بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری [فروردین ۱۴۰۳]

یک‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
مطالعه 9 دقیقه
بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری
حجم باتری، سرعت شارژ و میزان زمان شارژدهی بالا، مهم‌ترین فاکتورهایی است که «بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری» باید از آن برخوردار باشند.
تبلیغات

ظرفیت باتری یکی از عوامل مهمی است که هنگام خرید گوشی به آن توجه می‌کنیم؛ اما صرف بالا بودن حجم باتری نشانگر شارژدهی بالا نیست. عوامل بسیاری در شارژدهی باتری نقش دارند؛ نرخ نوسازی، مصرف تراشه، بهینگی سیستم عامل و رابط کاربری ازجمله موارد تأثیرگذار بر روی دوام باتری به‌شمار می‌روند. با توجه به این موضوع همیشه باید در کنار بررسی ظرفیت باتری، ‌نگاهی به موارد ذکرشده داشته باشیم.

کپی لینک

بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری

نرخ‌ نوسازی با مصرف باتری ارتباط مستقیم دارد؛ یعنی هرچه نرخ نوسازی بالاتر باشد، مصرف باتری نیز افزایش می‌یابد. نرخ‌ نوسازی برای گیمرها اهمیت بالایی دارد اما اگر یک کاربر عادی هستید که از گوشی برای کارهای روزمره استفاده می‌کنید، ریفرش ریت بالا تنها باعث هدر رفتن انرژی باتری خواهد شد. بنابراین توصیه می‌کنیم، اگر روان بودن انیمیشن‌ها و پیمایش روان‌تر داخل رابط کاربری اهمیت چندانی برایتان ندارد، برای افزایش شارژدهی باتری، نرخ نوسازی گوشی را به ۶۰ هرتز کاهش دهید.

اکثر گوشی‌های پرچم‌دار جدید مجهزبه پنل LTPO هستند که این کار را به‌صورت خودکار برای انواع کاربری‌ها انجام می‌دهند و حتی نرخ نوسازی را گاهی تا ۱ هرتز نیز کاهش می‌دهند. باتوجه به آنچه گفتیم اگر یک گوشی پرچم‌دار دارید، نیازی نیست خودتان برای افزایش طول عمر باتری نرخ نوسازی را روی ۶۰ هرتز تنظیم کنید.

در مورد تراشه اولین چیزی که باید در نظر بگیرید، نسل آن است. هر سال تراشه‌ها، سریع‌تر و کارآمدتر و بهینه‌تر می‌شوند. توضیح این موضوع نسبتاً پیچیده است، اما به‌طورکلی می‌توان گفت تراشه‌های جدیدتر همان کار تراشه‌های قدیمی را با سرعت بالاتر، تولید گرمای کمتر (در اکثر موارد) و مصرف انرژی کمتر انجام می‌دهند که نهایتاً بر عمر باتری تأثیر می‌گذارد.

بهینگی سیستم‌عامل نیز در نحوه‌ی به‌کارگیری قدرت تراشه بی‌‌تأثیر نیست. هر سیستم عامل با توجه به نحوه‌ی مدیریت core system services میزان تقاضای CPU را مشخص می‌کند و اینگونه بر عمر باتری گوشی هوشمند اثر می‌گذارد.

با تمام این تفاسیر از میان همه گوشی‌های عرضه‌شده‌ی شیائومی در دو-سه سال اخیر، بهترین گوشی‌ شیائومی از نظر باتری را برای شما در رنج‌های قیمتی متفاوت (به‌شکل صعودی) بررسی کرده‌ایم تا برای خرید، تصمیم‌گیری راحت‌تری پیش‌رو داشته باشید. در ادامه با معرفی بهترین گوشی‌های شیائومی از نظر باتری همراه زومیت باشید.

کپی لینک

پوکو C40

گوشی موبایل پوکو C40 شیائومی / Xiaomi Poco C40 سبز

گوشی اقتصادی پوکو C40 به‌خاطر باتری قوی‌اش مورد توجه قرار گرفته است. این گوشی با باتری ۶٬۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی از شارژر ۱۸ واتی فست شارژ پشتیبانی می‌کند اما درون جعبه با یک شارژر ۱۰ واتی عرضه می‌شود. شارژ ۱۰۰درصد با شارژر ۱۰ واتی حدود ۳ ساعت زمان می‌برد؛ به‌همین‌دلیل پیشنهاد می‌شود باتوجه به ظرفیت بالای باتری قید شارژر ۱۰ واتی را بزنید و شارژر ۱۸ واتی تهیه کنید تا مدت زمان شارژ را تا حدی تقلیل دهید. باتری در استفاده‌ی معمولی حدود دو روز دوام می‌آورد که برای یک گوشی اقتصادی مناسب است.

هرچند باتری ۶٬۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی پوکو C40 آن را در فهرست بهترین گوشی‌های شیائومی از نظر باتری قرار داده است، باتوجه به دیگر مشخصات گوشی، خرید آن دیگر انتخاب هوشمندانه‌ای نیست. اگر برایتان مقدور است می‌توانید با صرف هزینه‌ی بیشتر، خرید پوکو M5s شیائومی را مدنظر قرار دهید.

کپی لینک

پوکو M5s شیائومی

گوشی موبایل پوکو M5s شیائومی / Xiaomi Poco M5s خاکستری

پوکو M5s بهترین انتخاب در میان گوشی‌های اقتصادی شیائومی است که عملکرد باتری خوبی دارد. باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی پوکو M5s با آداپتور ۳۳ واتی که درون جعبه قرار دارد، ظرف نیم‌ساعت حدود ۶۴ درصد شارژ می‌شود.

پوکو M5s از تراشه‌ی Helio G95 بهره می‌برد؛ تراشه‌ای میان‌رده که در گوشی‌های هوشمند اقتصادی استفاده می‌شود و عملکرد مطلوبی نیز در این گوشی‌ها به‌نمایش می‌گذارد.

صفحه‌نمایش ۶٫۴۳ اینچی اولد با وضوح FHD، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و اسپیکرهای استریو، پوکو M5s را به‌ یک گزینه‌ی اقتصادی ایدئال تبدیل کرده است.

کپی لینک

ردمی نوت 13 شیائومی 4G

پنل جلو و پشت گوشی موبایل ردمی نوت 13 شیائومی 4G سبز / Xiaomi Redmi Note 13 4G

ردمی نوت 13 شیائومی 4G، گوشی خوش‌قیمت شیائومی است که در کنار باتری قوی، عملکرد خوبی در بازه قیمتی خود دارد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت با فناوری شارژ سریع ۳۳ وات، طی ۲۹ دقیقه از صفر تا ۵۰ درصد و در عرض ۷۰ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌شود.

پردازنده ۶ نانومتری اسنپدراگون 685 نیز سبب شده است تا ردمی نوت 13 شیائومی 4G در اجرای بازی‌های پرطرفدار (بازی‌های سنگین‌تر با تغییر نرخ نوسازی) و اپ‌های کاربردی، عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

صفحه‌نمایش امولد ۶٫۶۷ اینچ با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ در کنار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی فوق‌العاده ۱۸۰۰ نیت (nits)، نوید عملکرد روان، وضوح تصویر و روشنایی بسیار خوب (حتی زیر نور خورشید) را می‌دهد. در قسمت پشتی گوشی نیز، سنسور دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال تصویر در کنار سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو قرار دارد.

کپی لینک

پوکو M6 پرو

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو M6 پرو شیائومی ارغوانی / Xiaomi Poco M6 Pro

شیائومی برای پوکو M6 پرو باتری حجیم ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی را درنظر گرفته است. درون جعبه یک شارژر سریع ۶۷ وات وجود دارد که می‌تواند تنها در مدت ۴۴ دقیقه باتری را از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ کند. با شارژ صد درصدی، گوشی یادشده در استفاده‌ی معمولی، نزدیک به دو روز در حالت آماده به کار دوام می‌آورد.

پوکو M6 پرو از تراشه‌ی Helio G99 Ultra استفاده می‌کند که مخصوص گوشی‌های هوشمند میان‌رده است و تعادلی در عملکرد، بهره‌وری انرژی و قابلیت‌های دوربین برای استفاده‌ی روزمره و تجربه‌‌ی بازی ارائه می‌کند. این گوشی با اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 ارائه می‌شود و امکان ارتقا به رابط کاربری HyperOS را دارد.

در کنار شارژدهی خوب، پوکو M6 پرو صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتزی با پنل اولد با وضوح +FHD و حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت دارد و به دوربین سه‌گانه با سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی مجهز شده است.

پیشنهاد جایگزین ما به‌جای پوکو M6 پرو، گوشی پوکو F4 شیائومی است که باوجود قدمت بیشتر، سرعت CPU کمی بالاتر (Snapdragon 870 5G)، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی و رزولوشن فیلم‌برداری 4K دارد.

کپی لینک

پوکو X6

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6

سری پوکو X ویژگی‌های مورد انتظار کاربران زیادی را با برچسب قیمتی بسیار پایین‌تر از گوشی‌های پرچمدار ارائه می‌دهد؛ از این‌رو گوشی‌های باارزش و به‌صرفه‌ای هستند که ارزش خرید بالایی دارند. میان‌رده‌‌های جدید پوکو X6 و پوکو X6 پرو نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

پوکو X6 با باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و شارژر سریع ۶۷ وات عرضه می‌شود که می‌تواند ظرف ۴۴ دقیقه باتری را از صفر به ۱۰۰ درصد برساند.

تراشه‌ی مورد استفاده در پوکو X6 تراشه Snapdragon 7s Gen 2 با فناوری ساخت ۴ نانومتری است که از نظر عملکرد پردازشی و گرافیکی و پایداری، عملکرد خوبی دارد.

پنل اولد ۶٫۶۷ اینچی محافظت‌شده با گوریلا گلس ویکتوس، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۲۷۱۲ x ۱۲۲۰ و حاشیه‌های ظریف، نوید یک صفحه نمایش باکیفیت و راضی‌کننده را می‌دهند.

دوربین سه‌گانه پنل پشتی از سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی مجهزبه لرزش‌گیر اپتیکال، سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم می‌تواند سلفی‌های تقریباً باکیفیتی ثبت کند.

با توجه به امکانات ارائه‌شده در کنار باتری و شارژر قوی موجود در جعبه و با درنظر گرفتن قیمت، گوشی پوکو X6 شیائومی انتخاب خوبی در میان بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری است.

کپی لینک

پوکو X6 پرو

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی خاکستری / Xiaomi Poco X6 Pro

پوکو X6 پرو اولین گوشی‌ از خانواده پوکو است که با رابط کاربری جدید HyperOS به‌بازار عرضه شده است. پوکو X6 پرو از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد و در جعبه‌ی آن شارژر ۶۷ واتی وجود دارد. شارژر سریع ۶۷ واتی، گوشی را طی ۴۵ دقیقه به‌طور کامل شارژ‌ می‌کند. با وجود وضوح نمایشگر 1.5K، عمر باتری پوکو X6 پرو و شارژدهی آن بسیار خوب تلقی می‌شود.

شیائومی جدیدترین تراشه از رده‌ی پریمیوم مدیاتک یعنی Dimensity 8300-Ultra را در پوکو X6 پرو به کار برده است که در مقایسه‌با Dimensity 8200-Ultra تا ۲۰ درصد عملکرد پردازشی بهتر و تا ۳۰ درصد مصرف انرژی پایین‌تری دارد. گوشی عملکرد بسیار خوب و راضی‌کننده‌ای در اجرای بازی‌ها ارائه می‌دهد.

