تسلا ۴۶ هزار دستگاه سایبرتراک را به‌دلیل مشکلی عجیب فراخوان کرد

پنج‌شنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
مطالعه 2 دقیقه
سایبرتراک تسلا / Tesla Cybertruck نمای جلو در بیابان
تسلا، چندین گزارش مبنی‌بر جدا شدن و شل‌شدن یکی‌از قطعات بیرونی خودرو سایبرتراک دریافت کرده است.
تبلیغات

تسلا ۴۶٬۰۹۶ فراخوان برای دستگاهای سایبرتراک در ایالات متحده صادر کرد تا نقصی را که باعث شل‌شدن یا از جا در آمدن روکش فولادی بین شیشه و سقف برخی‌از خودروها در حین رانندگی شده بود، برطرف کند.

براساس گزارشی که به سازمان ایمنی بزرگ‌راه‌های ایالات متحده (NHTSA) ارائه شده است، این فراخوان برای هر دستگاه سایبرتراک تولیدشده از تاریخ ۱۳ نوامبر ۲۰۲۳ تا ۲۷ فوریه ۲۰۲۵ (۲۲ آبان ۱۴۰۲ تا ۹ اسفند ۱۴۰۳) صادر شده است. احتمال می‌رود حدود یک درصد از خودروهای آسیب‌دیده دارای نقص در روکش فلزی خودرو باشند.

از زمان راه‌اندازی سایبرتراک در دسامبر ۲۰۲۳ (آذر و دی ۱۴۰۲) این هشتمین فراخوان است. فراخوان مشابهی در تابستان گذشته در رابطه با نقص روکش فلزی بین شیشه و سقف که همچنین خطر شل شدن و ایجاد خطرات جاده‌ای را در پی داشت، صادر شد.

مشکل اخیر سایبرتراک به‌طور مستقیم توسط چندین مالک این خودرو به سازمان ایمنی بزرگ‌راه‌های ایالات متحده (NHTSA) گزارش شد. برخی گزارش‌ها نیز به‌صورت آنلاین در انجمن‌های صاحبان سایبرتراک و ویدئوهای کالبدشکافی که در یوتیوب پست شده است، مستند شد.

تسلا، تحویل سایبرتراک به خریداران را پیش‌از گزارش اخیر متوقف کرده بود تا به گزارش‌هایی مبنی‌بر جدا شدن قطعات تزئینی بدنه‌ی این خودرو درحین حرکت رسیدگی شود. NHTSA می‌گوید که روکش فلزی بین شیشه و سقف فقط ازطریق چسبی که مستعد شکنندگی است، متصل می‌شود.

تسلا می‌گوید از برخورد، تلفات یا جراحات اطلاعی ندارد؛ اما در گزارشی هشدار می‌دهد که این پنل می‌تواند خطری جاده‌ای برای رانندگان ایجاد کند و همچنین خطر آسیب‌دیدگی یا برخورد را افزایش دهد. تسلا اعلام کرد که قطعه‌ی تزئینی بین شیشه و سقف خودروهای فراخوان‌شده را که cantrail نام دارد، به‌صورت رایگان و با استفاده از چسب جدید و بستن پنل با مهره، تعمیر خواهد کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

تبلیغات
پخش از رسانه
coming soon...

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات