سامسونگ سومین بخش رویداد گلکسی آنپکد 2020 را ۲ مهر برگزار میکند
طی هفتههای گذشته، شاهد عرضهی محصولات زیادی از سوی سامسونگ بودهایم؛ از گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا گرفته تا گلکسی Z فولد ۲، گلکسی Z فلیپ 5G، گلکسی واچ ۳، دو تبلت و موارد دیگر. بااینحال بهنظر میرسد که فرایند معرفی محصولات جدید هنوز بهپایان نرسیده است. سامسونگ مدتی پیش از برگزاری نخستین بخش از مراسم گلکسی آنپکد ۲۰۲۰، با انتشار بیانیهای مطبوعاتی از گوشی گلکسی Z فلیپ 5G پردهبرداری کرد. سپس در مراسم آنپکد گوشیهای نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا بههمراه محصولات دیگر معرفی شدند. سامسونگ مدتی بعد اعلام کرد دومین بخش از مراسم گلکسی آنپکد را با محوریت گلکسی زد فولد ۲ برگزار میکند.
اکنون طبق بیانیهای رسمی، سومین بخش از مراسم گلکسی آنپکد امسال در آیندهای نزدیک برگزار میشود. آنطور که سامسونگ میگوید، روز ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲ مهر ۱۳۹۹) ساعت ۱۸:۳۰ بهوقت تهران، سومین بخش مراسم آنپکد با شعار گلکسی آنپکد برای تمامی طرفداران (Galaxy Unpacked for Every Fan) برگزار میشود. سامسونگ بهوضوح قصد داشته ازطریق این شعار بگوید که در مراسم پیشرو گوشی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن (Samsung Galaxy S20 Fan Edition) رونمایی خواهد شد؛ گوشی هوشمندی که تاکنون اطلاعات زیادی از آن فاش شده و حتی به رندرهایش نیز دسترسی داریم.
مدتی پیش بود که گوشی معرفینشدهی جدید سامسونگ در وبسایت اپراتور ورایزن رؤیت شد. شایعهها و گزارشهای متشرشده اعلام میکنند که گلکسی اس ۲۰ FE سامسونگ قرار است ازلحاظ سختافزاری برخی شباهتها با مدل استاندارد گلکسی S20 داشته باشد که از بین آنها میتوانیم به صفحهنمایشی با نرخ نوسازی (رفرش ریت) ۱۲۰ هرتز و تراشهی اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام اشاره کنیم.
گلکسی اس 20 اف ای سامسونگ احتمالا در سومین قسمت آنپکد رونمایی میشود
اسنپدراگون ۸۶۵ تا پیش از معرفی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس، بهعنوان تراشهی پرچمدار کوالکام شناخته میشد و بهطور کلی میتواند قدرت پردازشی بسیار خوبی ارائه دهد. بر اساس اطلاعات رسمی، اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز به یک هستهی کورتکس A77 با فرکانس ۲٫۸۴ گیگاهرتز، سه هستهی کورتکس A77 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و چهار هستهی کورتکس A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز است.
درکنار اینها گفته میشود که نسخهی طرفداران گلکسی اس ۲۰ سامسونگ قرار است بهدلیل داشتن قیمت پایینتر، در برخی موارد ضعیفتر از گلکسی اس ۲۰ عمل کند. برای مثال گفته میشود گلکسی اس ۲۰ اف ای سامسونگ از صفحهنمایشی با وضوح 1080p استفاده میکند. طبق شایعهها، گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن از صفحهنمایشی با ابعاد ۶٫۵ اینچ از نوع سوپر AMOLED برخوردار است. انتظار میرود این گوشی هوشمند تراشهی اکسینوس ۹۹۰ داشته باشد و از سه دوربین مجزا در پنل پشتی استفاده کند. اینکه جدیدترین گوشی سامسونگ درنهایت به چه قیمتی به بازار عرضه میشود، چیزی است که از آن اطلاعی نداریم.
اپراتور ورایزن هنوز هم صفحهی گوشی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن را روی وبسایت رسمی خود دارد. در وبسایت ورایزن اعلام شده که اس ۲۰ فن ادیشن در رنگهای متنوع شامل قرمز و آبی تاریک و صورتی و سبز نعنایی به بازار عرضه میشود. سامسونگ بهطور معمول عادت دارد که گوشیهایش را در اپراتورها و مناطق متنوع دنیا با رنگهای مختلف عرضه کند. بیانیهی رسمی سامسونگ برای اعلام تاریخ برگزاری سومین بخش مراسم گلکسی آنپکد، شامل رنگهای آبی تاریک و سبز نعنایی است.
اگر طرفدار برند سامسونگ بوده و از سالها پیش اخبار این شرکت را دنبال کرده باشید، قطعا عبارت فن ادیشن به گوشتان آشنا میآید. سالها پیش گوشی گلکسی نوت ۷ سامسونگ دچار مشکلات فراوانی شد و شرکت کرهای تلاش کرد مدل بدون مشکل آن را با پسوند فن ادیشن به بازار عرضه کند.
سامسونگ طی سالهای گذشته، نسخهی ضعیفتر گوشیهای خانوادهی گلکسی S10 و گلکسی نوت ۱۰ را با پسوند «لایت» همراه کرد، اما امسال تصمیم گرفت باری دیگر سراغ استفاده از پسوند فن ادیشن برود. شاید سامسونگ نمیخواهد اس ۲۰ فن ادیشن در ذهن کاربران بهعنوان مدل ضعیفتر گلکسی اس ۲۰ نقش ببندد؛ خصوصا با درنظرگرفتن این حقیقت که دو گوشی یادشده شباهتهای متعددی به یکدیگر دارند.
طبق گزارشها، مدل جهانی پرچمدار بعدی شیائومی یعنی شیائومی ۱۵ اولترا مثل نسل قبل مدت کوتاهی پساز معرفی نسخهی چینی از راه میرسد.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.
چهارشنبه ساعت ۲۰:۱۵ پوشش زندهی رویداد آنپکد ۲۰۲۵ را از زومیت دنبال کرده و شانستان برای برندهشدن یکی از ۱۰ شمش طلای زرپاد را امتحان کنید.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.