پوکو X6 پرو نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی‌ وضوح 1.5K (۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل) و روشنایی ۱۸۰۰ نیتی دارد. پنل OLED و ۱۲۰ هرتزی دستگاه بسته‌به نوع محتوای در حال نمایش می‌تواند به‌صورت تطبیقی نرخ نوسازی را تغییر دهد. برای اطلاعات بیشتر از گوشی به مقاله بررسی پوکو X6 پرو سر بزنید.

با توجه به امکانات ارائه‌شده، امکان دریافت سه سال آپدیت نرم‌افزاری و چهار سال آپدیت امنیتی و البته استفاده از رم LPDDR5X و تراشه‌ی ذخیره‌سازی UFS 4.0 که به معنی سرعت بیشتر در عملیات خواندن و نوشتن ترتیبی است، گوشی پوکو X6 پرو یک انتخاب برنده در میان بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری به حساب می‌آید.

کپی لینک

پوکو F5 پرو و ردمی نوت 13 پرو پلاس

گوشی پوکو F5 پرو

اگر می‌خواهید یک گوشی قاتل پرچمدار با باتری قوی خریداری کنید، پوکو F5 پرو انتخاب خوبی است. به زودی نسل جدید این گوشی، پوکو F6 پرو شیائومی، به بازار خواهد آمد و احتمالاً در این فهرست قرار خواهد گرفت؛ اما تا آن زمان می‌توانید پوکو F5 پرو شیائومی را در نظر داشته باشید.

پوکو F5 پرو با باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعت و شارژر فست شارژ ۶۷ واتی می‌تواند طی ۱۵ دقیقه تا ۵۰ درصد شارژ شود. شارژ بی‌سیم ۳۰ واتی نیز می‌تواند باتری را ظرف ۳۲ دقیقه تا ۵۰ درصد شارژ کند.

پوکو F5 پرو با تراشه ۴ نانومتری Snapdragon 8+ Gen 1، صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی اولد با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۴۰۰ نیت گوشی قدرتمندی به‌نظر می‌رسد.

تقریباً در همین رنج قیمت یا کمی پایین‌تر، گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی می‌تواند انتخاب دیگر شما باشد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی ردمی نوت 13 پرو پلاس با شارژر ۱۲۰ وات ظرف ۱۹ دقیقه کاملاً شارژ می‌شود؛ اما از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند. به تراشه Dimensity 7200 Ultra مجهز شده است و گوریلا گلس جدیدتر Victus از صفحه نمایش گوشی محافظت می‌کند. علاوه‌بر شارژ سریع‌تر با شارژر قوی‌تر، این گوشی در برابر نفوذ آب و گرد‌وغبار نیز مقاومت دارد؛ اما پوکو F5 پرو فاقد این ویژگی است.

کپی لینک

شیائومی 13T پرو

«شیائومی 13T پرو» گوشی رده‌بالا شیائومی با سخت‌ا‌فزار قدرتمند است. مانند اکثر گوشی های دیگر شیائومی که در سال ۲۰۲۳ به بازار عرضه شدند، این مدل نیز از باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی برخوردار است. شارژ صفر تا صددرصد ۱۳ تی پرو با شارژر ۱۲۰ واتی‌اش، حدود ۱۹ دقیقه زمان می‌برد.

۵ سال به‌روز‌رسانی نرم‌افزاری، صفحه نمایش AMOLED با حداکثر روشنایی ۲٬۵۰۰ نیت و تراشه رده‌بالای مدیاتک +Dimensity 9200 دلایل دیگری برای خرید این مدل است.

سوالات متداول

  • بهترین گوشی اقتصادی شیائومی از نظر باتری کدام است؟

    پوکو C40 و پوکو X4 Pro بهترین گوشی‌های شیائومی از نظر باتری هستند که می‌توان با قیمت پایین خریداری کرد.

  • بهترین گوشی میان رده شیائومی از نظر باتری کدام است؟

    پوکو F5 و ردمی نوت 12 پرو پلاس بهترین گوشی‌های میان رده شیائومی از نظر باتری هستند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
در حال مطالعه لیست مطالعاتی هستی
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
تبلیغات

نظرات