت عکاسی Pro، میتوان گشودگی دیافراگم را بهاندازهی دلخواه در این بازه تغییر داد. لرزشگیر اپتیکال سوار بر لنز نیز لرزشهای دست را حین عکاسی و فیلمبرداری، خنثی میکند. برای بهدست آوردن اطلاعات کافی از عملکرد شیائومی ۱۴ اولترا در عکاسی و قابلیتهای کیت عکاسی قدرتمندش، مقاله بررسی شیائومی ۱۴ اولترا در زومیت را از دست ندهید.
- عملکرد سریع و پایدار
- دوربین قدرتمند و پرقابلیت
- عرضه همراه با شارژر ۹۰واتی
- اسپیکرهای استریوی قدرتمند
- نمایشگر OLED خیرهکننده و سریع
- قیمت بالاتر از برخی رقبای کارآمد
- طراحی زمخت و نهچندان خوشدست
- داغشدن بیشاز حد بدنه در استفادههای سنگین
- زیادهروی در حذف نویز عکس و از دسترفتن جزئیات
بهنظر شما بهترین مدل شیائومی که در بازار فعلی ایران ارزش خرید زیادی دارد کدام گزینه است؟ اگر مدل مدنظرتان را بین گوشیهای شیائومی نیافتید، شاید بد نباشد سری به مقالهی بهترین گوشیهای بازار ایران هم بزنید.