ممنوعیت ثبت سفارش واردات برای کالاهای مشابه تولید داخلی
حسین مدرس خیابانی، قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در گزارشی از جلسهی روز چهارشنبهی وزارت در کارگروه صادرات، روی اهمیت صادرات غیر نفتی و همچنین ممنوعیت واردات غیرالزامی تأکید کرد. او در بخشی از صحبتهای خود به اهمیت صادرات غیر نفتی در شرایط کنونی و کاهش شدید قیمت نفت اشاره کرد و گفت: «موضوع صادرات غیرنفتی، امروز دیگر یک انتخاب و یک کار تشریفاتی نیست، بلکه یک اجبار به شمار میرود».
به گزارش ایرنا، قائممقام وزیر صمت در جلسهی امروز به اهمیت حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط صادراتی اشاره کرد که نقش مهمی در ارزآوری دارند. از نظر او، شرکتهای بزرگ صادراتی فعال در صنایع پتروشیمی و فولاد و مس، منابع مالی موردنیاز برای تأمین هزینههای خود را در اختیار دارند. دراینمیان، بنگاههای کوچک و متوسط برای رشد هرچه بیشتر تولید و صادرات خود، به وانهای صادراتی نیاز دارند. خیابانی در ادامه به اهمیت همکاری ارگانهای گوناگون کشور در رونق اقتصاد اشاره کرد و نقش وزارت خارجه و همچنین اتاق بازرگانی را مهم خواند.
بخش مهم گزارش قائممقام وزیر صمت به کنترل واردات اختصاص داشت. خیابانی از تأمید وزارت صنعت برای محدودیت، ممنوعیت، مدیریت و کنترل واردات صحبت کرد. او واردات را در سه گروه اصلی کالای اساسی، مواد اولیه و ماشینآلات تقسیم میکند و میگوید باید هرچه سریعتر، واردات هر ماشینآلات یا قطعهای که در داخل، توان تولید آن وجود دارد، ممنوع شود. هدف از پیادهسازی ممنوعیت، صیانت از منابع ارزی محدود کشور و همچنین حمایت از تولید داخلی بیان شد. خیابانی در پایان صحبتهای خود به اهمیت حمایت و سرمایهگذاری در تولید داخلی اشاره کرد و دفاع از بخش خصوصی را فاکتور مهمی در توسعهی هرچه بیشتر ظرفیتهای تولید داخلی دانست.
اولین گوشی از سری Edge 60 موتورولا معرفی شد؛ موبایلی با انبوهی از قابلیتهای هوش مصنوعی.
دانشمندان بیش از ۸۰ سال است که در حال ساخت سلاحهای هستهای هستند، اما ساخت آنها همچنان چالشبرانگیز است.
آیفونی را تصور کنید که از هر زاویه شفاف باشد و بتوان از همهی سطوح آن استفاده کرد.
اگر تاریخ به شکل دیگری رقم خورده بود، شاید حرکت پادساعتگرد به جای حرکت ساعتگرد به یک قاعده تبدیل میشد.
وال کیلمر، بازیگر مشهور هالیوود، در سن ۶۵ سالگی از دنیا رفت.
سامسونگ با Awesome Intelligence قابلیتهای هوش مصنوعی جدیدی برای بهبود تصاویر و جستوجوی بهتر و تبدیل متن آنلاین به صدا ارائه میدهد.
در آستانهی پنجاهمین سالگرد مایکروسافت، اظهارات قدیمی بیل گیتس دربارهی یکی از تصمیمهای مهم دوران مدیریتش دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.