لامبورگینی سنتناریو ۲۰۱۷ معرفی شد؛ هدیه‌ی تولد ۷۵۹ اسب بخاری

سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴
مطالعه 5 دقیقه
لامبورگینی سنتناریو LP-770 نیز پس از بوگاتی کایرون و پاگانی هوایرا، در نمایشگاه ژنو 2016 معرفی شد تا بدین ترتیب رویداد خاطره‌انگیزی برای عاشقان سوپراسپرت‌ها ایجاد شود. برای آشنایی بیشتر با ابرخودروی لامبورگینی، با زومیت همراه باشید.
تبلیغات

 زمانی که انسان‌های عادی فوت می‌کنند، یاد و خاطره‌ی آن‌ها را با تعدادی عکس یا در حالت‌های خاص با بناهایی گرامی می‌دارند. اما در صورتی که فردی ایتالیایی باشید که شرکت تراکتورسازی و بعد‌ها سوپراسپرت‌سازی را بنا نهاده باشید، در تولد ۱۰۰ سالگیتان با ابرخودرویی ۷۶۰ اسب بخاری و حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر، از شما یاد خواهد شد. 

 لامبورگینی برای یادبود و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی موسس خود، ابرخودروی سنتناریو (Centenario) را در نمایشگاه خودروی ژنو 2016 معرفی کرد. این رویداد هم‌چنین با تولد ۵۰ سالگی مدل افسانه‌ای میورا هم‌زمان شده است. 

سنتناریو جدید‌ترین نمونه‌ی تولید محدود لامبورگینی است که در کنار سایر انواع این رده اعم از رونتون، سستو المنتو و وننو قرار می‌گیرد. همانند سایر مدل‌های لامبورگینی، سنتناریو نیز از ظاهر بسیار خشن و نفس‌گیری برخوردار است. تبحر بالای طراحان و مهندسان لامبورگینی باعث شده است تا هیچ برندی به میزان لامبورگینی زیبایی و هیجان لازم را برای استفاده در پوستر‌های خودرویی را نداشته باشد. 

سنتناریو نیز همانند وننو از پلتفرم مشترک با اونتادور بهره می‌برد و به کمک قدرتمند‌ترین پیشرانه‌ی تولید شده توسط لامبورگینی، به سرکش‌ترین گاو وحشی سنت آگاتا تبدیل شده است. لامبورگینی در بخش طراحی بدنه‌ی سنتناریو تمام هنر و تجربه‌ی خود را به کار برده است تا هر بیننده‌ای در نگاه اول مات و مبحوت این خودرو شود. 

 

 

خطوط شکسته، ورودی‌های عظیم هوا، ظاهر تهاجمی و خشن، شیشه‌های جانبی شش‌وجهی و چراغ‌های جلوی افقی با زاویه‌ی بسیار اندک، المان‌های طراحی لامبورگینی است که در سنتناریو نیز مشاهده می‌شوند. برخلاف وننو که طراحی بسیار عجیب و به دور از سوپرخودرو‌های متداول داشت، سنتناریو از طراحی تمیز‌تر و نزدیک‌ترین به سایر اعضای خانواده‌ی خود بهره می‌برد.

ورودی‌های عظیم هوا در سپر جلو و طرفین و بالای خودرو در نهایت به خروجی‌های هوای بسیار زیبا ختم شده است. ورودی‌های هوای مثلثی شکل در قسمت‌ جلوی هر چرخ نیز برای هدایت جریان هوا به سیستم ترمز و بهبود روند خنک‌سازی آن‌ها طراحی شده است و هماهنگی زیادی با سایر بخش‌های خودرو دارد.

دیفیوزر غول پیکر سنتناریو تقریبا تمام بخش عقب خودرو را دربرگرفته است. پره‌های دیفیوزر علاوه بر هدایت سریع و مرتب جریان هوای زیر خودرو، هوای خروجی از محفظه‌ی موتور را نیز با کمترین اغتشاش خارج خواهد کرد تا نیروی دان‌فورس زیادی تولید شود. خروجی‌های اگزوز سه‌گانه در میانه‌ی سپر عقب و پره‌های دیفیوزر نیز جلوه‌ی بسیار زیبایی تولید کرده است. طراحی Y شکل چراغ‌های عقب لامبورگینی، در سنتناریو بسیار کشیده‌تر و جذاب‌تر شده‌اند نمای شخصی اخمو و عبوس را در انتهای خودرو به نمایش می‌گذارد. اسپویلر این خودرو نیز در سرعت‌های بالا خارج خواهد شد و زاویه‌ی ۱۵ درجه را به خود خواهد گرفت.

لامبورگینی در نمونه‌ی به نمایش درآمده، از رنگ‌آمیزی تمام خودرو خودداری کرده و از رنگ سیاه مات بدنه‌ی فایبرکربن سنتناریو بره برده است. فقط بخش‌های خاصی از خودرو به رنگ زرد رنگ‌آمیزی شده‌اند که جلوه‌ی فوق‌العاده‌ای به خودرو بخشیده است. رینگ‌های ۲۰ اینچی در جلو و ۲۱ اینچی در عقب سنتناریو نیز درون لاستیک‌های پیرلی پی زرو قرار گرفته‌اند که نوار رنگی زرد در آن مشاهده می‌شود. بدنه‌ی سنتناریو کاملا از فیبرکربن ساخته شده است و طبق اعلام لامبورگینی وزنی برابر ۱۵۲۰ کیلوگرم، ۳۲۰ کیلوگرم سبک‌تر از اونتادور، دارد. سنتناریو در بخش قوای حرکتی از پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر خورجینی بهره برده است که توانایی تولید ۷۵۹ اسب بخار را دارد. این میزان از توان، ۱۹ اسب بخار بیش‌تر از قدرتمند‌ترین خودروی لامبورگینی، لامبورگینی اونتادور سوپرولاچه، است. بدین ترتیب سنتناریو به قدرتمند‌ترین و سریع‌ترین خودرو‌ی لامبورگینی تبدیل خواهد شد. پیشرانه‌ی تنفس طبیعی لامبورگینی توانایی رسیدن به دور موتور فوق‌العده ۸۶۰۰ دور بر دقیقه را دارد و اگر با محصولات این برند مطرح آشنا باشید، قطعا از صدای بی‌نظیر پیشرانه‌های لامبورگینی آگاه هستید. صدایی مشابه با غرش هیولا‌های فیلم‌های تخیلی. سنتناریو برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت تنها به ۲.۸ ثانیه زمان احتیاج خواهد داشت و در مدت زمان ۲۳.۵ ثانیه به سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

سنتناریو به سیستم فرمان جدیدی مجهز شده است که در شرایط خاص به چرخ‌های عقب نیز زاویه خواهد داد تا شعاع چرخش خودرو کاهش یابد. عملکرد این سیستم نیز در کنار سیستم‌های کنترل پایداری، انتقال قدرت و سیستم تعلیق، با انتخاب حالت‌های رانندگی Strada، Sport و Corsa تغییر می‌کند. سنتناریو در بخش کابین خود نیز به طور گسترده از فایبر کربن بهره برده تا وزن خودرو کاهش قابل توجهی پیدا کند. نمایشگر ۱۰.۱ اینچی لمسی در کنار سیستم ثبت داده‌های خودرو اعم از سرعت، شتاب‌های وارده به خودرو و زمان‌ طی پیست، از دیگر امکانات موجود در سنتناریو است.

لامبورگینی سنتناریو

لامبورگینی تولید ۴۰ دستگاه سنتناریو را برنامه‌ریزی کرده که ۲۰ دستگاه کوپه و ۲۰ دستگاه رودستر انواع این خودرو را تشکیل می‌دهد. قیمت خام و بدون احتساب هزینه‌ی جابجایی و مالیت سنتناریو ۱.۷۵ میلیون دلار اعلام شده است و تحویل خودرو از پاییز سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.

فروچیو لامبورگینی شاید اگر هم‌چنان در قید حیات بود، هیچ‌گاه پیش‌بینی هدیه‌ی تولدی این چنین را نمی‌کرد اما میراث‌داران وی به خوبی ثابت کرده‌اند که برای موسس خود ارزش زیادی قائل هستند. 

نظر شما در رابطه با جدید‌ترین شاهکار لامبورگینی چیست؟

برای مشاهده‌ی تمامی مطالب مرتبط با این رویداد مهم به صفحه‌ی نمایشگاه خودروی ژنو 2016 مراجعه کنید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات