بهترین گوشیهای تاشو؛ از زد فلیپ ۶ تا وان پلاس اوپن [شهریور ۱۴۰۳]
بعد از گذشت چند سال از معرفی اولین گوشیهای هوشمند با نمایشگر تاشدنی، حالا بیشتر از هر وقت دیگر، شاهد تنوع محصولات و حضور برندهای مختلف در این بازار هستیم. گوشیهای تاشدنی میتوانند ابزارهای بسیار خوبی برای چندوظیفگی (مالتیتسکینگ) باشند و برای کسانی که علاوه بر خرید گوشی در فکر خرید تبلت نیز هستند، گزینههای جذابی بهحساب میآیند.
البته که فرمفکتور گوشیهای تاشدنی، چیز جدیدی در دنیای فناوری نیست و ایدهی آن به سالها قبل باز میگردد. در گذشته، نمایشگر و صفحهکلید گوشیهای تاشدنی ازطریق لولا بههم وصل میشدند و میشد گوشی را از این لولا، تا کرد. حالا گوشیهای تاشدنی هوشمند، از روی نمایشگر تا میشوند، یعنی لولای آنها زیر نمایشگر قرار میگیرد. با وجود تمام جذابیتهایی که گوشیهای تاشدنی دارند، اگر شما هم به فکر خرید یکی از مدلهای موجود در بازار ایران افتادهاید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای این راهنمای خرید که در آن بهترین مدلهای موجود در بازار را معرفی کردهایم، همراه زومیت باشید.
پیش از اینکه بهسراغ معرفی مدلها برویم، بد نیست در مورد نکاتی که پیش از خرید گوشی تاشدنی باید بدانید، صحبت کنیم.
نکات ضروری پیش از خرید گوشی تاشدنی
نخستین مسئله، قیمت و بودجهای است که برای خرید گوشی در نظر گرفتهاید. میزان بودجه اولویتهای بعدی را تعریف میکند.
مرحلهی دوم در خرید گوشی تاشدنی این است که از بین دو فرمفکتور گوشی تاشدنی با توجه به نیازتان یک مورد را انتخاب کنید: آیا گوشی تاشدنی با فرمفکتور صدفی (مانند گوشی گلکسی Z Flip) میخواهید یا ترجیح میدهید سراغ نمونههایی با فرمفکتور کتابی (مانند سامسونگ گلکسی Z Fold) بروید.
نکته بعدیای که باید در نظر داشته باشید، ضخامت گوشی تاشدنی است. ضخامت گوشی باید بهاندازهای باشد که موقع حملونقل و در حین کار با آن دچار مشکل نشوید. این نوع گوشیها، در حالت تاشده ضخامت بیشتری نسبت به حالت عادی پیدا میکنند که شاید برایتان اذیتکننده باشد. برخی از شرکتهای تولیدکننده، توجه ویژهای به ضخامت گوشیهای تاشدنی دارند که باعث جذابیت بصری و کاربری بیشتر آنها میشود.
بهعنوان نکتهی بعدی باید توجه داشته باشید که گوشیهای تاشدنی، بهخاطر تکنولوژی نمایشگر تاشونده، مقاومت کمتری نسبت به گوشیهای هوشمند معمولی دارند و ممکن است سریعتر آسیب ببینند، گردوغبار یا قطرات ریز وارد لولای آنها شود یا نمایشگر داخلی آنها براثر تعدد باز و بسته شدن، دچار آسیب شود. بنابراین پیش از خرید، حتماً باید به مقاومت دستگاه و دوام آن توجه ویژه داشته باشید و پس از خرید دستگاه نیز در نگهداری آن دقت کنید.
در نهایت توجه شما را به این نکته جلب میکنیم که بهطور کلی شکاف قیمتی نسبتاً زیادی در بازار گوشیهای تاشدنی و گوشیهای عادی دیده میشود. شرکتهای سازنده به دلیل پیچیدگیهای بالای ساخت مجبور به استفاده از بهترین تکنولوژی و متریال موجود در گوشیهای تاشدنی هستند. همین مسائل، باعث بالا رفتن قیمت تمامشدهی گوشیهای تاشو میشود. در بازار کشور ما هم قیمت گوشیهای تاشدنی، همیشه اختلاف قابل توجهی با گوشیهای پرچمدار عادی دارد.
با در نظر داشتن تمام این نکات، به سراغ فهرست بهترین گوشیهای تاشدنی بازار میرویم.
بهترین گوشی های تاشو در بازار ایران
سوالات متداول
بهترین گوشی تاشو شیائومی کدام مدل است؟
درحالحاضر، بهترین گوشی تاشو هوشمند شیائومی، میکس فولد ۴ است.
بهترین گوشی تاشو سامسونگ کدام مدل است؟
در بازار امروز، میتوان گلکسی زد فولد ۶ را بهترین گوشی تاشو سامسونگ دانست.
بهترین گوشی تاشو بازار ایران کدام مدل است؟
گلکسی زد فولد ۶ سامسونگ، میکس فولد ۴ شیائومی و وانپلاس اوپن از بهترین و با کیفیتترین گوشیهای هوشمند حال حاضر هستند.