بنتلی مولسان 2017 معرفی شد؛ تعریف واژه Luxury
خودروهای سوپرلوکس به محصولاتی اطلاق میشود که از جدیدترین تکنولوژیهای ایمنی و رفاهی برخوردار هستند و برای استفادهی همهروزه طراحی شدهاند. بیامو سری هفت خودرویی جذاب و لوکس در این رده است. مرسدس بنز اس کلاس نیز جزو محبوبترین خودروهای لوکس به شمار میرود؛ اما اگر به اندازهی کافی برای شما خوب نیست، نمونهی پلمن یا میباخ نیز در دسترس هستند. نظر شما در رابطه با فانتوم چیست؟
بنتلی نیز به عنوان یکی از سردمداران این بخش، گزینههای بسیار جذابی در کلاس خودروهای لوکس و سوپرلوکس را ارایه کرده است. اما اگر به دنبال بهترین محصول این برند هستید، با مولسان (Mulsanne) آشنا شوید. این خودرو به خوبی قادر به معنی کردن واژهی سوپرلوکس است و بنتلی به واسطهی آن برای سایر شرکتهای فعال در این زمینه به قدرتنمایی پرداخته است.
نمونهی اولیهی مولسان 2017 در نمایشگاه ژنو 2015 به نمایش درآمد. حال در نمایشگاه ژنو 2016 نمونهی نهایی پرچمدار بنتلی در معرض نمایش عموم قرار داده شده است. این خودرو در کنار مدلهای کانتیننتال، فلایینگ اسپر و بنتایگا در یک مکان مونتاژ میشود. در دنیای مدرن و تولید انبوه خودروسازی که عموما تولید هر خودرو ۱۷ ساعت زمان نیاز دارد، دقت بالا و وسواس خاص بنتلی باعث شده است تا هر دستگاه از پرچمدار این شرکت به ۴۰۰ ساعت زمان برای تولید احتیاج داشته باشد.
اکثر بخشهای بدنهی این خودرو توسط پیشرفتهترین تکنولوژیهای جهان تولید میشود. عملیات اتصال و جوش دادن آلومینیوم و فولاد به کار رفته در این خودرو تماما توسط رباتهای مخصوص انجام میشود. اما نکتهی خاص در خصوص مولسان عملیاتی است که توسط متخصصان دوره دیده به صورت دستی انجام میشود. مولسان بیش از هر خودروی دیگری که به تولید انبوه میرسد نیاز به زمان برای عملیات دستی دارد.
ولفگانگ درهیمر مدیر عامل بنتلی در خصوص محیط کارخانهی این برند گفت:
محیط برند سوپرلوکسی مانند بنتلی باید شبیه مطب دندانپزشکان باشد تا همه چیز بدون نقص انجام شود.
نسل جدید بنتلی افزایش زیادی در طول و فاصلهی دو محور تجربه کرده است. در سدان جدید مولسان ۲۰۱۷، ۲۵ سانتیمتر به طول درهای عقب اضافه شده است تا عملیات خروج و ورود سرنشینان به راحتی انجام شود. نمونهی دیگری از مولسان عرضه خواهد شد که در بخش سرنشینان عقب، ۱ متر در طول افزایش داشته تا فضای کافی برای تعبیهی دو صندلی دیگر فراهم شود و مولسان قابلیت حمل چهار سرنشین را داشته باشد.
در بخش بدنه، مولسان ۲۰۱۷ تغییرات بسیاری را تجربه کرده و اکثر بخشهای آن مجددا طراحی شده است. جلو پنجرهی عریضتر در کنار چراغهای جلو، گلگیرها و کاپوت جدید، باعث شده است تا نمای جلوی خودرو تفاوتهایی با نسل قبل داشته باشد. چراغهای جلوی دایروی مولسان در کنار آب پاشهایی که با اوج خلاقیت و هنر در اطراف آنها مخفی شدهاند، جذابیت بسیار بالایی در کنار متانت خاصی به مولسان بخشیده است. چراغهای الایدی عقب این خودرو نیز از نمونهی معرفی شده در بنتایگا بهره برده است که جلوهی زیبایی به آن بخشیده است.
اما اوج هنر بنتلی را میتوان در کابین مولسان 2017 مشاهده کرد. ساخت فضای داخلی این خودرو به تنهایی ۶ روز کامل زمان نیاز دارد. توجه بالای بنتلی به جزئیات تحیر هر شخصی را برخواهد انگیخت. صندلیها، استراحتگاه دستها و روکش درها طراحی جدیدی به همراه دارند. تمامی کلیدهای به کار رفته در کابین مولسان حاوی لایهی باریکی از شیشه در سطح خود هستند.
رنگ روکشهای چرم به کار رفته در مولسان را میتوان از میان پالت ۲۴ رنگ مخصوص بنتلی انتخاب کرد. بخش پایینی صندلیهای عقب مولسان برای استراحت پاها بالا خواهند آمد. با پردههای برقی، سرنشینان عقب میتوانند ارتباط این بخش را از دنیای بیرون قطع کند در حالی که سانروف عظیم تعبیه شده میتواند نمای بینظیری از آسمان را برای سرنشینان این قسمت فراهم کند. میز مخصوصی نیز در بخش عقب مولسان تعبیه شده که از ۶۰۰ قطعهی مختلف تشکیل شده است و در حالات مختلف قرار میگیرد. بنتلی امکانات رفاهی بیشماری را برای سرنشینان عقب این خودرو تدارک دیده است که در لیست ارایه شده این شرکت تنها حمام مشاهده نمیشود؛ حداقل در حال حاضر.
در قسمت سرنشینان جلوی کابین مولسان، بنتلی از انواع و اقسام تکنولوژیهای روز استفاده کرده است. نمایشگر ۸ اینچی لمسی در کنار فضای ذخیرهسازی SSD به حجم ۶۰ گیگابایت، با پشتیبانی از کارپلی اپل و اندروید اتو گوگل و تامین ارتباط 4G و LTE، به طور کامل نیازهای ارتباطی را فراهم میکند. دو تبلت ۱۰ اینچی 4G مجهز به سیستم عامل اندروید و رابط کاربری مخصوص بنتلی نیز در پشت صندلهای جلو، برای سرنشینان عقب تعبیه شده است تا به وسیلهی آنها بتوانند به ارسال موسیقی مورد نظر به سیستم صوتی خودرو یا مرور صفحات وب بپردازند.
بنتلی در مولسان از سیستم صوتی Naim بهره برده است تا با ۱۹ کانال خروجی خود ۲۲۰۰ وات توان را در اختیار سرنشینان قرار دهد. طبق اعلام بنتلی این سیستم صوتی قدرتمندترین نمونهی موجود در نوع خود است. در بخش تجهیزات ایمنی نیز مولسان به آخرین تجهیزات معرفی شده در دنیای خودرو مجهز شده است که میتوان به مانیتورهای نقاط کور، کروز کنترل تطبیق پذیر، چراغهای جلو خودکار با قابلیت تغییر زاویهی خودکار در مسیرهای مختلف، سیستم ترمز اضطراری و پارک خودکار اشاره کرد.
بنتلی در بخش قوای محرکهی مولسان ۲۰۱۷ از پیشرانهی ۸ سیلندر ۶.۸ لیتری بهره برده است که توان خروجی ۵۰۵ اسب بخار در کنار ۷۵۲ پوند فوت گشتاور را در اختیار راننده قرار میدهد. جعبهدندهی هشت سرعتهی خودکار نیز وظیفهی انتقال توان به چرخهای عقب را بر عهده دارد. بدین ترتیب مولسان برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به تنها ۵.۱ ثانیه زمان احتیاج خواهد داشت. برای کاهش مصرف سوخت نیز پیشرانهی مولسان توانایی غیرفعالسازی سیلندرها را دارد تا در شرایط خاص این خودرو از پیشرانهای با ۴ سیلندر بهره ببرد.
نمونهی قدرتمندتری با نام مولسان اسپید نیز قابل سفارش است که توان پیشرانهی آن برابر با ۵۳۰ اسب بخار در کنار ۸۱۱ پوند فوت گشتاور است. این نسخهی خاص از مولسان در مدت زمان ۴.۸ ثانیه از سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و در نهایت به حداکثر سرعت ۳۰۶ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. حالتهای مختلف رانندگی نیز در مولسان در دسترس است و راننده قادر خواهد بود به وسیلهی انتخاب بین حالات مختلف تعبیه شده بین راحت و اسپرت، رفتار پیشرانه، جعبه دنده، سیستم فرمان و تعلیق را تغییر دهد.
بنتلی با مولسان 2017 رقابت خودروهای سوپرلوکس را بیش از پیش داغ کرد. نظر شما در رابطه با این خودرو چیست؟
برای مشاهدهی تمامی مطالب مرتبط با این رویداد مهم به صفحهی نمایشگاه خودروی ژنو 2016 مراجعه کنید.
نظرات