محبوب ترین گوشی های شیائومی در بازار ایران [آبان ۱۴۰۳]
گوشیهای شیائومی بهدلیل قیمت مقرونبهصرفه در کنار ارائهی قابلیتهای جذاب، طی سالهای اخیر محبوبیت زیادی بین کاربران ایرانی پیدا کردهاند. بسیاری از گوشیهای شیائومی بهلطف نمایشگرهای کمحاشیه، متریال و کیفیت ساخت مناسب و پردازندههای پرقدرت حالا بیش از هر وقت دیگری برای مدلهای سامسونگ خطونشان میکشند تا بیشازپیش دست برند محبوب کُرهای را از سبد خرید کاربران ایرانی کوتاه کنند.
آمار پیشرو از بخش محصولات زومیت و بر پایهی رفتار چندین میلیون کاربر ماهانهی آن گردآوری شده است.
مقالهی پیشرو که آمار آن برگرفته از بخش محصولات زومیت است، محبوبترین گوشیهای شیائومی از نظر کاربران ایرانی را معرفی میکند. لیست پیشرو مانند مقالهی محبوب ترین گوشی های سامسونگ بهصورت ماهانه بهروز خواهد شد تا شما نیز با مدلهایی که کاربران در یک ماه گذشته بیشترین توجه را به آنها داشتهاند، آشنا شوید.
محبوب ترین گوشی های شیائومی در بازار ایران
پوکو ایکس ۶ پرو از تراشهی فوقالعاده قدرتمند Dimensity 8300 Ultra مدیاتک بهره میبرد. این تراشه از هرنظر، چه در کاربری روزمره و چه در پردازشهای سنگین و بازی، عملکرد خیرهکننده و کمنقصی در حد گوشیهای پرچمدار بهنمایش میگذارد. روانبودن و بهینگی را بهوضوح میتوان در هنگام استفاده از گوشی مشاهده کرد و بهجرات میتوان گفت که این گوشی در هیچیک از سناریوهای چندوظیفگی و جابجاشدن سریع بین اپها و منوها (با وجود رابط کاربری سنگین HyperOS) کم نمیآورد.
استفاده از سریعترین تراشه فضای ذخیرهسازی UFS 4.0 نیز دیگر جای هیچ شک و شبههای را در مورد سختافزار این گوشی باقی نمیگذارد و خاطر خورههای بازی را آسوده میکند تا در نهایت بتوانیم عنوان قدرتمندترین میانرده بازار و بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی را به پوکو X6 پرو نسبت دهیم. این گوشی نمایشگر باکیفیتی هم دارد که با وضوح بالاتر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، ۶۸ میلیارد رنگ را بهتصویر میکشد و بیشاز ۹۰ درصد از پنل جلو را بهخود اختصاص داده تا تجربهی بصری تحتالشعاع حاشیههای مزاحم قرار نگیرد.
- بدنهی پلاستیکی؛ اما خوشساخت
- فضای ذخیرهسازی پرسرعت
- تراشهی قدرتمند و پایدار
- وضوح 1.5K نمایشگر
- عمر باتری بالا
- پسرفت دوربین نسبت به نسل پیشین
- عملکرد پایینتر از حد انتظار اسپیکرها
- ظاهر نهچندان خوشایند رابط کاربری
ردمی نوت ۱۳ شیائومی در انواع نسخههای مختلف بهفروش میرسد و ارزانترین عضو ردمی نوت ۱۳ یعنی نسخهی 4G آن از تراشهی Snapdragon 685 قدرت میگیرد که در پردازشهای CPU-محور عملکرد قابل قبولی داشته اما در زمینهی گرافیک ضعیف عمل میکند و چندان نمیتوان برای بازی، این گوشی را دستگاه مناسبی دانست. از نظر کیفیت و طراحی اما با دستگاه خوشساختی طرف هستیم که حاشیههای کمی در اطراف نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزیاش دارد.
ردمی نوت ۱۳ از فریم تخت و قاب پلاستیکی با طرح شیشهمانند برای پوشش بدنه استفاده میکند و طراحی مستطیلگونهای داشته که مطابقت بیشتری با سلیقهی اکثر کاربران دارد. دوربین اصلی عکسهایی با وضوح ۱۰۸ مگاپیکسل ثبت میکند که در روشنایی روز پرجزئیات و راضیکننده بهنظر میرسند، اما در تاریکی تعریفی ندارند. برای ارزیابی بهتر عملکرد دوربین توصیه میکنیم که نگاهی به مقایسه ردمی نوت ۱۳ با گلکسی A25 بیاندازید.
میانرده جذاب ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی با صفحهنمایش خمیده و متریال باکیفیت، یکی از رقیبهای اصلی گلکسی A55 و پوکو X6 پرو در بازار میانردهها محسوب میشود که گواهی IP68 را بهعنوان اولین عضو ردمی نوت دارنده این گواهی اخذ کرده است. نمایشگر بزرگ و ۶٫۶۷ اینچی آن از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و فناوری دالبی ویژن پشتیبانی میکند. به گفته شیائومی این نمایشگر میتواند تا ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد؛ از این رو برای بازی کردن و فیلم دیدن ایدئال است.
پردازنده دایمنسیتی ۷۲۰۰ اولترا در ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس بهخوبی از پس پردازشهای مختلف برمیآید و شاید بتوانید تاحدودی به میانرده شیائومی به چشم یک گوشی گیمینگ نیز نگاه کنید. یکی دیگر از ویژگیهای اصلی و باارزش میانرده شیائومی، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن است که میتواند با فیلمبرداری 4K، گوشی یادشده را به مدل مناسبی برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل کند.
- عرضه با شارژر پرسرعت ۱۲۰واتی
- نمایشگر ۱۲بیتی و OLED چشمنواز
- بدنهی شیشهای باکیفیت با گواهی IP68
- عملکرد عکاسی بسیار خوب در روز و شب
- عملکرد ضعیفتر از رقبا
- شارژدهی نهچندان خوب
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G از صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچیِ OLED با وضوح 1.5K و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد و بهلطف پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن، میتواند تا ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد. شیائومی از پوشش Gorilla Glass Victus برای محافظت از نمایشگر استفاده کرده است تا مقاومت آن در مقابل اشیاء نوکتیز و ضربات سخت بالاتر رود. با وزن ۱۸۷ گرمی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G جزو گوشیهای نسبتا سبک و خوشدست بازار بهحساب میآید.
گوشی شیائومی از دوربین اصلی با سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL HP3 سامسونگ با گشودگی دیافراگم f/1.7، مجهز به سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد که دوربینهای اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی نیز آن را همراهی میکنند. دوربین ردمی نوت ۱۳ پرو 5G به لزرشگیر الکترونیکی هنگام فیلمبرداری مجهز شده است و قابلیت ضبط فیلمهایی با وضوح 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. دوربین سلفی نیز با حسگری ۱۶ مگاپیکسلی، عکسهای خوبی در حالتهای معمولی و پرتره ثبت میکند.
- دوربین باکیفیت
- عملکرد خوب باتری
- نمایشگر پرنور با دقت رنگ عالی
- قیمتگذاری بحثبرانگیز درمقایسهبا رقبا
- پشتیبانی نرمافزاری ضعیفتر از رقبا
- استفاده از MIUI بهجای HyperOS
- گواهی IP ضعیفتر از رقبا
شیائومی 14T Pro، شبهپرچمدار جدید چینیها طراحی جذابی دارد و پیشرفتهای جذابی را در بخش برآمدگی دوربین بهخود میبیند. دوربینها اکنون کمتر از پشت گوشی بیرون زدهاند و با بدنه هماهنگی بیشتری دارند تا گوشی بهتر روی سطوح مختلف قرار بگیرد. متریال بدنه و ظاهر کلی دستگاه نیز بهبود یافته است و حاشیهها باریکتر شدهاند تا هنگام در دست گرفتن گوشی حسی کاملا نزدیک به یک گوشی پریمیوم به کاربر منتقل شود.
نمایشگر OLED گوشی شیائومی با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، تجربهای بسیار روان و شفاف ارائه میدهد. نرخ نوسازی بهصورت تطبیقی است و تا حد زیادی به مدیریت مصرف باتری کمک میکند. بیشینهی روشنایی ۴۰۰۰ نیتی نمایشگر، نمایش ۶۸ میلیارد رنگ (عمق رنگ ۱۲ بیت) و پشتیبانی کامل از فضای رنگی DCI-P3 از دیگر ویژگیهای صفحهنمایش باکیفیت 14T پرو بهشمار میروند.
ردمی نوت 12S شیائومی از پردازندهی Helio G96 بهره میبرد که امکان دارد حتی نسبتبه برخی گوشیهای ارزانتر، عملکردی ضعیفتر از خود نشان دهد اما تمرکز سازنده در این گوشی صرفا روی عملکرد پردازشی معطوف نبوده تا از دیگر جنبهها غافل شود.
مواردی چون نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی که اندازه کاملا استانداردی محسوب میشود، پنل OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD، اسپیکرهای استریو، وزن ۱۷۶ گرمی و باتری حجیم، این گوشی را در مجموع به انتخاب معقولی تبدیل میکنند.
گوشی پوکو M5s شیائومی از نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی OLED استفاده میکند که میتواند آن را یک سر و گردن بالاتر از رقبایی با نمایشگر IPS LCD قرار دهد؛ البته نرخ نوسازی ۶۰ هرتزیاش احتمالا برای برخی از کاربران محدودیت بزرگی بهشمار میآید.
شیائومی از تراشهی مدیاتک Helio G95 در پوکو M5s استفاده میکند که در کنار ۴ گیگابایت رم، عملکرد نسبتا خوبی در کاربری روزانه و اجرای بازیهای مختلف بتل رویال دارد؛ اما باید تنظیمات گرافیکی بازیها را کمی پایین بیاورید. تراشه، مصرف باتری چندان بالایی ندارد و با یک ساعت کال آو دیوتی بازی کردن حدود ۱۵ درصد از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن کم میشود.
ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی (نسخه 4G) از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از یک نمایشگر بزرگ ۶٫۶۷ اینچی با حاشیههای بسیار اندک بهره میبرد و همچنین خوشساختتر و باکیفیتتر از رقبایش بهنظر میرسد.
این گوشی که دقیقاً همان پوکو M6 پرو اما با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی محسوب میشود، از تراشه Helio G99 Ultra قدرت میگیرد که اندکی بهبودیافتهتر از Helio G99 عمل میکند. ضمناً از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره میبرد. اما در بخش نرمافزار درحالیکه میتوانست به نسخهی ۱۴ سیستمعامل اندروید بهصورت پیشفرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمیتر با رابط کاربری MIUI را اجرا میکند.
- نمایشگر پرنور با دقت رنگ عالی
- عمر باتری مناسب
- عملکرد بد در عکاسی
- ارزش خرید بسیار پایین نسبت به مدل 5G
- قیمتگذاری بحثبرانگیز در مقایسه با رقبا
- تراشهی قدیمی با قدرت پردازشی ناامیدکننده
پوکو M6 پرو شیائومی از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از یک نمایشگر بزرگ ۶٫۶۷ اینچی با حاشیههای بسیار اندک و وزن کم ۱۷۹ گرمی بهره میبرد و همچنین خوشساختتر و باکیفیتتر از رقبایش بهنظر میرسد.
این گوشی که دقیقاً همان نسخهی 4G ردمی نوت ۱۳ پرو اما با دوربین ۶۴ مگاپیکسلی با عملکردی بسیار معمولی و ارزانتر از آن محسوب میشود، از تراشه Helio G99 Ultra قدرت میگیرد که اندکی بهبودیافتهتر از Helio G99 عمل میکند. ضمناً از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره میبرد. اما در بخش نرمافزار درحالیکه میتوانست به نسخهی ۱۴ سیستمعامل اندروید بهصورت پیشفرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمیتر با رابط کاربری MIUI را اجرا میکند.
شیائومی 13T پرو، دقیقا همان شیائومی 13T است؛ البته فقط در بخش ظاهر، طراحی و کیفیت ساخت. یعنی از متریال بدنه و فریم گرفته تا ابعاد نمایشگر همگی مشترک با شیائومی 13T هستند، فقط وزن دستگاه بسته به اینکه شیشه یا چرم مصنوعی باشد، بین ۷ تا ۱۰ گرم بیشتر از نسخهی استاندارد است.
درون دستگاه شاهد بهکارگیری یکی از قدرتمندترین تراشههای موبایل یعنی Dimensity 9200 Plus هستیم که کموبیش قدرتی در سطح تراشهی پرچمدار کوالکام Snapdragon 8 Gen 2 دراختیارتان میگذارد و پایداری عملکرد بسیار خوبی دارد؛ بهطوریکه میتوان بازیهای سنگینی مانند Genshin Impact را در بالاترین تنظیمات گرافیکی با نرخ پایدار ۵۵ تا ۶۰ فریمبرثانیه با این گوشی اجرا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، حتما بررسی شیائومی 13T پرو را مطالعه کنید.
- نمایشگر چشمنواز ۱۲بیتی و OLED با نرخ نوسازی ۱۴۴هرتزی
- بدنهی باکیفیت و خوشساخت با گواهی IP68
- تجربهی عکاسی مطلوب دوربینها
- تراشهی قدرتمند با عملکرد پایدار
- عرضه با شارژر ۱۲۰واتی
- فقدان لرزشگیر اپتیکال در دوربین تلهفوتو
- فریم پلاستیک
فراموش نکنید که برای خرید گوشی شیائومی در بازههای قیمتی یا برای کاربریهای مختلف میتوانید از راهنماهای خرید کمک بگیرید.
برای خریدی آسان به صفحهی محصولات زومیت سر بزنید. در این صفحه، قیمت گوشی شیائومی و بسیاری مدلهای دیگر بهصورت لحظهای بهروز میشوند تا از وضعیت مدل مورد نظر در فروشگاههای مختلف باخبر شوید.
نظرات