D1-kifpool
عجایب هفتگانه جهان

عجایب هفتگانه قدیم و جدید؛ از هرم بزرگ جیزه تا دیوار بزرگ چین

چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
مطالعه 12 دقیقه
آثار شگفت‌انگیز باستانی نماد نبوغ و هوش مردم هزاران سال پیش بودند. در این مقاله مجموعه عجایب هفتگانه جدید و قدیم جهان را معرفی می‌کنیم.
تبلیغات
D4-mci

آثار شگفت‌انگیز هنری و معماری موسوم به عجایب هفتگانه‌ جهان همیشه نماد نبوغ و خیال‌پردازی و سخت‌کوشی مردم باستانی و نیز یادآور ظرفیت انسان‌ها برای مخالفت و جنگ و تخریب بوده‌اند. در این مقاله، مجموعه‌ای از عجایب هفتگانه‌ی قدیم و جدید را معرفی می‌کنیم.

کپی لینک

عجایب هفتگانه قدیم

امروزه از میان عجایب هفتگانه قدیم جهان، تنها هرم بزرگ جیزه باقی مانده است که به‌طور شگفت‌انگیزی قدیمی‌ترین آن‌ها است. دیگر آثار عجایب هفتگانه طی رخدادهای طبیعی مثل زلزله یا جنگ و حمله‌ی نیروهای بیگانه کاملاً از بین رفتند یا صرفاً بخش بسیار کوچکی از آن‌ها باقی مانده است.

کپی لینک

۱. هرم بزرگ جیزه

هرم بزرگ جیزه، مصر
هرم بزرگ جیزه یا هرم خوفو در مصر

هرم بزرگ جیزه که در بخش غربی رود نیل و شمال قاهره واقع شده است، تنها بازمانده‌ی عجایب هفتگانه‌ی قدیم است. این هرم بخشی از گروه سه‌تایی اهرام خوفو (Cheops) و خفرع (Chephren) و منکورع (Mycerimus) است که بین سال‌های ۲۷۰۰ و ۲۵۰۰ ق‌م به‌عنوان مقبره‌های سلطنتی ساخته شدند. از این مجموعه‌ی سه‌تایی، هرم خوفو بزرگ‌ترین مقبره است که هرم بزرگ هم خوانده می‌شود. این هرم حجمی به‌اندازه‌ی ۲/۶ میلیون متر مکعب را اشغال می‌کند و تقریباً از ۲ میلیون بلوک سنگی ساخته شده است که وزن هرکدام از دو تا ۳۰ تن متغیر است.

هرم خوفو با ارتفاع ۱۳۹ متر، به‌مدت بیش از ۴۰۰۰ سال بلندترین ساختمان جهان بود. در‌واقع، تنها انسان مدرن قرن نوزدهم توانست سازه‌هایی بلندتر از آن را بسازد. به‌طرز شگفت‌انگیزی اهرام مصر بدون کمک ابزار مدرن ساخته شده بودند؛ اما این پرسش مطرح است که مصریان چگونه این اهرام را ساختند؟

به‌عقیده‌ی دانشمندان، مصری‌ها از غلتک‌های چوبی و سورتمه‌های بارکش برای تکان‌دادن سنگ‌ها استفاده می‌کردند. دیوارهای شیب‌دار که قرار بود پرتوهای رع، خدای خورشید را منعکس کنند، به‌شکل پلکانی ساخته و سپس با سنگ آهک پُر شدند. فضای داخلی اهرام راهروهای باریک و محفظه‌های مخفی دارند تا از دسترس سارقان دور نگه‌ داشته شوند. گرچه باستان‌شناسان مدرن برخی گنجینه‌های این خرابه‌ها را پیدا کردند، معتقدند بخش زیادی از اهرام در مدت ۲۵۰ سال ساخت‌و‌ساز تکمیلی غارت شدند.

کپی لینک

۲. باغ‌های معلق بابل

تصویرسازی هنری از باغ‌های معلق بابل
تصویرسازی هنری از باغ‌های معلق بابل

به‌نقل از شاعران یونان باستان، نبوکد نصر دوم، پادشاه بابل، باغ‌های معلق بابل را درحدود سال ۶۰۰ ق‌م در نزدیکی رود فرات در عراق کنونی ساخته است. این باغ‌ها تا ارتفاع تقریبی ۲۳ متری روی تراسی آجری مربعی‌شکل بالا رفته بودند که مانند تئاتر به‌شکل پلکانی بود. پادشاه بابل این باغ‌های برج مانند را به‌خاطر دلتنگی معشوقه‌اش، آمیتیس، برای زیبایی طبیعی زادگاهش در سرزمین ماد (شمال‌غرب ایران کنونی) ساخته بود. بعدها نویسندگان روایت‌هایی را از پیاده‌روی مردم زیر ستون‌های سنگی و زیبای این باغ‌ها نوشتند.

دانشمندان مدرن به این نتیجه رسیدند که باغ‌ها احتمالاً با سیستم پمپی و چرخ‌چاه و آب‌انبار برای ذخیره‌ی آب رود فرات تا ارتفاع چند متر آبیاری شدند و بدین‌ترتیب دوام آوردند. گرچه گزارش‌های متعددی از این باغ‌ها در ادبیات روم و یونان وجود دارند، هیچ‌کدام از آن‌ها اشاره‌های مستقیم نیستند و اشاره‌ای به این باغ‌ها در کتیبه‌های میخی بابلی دیده نمی‌شود. درنتیجه، اغلب پژوهشگران مدرن بر این باور هستند که وجود باغ‌ها بر‌اساس داستانی الهام‌گرفته از باور عامه است که بیشتر جنبه‌ای خیالی دارد.

کپی لینک

۳. مجسمه‌‌ی زئوس در المپیا

مجسمه زئوس در المپیا
تصویرسازی سه‌بعدی از مجسمه‌ی زئوس در المپیا

فیدیاس، مجسمه‌ساز آتنی، مجسمه‌ی زئوس، پادشاه خدایان در اساطیر یونان را در اواسط قرن پنجم ق‌م ساخت و تکمیل و در معبد زئوس در المپیا، مکان باستانی رقابت‌های المپیک، نصب کرد. این مجسمه بازنمایی خدای رعد‌و‌برق با نیم‌تنه‌ی برهنه است که روی تختی چوبی تکیه زده است. زئوس دو عصا به‌شکل اسفنکس‌های حجاری‌شده را در دست دارد که موجودات اسطوره‌ای با سر و بدن زن، بدن شیر و بال‌های پرنده را نمایش می‌دهند. مجسمه‌ی زئوس با طلا و عاج تزیین شده بود.

این مجسمه‌ی ۱۲ متری به‌قدری مرتفع بود که سر آن به سقف معبد می‌رسید. بر‌اساس افسانه‌ای، فیدیاس مجسمه‌ساز پس از اتمام این مجسمه از زئوس نشانه‌ای برای تأیید می‌خواهد و بلافاصله پس از آن رعدوبرقی بر معبد می‌زند. مجسمه‌ی زئوس به‌مدت هشت قرن در معبد المپیا نگه‌داری می‌شد تا اینکه مسیحیان در قرن چهارم میلادی به امپراتوری روم در نزدیکی معبد حمله کردند. در آن زمان، مجسمه‌ی زئوس به معبدی در شهر قسطنطنیه منتقل شده بود که به‌باور برخی، در سال ۴۶۲ میلادی در آتش‌سوزی سوخت.

کپی لینک

۴. معبد آرتمیس در اِفِسوس

معبد آرتمیس
تصویرسازی معبد آرتمس

در‌واقع، بیش از یک معبد آرتمیس وجود داشت. مجموعه‌ای از معابد و قربانگاه‌های مختلف در منطقه‌ی اِفِسوس تخریب و سپس بازسازی شدند. افسوس شهر بندری یونانی بود که امروزه در ساحل غربی ترکیه‌ی کنونی قرار دارد. شگفت‌انگیزترین این سازه‌ها دو معبد مرمری بودند که به‌ترتیب در حوالی ۵۵۰ و ۳۵۰ ق‌م ساخته شدند.

معبد اصلی آرتمیس را کریسفرون، معمار کرتی و پسرش، متاگنس، طراحی و تعدادی از هنرمندان مشهور دنیای باستان آن را تزیین کردند. بر‌اساس افسانه‌ای، این ساختمان در‌حدود ۲۱ جولای ۳۵۶ ق‌م و درست در همان شبی که اسکندر مقدونی متولد شد، در آتش سوخت. یکی از شهروندان یونانی به نام هروستراتوس معبد را سوزاند که به‌گفته‌ی خودش، برای ثبت نامش در تاریخ این کار را انجام داد. او به مرگ محکوم شد و دولت آن زمان هم به‌زبان‌آوردن نام او را ممنوع اعلام کرد.

حدود شش سال بعد، ساخت معبد جدید آرتمیس آغاز شد. ساختمان جدید با پلکان مرمری احاطه شده بود که به تراسی طویل ۱۲۱ متری منتهی می‌شود. این معبد ۱۲۷ ستون ۱۸ متری مرمری و یک مجسمه‌ی آرتمیس، الهه‌ی یونانی شکار داشت. باستان‌شناسان هنوز با قطعیت نمی‌دانند که سقف این ساختمان باز بوده یا سقفی چوبی داشته است. آستروگوت‌ها معبد جدید را نیز در سال ۲۶۲ م نابود کردند و در سال ۱۸۶۰ م، باستان‌شناسان اولین خرابه‌های ستون‌های این معبد را در کف رودخانه‌ی کایستر یافتند.

کپی لینک

۵. آرامگاه هالیکارناسوس

آرامگاه هالیکارناسوس
تصویرسازی آرامگاه هالیکارناسوس

آرامگاه هالیکارناسوس که در جنوب‌شرق ترکیه‌ی امروزی قرار دارد، مقبره‌ای بود که آرتمیسیا در ۳۵۳ ق‌م به‌دنبال مرگ همسرش، ماسولوس، پادشاه کارنیا، در آسیای کوچک ساخت. بر‌اساس افسانه‌ای، ارتمیسیا خاکسترهای ماسولوس را با آب درآمیخت و آن‌ را نوشید. آرامگاه بزرگ از مرمر سفید ساخته شده بود و بر‌اساس حدسیات ۴۵ متر ارتفاع داشت.

طراحی پیچیده‌ی این ساختمان که از سه لایه‌ی مستطیلی ساخته شده است، احتمالاً تلاشی برای آشتی‌دادن سبک‌های معماری لیسیایی و یونانی و مصری بوده است. لایه‌ی اول پایه‌ای ۱۸ متری از پله‌ها بود و لایه‌ی دوم ۳۶ ستون ایونی داشت و لایه‌ی سوم سقفی هرمی‌شکل بود. قسمت بالای مقبره با چهار مجسمه تزیین شده بود و ارابه‌ی شش‌متری مرمری شامل چهار اسب هم روی آن قرار داشت.

آرامگاه هالیکارناسوس طی زلزله‌ای در قرن سیزدهم میلادی نابود شد و بقایای آن بعدها به‌عنوان پایه‌های قلعه به‌کار رفتند. در سال ۱۸۴۶ م، بقایایی از حاشیه‌های تزیینی آرامگاه از قلعه استخراج شدند و امروزه، همراه با دیگر یادگارهای محل هالیکارناسوس در موزه‌ی بریتانیایی لندن نگه‌داری می‌شوند.

کپی لینک

۶. غول رودس

غول رودس
تصویرسازی غول رودس، مجسمه‌ی عظیم برنزی

غول رودس مجسمه‌‌ی برنزی عظیمی از هلیوس، خدای خورشید، بود که رودیایی‌ها آن را در قرن سوم ق‌م در مدت ۱۲ سال ساختند. شهر رودس در اوایل قرن چهارم ق‌م زیر سلطه‌ی مقدونی‌ها بود. بر‌اساس افسانه‌ای، رودیایی‌ها ابزارها و تجهیزات باقی‌مانده‌‌‌ی مقدونی‌ها را فروختند تا غول رودس را بسازند. این مجسمه را که چارس طراحی کرده بود، ۳۰ متر ارتفاع داشت و بلندترین مجسمه‌ی در جهان باستان به‌شمار می‌رفت. این مجسمه تقریباً در ۲۸۰ ق‌م ساخته شد و به‌مدت ۶۰ سال پابرجا بود تا اینکه بر‌اثر زلزله‌ای از بین رفت و دیگر هرگز بازسازی نشد.

صدها سال بعد، اعراب به رودس حمله کردند و بقایای مجسمه را به‌عنوان اوراق فلزی فروختند؛ به‌همین‌دلیل، باستان‌شناسان اطلاعات زیادی درباره‌ی موقعیت دقیق مجسمه و ظاهر آن ندارند. به‌باور اغلب آن‌ها، این مجسمه تجسمی برهنه از خدای خورشید بود که یک مشعل را در یک دست و نیزه‌ای را در دست دیگر نگاه داشته بود. بر‌اساس باوری دیگر، هر‌کدام از پاهای مجسمه در یک طرف بندر قرار داشت؛ اما اغلب پژوهشگران امروزی موافق هستند که پاهای مجسمه برای پشتیبانی از وزن زیاد آن به یکدیگر چسبیده بودند.

کپی لینک

۷. فانوس اسکندریه

فانوس اسکندریه
تصویرسازی فانوس اسکندریه

فانوس اسکندریه در جزیره‌ی کوچکی به نام فاروس در نزدیکی اسکندریه قرار داشت. سوستراتوس، معمار یونانی، این فانوس را در‌حدود ۲۷۰ ق‌م در طول حکمرانی بطلمیوس دوم، جانشین اسکندر ساخت. این فانوس به کشتی‌های رود نیل کمک می‌کرد که به بندر شلوغ شهر وارد یا از آن خارج شوند.

باستان‌شناسان سکه‌هایی را با طرح فانوس اسکندریه پیدا کردند و بر‌اساس این سکه‌ها، به این نتیجه رسیدند که این سازه سه لایه داشته است: طبقه‌ی مربعی پایین و طبقه‌ی هشت‌ضلعی در وسط و طبقه‌ی استوانه‌ای در بالا. بالای این طبقه‌ها مجسمه‌ای تقریباً ۵ متری قرار داشت که احتمالاً متعلق به بطلمیوس دوم یا اسکندر مقدونی است.

گرچه تخمین‌های ارتفاع فانوس اسکندریه از ۶۱ تا ۱۸۳ متر متغیر است، اغلب پژوهشگران مدرن معتقدند ارتفاع این بنا ۱۱۶ متر بوده است. این فانوس به‌تدریج در مجموعه‌ای از زلزله‌ها از سال ۹۵۶ تا ۱۳۲۳ م نابود شد. بخشی از بقایای آن هم در کف رود نیل کشف شدند.

کپی لینک

عجایب هفتگانه جدید

در سال ۲۰۰۰، شرکتی سوییسی کمپینی به نام «عجایب هفتگانه‌ی جدید جهان» را آغاز کرد و ده‌ها میلیون نفر در سایت‌های میراث جهانی یونسکو به آثار فهرست ارائه‌شده رأی دادند. این عجایب در چهار قاره قرار دارند و سالانه هزاران گردشگر را به‌سمت خود جذب می‌کنند.

کپی لینک

۱. دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ چین

ساخت دیوار بزرگ چین که طول آن به ۲۱,۱۹۶ کیلومتر و ارتفاع آن به ۵ تا ۸ متر می‌رسد، در قرن هفتم ق‌م آغاز شد. این دیوار پس از چندین قرن در سال ۱۶۴۴ م و در زمان سلسله‌ی مینگ به‌شکل نهایی خود رسید. دیوار بزرگ چین علاوه‌بر محافظت از این کشور در‌برابر حملات بیابان‌گردهای شمالی، گذرگاهی تجاری و نظامی به‌شمار می‌رفت.

بازدیدکنندگان می‌توانند از شهرهای زیادی در طول این دیوار دیدن کنند. پربازدیدترین بخش این دیوار در شهر موتیانیو، درست خارج از پکن، قرار دارد. تورهای متعددی برای دیوار بزرگ چین وجود دارند که می‌توانید بر‌اساس اولویت خود از بخش‌های دلخواه دیدن کنید.

کپی لینک

۲. کولوسئوم

کولوسئوم در رم

کولوسئوم آمفی‌تئاتری بیضی‌شکل واقع در مرکز شهر رم است. این بنا که اغلب با عنوان آمفی‌تئاتر سلسله فلاویان شناخته می‌شود، از‌نظر استراتژیک در نزدیکی بازار روم ساخته شده است؛ به‌همین‌دلیل، به یکی از جاذبه‌های محبوب این کشور تبدیل شده است. ناگفته نماند سالانه ۶ میلیون نفر از کولوسئوم دیدن می‌کنند.

کولوسئوم یکی از نمادهای برجسته‌‌ی امپراتوری روم است که زمانی در آن ۸۰ هزار تماشاچی شاهد نبردهای خونین و مبارزه با حیوانات وحشی بودند. ساخت این بنا تحت امر امپراتور وسپاسیان در سال ۷۲ م آغاز و هشت سال بعد تحت سلطنت وارس او تیتوس تکمیل شد. درهای قفس و گذرگاه‌های زیرزمینی آن امروزه به‌راحتی در‌دسترس هستند. گرچه نیروهای امنیتی کولوسئوم افزایش یافته‌اند و تنها ۳,۰۰۰ نفر می‌توانند به‌صورت یک‌جا از این بنا دیدند کنند، برای شخصی که قدم به رم می‌گذارد، دیدن این بنا واجب است.

کپی لینک

۳. تاج‌‌محل

تاج محل در هند

تاج‌محل که ترجمه‌ی دقیق آن «تاج کاخ» است، در شهر آگره هند قرار دارد. شاه‌جهان، امپراتور گورکانی هند، ساخت این بنا را در سال ۱۶۳۱ م آغاز کرد و ۱۷ سال بعد در سال ۱۶۴۸ م، آن را تکمیل کرد. این بنا یادبودی برای همسر شاه‌جهان، ممتاز‌محل است که مقبره‌ی خودِ شاه هم در آن قرار دارد.

تاج‌محل که کاملاً از مرمر سفید ساخته شده، یکی از زیباترین بناهای یادبود جهان است. سالانه بازدیدکنندگانی بیش از جمعیت آگره از دروازه‌های تاج‌محل می‌گذرند تا خاطره‌ای به‌یاد‌ماندنی را ثبت کنند. سازمان میراث جهانی یونسکو نام فارسی تاج محل (Taj Mahal) را برای این بنا برگزید. مقبره‌ به‌شکل مستطیلی است و می‌توان از‌طریق دروازه‌ای که با طاق‌ها و قوس‌ها احاطه شده است، به آن دسترسی پیدا کرد. همچنین، کانال‌ها و فواره‌های آبی در ورودی وجود دارند که به زیبایی این بنا می‌افزایند.

کپی لینک

۴. چیچن ایتزا

هرم ال کاستیلو در چیچن ایتزا
هرم ال‌ کاستیلو

تمدن مایا یکی از تمدن‌های پیشرفته‌‌ی جهان باستان بودند؛ به‌طوری‌که حتی دانشمندان امروزی هم نتوانستند نبوغ این تمدن بومی را به‌طور‌کامل درک کنند. شهر چیچن ایتزا که در یوکاتان مکزیک قرار دارد، بین سال‌های ۷۵۰ و ۹۰۰ م ساخته شده است. تاریخ اولین هیروگلیف‌‌های این شهر به ۸۳۲ م می‌رسد.

زمانی چیچن‌ ایتزا، یکی از شهرهای بزرگ مایایی، میزبان مجموعه‌ای از هرم‌ها و معبدها بود که برای ردیابی رویدادهای نجومی به‌کار می‌رفتند. امروزه، دانش ریاضی و نجومی مایاها یکی از موضوع‌های داغ بررسی‌های پژوهشی است. این منطقه سال‌ها میلیون‌ها گردگشر را به خود جذب می‌کند. هرم ال‌کاستیلو مهم‌ترین بنای چیچن‌ایتزا است که ارتفاع آن به ۳۰ متر می‌رسد.

کپی لینک

۵. شهر پترا

شهر پترا، اردن

شهر پترا در جنبو اردن قرار دارد و برای ساکنانش به رقمو (Raqmu) هم معروف بود. این شهر زمانی کلان‌شهری بزرگ بود و قدمتش به قرن چهارم ق‌م بازمی‌گردد و به‌دلیل معماری برجسته و سیستم آب‌رسانی پیشرفته‌ی باستانی می‌درخشد.

بعدها رومی‌ها بر پترا مسلط شدند. این شهر مکان‌های برجسته‌ای مثل تنگه‌ی سیق، گنجینه، معبد شیرهای بال‌دار، معبد بزرگ و حتی یک سد دارد. علاقه‌مندان به تاریخ و معماری از دیدن پترا شگفت‌زده خواهند شد. این شهر زمانی محل فیلم‌برداری فیلم هالیوودی محبوب «ایندیانا جونز» و «آخرین جنگ صلیبی» در سال ۱۹۸۹ بود. ورود به پترا فقط با بلیت‌های معتبر امکان‌پذیر است که از یک‌روزه تا چندروزه متغیر هستند.

کپی لینک

۶. ماچوپیچو

ماچوپیچو

ماچوپیچو که در قرن پانزدهم م ساخته شد، سنگری اینکایی در منطقه‌ی کوهستانی آند پرو بود. این سایت برجسته به‌دلیل قرارگیری در نوک کوهستانی شیب‌دار به‌شهرت رسیده است. زمین‌های مقدس ماچوپیچو با طول تقریبی ۸ کیلومتر در ارتفاع تقریبی ۲۴۰۰ متری قرار دارند. این بنا ۱۰۰ سال پس از ساخته‌شدن و در زمان حمله‌ی اسپانیایی‌ها متروکه شد.

ماچوپیچو با بیش از ۳۰۰۰ پله‌ی سنگی سطوح مختلفی را به یکدیگر وصل می‌کند. معماری برجسته‌ی ماچو مپیچو نبوغ اینکاها در زمانه‌ی خود را نشان می‌دهد. هنوز کاربرد اصلی ماچو پیچو به‌صورت یک راز باقی مانده است.

کپی لینک

۷. تندیس مسیح در برزیل

مجسمه مسیح در برزیل

تندیس مسیح در ریودوژانیروی برزیل قرار دارد. این مجسمه‌ی غول‌پیکر ۳۸ متر ارتفاع و ۶۳۵ تن متریک وزن دارد و آن را پال لاندوسکی و هیتور دا سیلوا کاستا و آلبرت کاکوت بین سال‌های ۱۹۲۲ و ۱۹۳۱ به‌عنوان نمادی از سالگرد استقلال برزیل ساختند.

این مجسمه با جزئیات بسیار دقیق نمادی از مسیحیت است. تندیس مسیح که بر‌فراز کوهستان کورکوادو در پارک ملی تیجوکا قرار دارد، چشم‌اندازی به کل شهر ریو را فراهم می‌کند. به‌دلیل اندازه‌ی بزرگ این مجسمه می‌توان از پایین و بالای کوه به‌خوبی به آن دید داشت.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
مدیرعامل OpenAI به سبک استودیو جیبلی
واکنش سم آلتمن به تب عکس‌های استودیو جیبلی: لطفاً کمی آرام‌تر؛ تیم ما به خواب نیاز دارد!

تب‌وتاب تولید عکس به سبک استودیو جیبلی صدای مدیرعامل OpenAI را درآورد.

60
2 روز پیش
یک هکر با هودی مشکی در حال هک کردن
نشت اطلاعات بانک سپه صحت دارد؟

روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن داده‌های این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد داده‌های ۲۰ هزار مشتری را به‌زودی منتشر کند.

147
2 روز پیش
منظره‌ی تپه‌ی Bliss ویندوز XP
منظره والپیپر ویندوز XP اکنون چه شکلی است؟

تپه‌ی سرسبزی که در عکس معروف ویندوز XP به آسمانی ژرف تکیه داده بود، روزی واقعیت داشت؛ اما امروز، دیگر خبری از آن منظره‌ی بکر نیست.

59
17 ساعت پیش
قلابچه ماهی در حال مرگ در نور روز در سطح آب
ایکاروس اعماق دریا: ماهی شگفت‌انگیزی که در نور ظاهر شد و دنیا را شگفت‌زده کرد

کشف نادر موجودی از ژرف دریا در نور روز، واکنش‌های گسترده‌ای را در دنیای مجازی برانگیخت و توجه‌ها را بیش از پیش، به حیات مرموز اعماق اقیانوس جلب کرد.

68
یک روز پیش
طرحی از کارت بسته عیدی همراه اول
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر

همراه اول به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، به تمامی مشترکان خود «عیدی» می‌دهد.

5
2 روز پیش
دانشجویان با کلاه فارغ‌التحصیلی
نخبگان به ایران بیایید و سربازی بروید؛ آیین‌نامه ارتباط با نخبگان ایرانی خارج از کشور تصویب شد

در آیین‌نامه‌ای که ۲۶ اسفند ماه تصویب شده معاونت علمی اعلام کرده قصد دارد ایرانیان نخبه خارج از کشور را شناسایی و آنها را تشویق به بازگشت به کشور ...

138
2 روز پیش
تبدیل عکس به تصویر انیمیشنی به سبک استودیو جیبلی / Ghibli
چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکس‌های معمولی به تصاویر انیمه‌ای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام می‌شود؛ اما چگونه؟

33
2 روز پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
D7-B6Snappshop
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
00:38:14
LG QNED86 TV
بهترین انتخاب برای گیم و فیلم! بررسی تلویزیون ۸۶ اینچی ال‌جی
00:12:39
عکس ابزارهای ذخیره‌سازی فایل از قدیم تا جدید
سفر شگفت‌انگیز دنیای ذخیره‌سازی اطلاعات؛ از گذشته تا امروز!
00:14:56
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
وان پلاس ۱۳؛ ارزشمندتر از گلکسی اس ۲۵ اولترا؟
00:16:13
عکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت در ابعاد جدید
آنباکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت به بهانه نوروز ۱۴۰۴
00:23:39
عکس یخچال MoodUp ال‌جی
این یخچال با روح و روانت بازی می‌کنه 🧊
00:05:48
بررسی هدفون سونی WF-1000XM5
بررسی هدفون توگوشی XM5 سونی
00:10:23
عکس گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو و ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس
بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو و ۱۴ پرو پلاس 5G
00:13:31
زومکست با مدیرعامل جاباما
گفتگو با مدیرعامل جاباما؛ فرصتی برای دیدن ناشناخته‌های ایران
00:38:48
دیگه گلس نخر در حال شکستن یک گلس
شیشه‌های ضد خش گوشی چطوری ساخته می‌شن؟
00:13:15
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
00:14:33
عکس بهزاد مرعشیان و امیر خاوران در کنار هم
سرویس تحقیقات بازار دیجی‌کالا چیه؟
00:30:05
موشک استارشیپ روی سکوی پرتاب در تاسیسات استاربیس
پخش زنده پرتاب آزمایشی هشتم موشک استارشیپ
02:00:00
عکس مهرداد با قطعات داخلی آل این وان gt624 گرین
بررسی آل این وان گرین مدل GT624
00:35:45
عکس گوشی پوکو X7 پرو در دست
بررسی گوشی پوکو X7 پرو
00:10:50
عکس مسعود یوسف‌نژاد در کنار بهزاد اکبری
عقب‌گرد اکوسیستم استارتاپی بر اثر فیلترینگ
00:36:29
عکس گوشی‌های پوکو ایکس ۶ پرو و داریا باند ۲ در کنار هم
مقایسه گوشی داریا باند ۲ با پوکو X6 Pro
00:11:29
عکس گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس در کنار هم و مقایسه دوربین
مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا و آیفون 16 پرو مکس
00:47:42
عکس ری‌برندینگ همراه اول و ساین جدید این اپراتور
مراسم ری‌برندینگ همراه اول؛ هویت جدید چه فرقی کرده؟
00:07:27
زومیت چطور بررسی می‌کنه؟
محصولات چطور تو زومیت بررسی می‌شن؟ 🔍📦
00:10:48
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
00:06:49
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
coming soon...

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
4
گلکسی A36 سامسونگ

از30,633,300تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از35,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
3.7
پوکو X7 شیائومی

از26,977,700تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از29,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.4
گلکسی اس 25 سامسونگ

از76,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.5
آیفون 16 اپل

از85,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.8
آیفون 16 پرو مکس اپل

از169,699,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از158,999,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از13,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از27,626,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,549,900تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از27,915,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از27,648,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از42,966,600تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از23,799,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.8
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از54,990,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از93,733,300تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4
آیفون 13 پرو اپل

از73,000,000تومان

گوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیومگوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیوم
4.1
آیفون 15 پرو مکس اپل

از144,000,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات