D1-kifpool

راستی‌آزمایی: آیا واقعا ساختارهای عظیم مخفی زیر اهرام مصر کشف شده است؟

دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
مطالعه 6 دقیقه
هرم خَفرِع یا هرم خفرن دومین هرم بزرگ مجموعه اهرام جیزه
ادعای کشف سازه‌های عظیم زیر هرم خفرع، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، اما شواهد علمی چه می‌گویند؟ بررسی دقیق ماجرا حقیقت پشت ادعا را روشن می‌کند.
تبلیغات
D4-mci

به تازگی، مطالب بسیاری در فضای مجازی منتشر شده که ادعا می‌کنند محققان سازه‌هایی عظیم و چاه‌های عمودی عمیقی را در نزدیکی پایه‌ی هرم خفرع در جیزه، کشف کرده‌اند. برای راستی‌آزمایی ماجرا، با نگاهی به منابع علمی و گزارش‌های رسمی، بررسی می‌کنیم که این ادعا براساس شواهد مستند علمی منتشر شده و یا شایعه‌ای بی‌پایه است.

در مارس ۲۰۲۵، گزارش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که ادعا می‌کردند پژوهشگران با استفاده از فناوری رادار، سازه‌های ناشناخته‌ای را در زیر هرم خفرع، هرمی که در مرکز مجموعه‌ی اهرام جیزه قرار دارد، کشف کرده‌اند.

براساس ادعا، پنج سازه‌ی یکسان در نزدیکی پایه‌ی هرم خفرع کشف شده که از طریق گذرگاه‌هایی به هم متصل هستند. همچنین، هشت چاه عمودی عمیق نیز وجود دارد که تا ۶۴۸ متر زیر زمین امتداد دارند.

انتشار گزارش‌ها، موجی از واکنش‌های هیجان‌زده‌ی کاربران را در شبکه‌های اجتماعی، به همراه داشت. کاربران در پلتفرم‌هایی مانند ایکس، اینستاگرام و تیک‌تاک، این ادعا را بازنشر کردند و برخی نیز از آن به‌عنوان «شهر عظیم زیرزمینی» یاد کردند. در همین حال، یکی از ویدئوهای یوتیوب که این ادعا را مطرح کرده، تا زمان نگارش این مطلب بیش از ۱۳۰ هزار بار دیده شده است.

اما با وجود محبوبیت ادعا و هیجان ماجرا، هیچ مدرک علمی برای تأیید آن وجود ندارد. افزون‌بر‌این، هیچ رسانه‌ی معتبر خبری یا نشریه‌ی علمی نیز این شایعه را گزارش نکرده است.

ادعا صحت ندارد و هیچ مدرک علمی یا گزارش معتبر باستان‌شناسی از این کشف پشتیبانی نمی‌کند

براساس بررسی‌ها، ادعای منتشرشده ظاهراً نسخه‌ای تحریف‌شده از پژوهشی بحث‌برانگیز در سال ۲۰۲۲ است که بعداً، توسط برخی تولیدکنندگان محتوای راست‌گرا، مانند گرگ ریس از وب‌سایت نظریه‌های توطئه اینفوارز، به‌شکلی اغراق‌آمیز مطرح شد. گرگ ریس در گزارش خود که به‌عنوان منبع بسیاری از ادعاها ذکر شده، این موضوع را مطرح کرد. سپس، الکس جونز، بنیان‌گذار اینفوارز و یکی از شناخته‌شده‌ترین نظریه‌پردازان توطئه، نسخه‌ای از همین ادعا را در ایکس به اشتراک گذاشت.

براساس گزارش ریس، کشف ادعاشده می‌تواند به نظریه‌ای دامن بزند که اهرام مصر نه به‌عنوان مقبره، بلکه به‌عنوان نوعی نیروگاه باستانی ساخته شده‌اند. در این گزارش آمده است: «چاه‌های استوانه‌ای می‌توانند به‌عنوان مجراهایی برای انرژی یا امواج صوتی عمل کنند و سازه‌های مکعبی نیز ممکن است به‌عنوان واحدهای ذخیره‌سازی یا تثبیت انرژی، مشابه اجزای یک سلاح یا ژنراتور در مقیاس بزرگ، ایفای نقش کرده باشند. شناسایی ارتعاشات در ساختارهای داخلی هرم، همه‌ی این ایده‌ها را منعکس می‌کند.»

پروژه‌ی خفرع قصد دارد حفاری‌هایی را برای بررسی بیشتر ساختار زیرزمینی برنامه‌ریزی کند، اما تجربه‌ی تاریخی نشان می‌دهد که دریافت مجوز برای چنین عملیاتی بسیار دشوار خواهد بود.

کپی لینک

نظریه پشت ادعا تازگی ندارد

نظریه‌ی نیروگاه، سابقه‌ای طولانی دارد. در سال ۱۹۹۸، کریستوفر دان کتابی با عنوان «نیروگاه جیزه: فناوری‌های مصر باستان» منتشر کرد که ایده‌ای مشابه را مطرح کرده بود. از آن زمان، این نظریه در میان محافل علمی حاشیه‌ای مطرح بوده است. دان در کتاب دنباله‌دار خود در سال ۲۰۲۴ این نظریه‌ی توطئه را گسترش داد و مدعی شد که پژوهش‌های نیکولا تسلا، دانشمند پیشگام، با نیروگاه جیزه ارتباط دارد. این ادعا هیچ‌وقت توسط منبعی معتبر تأیید نشده است.

نام دو پژوهشگر، کورادو مالانگا و فیلیپو بیوندی، در ارتباط با این ادعا مطرح شد. در سال ۲۰۲۲، این دو مقاله و کتابی درباره‌ی استفاده از «رادار دهانه ترکیبی» (SAR) برای بررسی هرم جیزه منتشر کردند. به‌نقل‌از ناسا، رادار دهانه ترکیبی نوعی فناوری تصویربرداری فعال است که در آن، ابزاری خاص پالس انرژی ارسال کرده و سپس مقدار انرژی بازتاب‌شده پس از برخورد با سطح زمین را ثبت می‌کند.

بااین‌وجود، پژوهش مالانگا و بیوندی با انتقاد شدید کارشناسان مواجه شد. مطالعه هنوز تحت داوری همتا قرار نگرفته و تأییدیه‌ی باستان‌شناسان معتبر را نیز دریافت نکرده است. از سوی دیگر، مطالعه به نظریه‌های حاشیه‌ای درباره‌ی تمدن‌های باستانی و اهداف فرازمینی برای این سازه‌ها اشاره دارد که با علاقه‌ی مستند مالانگا به پژوهش درباره‌ی بشقاب‌پرنده‌ها و ربایش بیگانگان و همچنین، نظریه‌ی نیروگاه دان، همسو است.

به‌عنوان مثال، لارنس کانیرز، پژوهشگر رادار نفوذی زمین در دانشگاه دنور، ایده‌ی وجود ساختار زیرزمینی در مطالعه‌ی مالانگا و بیوندی را «اغراقی بزرگ» دانست و توضیح داد که فناوری به‌کاررفته، از توانایی نفوذ به چنین عمقی برخوردار نیست. او احتمال داد که یافته‌ها شامل سازه‌هایی کوچک‌تر باشند، نه ساختاری عظیم. همچنین، زاهی حواس، باستان‌شناس برجسته، ادعاها را فاقد هرگونه پایه و اساس علمی دانست و تأکید کرد که وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، هیچ مجوزی برای مطالعه در اطراف هرم خفرع صادر نکرده است.

ممدوح ال‌داماتی، وزیر پیشین آثار باستانی مصر، نیز ادعاها را «کاملاً بی‌اساس» خواند و یادآور شد که دهه‌ها پژوهش باستان‌شناسی، هیچ مدرکی برای تأیید چنین نظریه‌ای نیافته است. همچنین، حسین عبدال‌باسر، مصرشناس، مطالعه را به دلیل نداشتن استانداردهای علمی معتبر مورد انتقاد قرار داد. او تأکید کرد که ادعاها بدون انتشار مقاله‌ای علمی و بررسی همتایان مطرح شده و بیشتر از پژوهشی علمی، به نظریه‌های توطئه شباهت دارند.

افزون‌بر‌این، تصویری که بیش از هرچیز دیگری برای تأیید ادعا در فضای مجازی دست‌به‌دست شد، مقطعی از هرم و سازه‌های ادعاشده را نشان می‌دهد. بررسی‌ها نشان داد که این تصویر با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده است. بارگذاری این تصویر در پلتفرم تشخیص AI Hive Moderation نشان داد که احتمال تولید آن توسط هوش مصنوعی ۹۹٫۹ درصد است.

علاوه‌براین، به نظر می‌رسد که پروژه‌ی خفرع، به جز در کانال یوتیوب شخصی به نام نیکول سیکولو، وجود خارجی ندارد. سیکولو به‌طور مداوم نظریه‌های اثبات‌نشده‌ای درباره‌ی اهرام منتشر می‌کند، اما هیچ وب‌سایت یا اطلاعات بیشتری درباره‌ی این سازمان در دسترس نیست.

سیکولو در ویدئوی منتشرشده در ۷ فوریه‌ی ۲۰۲۵، ادعا کرد که رویدادی در ۱۵ مارس ۲۰۲۵ در هتل کاستلو آرتمیده کنگرسی در بولونیا، ایتالیا، برگزار خواهد شد که در آن، پروژه‌ی خفرع به معرفی اکتشافات اخیر خود می‌پردازد و پس از آن، بیانیه‌ی مطبوعاتی را نیز منتشر خواهد کرد.

به نظر می‌رسد پروژه خفرع وجود خارجی ندارد

جزئیات رویداد، از جمله تعداد یا هویت شرکت‌کنندگان، نامشخص بود. بیانیه‌ی مطبوعاتی نیز به‌طور عمومی منتشر نشد. با‌این‌حال، پستی در فیس‌بوک ادعا کرد که نکات اصلی ارائه‌ی این رویداد را منتشر کرده است و در ۲۳ مارس ۲۰۲۵، سیکولو ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌داد گروهی از پژوهشگران ظاهراً درباره‌ی یافته‌های خود صحبت می‌کنند.

تبلیغات رویداد در فیس‌بوک و وب‌سایت گروه موزه‌های ایتالیایی آرچیوارس نشان می‌داد که تمام بلیت‌های این کنفرانس به فروش رفته است. اما درحالی‌که صفحات شبکه‌های اجتماعی آرچیوارس معمولاً عکس‌هایی از رویدادهای خود به اشتراک می‌گذارند، هیچ تصویری از نشست خاص پروژه‌ی خفرع در دسترس نبود.

با‌این‌وجود، بیوندی در لینکدین پستی درباره‌ی این رویداد منتشر کرد و نوشت که موضوع کنفرانس او درباره‌ی «کاربرد تاموگرافی داپلر با استفاده از رادار دهانه ترکیبی برای بررسی فلات جیزه» بوده است.

اما با وجود اینکه تمام ادعاها درباره‌ی هرم خفرع نادرست هستند، اکتشافات جدیدی نیز در این منطقه انجام شده است.

در مه ۲۰۲۴، مقاله‌ای در مجله اسمیتسونیان از یک «ناهنجاری» خبر داد که توسط پژوهشگران دانشگاه بین‌المللی هیگاشی نیپون، دانشگاه توهوکو در ژاپن و مؤسسه‌ی ملی تحقیقات نجوم و ژئوفیزیک مصر کشف شده بود. گروه از فناوری‌های تصویربرداری غیرتهاجمی استفاده کردند که مشابه با رادار دهانه ترکیبی مطرح‌شده در ادعاهای نادرست است. بااین‌حال، سازه‌های کشف‌شده مطابق با توصیف‌های ادعاشده نبودند.

در مطالعه آمده است: «ما معتقدیم که یک ناهنجاری یافته‌ایم: ترکیبی از ساختاری کم‌عمق که به یک ساختار عمیق‌تر متصل است.» پژوهشگران توضیح دادند که ساختار کم‌عمق به‌وضوح به شکل L است و اسکن‌ها نشان می‌دهند که پس از ساخت، با ماسه پر شده است. در مقطعی، «ممکن است مسیر ورود به ساختاری عمیق‌تر بوده باشد.»

درحالی‌که محققان از محتوای ساختار عمیق‌تر مطمئن نیستند، می‌گویند ممکن است خالی باشد یا با موادی مانند ماسه و شن پر شده باشد. بنابراین، با وجود اکتشافات جدید در نزدیکی اهرام جیزه، هیچ مدرکی برای تأیید وجود «پنج سازه‌ی یکسان در نزدیکی پایه‌ی هرم خفرع، متصل از طریق گذرگاه‌ها و هشت چاه عمودی عمیق تا ۶۴۸ متر زیر زمین» وجود ندارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
لوگو گوگل مپ مپس Google Maps سه بعدی روی نقشه
گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

گوگل مپ با نمایش جزئیات خواناتر و طراحی جدید مسیرها در اندروید آپدیت شد.

28
2 روز پیش
پنل پشت گوشی موتورولا اج ۶۰ فیوژن داخل آب
موتورولا اج ۶۰ فیوژن معرفی شد؛ نمایشگر خیره‌کننده و لبه‌خمیده، دوربین با رنگ‌های واقعی و بدنه با استاندارد نظامی

اولین گوشی از سری Edge 60 موتورولا معرفی شد؛ موبایلی با انبوهی از قابلیت‌های هوش مصنوعی.

45
21 ساعت پیش
سلاح هسته‌ای
چرا ساخت سلاح هسته‌ای هنوز بسیار دشوار است؟

دانشمندان بیش از ۸۰ سال است که در حال ساخت سلاح‌های هسته‌ای هستند، اما ساخت آن‌ها همچنان چالش‌برانگیز است.

39
9 ساعت پیش
یولفون Armor 30 پرو
گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری ۱۲۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

گوشی مقاوم جدید یولفون علاوه‌بر اینکه در برابر آب و گردوغبار و ضربات بسیار مقاوم است، از مشخصات سخت‌افزاری جذابی بهره می‌برد.

50
2 روز پیش
چهره‌ی مرد میا‌ن‌سال در کت‌وشلوار نشسته روی صندلی
ول کیلمر، بازیگر افسانه‌ای بتمن و تاپ‌گان، در ۶۵ سالگی درگذشت

وال کیلمر، بازیگر مشهور هالیوود، در سن ۶۵ سالگی از دنیا رفت.

25
21 ساعت پیش
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی اغلب عرصه‌ها را فتح کرده؛ اما هنوز نمی‌تواند یک کار ساده را انجام دهد

گروهی از پژوهشگران نشان داده‌اند هوش مصنوعی از پس کار بسیار ساده‌ای که حتی دانش‌آموز کلاس دوم می‌تواند انجام دهد، برنمی‌آید.

30
2 روز پیش
گوشی نوبیا Z70S Ultra Photographer Edition
تیزر نوبیا Z70S اولترا منتشر شد؛ موبایلی با طراحی برگرفته از «انتقام‌جویان»

نوبیا با انتشار تیزر جدید، از گوشی هوشمند جدیدش با طراحی متفاوت پرده برداشت؛ دستگاهی که ظاهراً تمرکز ویژه‌ای روی دوربین دارد.

36
2 روز پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
D7-B6Snappshop
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
00:38:14
LG QNED86 TV
بهترین انتخاب برای گیم و فیلم! بررسی تلویزیون ۸۶ اینچی ال‌جی
00:12:39
عکس ابزارهای ذخیره‌سازی فایل از قدیم تا جدید
سفر شگفت‌انگیز دنیای ذخیره‌سازی اطلاعات؛ از گذشته تا امروز!
00:14:56
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
وان پلاس ۱۳؛ ارزشمندتر از گلکسی اس ۲۵ اولترا؟
00:16:13
عکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت در ابعاد جدید
آنباکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت به بهانه نوروز ۱۴۰۴
00:23:39
عکس یخچال MoodUp ال‌جی
این یخچال با روح و روانت بازی می‌کنه 🧊
00:05:48
بررسی هدفون سونی WF-1000XM5
بررسی هدفون توگوشی XM5 سونی
00:10:23
عکس گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو و ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس
بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو و ۱۴ پرو پلاس 5G
00:13:31
زومکست با مدیرعامل جاباما
گفتگو با مدیرعامل جاباما؛ فرصتی برای دیدن ناشناخته‌های ایران
00:38:48
دیگه گلس نخر در حال شکستن یک گلس
شیشه‌های ضد خش گوشی چطوری ساخته می‌شن؟
00:13:15
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
00:14:33
عکس بهزاد مرعشیان و امیر خاوران در کنار هم
سرویس تحقیقات بازار دیجی‌کالا چیه؟
00:30:05
موشک استارشیپ روی سکوی پرتاب در تاسیسات استاربیس
پخش زنده پرتاب آزمایشی هشتم موشک استارشیپ
02:00:00
عکس مهرداد با قطعات داخلی آل این وان gt624 گرین
بررسی آل این وان گرین مدل GT624
00:35:45
عکس گوشی پوکو X7 پرو در دست
بررسی گوشی پوکو X7 پرو
00:10:50
عکس مسعود یوسف‌نژاد در کنار بهزاد اکبری
عقب‌گرد اکوسیستم استارتاپی بر اثر فیلترینگ
00:36:29
عکس گوشی‌های پوکو ایکس ۶ پرو و داریا باند ۲ در کنار هم
مقایسه گوشی داریا باند ۲ با پوکو X6 Pro
00:11:29
عکس گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس در کنار هم و مقایسه دوربین
مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا و آیفون 16 پرو مکس
00:47:42
عکس ری‌برندینگ همراه اول و ساین جدید این اپراتور
مراسم ری‌برندینگ همراه اول؛ هویت جدید چه فرقی کرده؟
00:07:27
زومیت چطور بررسی می‌کنه؟
محصولات چطور تو زومیت بررسی می‌شن؟ 🔍📦
00:10:48
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
00:06:49
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
coming soon...

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
4
گلکسی A36 سامسونگ

از30,100,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از36,866,600تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
3.7
پوکو X7 شیائومی

از26,977,700تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از29,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.4
گلکسی اس 25 سامسونگ

از76,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.5
آیفون 16 اپل

از85,569,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.8
آیفون 16 پرو مکس اپل

از169,699,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از158,999,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از13,500,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از27,626,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,549,900تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از27,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از27,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از42,966,600تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از23,799,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.8
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از54,819,900تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از93,733,300تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4
آیفون 13 پرو اپل

از73,000,000تومان

گوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیومگوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیوم
4.1
آیفون 15 پرو مکس اپل

از144,500,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات