انرژی و محیط زیست؛ اخبار و مقالات
راهنمای خرید
آخرین مطالب
هیدروژن زیرزمینی، کلید آیندهی پاک است؛ دانشمندان تخمین میزنند چندین تریلیون تن هیدروژن طبیعی در زمین وجود دارد، اما هنوز موفق به کشف ذخایر ...
رفتار جدید شکار در سنجابها ممکن است در اثر افزایش قابلتوجه جمعیت محلی در تابستان امسال پدیدار شده باشد.
امسال، فاجعهی جانباختن ۱۳۰۰ زائر حج بر اثر گرمای مرطوب عربستان سعودی، زنگ خطر تغییرات اقلیمی را به صدا درآورد. آیا آیندهای مرگبارتر در انتظار ...
آیا باور دارید دیوارهای عظیم در جنوبگان، راز تختبودن زمین را پنهان میکنند؟ گروهی از زمینتختگرایان با سفر به این قاره تلاش کردند معما را حل کنند.
نهنگهای گوژپشت نوزاد با تولید صداهای بامزه و خاص، بدون هیچ رفتار فیزیکی، از مادرانشان شیر درخواست میکنند.
تصاویر منتخب مجله نیچر از دنیای علم در سال ۲۰۲۴ با جلوههایی خیرهکننده از طبیعت و فناوری، مرزهای دانش و زیباییهای جهان هستی را به نمایش میگذارند.
چین با ساخت دیوار سبز در امتداد بیابان تکلهمکان، گامی بزرگ در مقابله با بیابانزایی و تغییرات اقلیمی برداشته است.
در عصر یخبندان، پل خشکی برینگ محیطی باتلاقی با رودخانهها و دریاچههای کوچک بوده که مهاجرت برخی گونهها را تسهیل و بر سر راه دیگران، مانع ایجاد کرد.
هند مدتی است با بحران هوا دستوپنجه نرم میکند؛ اما آیا فناوری میتواند در مبارزه با بدترین آلودگی هوا در ۸ سال اخیر به این کشور کمک کند؟
نهنگ گوژپشتی نر با طیکردن مسافت بیش از ۱۳ هزار کیلومتر، رکورد مهاجرت را شکست. تغییرات اقلیمی و جستجوی جفت، دلایل احتمالی این سفر خارقالعاده هستند.
گروهی از دانشمندان با استفاده از فناوری توموگرافی کامپیوتری توانستهاند فرآیند رشد تگرگها را بهتر درک کنند.
همزمان با اجلاس مبارزه با بیابانزایی در عربستان، دانشمندان اعلام کردهاند گرمایش جهانی ناشی از فعالیت انسانی، خشکی زمین را بهشدت تشدید کرده است.
جستجوی جایگزینهای پایدار گوشت به نوآوریهای هیجانانگیزی منجر شده است، از جمله استفاده از میکروبها برای ایجاد منابع پروتئینی سازگار با محیط زیست.
اقیانوس منجمد شمالی ممکن است تا سال ۲۰۲۷ اولین روز بدون یخ را تجربه کند، اما کاهش انتشار کربن میتواند این فاجعه زیستمحیطی را به تعویق بیندازد.
گوگل در نظر دارد برای کاهش ردپای کربنی خود، دیتاسنترهای آیندهاش را کنار نیروگاههای بادی و خورشیدی احداث کند.
تولید سوخت هیدروژن از نور خورشید و آب گامی امیدبخش به سوی آینده انرژی پایدار است؛ اما هنوز به پیشرفتهای بیشتر برای افزایش بهینگی این فناوری نیاز ...
میلیونها سال پیش، بحران شوری مسینین حدود ۷۰ درصد از دریای مدیترانه را تبخیر کرد. دانشمندان راز این رویداد شگفتانگیز را در دو مرحله آشکار کردهاند.
کاهش فشار ناشی از ذوب یخها، گازهای محبوس در ماگما را آزاد میکند و احتمال فوران آتشفشانها را در مناطقی مانند جنوبگان افزایش میدهد.
پرندهای دریایی به نام ویزدوم حداقل از سه جفت نر خود و محققی که در سال ۱۹۵۶ به او ردیاب بسته بود، بیشتر عمر کرده است.
تغییرات در پوشش ابر ممکن است دلیل این باشد که چرا دمای کره زمین در دو سال گذشته از پیشبینیهای مدلهای اقلیمی فراتر رفت.