با وجود رشد ۱۱۰۰ برابری توکن SQUID، کاربران نمیتوانند توکن بازی مرکب خود را بفروشند [بروزرسانی: صفر شد]
بعد از اینکه نتفلیکس سریالی به نام بازی مرکب (Squid Game) را پخش کرد، این سریال در مدت کوتاهی به پربینندهترین و محبوبترین سریال نتفلیکس در تمام دوران تبدیل شد؛ کمی بعد توکن SQUID با الهام از این سریال معرفی شد و به سرعت نیز رشد کرد.
حالا بعد از رشد ۱۱۰۰ برابری این توکن در ۸ آبان ۱۴۰۰، به نظر میرسد که برخی از کاربران نمیتوانند توکنهای SQUID خود را به فروش برسانند.
برخی از افراد فعال در زمینه کریپتو معتقدند که این توکن به قصد کلاهبرداری عرضه شده است. حتی کوینمارکتکپ، بزرگترین وبسایت بررسی روند رمزارزها نیز در این باره هشدار داد و در واکنش به این خبر گفت:
گزارشهای متعددی مبنی بر اینکه کاربران قادر به فروش توکن SQUID در پنکیک سواپ نیستند، دریافت کردهایم، لطفا با احتیاط بیشتری معامله کنید.
به گزارش cointelegraph و طبق دادههای کوینمارکتکپ، در حال حاضر پنکیک سوآپ تنها پلتفرم موجود برای خرید و فروش توکن SQUID است. ارزش این توکن در آخرین روز اکتبر ۲۰۲۱ (۸ آبان ۱۴۰۰) ۱۳/۳۲ دلار و حجم معاملات روزانه آن نیز ۸/۵۶ میلیون دلار است. این توکن در میان برترین توکنهای وبسایت گوینمارکتکپ قرار دارد.
همزمان با رشد شگفتانگیز توکن SQUID، گزارشهایی از کاربران منتشر شده است که اعلام کردهاند نمیتوانند توکنهای خود را به فروش برسانند. طبق همین گزارشها برخی از فعالان در جامعه رمزارزها احتمال میدهند که توکن SQUID، برای کلاهبرداری در این حوزه معرفی شده باشد.
کاربر توییتری به نام Crypto Tyrion در همین راستا با بررسی حساب بنیانگذاران توکن SQUID اعلام کرد که این افراد حساب لینکدین حرفهای ندارند و حساب توییتری این پروژه نیز نظرات کاربران را حذف میکند.
این کاربر با استناد به دو دلیل اشاره شده، پروژه توکن SQUID را ۱۰۰% کلاهبرداری به سبک راگ پول میداند.
کلاهبرداری راگ پول (Rug Pull) یا تخلیه نقدینگی نوعی کلاهبرداری در حوزه رمزارزها است که در آن توسعهدهندگان پروژهای آن را به حال خود رها کرده و با سرمایه سرمایهگذاران فرار میکنند.
علاوهبراین، برخی از کاربران به مشکلات موجود در وایت پیپر توکن SQUID اشاره کردند، این مشکلات عبارتاند از اشتباهات دستور زبانی، املایی و ادعاهای دیگری که هیچکدام قابل تأیید نیستند.
طبق دادههای وبسایت Scamadviser نیز وبسایت توکن SQUID مشکوک بوده و امتیاز اعتماد آن ۴۵ از ۱۰۰ است؛ وبسایت Scamadviser به عنوان منبعی برای بررسی پروژههای کلاهبرداری شناخته میشود.
با الهام از ایده اصلی سریال بازی مرکب، کاربران در پروژه توکن SQUID نیز میتوانند تا در ازای برنده شدن در شش بازی آنلاین این پروژه، پاداش دریافت کنند.
روز جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰، کوینمارکتکپ با انتشار پستی اشاره کرد که افزایش قیمت توکن SQUID ممکن است به توضیح نحوه بازی در وایت پیپر این توکن مربوط باشد: طبق وایت پیپر توکن SQUID، بازیکنان برای شرکت در بازی نهایی باید پانزده هزار واحد توکن SQUID (معادل ۲۰۰ هزار دلار) در اختیار داشته باشند.
کوین گکو، رقیب اصلی کوینمارکتکپ، ترجیح داده است تا خود را درگیر پروژه توکن SQUID نکند. بابی اونگ، از بنیانگذاران کوین گکو اظهار داشت:در گفتگویی با کوین تلگراف اظهار داشت:
توکن SQUID با معیارهای ما مطابقت ندارد و به همین دلیل در در فهرست توکنهای پذیرفته شده از سمت کوین گکو اضافه نخواهد شد؛ این پروژه به احتمال زیاد کلاهبرداری است.
اونگ در ادامه تأکید کرد که کوین گکو هیچ ارتباطی با این پروژه ندارد.
در وایت پیپر توکن SQUID نوشته شده است که مکانیسم ضد دامپی در این پروژه نوشته شده است که طبق آن کاربران باید برای فروش مقدار معینی از توکن SQUID، توکن دیگری به نام ماربلز (Marbles) داشته باشند:
در صورت داشتن ماربلز، میتوانید هر زمان که بخواهید مقدار مشخصی توکن SQUID را در پنکیک سواپ به فروش برسانید. پس از فروش توکن SQUID، ماربلزهای موجود در کیف پول شما بهطور خودکار از بین خواهند رفت.
تنها توضیحی که در وایت پیپر SQUID درباره توکن ماربلز ارائه شده است، این است که به دست آوردن ماربلز بدون استفاده از خشونت، تنها راه برنده شدن در بازی مرکب است.
افزونبراین، براساس این وایت پیپر، نقدینگی SQUID به مدت سه سال در پلتفرم DxSale فریز میشود و در تاریخ ۲۰ اکتبر ۲۰۲۴ (۲۹ مهر ۱۴۰۳) آزاد خواهد شد.
بهروزرسانی (۱۰ آبان ۱۴۰۰): با سقوط ارزش توکن SQUID و رسیدن قیمت آن به ۰/۰۱ دلار، میتوان ادعای کوینمارکتکپ مبنی بر کلاهبرداری بودن این پروژه را تأیید کرد.
این مقاله حاوی توصیه یا پیشنهاد اقتصادی از سوی زومیت نیست. خطر ازدستدادن سرمایه در هر سرمایهگذاری وجود دارد و سرمایهگذار باید پس از مطالعه و تحقیق، خود تصمیم نهایی را اتخاذ کند و مسئولیت تبعات آن را برعهده بگیرد.
نظرات