بهترین تبلتهای گیمینگ اندروید [مرداد ۱۴۰۳]
سالها پیش گفته میشد تبلتها در آینده بهقدری همهگیر خواهند شد که دیگر کسی از کاغذ استفاده نخواهد کرد. پیشبینی حکمرانی تبلتها هیچوقت رنگوبوی حقیقت را به خود نگرفت و بالعکس، بهگواه آمار Statista عموماً شاهد درجا زدن بازار تبلتها بودیم؛ اما باز هم امروزه تبلتها، و بهویژه مدلهای پریمیوم کاربران وفادار خود را دارند.
صفحهنمایش بزرگ و باکیفیت، پردازنده قدرتمند و وزن معقول تبلتهای پرچمدار، آنها را به گزینهای جذاب برای گیمرهای موبایل بدل میسازد؛ اگر بهدنبال خرید تبلت اندروید مخصوص بازی هستید، اکنون در جای درستی قرار دارید، در مقالهی پیشرو بهترین تبلتهای اندرویدی بازار ایران را برای بازی کردن به شما معرفی میکنیم.
ویژگیهایی که هنگام خرید تبلت گیمینگ اندرویدی باید به دنبالشان باشید، با تبلتهایی که فقط برای کارهای روزمره و پخش فیلم مورد استفاده قرار میگیرند، متفاوت خواهد بود. هنگام انتخاب بهترین تبلت برای گیم علاوهبر ظرفیت باتری و شارژدهی و سرعت شارژ، موارد دیگری هم اهمیت بیشتری پیدا میکنند که باید به آنها توجه داشته باشید.
اگر قصد خرید تبلت های گیمینگ را ندارید هم میتوانید برای دیدن لیست بهترین تبلتهای بازار، راهنمای جامع خرید تبلت را مطالعه کنید و در بخش محصولات زومیت از بهروزترین قیمت تبلت مطلع شوید.
برای بهبود تجربهی خود از بازی با بهترین تبلت گیمینگ، بد نیست سری هم به لیست بهترین هدست های گیمینگ بازار نیز بزنید. قیمت هدست گیمینگ را نیز میتوانید در بخش محصولات زومیت ببینید.
نکات خرید تبلت گیمینگ
برای خرید بهترین تبلت گیمینگ اندروید و تبلت اندروید مخصوص بازی که بتواند پاسخگوی نیازهایتان باشد، باید نکات زیر را در نظر بگیرید:
- پردازندهی قدرتمند
- مقدار رم بالا (بیش از ۴ گیگابایت)
- صفحهنمایش بزرگ و باکیفیت
- نرخ نوسازی صفحهنمایش (بیشاز ۶۰ هرتز)
- اسپیکرهای قدرتمند برای ارتقای تجربهی گیمینگ
- باتری قدرتمند با قابلیت شارژ سریع
موارد بالا باعث میشوند که قیمت تبلت گیمینگ نسبتبه سایر مدلها بیشتر باشد و نتوان به تبلت های اقتصادی موجود در بازار بهعنوان بهترین تبلت گیمینگ اشاره کرد؛ بنابراین اگر بهصورت حرفهای بازی میکنید، باید دور تبلت گیمینگ ارزان را خط بکشید. بااینحال همچنان میتوانید با یک تیر دو نشان بزنید و به خرید بهترین گوشی گیمینگ یا بهترین گوشی گیمینگ تا 10 میلیون فکر کنید.
بهترین تبلتهای گیمینگ اندرویدی
گوشیها و تبلتهای هوشمند شیائومی معمولاً به قیمت مقرونبهصرفهشان شناخته میشوند و ردمی پد SE نیز خارج از این قاعده نیست. تبلت ردمی که در سال ۲۰۲۳ روانهی بازار شده است، در حال حاضر بهترین انتخاب ممکن در محدوده قیمت ۱۰ میلیون تومان بهشمار میآید.
ردمی پد SE شیائومی در بخش نمایشگر حرفهای خوبی برای گفتن دارد و دارای صفحهنمایشی ۱۱ اینچی از نوع TFT LCD با روشنایی ۴۰۰ نیت و حداکثر نرخ تازهسازی ۹۰ هرتز است که درصورت تمایل میتوانید آن را روی ۶۰ هرتز نیز تنظیم کنید؛ یا به نرمافزار اجازه بدهید بهصورت خودکار نرخ نوسازی را روی ۳۰، ۴۸، ۵۰، ۶۰ و ۹۰ هرتز تنظیم کند.
پوکو پد شیائومی تبلت خوشقیمت شیائومی است که ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی و ۸ گیگابایت رم دارد. این تبلت از نمایشگر ۱۲٫۱ اینچی LCD با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل و تراکم ۲۴۹ پیکسل در اینچ و حداکثر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد.
تراشهی اسنپدراگون 7s نسل ۲ بهعنوان قلب تپندهی پوکو پد، قدرت پردازشی قابل قبولی دارد و از پس اجرای روان بیشتر بازیهای اندرویدی برمیآید. اما ازآنجاکه کوالکام پردازندههای سری اسنپدراگون ۷ را برای گوشیهای میانرده تولید میکند، نباید انتظار فضایی از آن داشته باشید.
با مبلغ حدودیِ ۲۰ میلیون ردمی پد ۶ شیائومی یکی از بهترین انتخابهایی است که پیشرو دارید. صفحهنمایش ۱۱ اینچی IPS LCD گوشی، همان نمایشگر بهکاررفته در نسل قبل است با این تفاوت که نرخ نوسازی از ۱۲۰ هرتز به ۱۴۴ هرتز و وضوح از ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل به ۱۸۰۰ در ۲۸۸۰ پیکسل تغییر یافته است.
پد ۶ شیائومی به تراشهی اسنپدراگون ۸۷۰ کوالکام با هشت هستهی پردازشی مجهز شده است که عملکرد بسیار خوبی در کاربری روزمره ارائه میدهد. این تبلت تنها در نسخهی وایفای عرضه میشود و با دو فضای ذخیرهسازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی و همچنین رم ۶ یا ۸ گیگابایتی در دسترس قرار دارد.
در محدودهی ۳۵ میلیون تومان، پد 6 اس پرو شیائومی در حال حاضر بهترین انتخاب ممکن است که تنها نقاط ضعف آن را میتوان استفاده از نمایشگر IPS LCD با روشنایی ۹۰۰ نیت و قابلیتهای نرمافزاری محدودِ HyperOS دانست.
همانطور که در بررسی شیائومی پد 6S پرو نیز اشاره کردهایم، این تبلت با بهرهمندی از تراشهی Snapdragon 8 Gen 2 بهراحتی از پس انجام هرکاری برمیآید؛ بااینحال، در مقایسه با گلکسی تب اس 9 اولترا که همین تراشه را در دل دارد، حدود ۱۰ درصد ضعیفتر عمل میکند که البته باتوجه به اختلاف قیمت بسیار بالای دو مدل، کاملا قابل چشمپوشی است.
- تراشه قدرتمند
- شارژدهی خوب
- شارژر ۱۲۰ وات درون جعبه
- بدنه خوشساخت و با کیفیت
- ارزش خرید بالا نسبت به قیمت
- اکوسیستم یکپارچه بهلطف Interconnectivity
- نمایشگر IPS LCD
- قابلیتهای نرمافزاری اندک برای حالت تبلت
- باگهای نرمافزاری (به دلیل وجود رام چین)
- حداکثر روشنایی کمتر نمایشگر نسبت به رقبا
تب اس ۹ سامسونگ مدل پایهی سری S9 بهشمار میآید که بسیاری از ویژگیهای برادران بزرگترش را بههمراه دارد. از جملهی این قابلیتها میتوان به صفحهنمایش ۱۱ اینچی OLED اشاره کرد که با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل با همراهی چهار بلندگوی سازگار با Dolby Atmos هنگام تماشای فیلم تجربهی فوقالعادهای را در اختیار کاربر قرار میدهد.
تب اس 9 سامسونگ از پردازندهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرت میگیرد که بهبودهای قابلتوجهی را نسبت به تراشهی نسل ۱ تجربه میکند و بهاندازهی کافی سریع است؛ اما هنوز هم نمیتواند با تراشههای اپل رقابت کند. با همهی اینها، عملکرد تبلت سامسونگ ناامیدتان نخواهد کرد.
اگر قصد خرید یکی از بهترین و جدیدترین تبلتهای اندرویدی بازار با قیمت حدودیِ ۵۵ میلیون تومان را دارید، نباید به گزینهی دیگری جز گلکسی تب S9 پلاس فکر کنید. این تبلت ۱۲٫۴ اینچی، یکی از بهترین نمایشگرها را در میان تبلتها دارد و پنل ۱۲۰ هرتز Dynamic AMOLED 2X با نسبت تصویر ۱۶:۱۰ لذت کارکردن با گلکسی تب سامسونگ را چندبرابر میکند. اسپیکرهای استریو چهارگانه نیز درتکمیل لذت بصری دستگاه بهخوبی عمل میکنند.
تب S9 Plus با بهرهمندی از اندروید ۱۳ بههمراه قابلیتهای چشمگیر چندوظیفگی و قلم هوشمند، کاربری روان و مطلوبی را در اختیار کاربران قرار میدهد. ظرفیت باتری این تبلت پرچمدار، ۱۰۰۹۰ میلیآمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ وات است که در حالت استفادهی معمولی با روشنایی نهچندان بالا، بهراحتی یکروز دوام میآورد.
تب S9 اولترا هماکنون قدرتمندترین عضو خانوادهی گلکسی اس 9 و بهترین تبلت اندرویدی موجود در بازار محسوب میشود. این تبلت پرچمدار، با صفحهنمایش بزرگ ۱۴٫۶ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X بههمراه نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز روانهی بازار شده است.
سامسونگ در هرسهمدل، از بهترین تراشهی فعلی دنیای اندروید یعنی Snapdragon 8 Gen 2 با هشت هستهی پردازشی در بخش CPU استفاده کرده است. هرچند، تب اس 9 اولترا حتی با داشتن بهترین تراشهی اندرویدی، همچنان تا رسیدن به پردازندهی M2 اپل فاصلهی زیادی دارد.
- بدنهی باریک آلومینیومی با کیفیت ساخت بالا
- دقت رنگ و روشنایی بسیار خوب نمایشگر
- استاندارد IP68 برای تبلت و قلم S Pen
- اسپیکرهای قدرتمند با صدای فراگیر
- حالت دسکتاپ بسیار کارآمد
- عملکرد سریع و پایدار
- شارژدهی خوب باتری
- عرضه همراه با قلم
- قیمت بالا
- لوازم جانبی گران قیمت
- مناسب نبودن نسبت تصویر ۱۶:۱۰ برای حالت عمودی
- تعداد محدود اپهای حرفهای در مقایسه با iPad
نظر شما چیست؟ آیا تبلت اندرویدی دیگری مناسب بازی وجود دارد که در این فهرست از آن نامی نبرده باشیم؟ نظر خود را در مورد بهترین تبلت گیمینگ با ما بهاشتراک بگذارید.
سوالات متداول
بهترین تبلت برای گیمینگ کدام است؟
بهترین تبلتی گیمینگی که میتوانید خریداری کنید خانوادهی سامسونگ گلکسی تب S9 با بهروزترین ویژگیها هستند. در کنار این تبلتها، تبلتی با قیمت پایینتر مثل شیائومی پد 6S پرو بهعنوان بهترین تبلت شیائومی برای گیم، نیز میتواند پاسخگوی نیاز بسیاری از علاقهمندان به گیم باشد.
ارزان ترین تبلت گیمینگ چیست؟
تبلت شیائومی ردمی SE ارزانترین تبلت اندرویدی است که میتوانید خریداری کنید و با آن بازی اجرا کنید اما باید توجه داشته باشید که عموما نمیتوان از تبلتهای اقتصادی توقع بالایی برای اجرای بازیهای پرطرفدار و سنگین داشت.
نظرات