بهترین گوشیهای میان رده شیائومی [شهریور ۱۴۰۳]
پرچمداران امروزی بهقدری گران شدهاند که برای خرید آنها باید پول زیادی کنار گذاشت. اگرچه این دستگاهها عملکرد بسیار خوبی دارند و میتوان برای انجام کارهای مختلفی به آنها اعتماد کرد، قیمتهای نجومیشان و افزایش نرخ ارز باعث شده است تا بیشتر افراد به خرید گوشیهای میانرده روی بیاورند.
میانردهها گوشیهایی هستند که درمقایسهبا دستگاههای اقتصادی کیفیت بهتری دارند و عملکرد مناسبی ارائه میدهند. در میان برندهای شناختهشده، گوشیهای میانردهی شیائومی گزینههای مناسبی هستند که بسیاری از نیازهای کاربران را برطرف میکنند.
علاوهبر قیمت گوشی، عوامل دیگری ازجمله کیفیت ساخت، طراحی مناسب، قدرت پردازش، مدت زمان نگهداری شارژ، سرعت، کارایی و گارانتی از سایر ویژگیهای مهم هنگام خرید گوشی هوشمند هستند. بههمیندلیل، در مقالهی پیشرو بهترین گوشیهای میانرده شیائومی را جمعآوری و آنها را به شما معرفی میکنیم.
بهترین گوشی میانرده شیائومی تا ۱۰ میلیون تومان
ردمی نوت 12S شیائومی از پردازندهی Helio G96 بهره میبرد که امکان دارد حتی نسبتبه برخی گوشیهای ارزانتر، عملکردی ضعیفتر از خود نشان دهد اما تمرکز سازنده در این گوشی صرفا روی عملکرد پردازشی معطوف نبوده تا از دیگر جنبهها غافل شود.
مواردی چون نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی که اندازه کاملا استانداردی محسوب میشود، پنل OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD، اسپیکرهای استریو، وزن ۱۷۶ گرمی و باتری حجیم، این گوشی را در مجموع به انتخاب معقولی تبدیل میکنند.
بهترین گوشیهای میانرده شیائومی تا ۱۵ میلیون تومان
ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی (نسخه 4G) از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از یک نمایشگر بزرگ ۶٫۶۷ اینچی با حاشیههای بسیار اندک بهره میبرد و همچنین خوشساختتر و باکیفیتتر از رقبایش بهنظر میرسد.
این گوشی که دقیقاً همان پوکو M6 پرو اما با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی محسوب میشود، از تراشه Helio G99 Ultra قدرت میگیرد که اندکی بهبودیافتهتر از Helio G99 عمل میکند. ضمناً از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره میبرد. اما در بخش نرمافزار درحالیکه میتوانست به نسخهی ۱۴ سیستمعامل اندروید بهصورت پیشفرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمیتر با رابط کاربری MIUI را اجرا میکند.
- نمایشگر پرنور با دقت رنگ عالی
- عمر باتری مناسب
- عملکرد بد در عکاسی
- ارزش خرید بسیار پایین نسبت به مدل 5G
- قیمتگذاری بحثبرانگیز در مقایسه با رقبا
- تراشهی قدیمی با قدرت پردازشی ناامیدکننده
پوکو X6 از پلتفرم مشترکی با نسخهی 5G ردمی نوت ۱۳ پرو بهره میبرد با این تفاوت که از دوربین ۶۴ مگاپیکسلی بهجای ۲۰۰ مگاپیکسلی که عملکردی بسیار معمولی دارد، استفاده میکند اما از نظر قیمتی بسیار مقرونبهصرفهتر از آن است. این گوشی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED دارد که وضوح آن ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل بوده و نسبت نمایشگر به بدنهی گوشی نزدیک ۹۰ درصد است که از حاشیههای بسیار کم این گوشی حکایت دارد. نمایش ۶۸ میلیارد رنگ (پنل ۱۲ بیتی) و پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن از دیگر ویژگیهای نمایشگر پوکو ایکس ۶ هستند.
شیائومی از پردازنده میانرده Snapdragon 7s Gen 2 در پوکو ایکس ۶ استفاده کرده است که سرعت قابل قبولی در کاربریهای مختلف ارائه میکند. ظرفیت باتری گوشی شیائومی ۵,۱۰۰ میلیآمپرساعت است که با شارژر پرسرعت ۶۷ واتی، در زمان حدود ۴۰ دقیقه بهطور کامل میشود. از بدنهی شیشهای و همچنین گواهی IP67 در این گوشی خبری نیست اما خبر خوب اینکه وزن دستگاه ۱۸۱ گرم بوده که چندان زیاد نیست. نکتهی قابل توجه دیگر در این گوشی محافظت نمایشگر با لایهی Gorilla Glass Victus و وجود جک هدفون بهحساب میآید چراکه در نسخهی پرو و حتی بسیاری از گوشیهای میانرده دیگر دیده نمیشود.
بهترین گوشی میانرده شیائومی تا ۲۰ میلیون تومان
پوکو ایکس ۶ پرو از تراشهی فوقالعاده قدرتمند Dimensity 8300 Ultra مدیاتک بهره میبرد. این تراشه از هرنظر، چه در کاربری روزمره و چه در پردازشهای سنگین و بازی، عملکرد خیرهکننده و کمنقصی در حد گوشیهای پرچمدار بهنمایش میگذارد. روانبودن و بهینگی را بهوضوح میتوان در هنگام استفاده از گوشی مشاهده کرد و بهجرات میتوان گفت که این گوشی در هیچیک از سناریوهای چندوظیفگی و جابجاشدن سریع بین اپها و منوها (با وجود رابط کاربری سنگین HyperOS) کم نمیآورد.
استفاده از سریعترین تراشه فضای ذخیرهسازی UFS 4.0 نیز دیگر جای هیچ شک و شبههای را در مورد سختافزار این گوشی باقی نمیگذارد و خاطر خورههای بازی را آسوده میکند تا در نهایت بتوانیم عنوان قدرتمندترین میانرده بازار و بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی را به پوکو X6 پرو نسبت دهیم. این گوشی نمایشگر باکیفیتی هم دارد که با وضوح بالاتر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، ۶۸ میلیارد رنگ را بهتصویر میکشد و بیشاز ۹۰ درصد از پنل جلو را بهخود اختصاص داده تا تجربهی بصری تحتالشعاع حاشیههای مزاحم قرار نگیرد.
- بدنهی پلاستیکی؛ اما خوشساخت
- فضای ذخیرهسازی پرسرعت
- تراشهی قدرتمند و پایدار
- وضوح 1.5K نمایشگر
- عمر باتری بالا
- پسرفت دوربین نسبت به نسل پیشین
- عملکرد پایینتر از حد انتظار اسپیکرها
- ظاهر نهچندان خوشایند رابط کاربری
ممنونیم که در راهنمای خرید گوشیهای میانرده شیائومی نیز همراه زومیت بودید. برای دیدن فهرستهای خرید بیشتر، پیشنهاد میکنیم به وبسایت زومیت سر بزنید.
نظرات