سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری BYD در ترکیه برای تولید خودرو برقی
شرکت خودروسازی BYD چین بهزودی با احداث کارخانهای یک میلیارد دلاری در غرب ترکیه، حضور خود را در اروپا تقویت میکند. این خبر در حالی اعلام میشود که تنشهای تجاری میان چین و غرب رو به افزایش است.
مقامات ترکیه که خواستند نامشان فاش نشود، اعلام کردند رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور این کشور، قصد دارد روز دوشنبه در مراسمی در استان مانیسا که محل احداث کارخانهی BYD خواهد بود، رسماً این توافق را اعلام کند.
به گزارش فورچن، باتوجهبه توافقنامهی اتحادیهی گمرک ترکیه با اروپا، کارخانهی جدید BYD میتواند دسترسی این خودروساز را به بازار اتحادیهی اروپا تسهیل کند. اتحادیهی اروپا اخیراً برنامههایی برای وضع تعرفههای موقت بر خودروهای برقی وارداتی از چین به اجرا گذاشته است که این موضوع باعث میشود BYD علاوهبر تعرفهی ۱۰ درصدی موجود، متحمل ۱۷٫۴ درصد هزینهی اضافی شود.
بازار داخلی ترکیه باتوجهبه جمعیت نزدیک به ۹۰ میلیون نفری و سهم ۷٫۵ درصدی خودروهای برقی فروختهشده در این کشور از کل فروش خودرو در سال گذشته، برای BYD جذابیت دارد.
ترکیه اعلام کرد بهمنظور تشویق سرمایهگذاری، از اعمال تعرفهی ۴۰ درصدی اضافه روی تمام خودروهای وارداتی از چین که قبلاً اعلام شده بود، صرفنظر میکند. این تصمیم پس از دیدار اردوغان و شی جین پینگ، رئیسجمهور چین، گرفته شد.
BYD طی سالهای اخیر با قدرت در بازار چین ظاهر شده است و اکنون بهعنوان پرفروشترین برند خودروسازی این کشور شناخته میشود. BYD قصد دارد خودروهای برقی مقرونبهصرفهتر خود ازجمله هاچبک سِگال را طی سالهای آینده در اروپا معرفی کند؛ خودرویی که مدیران شرکت انتظار دارند با قیمتی کمتر از ۲۰ هزار یورو (حدود ۲۱٬۷۰۰) بهفروش برسد.
BYD روز گذشته اولین کارخانهی خودروسازی خود را در جنوبشرق آسیا در تایلند افتتاح کرد. این شرکت همچنین کارخانهی سابق فورد را در برزیل تصاحب کرده و درحال بررسی مکانهایی برای احداث کارخانه در مکزیک است. اولین کارخانهی خودروسازی BYD در اروپا که در مجارستان قرار دارد نیز مراحل ساخت را میگذراند.
فروش BYD در سهماههی دوم با جهش بیش از ۴۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ۹۸۲٬۷۴۷ دستگاه خودرو رسید. درحالیکه فروش غول خودروسازی چین در اروپا تاکنون ضعیف بوده، اما این شرکت با گرفتن جای فولکسواگن بهعنوان حامی اصلی مسابقات فوتبال یورو ۲۰۲۴، بازاریابی بزرگ در این منطقه را آغاز کرده است.
وال کیلمر، بازیگر مشهور هالیوود، در سن ۶۵ سالگی از دنیا رفت.
سامسونگ با Awesome Intelligence قابلیتهای هوش مصنوعی جدیدی برای بهبود تصاویر و جستوجوی بهتر و تبدیل متن آنلاین به صدا ارائه میدهد.
آیفونی را تصور کنید که از هر زاویه شفاف باشد و بتوان از همهی سطوح آن استفاده کرد.
اولین گوشی از سری Edge 60 موتورولا معرفی شد؛ موبایلی با انبوهی از قابلیتهای هوش مصنوعی.
سونی نسل جدید تلویزیونهای ۲۰۲۵ خود را با ویژگیهای ارتقایافته معرفی کرد.
دانشمندان بیش از ۸۰ سال است که در حال ساخت سلاحهای هستهای هستند، اما ساخت آنها همچنان چالشبرانگیز است.
در آستانهی پنجاهمین سالگرد مایکروسافت، اظهارات قدیمی بیل گیتس دربارهی یکی از تصمیمهای مهم دوران مدیریتش دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.