نبرد برقی‌ها: تسلا، لوسید یا ریمک؛ کدام‌یک سریع‌ترین است؟ [تماشا کنید]

یک‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
مطالعه 2 دقیقه
مسابقه بین تسلا، لوسید و ریمک
نبرد هیجان‌انگیز سه مدل از بهترین و قدرتمندترین خودروهای برقی نشان می‌دهد کدام‌یک از آن‌ها سریع‌تر شتاب می‌گیرد و کدام در طول مسیر سریع‌تر است.
تبلیغات

به‌دنبال سریع‌ترین خودروهای تولیدی جهان هستید؟ پس به جای درستی رسیده‌اید؛ زیرا تمام خودروهای حاضر در ویدیوی جدید کانال Dragtimes فوق‌العاده چابک هستند.

تسلا مدل S Plaid با ۱۰۲۰ اسب بخار قدرت در رقابت با خودروهای لوسید و ریمک در جایگاه پایین‌تری قرار می‌گیرد، زیر حریفان قدرتمندتری مثل لوسید ایر سافایر با ۱۲۳۴ اسب بخار و ریمک نورا، قوی‌ترین خودروی برقی تولیدی جهان با ۱۹۱۴ اسب بخار را پیش روی خود می‌بیند.

سه خودروی برقی قدرتمند تسلا، لوسید و ریمک برای مسابقه‌ی درگ ۴۰۰ متری در باند فرودگاه صف کشیده‌اند. مجموع خروجی آن‌ها به ۴۱۶۸ اسب بخار می‌رسد که بسیار هیجان‌انگیز است.

پخش از رسانه

ویدیوی مسابقه با رویارویی نهایی خودروهای برقی آغاز نمی‌شود. ابتدا دو سدان الکتریکی قدرتمند به مصاف یکدیگر می‌روند و طبق اطلاعات ثبت‌شده، در حدود ۱٫۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت می‌رسند و زمان طی‌کردن مسیر ۴۰۰ متر آن‌ها نیز در محدوده‌ی زیر ۹ ثانیه قرار می‌گیرد. در نهایت، لوسید با ثبت زمان ۱۴٫۴۲ ثانیه و سرعت نهایی ۳۰۲ کیلومتربرساعت، برنده‌ی این رقابت در خط پایان ۴۰۰ متر می‌شود. تسلا نیز به سرعت نهایی مشابهی دست می‌یابد، اما با اندکی افت سرعت در میانه‌ی مسیر، مسابقه را با زمان ۱۴٫۵۶ ثانیه به‌پایان می‌رساند.

در رقابت دوم شاهد رویارویی ریمک نورا با لوسید ایر سافایر هستیم. برخلاف انتظار، این مسابقه نزدیک‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید.

باتوجه‌به نبود سطحی با چسبندگی مناسب، ریمک با قدرت ۱۹۱۴ اسب بخار برای انتقال نیرو به چرخ‌ها دچار مشکل می‌شود. این موضوع در زمان صفر تا صد ۲٫۶ ثانیه‌ای آن نیز مشهود است و در نتیجه، لوسید در ابتدای مسیر پیشتاز می‌شود. به‌هرحال، برتری آن خیلی طول نمی‌کشد و ریمک با سرعت برق‌آسا از لوسید عبور می‌کند و در نهایت با زمان ۱۳٫۸۴ ثانیه و سرعت نهایی ۳۲۸ کیلومتر‌برساعت پیروزی می‌شود. البته با در نظر گرفتن اختلاف فاحش قدرت خودرو لوسید با ریمک، خودرو مذکور نیز نتیجه‌ای قابل‌ قبول کسب کرد.

در نهایت به رویارویی اصلی و نبرد سه‌گانه می‌رسیم که در قالب دو مسابقه برگزار می‌شود. اولین مسابقه از حالت سکون آغاز می‌شود و مثل رقابت قبلی، ریمک در ابتدای مسیر با مشکل چسبندگی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. هر دو سدان با شتاب پیش می‌روند، اما لوسید ایر سافایر هیولایی تمام‌عیار است. این خودرو تقریباً در کل مسیر ۴۰۰ متر جلوتر از رقبا پیش می‌رود و فقط در لحظات پایانی میدان را به حریف واگذار می‌کند.

مسابقه‌ی دوم از سرعت ۶۴ کیلومتربرساعت آغاز می‌شود. با رفع مشکل چسبندگی و برخورداری از قدرت بسیار بیشتر از لوسید، به‌احتمال زیاد می‌توانید حدس بزنید کدام خودرو برنده می‌شود؛ اما نبرد برای کسب جایگاه دوم، هیجان‌انگیز و نفس‌گیر است. این مسابقه نشان می‌دهد سدان‌های الکتریکی چگونه برای دستیابی به شتاب و سرعت نهایی، با رویکردهای متفاوتی تنظیم شده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات