D1-lg

۱۳ داستان دلگرم‌کننده از نجات‌دهندگان سیاره زمین

پنج‌شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰
مطالعه 12 دقیقه
این‌ روزها اخبار بد زیادی می‌شنویم، اما همه‌چیز ناامیدکننده نیست. هنوز هم بسیاری از مردم جهان تلاش می‌کنند تا به مادر طبیعت کمک کنند.
تبلیغات
D4-mci

این روزها همه‌ی آنچه می‌شنویم، تاثیرات مخرب ما بر سیاره‌ی زیبایمان زمین است. با وجود میلیاردها قطعه زباله‌ای که به اقیانوس‌ها ریخته می‌شوند، میلیون‌ها نفر از مردمی که هر روز با گرسنگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و هزاران گونه جانوری که هر روز به فهرست گونه‌های در معرض خطر انقراض افزوده می‌شوند، حالا وقت آن است که همه‌ی ما برای نجات سیاره دست به کار شویم.

درحالی‌که اخبار بد زیادی می‌شنویم، اما همه‌چیز ناامیدکننده نیست، هنوز هم بسیاری از مردم جهان تلاش می‌کنند تا به مادر طبیعت کمک کنند. فهرستی که در ادامه با هم مرور می‌کنیم، توسط وب‌سایت Bored Panda تهیه شده و برخی از مؤثرترین و ابتکاری‌ترین جنبش‌های زیست‌محیطی از سراسر جهان در آن گنجانده شده‌اند. امیدواریم که این طرح‌ها نه‌تنها به‌عنوان نمونه‌های عالی از روش‌های نجات سیاره مؤثر واقع شوند، بلکه برای شما که این یادداشت را می‌خوانید نیز الهام‌بخش باشند تا هرچه بیشتر برای فردایی روشن‌تر و پاک‌تر برای سیاره‌ی خودمان زمین تلاش کنید.

کپی لینک

۱. مردی که برای ۴۰ سال هر روز یک درخت می‌کاشت، حالا جنگلی بزرگ‌تر از پارک مرکزی نیویورک ساخته است

مردی که برای ۴۰ سال هر روز ۱ درخت می‌کاشت، حالا جنگلی بزرگ‌تر از پارک مرکزی نیویورک ساخته است

آنچه که قبلا تکه زمین برهوتی بود، حالا به جنگلی به وسعت ۱٫۳۶۰ هکتار بدل شده و همه‌‌ی آن به‌لطف تلاش‌های بی‌دریغ مرد هندی به نام جاداو پاینگ است. پاینگ، ۴۰ سال است که هر روز یک نهال درخت می‌کارد و حالا این مرد جنگلی ساخته که از پارک مرکزی نیویورک هم بزرگ‌تر است. هم‌اکنون این جنگل باورنکردنی محل زندگی صدها فیل، کرگدن، گراز، و انواع خزندگان و پرندگان است. این فرد علاقه‌مند به گیاه‌شناسی و هوادار محیط‌زیست می‌گوید که قصد دارد تا «آخرین نفس‌هایش» به کاشت درخت ادامه دهد.

پاینگ می‌گوید:

طبیعت خداست. الهام‌بخشم است و به من نیرو می‌دهد....تا زمانی‌که طبیعتی زنده باشد، من هم زنده می‌مانم.

اگر می‌خواهید بیشتر در مورد این قهرمان بدانید، می‌توانید، مستند کوتاهی که در مورد او ساخته شده را از یوتیوب تماشا کنید.

کپی لینک

۲. یک موتور جست‌وجو با پول حاصل از جستجوهای کاربرانش، درخت می‌کارد

۲. یک موتور جستجو با پول حاصل از جستجوهای کاربرانش، درخت می‌کارد

اکوزیا (Ecosia) یک موتور جست‌وجو است که اجازه می‌دهد شما نیز بخشی از پروژه کاشت درخت در سراسر جهان باشید، آن هم بدون اینکه حتی انگشت خود را از روی صفحه کلید کامپیوتر بردارید. اکوزیا با هر ۵۰ بار جستجوی کاربرانش، به‌وسیله پولی که ازطریق تبلیغات به‌دست می‌آورد، یک نهال درخت می‌کارد.

این موتور جست‌وجو تاکنون مسئول کاشت ۵۰٬۱۲۰٬۹۰۶ درخت بوده و هر ثانیه هم به این تعداد افزوده می‌شود. مؤسسان اکوزیا گفته‌اند که به این دلیل به‌جای فعالیت‌های زیست‌محیطی دیگر تصمیم به کاشت درخت گرفته‌اند که معتقدند با کاشت درخت می‌توان با تغییرات آب‌وهوایی مبارزه، چرخه آب را تجدید، بیابان‌ها را به جنگل‌های پربار تبدیل و تغذیه، اشتغال، آموزش، کمک‌های پزشکی و ثبات سیاسی و اقتصادی نیز فراهم کرد.

پاینگ می‌خواهد تا آخرین نفس‌هایش به کاشت درخت ادامه ‌دهد

جنگل‌زدایی اثرات وحشتناکی بر محیط‌زیست ما دارد و سالانه حدود ۷ میلیارد درخت در سراسر جهان قطع می‌شوند. اگر می‌خواهید جنگل‌زدایی را متوقف کنید، می‌توانید به این چند دستورالعمل ساده عمل کنید: تا حد ممکن در مصرف کاغذ صرفه‌جویی کنید، هر چند وقت یک بار درخت بکارید، به بازیافت زباله‌ها کمک کنید و تا می‌توانید از محصولات بازیافتی استفاده کنید و فرآورده‌های گوشتی بسیار کمتری مصرف کنید.

کپی لینک

۳. شرکتی در مکزیک از دانه‌های آووکادو، قاشق و چنگل‌های یکبار مصرف می‌سازد

۳. شرکتی در مکزیک از دانه‌های آووکادو، قاشق و چنگل‌های یکبار مصرف می‌سازد

شرکتی در مکزیک به نام بیوفاس (BioFase)، کارد، قاشق و چنگال‌های یکبار مصرفی را تولید کرد که تنها در عرض ۲۴۰ روز تجزیه می‌شوند. از آنجایی که مکزیک حدود ۵۰ درصد از تولید آووکادوی جهان را برعهده دارد، این کشور همواره مقادیر بسیاری زیادی دانه‌های این میوه در اختیار دارد که معمولا بدون هیچ کاربردی در محل‌های دفن زباله سوزانده می‌شوند. و حالا شرکت بیوفاس از دانه‌های آووکادو، برای کاهش ضایعات پلاستیکی استفاده می‌کند.

کپی لینک

۴. داوطلبان ۵٫۳ میلیون کیلوگرم زباله را از ساحل بمبئی جمع‌آوری کرد‌ند

۴. داوطلبان ۵٫۳ میلیون کیلوگرم زباله را از ساحل بمبئی جمع‌آوری کرد‌ند

این ابتکار باورنکردنی «بزرگ‌ترین پروژه پاک‌سازی ساحل در جهان» لقب گرفته است. آفروز شاز، فعال زیست‌محیطی است که از سال ۲۰۱۵ شروع به جمع‌آوری زباله‌ از ساحل بمبئی کرد و هر روز افراد بیشتری به او پیوستند تا اینکه داوطلبان موفق شدند که ۵٫۳ میلیون کیلوگرم زباله را جمع‌آوری کنند.

ساحل ورسوا در بمبئی عمدتا به‌دلیل جهت باد آلوده بود. از آنجایی که این محل جاذبه توریستی محبوبی نبود، اقدامات لازم برای مراقبت از آن هم صورت نگرفته بود. اما حالا، با کمک ۱۰۰۰ داوطلب، این ساحل برای عموم مردم تبدیل به مکانی جذاب و تمیز شده است. هر ساله بیش از ۸ میلیارد تن پلاستیک به درون اقیانوس‌ها ریخته می‌شود. اگر می‌خواهید از زباله‌های پلاستیکی خود بکاهید، سعی کنید از ظروف، کارد و چنگال‌های یک‌بار مصرف استفاده نکنید، از لیوان‌های پلاستیکی نیز پرهیز کنید و به‌همان اندازه سعی کنید که از محصولات غیر پلاستیکی استفاده کنید.

کپی لینک

۵. شهر کوینانا در استرالیا از تور برای جلوگیری از آلودگی آب زهکشی استفاده می‌کند

۵. شهر کوینانا در استرالیا از تور برای جلوگیری از آلودگی آب زهکشی استفاده می‌کند

آلودگی پلاستیک و زباله‌های شناور در منابع آبی، معضلی در حال رشد است. آلودگی منابع آب، نه‌تنها برای انسان‌ها، بلکه برای حیات وحش نیز بسیار خطرناک است. خوشبختانه، گاهی ساده‌ترین و دم‌دست‌ترین راه‌حل‌ها، مؤثرین راهکارها هستند.

در سال ۲۰۱۸، مقامات شهر کوینانا در استرالیا، تصمیم گرفتند که تورهایی را در مجاری خروجی دو لوله زهکشی نصب کنند. این تورهای زهکشی یا به اصطلاح «تله‌های زباله» برای کاهش زباله‌های تخلیه‌شده در سیستم‌های زهکشی نصب شدند. این تورها از ورود آلاینده‌ها و زباله‌های جامد که توسط آب‌های طوفان وارد مجاری زهکشی می‌شوند، جلوگیری می‌کنند. تورهای زهکشی در مجرای خروجی دو لوله زهکشی نصب شدند که بین مناطق مسکونی و طبیعی قرار داشتند.

قبل از نصب این تورها، کارگران زباله‌ها را با دست جمع‌آوری می‌کردند. هزینه کل این تورها حدود ۲۰ هزار دلار بوده که در مقایسه با هزینه‌ای که بابت مزد کارگران پرداخت می‌شد، بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر بود. این ابتکار ساده بسیار مفیدتر از چیزی است که در ابتدا تصور می‌شد. مقامات شهر کوینانا گفته‌اند که تورهای زهکشی در عرض ۴ ماه حدود ۳۷۰ کیلوگرم زباله را جمع‌آوری کردند.  

زباله‌های جمع‌آوری‌شده ابتدا به تأسیسات ویژه‌ای منتقل می‌شوند که در آنجا زباله‌های سبز به مالچ (خاکپوش) تبدیل می‌شوند و مواد قابل بازیافت و غیرقابل بازیافت نیز از هم جدا می‌شوند. ساکنان شهر هم از موفقیت پروژه تورهای زهکشی خوشحال هستند. این پروژه برای حیات وحش محلی نیز مفید است، نه‌تنها حیوانات در منطقه‌ای پاکیزه‌تر زندگی می‌کنند، بلکه این تورها برای آن‌ها خطری ندارد؛ حداقل تا به‌حال هیچ حیوانی در این تورها به دام نیافتاده است.

کپی لینک

۶. کارخانه‌‌ای در فلوریدا از مواد دور ریختی حلقه‌های ۶تایی زیست‌تخریب‌پذیر می‌سازد

۶. کارخانه‌‌ای در فلوریدا از مواد دور ریختی حلقه‌های شش‌تایی زیست‌تخریب‌پذیر می‌سازد

کارخانه Saltwater Brewery در فلوریدا با استفاده از روشی ابتکاری زباله‌های پلاستیکی را کاهش می‌دهد، این کارخانه حلقه‌های ۶تایی زیست‌تخریب‌پذیر می‌سازد و از آنجایی که این حلقه‌ها از مواد زائد گندم و جو ساخته‌ شده‌اند، خوردن مقادیر کمی از آن برای حیوانات ایمن است. این حلقه‌های ۶تایی مخصوص نگه‌داری قوطی‌های نوشیدنی می‌تواند جایگزین حلقه‌های پلاستیکی شود که باعث آسیب رساندن به محیط‌زیست و حیواناتی که در آن زندگی می‌کنند می‌شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در سال ۱۹۸۷ اعلام کرده بود که تنها حدود یک میلیون پرنده دریایی و ۱۰۰ هزار پستاندار دریایی هر ساله به‌وسیله حلقه‌های ۶تایی کشته می‌شوند. در دنیایی که آلودگی پلاستیکی به یکی از معضلات جدی زیست‌محیطی بدل شده، حلقه‌های ۶تایی یک‌بار مصرف زیست‌تخریب‌پذیر یک ضرورت است. بنابراین، قبل از اینکه دفعه دیگر یکی از همین حلقه‌های ۶تایی را دور بیاندازید، فقط لحظه‌ای فکر کنید که آنچه در دست دارید تا ۱۰۰۰ سال دیگر تجزیه نمی‌شود.

کپی لینک

۷. ژاپنی‌ها مدال‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو را از زباله‌های الکترونیکی می‌سازند

۷. ژاپنی‌ها مدال‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو را از زباله‌های الکترونیکی می‌سازند

به مدال‌آوران بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، مدال‌هایی اهدا می‌شود که از زباله‌های بازیافتی ساخته‌ می‌شوند. زباله‌های الکترونیکی (E-waste)، زباله‌هایی که از دستگاه‌های الکترونیکی و قطعات آن‌ها حاصل می‌شوند، به‌سرعت به معضل زیست‌محیطی بزرگی بدل می‌شوند. براساس گزارش سازمان ملل، ۴۵ تن زباله الکترونیکی در سال ۲۰۱۶ در سراسر جهان دور ریخته شده‌اند که تنها ۲۰ درصد این زباله‌ها بازیافت شده‌اند. گفتنی است که حدود ۳۰ درصد از مدال‌های برنز و نقره المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو از مواد بازیافتی ساخته شدند. اما ژاپنی‌ها می‌خواهند ۱۰۰ درصد مدال‌های المپیک ۲۰۲۰ شامل مدال‌های طلا، نقره و برنز (در مجموع ۵۰۰۰ مدال) را از زباله‌های الکترونیکی بازیافت‌شده بسازند.

از اواخر سال ۲۰۱۷ که طرح بازیافت‌های زباله‌های الکترونیکی شروع به کار کرد، ۴۷ هزار تن زباله الکترونیکی از گوشی‌های هوشمند، دوربین‌های دیجیتال، لپ‌تاپ‌ها، کنسول‌های بازی و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی مصرف‌شده توسط شهروندان ژاپن و همچنین کسب‌وکارها و صنایع به این پروژه اهدا شده است. تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۸، مقدار لازم برای ساخت مدال‌های برنز (۲۷۰۰ کیلوگرم) با استفاده از زباله‌های الکترونیکی بازیافت شد. تا اکتبر ۲۰۱۸ نیز، ۲۸٫۴ کیلوگرم طلا (۹۳٫۷ درصد مورد نظر یعنی حدود ۳۰٫۳ کیلوگرم) و ۳۵۰۰ کیلوگرم نقره (معادل ۸۵٫۴ درصد از مقدار تعیین‌شده یعنی ۴۱۰۰ کیلوگرم) از زباله‌ها بازیافت شده است.

کپی لینک

۸. پاکستان یک میلیارد درخت می‌کارد و می‌خواهد در عرض پنج ساله آینده ۱۰ میلیارد دیگر نیز بکارد

۸. پاکستان ۱ میلیارد درخت می‌کارد و می‌خواهد در عرض پنج ساله آینده ۱۰ میلیارد درخت بکارد

دولت جدید پاکستان در تلاش برای حل مسائل زیست‌محیطی است و به همین جهت تصمیم دارد طی ۵ سال ۱۰ میلیارد نهال درخت بکارد. دولت این کشور معتقد است که با کاشت درختان می‌تواند مشکلات زیادی را که پاکستان با آن مواجه است، از جمله حفاظت از زمین‌های در حال فرسایش، کاهش خطر سیل، افزایش دما، خشکسالی و بارندگی‌های ناشی از تغییرات آب‌وهوایی را حل کند. این طرح‌ تنها به حل مسائل زیست‌محیطی کمک نمی‌کنند، بلکه دولت پاکستان تلاش می‌کند تا زمین‌های تحت کنترل گروه‌های مافیایی را مصادره به جنگل‌ها و پارک‌های حیات وحش برای نسل‌های آینده تبدیل کند.

کپی لینک

۹. پروژه‌ای که می‌خواهد ۹۰ درصد زباله‌های پلاستیکی را تا سال ۲۰۴۰ از اقیانوس‌ها جمع‌آوری کند

۹. پروژه‌ای که می‌خواهد ۹۰ درصد زباله‌های پلاستیکی را تا سال ۲۰۴۰ از اقیانوس‌ها جمع‌آوری کند

با بیش از ۵ تریلیون قطعه زباله پلاستیکی که هم‌اکنون در اقیانوس‌ها شناورند، ضروری است که نوآوری‌های جدیدی برای پاک‌سازی اقیانوس‌ها به کار گرفته شود. سازمان زیست‌محیطی «اوشن کلیناپ (Ocean Cleanup)» که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شد، خود را بزرگ‌ترین پروژه پاک‌سازی تاریخ می‌داند. اوشن کلیناپ برای تمیز کردن اقیانوس‌ از شناوری ۶۰۰ متری بهره خواهد برد که از انرژی طبیعی خود اقیانوس برای به دام انداختن قطعات پلاستیکی استفاده می‌کند.

اوشن کلیناپ گفته است که می‌خواهد طی پنج سال آینده، حدود ۵۰ درصد از پلاستیک‌های اقیانوس را جمع‌آوری کند. این سازمان همچنین اعلام کرده که قصد دارد تا سال ۲۰۴۰، حدود ۹۰ درصد از پلاستیک‌های اقیانوس را جمع‌آوری کند.

کپی لینک

۱۰. سوپرمارکتی در کپنهاگ دانمارک غذاهای دورریختنی را می‌فروشد

۱۰. سوپرمارکتی در کپنهاگ دانمارک غذاهای دور ریختنی را می‌فروشد

سوپرمارکتی در کپنهاگ، پایتخت دانمارک به بهترین روش ممکن در حال مبارزه با گرسنگی در جهان است. این فروشگاه که «وی‌فود (WeFood)» نام دارد، محصولاتی که از تاریخ انقضای آن‌ها گذشته یا بسته‌بندی‌هایشان خراب شده‌اند را می‌فروشد. قیمت این اجناس تاریخ‌گذشته بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ارزان‌تر از اجناس معمولی است. وی‌فود نه‌تنها برای خریداران کم‌درآمد، بلکه برای کسانی که نگران معضل دورریز غذا هستند مناسب است.

 نکته جالب‌توجه دیگر اینکه این فروشگاه کاملا داوطلبانه شروع به کار کرده و تمام عوایدی که از راه فروش اقلام مصرفی به دست می‌آید صرف امور خیریه در کشورهای در حال توسعه می‌شود. گرسنگی در جهان، معضل بزرگی است. براساس آمارها، یک سوم مواد غذایی که در جهان تولید می‌شود دور ریخته می‌شود که به حدود ۱۳ میلیارد تن مواد غذایی در سال می‌رسد. در همین حال، ۷۹۵ میلیون نفر در جهان دچار سوء‌تغذیه هستند.

کپی لینک

۱۱. میلیاردری سوئیسی یک میلیارد دلار برای نجات سیاره اهدا کرده است

۱۱. میلیاردر سوئیسی ۱ میلیارد دلار برای نجات سیاره اهدا کرده است

هانس‌یورگ ویس، یک خیر و طرفدار محیط‌زیست است که یک میلیارد دلار برای حفاظت از زمین اهدا کرده است. ویس در مقاله‌ای با عنوان «ما باید سیاره را نجات دهیم، پس من یک میلیارد دلار اهدا می‌کنم»، اعلام کرد که مایل است این مقدار پول را برای محافظت از ۳۰ درصد از سطح سیاره تا سال ۲۰۳۰ اهدا کند.

برای ثروتمندترین افراد جهان بسیار مهم است که پیامی واضح در خصوص مسائل زیست‌محیطی فعلی داشته باشند. اگرچه اهدای چنین پول زیادی می‌تواند برای نجات بسیاری از گونه‌های در معرض خطر به کار رود، اما همه‌ی ما می‌توانیم با کارهایی به‌ظاهر ساده و کمک‌های کوچک به سازمان‌های خیریه دنیای بهتری بسازیم.

کپی لینک

۱۲. داوطلبان ۵۵ تن زباله از رود گنگ جمع‌آوری کرده‌اند

۱۲. داوطلبان ۵۵ تن زباله از رود گنگ جمع‌آوری کرده‌اند

باچندری پال، اولین زن هندی است که از قله اورست صعود کرد. او یک برنامه داوطلبانه را نیز اداره می‌کند که تاکنون ۵۵ تن زباله از رود گنگ جمع‌آوری کرده است. تیمی ۴۰ نفره متشکل از پریملاتا آگاروال، اولین زن هندی که از همه هفت قله مرتفع دنیا صعود کرده، توانست مقدار زیادی زباله را تنها در یک ماه از رود گنگ جمع‌آوری کند. این رود مقدس (جشنواره کوم میلا هندوها، بزرگ‌ترین مراسم زیارتی جهان در این رود برگزار می‌شود) نه‌تنها مکانی برای شستشوی پیروان هندو است، بلکه محل ضایعات انسانی و صنعتی نیز محسوب می‌شود.

کپی لینک

۱۳. قانون جریمه ۵ پنی برای کیسه‌های پلاستیکی در انگلستان موجب کاهش ۳۷ درصدی ضایعات پلاستیکی شده است

۱۳. قانون جریمه ۵ پنی برای کیسه‌های پلاستیکی در انگلستان موجب کاهش ۳۷ درصدی ضایعات پلاستیکی شده است

در سال ۲۰۱۵، دولت انگلستان قانون جدیدی را اجرا کرد که به موجب آن، خریداران باید بابت کیسه‌های پلاستیکی جریمه‌ی مختصری را به فروشگاه‌ها می‌پرداختند. آنچه رقم بسیار کوچکی به نظر می‌رسید، فقط ۵ پنی (یک صدم پوند) برای هر کیسه پلاستیکی یک‌بار مصرف، درواقع تغییرات زیادی به‌همراه داشت. نه‌تنها بسیاری از مردم از استفاده از کیسه‌های پلاستیکی غیرضروری خودداری کردند، بلکه فروشگاه‌ها نیز تشویق شدند که هر مبلغی را که از فروش کیسه‌ها به دست می‌آورند به نهادهای زیست‌محیطی اهدا کنند.

براساس آمارها، در سال ۲۰۱۵ مقدار کیسه‌های پلاستیکی سواحل انگلستان، ۳۷ درصد کاهش یافته و این نشان می‌دهد که این قانون تأثیر مثبتی داشته است. اما هنوز هم در جهان ضایعات پلاستیکی به‌سرعت در حال افزایش هستند. در ایالات متحده آمریکا هر فرد در روز از یک کیسه پلاستیکی استفاده می‌کند، یعنی هر نفر سالانه ۳۶۵ کیسه پلاستیکی مصرف می‌کند. در همین حال، شهروندان دانمارک و فنلاند، به‌طور میانگین در سال تنها از ۴ کیسه پلاستیکی استفاده می‌کنند. شاید بهتر باشد که مردم دیگر کشورها هم از اهالی اسکاندیناوی یاد بگیرند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
چطور آیفون گم‌ شده یا دزدیده شده را پیدا کنیم؟

یکی از امکانات امنیتی و مهم گوشی‌های هوشمند، قابلیت ردیابی و کنترل آن‌ها از راه دور است؛ اما چطور باید آن را فعال و استفاده کرد؟

18
10 ساعت پیش
لوگو اینستاگرام تردز / Instagram Threads روی آیفون ۱۳ پرو مکس
تردز چیست؛ تمام قابلیت های Threads، شبکه اجتماعی متنی اینستاگرام

اپلیکیشن جنجالی تردز از زمان انتشار سروصدای زیادی به‌پا کرده است؛ اما تردز چیست؟ با نحوه استفاده، دانلود و همه چیز درمورد Threads آشنا شوید.

9
4 ساعت پیش
سه پسر جوان نشسته روی صندلی در حال نگاه به دوربین
استارتاپ تحت مدیریت جوان ۲۱ ساله، ۲ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد

Mercor، استارتاپ هوش مصنوعی تحت مدیریت جوانی ۲۱ ساله، به ارزش دو میلیارد دلاری رسید.

24
یک روز پیش
فراموشی رمز عبور Two Step Verification در تلگرام
چگونه تأیید دو مرحله‌ ای تلگرام را فعال کنیم و اگر رمز تلگرام را فراموش کردیم چه کنیم؟

Two Step Verification یکی از بهترین قابلیت‌های تلگرام است که توسط رمز عبور اضافه، باعث افزایش امنیت و جلوگیری از دسترسی افراد دیگر به حساب شما ...

9
یک روز پیش
طراحی قسمت جلوی گلکسی A54
گلکسی A54 سامسونگ حالا گوشی ایمن‌تری است

آپدیت نرم‌افزاری جدید سامسونگ، مشکلات ایمنی گوشی گلکسی A54 را برطرف خواهد کرد.

30
2 روز پیش
سرویس دهنده های اینترنت ایران
مقایسه تعرفه اینترنت ADSL، فیبرنوری و TDLTE؛ از زیتل و پیشگامان تا شاتل و مبین‌نت

در این مطلب، تعرفه‌ی سرویس‌‌های مختلف اینترنت از ADSL تا TDLTE و VDSL را مقایسه و به نکات مهم در خرید بهترین اینترنت خانگی اشاره می‌کنیم.

732
6 ساعت پیش
یک مرد خندان از نمای رو به رو
میلیونر خودساخته از اشتباه بزرگ ۹۰ درصد مردم می‌گوید

یک میلیونر خودساخته، چندین راهکار مؤثر برای کاهش هزینه‌های مردم ارائه می‌دهد.

27
یک روز پیش

نظرات

7 دیدگاه ثبت شده، نظر تو چیه؟

برای درج نظر وارد شو یا ثبت‌نام کن

AbolfazlHoseini6 سال پیش

طبیعت خداست ...

8
panasonicmiror6 سال پیش

از خلیج فارس کثافت و اشغالش مونده.

تو ترکیه من ساحلای زیادی رو رفتم حتی یک متر ساحل ندیدم توش اشغال باشه

حتی سواحلی که توریستی نیست. مردم نمیریزن. اشغال ببینن جمع میکنن نمیگن به ما چه

تو همین خلیج فارس ببینین عربا اشغال نمیریزن تو دریا. ولی ما سر فاضلابو کج میکنیم بریزه خلیج فارس

شمایی که اینقدر غیرت داری رو خلیج فارسی ایا حاظری بری یک روز اشغالای ساحلو جمع کنی؟

یا یه توریست فرانسوی بیاد جمع کنه و به جا اینکه ازش تشکر کنیم میریم زیر پست فیسبوک و اینستاش بهش فحش بدیم؟

اون یارو دوسال پیش اومد برامون اشغالامونو جمع کرد ملت حاظر در صحنه ریختن فیسبوکش و بعدم هی فحش کاریش کردن که طرف غلط بکنه دیگه اشغال جمع کنه

8
hossein19926 سال پیش

پاکستان هم فهمید و مسئولین و بقیه نفهمیدن.

ماها ادمهایی هستیم که فقط میگیم اره خوبه و اینطور واونطور اما خودمون هیچ کاری برای بهتر شدن دورمون نمیکنیم...

5
MohsenDoraghi6 سال پیش

ممنون ، ایده ها بسیار دلگرم کننده و ناب بود

5
Mortall6 سال پیش

اولی خیلی خوب بود. یه عده انقدر راحت درخت چند ده ساله رو نابود می کنند انگار ارث باباشون بوده. معمولا هم برای پیشرفت فرزندانشون این کار انجام میدن آخه خیلی آینده بین هستند!

موتور جستجوی اکوزیا هم انقدر خوب بود که تصمیم دارم از این به بعد ازش استفاده کنم. متاسفانه فایرفاکس ازش پشتیبانی نمی کنه و نمی شه موتور پیشفرض مرورگر رو عوض کرد به اکوزیا. امیدوارم به زودی اضافه بشه.

3
soroosh356 سال پیش

دلگرم کننده است.

1
Sinasamani6 سال پیش

ممنون از این مقاله خوب. مستند مرد جنگلکار رو هم دیدم خیلی برام جالب بود.

0
تبلیغات
D7-bmsd
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
40 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
56 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
گلکسی اس 25 سامسونگ

از99,900,000تومان

3.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از71,650,000تومان

3.8
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از120,200,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از96,050,000تومان

4
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از12,800,000تومان

4.2
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
گلکسی A55 سامسونگ

از22,535,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
گلکسی A15 سامسونگ

از10,399,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
پوکو X6 پرو شیائومی

از22,585,000تومان

4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
پوکو X6 شیائومی

از18,029,000تومان

4.6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
پوکو F6 شیائومی

از30,999,000تومان

4.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
پوکو F6 پرو شیائومی

از40,500,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
گلکسی A35 سامسونگ

از18,035,000تومان

3.7
پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
4.1
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
آیفون 13 اپل

از50,000,000تومان

4.5
گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
گلکسی اس 24 سامسونگ

از69,400,000تومان

3.5
موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

3.8
موبایل آیفون 11 اپل بنفش / Apple iPhone 11 Purple
آیفون 11 اپل

از42,999,000تومان

3.4
موبایل آیفون 12 پرو اپل / Apple iPhone 12 Pro
آیفون 12 پرو اپل

از65,990,000تومان

4
گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
آیفون 13 پرو اپل

از61,000,000تومان

3.7
Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از14,990,000تومان

3.7
آیفون اس ای ۲۰۲۰ اپل / iphone se 2020
آیفون SE اپل نسخه 2020

از36,990,000تومان

4.1
گوشی موبایل ردمی نوت 12 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 12 Pro بنفش
4.2
گوشی موبایل شیائومی 12 پرو / Xiaomi 12 Pro سبز
شیائومی 12 پرو

از30,999,000تومان

3.6
موبایل ردمی 9A شیائومی / Xiaomi Redmi 9A
ردمی 9A شیائومی

از6,400,000تومان

4.1
گوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیوم
آیفون 15 پرو مکس اپل

از101,200,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات