Consumer Reports هر سال از طریق پرسشنامههای آنلاین، از مالکان خودروها در مورد مشکلاتی که خودروی آنها در طول دوازده ماه گذشته داشته است در ۱۷ بخش مختلف مثل پیشرانه، جعبهدنده، سیستمهای الکتریکی و بدنه سؤال میکند. پس از این نظرسنجی براساس اطلاعات دریافتی، به خودروها و خودروسازان از ۰ تا ۱۰۰ امتیاز داده میشود.
در مطالعهٔ امسال، لکسس با ۷۶ امتیاز بهترین جایگاه را از آن خود کرده است. پس از این هم مزدا با ۷۵ امتیاز، تویوتا با ۷۱ امتیاز و اینفینیتی با ۶۹ امتیاز در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند تا صدر لیست کاملا ژاپنی باشد. دراینبین، بیوک با ۶۶ امتیاز بین ژاپنیها فاصله انداخته و سپس دوباره چهار جایگاه بعدی تحت سلطهی برندهای ژاپنی شامل هوندا، سوبارو، آکورا و هوندا قرار گرفته است. در بخش کلاسها، خودروهای سواری که شامل سدانها، هاچبکها، استیشنها، کوپهها و کانورتیبلها میشود، با میانگین ۵۷ امتیاز، از شاسیبلندها با ۵۰ امتیاز و مینیونها و پیکاپها با ۴۳ امتیاز قابلیت اطمینان بیشتری دارند.
تعدادی از خودروها هم در مدل ۲۰۲۱ قابلیت اطمینان خود را به میانگین یا بیشتر رساندهاند و به همین دلیل کانسومر ریپورتز خرید آنها را برای مدل ۲۰۲۲ توصیه میکند. این خودروها آکورا MDX، آکورا RDX، آکورا TLX، آئودی Q7، بامو X3، شورولت بلیزر، شورولت تریلبلیزر، شورولت تراورز، فورد برانکو اسپرت، فورد موستانگ مکایی، فورد رنجر، جنسیس G70، هوندا اودیسه، هوندا پاسپورت، اینفینیتی QX50، کیا نیرو EV، نیسان روگ اسپرت، رم ۱۵۰۰، فولکسواگن اطلس، فولکسواگن اطلس کراس اسپرت، فولکسواگن جتا و ولوو XC60 هستند.
از سوی دیگر، قابلیت اطمینان برخی خودروها هم کاهش پیدا کرده و خرید آنها توسط کانسومر ریپورتز توصیه نمیشود. شورولت بولت، هیوندای سانتافه و جیپ گلادیاتور ازجملهٔ این خودروها هستند.