سایپا و همراه اول با هدف همکاری در ساخت خودروهای متصل، تفاهم نامه امضا کردند

چهارشنبه ۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
همراه اول و سایپا با هدف کاهش هزینه‌ها، ارائه محصولات متنوع و افزایش کارایی، غلبه بر مشکلات زیست‌محیطی، برای تولید خودروهای متصل تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
تبلیغات

همراه اول و سایپا جهت هوشمندسازی صنعت حمل و نقل کشور و تولید خودروهای متصل تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. به گزارش ایسنا بنا بر اعلام  اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری بین همراه اول و گروه خودروسازی سایپا صبح امروز دوشنبه هفتم تیرماه با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، سید جواد سلیمانی مدیرعامل سایپا و جمعی از مدیران ارشد هر دو شرکت در برج همراه برگزار شد.

قرار است به موجب این تفاهم همکاری، هوشمندسازی صنعت حمل و نقل شهری و بین شهری با هدف کاهش هزینه‌ها، ارائه محصولات متنوع و افزایش کارایی، غلبه بر مشکلات زیست‌محیطی ناشی از مصرف انرژی و در نهایت ایجاد بازارهای جدید در عرصه خودروهای متصل هوشمند صورت پذیرد.

همراه اول قرار است در راستای تحقق اهداف مهم مذکور و همچنین کاهش تصادفات و حجم ترافیکی، به تأمین زیرساخت‌های ارتباطی، ذخیره‌سازی و تحلیل داده‌های پروژه «خودرو متصل» پرداخته و طی همکاری مشترک، زمینه ایجاد و توسعه خدمات دیجیتال مبتنی بر تحلیل داده فراهم کند.

کپی لینک

پروژه هوشمندسازی جاده‌ها و اتصال خودروها با هدف ارتقای سطح زندگی مردم

مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول در این مراسم با اشاره به سهم بازار ۶۰ درصدی همراه اول در رقابت با سایر اپراتورهای تلفن همراه و در اختیار داشتن ۲۰ میلیون مشترک دائمی که منحصر‌به‌فرد تلقی و منجر به اعتباربخشی شده است، اظهار کرد:

هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ میلیون سیم‌کارت در دست مردم داریم که سرانه آن حدوداً معادل ۱.۲ سیم‌کارت به ازای هر نفر می‌شود.سال گذشته مصرف اینترنت در شبکه همراه اول رشد ۸۰ درصدی به نسبت دو سال قبل داشته است، زندگی مردم امروز بیش از هر زمان دیگری با فضای مجازی گره خورده است و لذا شاهدیم زمانی که با قطعی برق گسترده مواجه شدیم، مردم دیگر زمانی قادر به تحمل شرایط نبودند که برق سایت‌های ارتباطی نیز قطع و اینترنت در دسترسشان نبود.یا از سویی دیگر درحالی‌که برخی روستاهای کشور همچنان با مشکلاتی در زمینه آب آشامیدنی مواجه هستند، اما درخواست با اولویت نمایندگان مردم آنجا توسعه اینترنت در آن روستاهاست.

اخوان بهابادی از پیش‌بینی اپراتور در حوزه اینترنت اشیاء و اتصال نمایی دستگاه‌ها طی چند سال آینده خبر داد و گفت:

بحث اصلی جلسه امروز حول خودروهای متصل است. یکی از قابلیت‌های کلیدی خودروهای متصل امکان رصد در لحظه اطلاعات خودرو است که همین موضوع با ارائه گزارشی از وضعیت، هزینه‌های احتمالی آینده را کاهش می‌دهد. با این داده‌ها می‌توان نقص‌های فنی را ملاحظه کرد و آلارم‌های لازم را به راننده داد؛ علاوه بر این با اجرایی شدن این پروژه کمک بزرگی به حوزه راهداری کشور خواهد شد تا نقاط حادثه‌خیز را با مانیتور کردن اطلاعات حاصل از این خودروها کشف کنند.برآیند این پروژه‌ها، خیر و برکات فراوانی برای مردم خواهد داشت و باعث ارتقای سطح زندگی آنان از نظر کیفی خواهد شد.
کپی لینک

تولید یک میلیون خودروی متصل تا سه سال آینده

سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل سایپا نیز در ادامه با اشاره به کاهش نیمی از ظرفیت تولیدی این شرکت خودروسازی با کنار رفتن پراید از چرخه تولید اظهار کرد:

بر اساس برنامه همکاری مشترک با همراه اول به دنبال طراحی، پیاده‌سازی، تجاری‌سازی و درآمدزایی از خودرو متصل هستیم و امیدواریم ظرف سه سال آینده بتوانیم یک میلیون خودروی متصل را تولید و تقدیم مردم عزیز کنیم. با توجه به اینکه برنامه تولید و عرضه ۱۱ محصول مجهز به تکنولوژی‌های جدید را ظرف سه سال آینده داریم، به دنبال خودروهای متصل هستیم. قطعا به‌کارگیری تکنولوژی‌های جدید، یک سری امکانات را برای مشتری‌های ما فراهم می‌کند تا رضایت آن‌ها بیشتر شود؛ به‌عنوان مثال اگر تصادفی در جاده اتفاق افتد، سریعاً اطلاعات به امدادگران مخابره می‌شود تا بلافاصله بتوانند خود را به صحنه رسانده و هماهنگی برای اموری نظیر نجات سریع سانحه دیدگان فراهم شود.

مدیران همراه اول و سایپا در پایان اظهار امیدواری کردند که با این همکاری مشترک، توانمندسازی زیست‌بوم کسب‌وکارهای حوزه حمل و نقل هوشمند، ایجاد سکوهای باز انتشار داده‌های پردازش‌شده جهت استفاده و به‌کارگیری در حوزه‌های پژوهشی، ورود به زنجیره خدمات قابل ارائه در بازار خودرو و بهره‌برداری از ظرفیت‌های پلتفرم اینترنت اشیاء تسهیل شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات