رونمایی مایکروسافت از نامه قدیمی شرکت برای خرید نینتندو

جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۵
مطالعه 2 دقیقه
مایکروسافت در موزه‌ی مجازی برپاشده به مناسبت ۲۰ سالگی ایکس باکس، بخشی از نامه‌ای را منتشر کرد که قبلا به هدف تلاش برای خرید نینتندو نوشته شده بود.
تبلیغات

ایکس باکس به‌تازگی یک موزه‌ی مجازی را برای نمایش تاریخچه‌ی فعالیت خود ساخت که در آن از اسناد و اتفاقات به یادماندنی و خاطره‌‌انگیزی رونمایی شده است. یکی از این موارد، نامه‌ای است که این شرکت در سال ۱۹۹۹ برای خرید نینتندو ارسال کرد. این نامه توسط نیک تامسون، رئیس وقت بخش سخت‌افزار مایکروسافت به ژاکلی استوری، معاون اجرایی سابق نینتندو آمریکا فرستاده شد و بخش‌هایی از آن پنهان شده‌اند.

متن اصلی نامه به این شکل شروع می‌شود که «ژاکلی عزیز، از شما ممنونم که وقت گذاشتید و برای ترتیب دادن یک قرار ملاقات با آقای تاکدا و آقای یاماوچی تلاش کردید تا درباره‌ی همکاری استراتژیک احتمالی بین نینتندو و مایکروسافت در زمینه‌ی پلتفرم‌های بازی‌های ویدیویی صحبت کنید. من متوجه نگرانی آقای تاکدا درباره‌ی مشارکت احتمالی هستم و تلاش می‌کنم تا راهبردهایی که ایشان درخواست کرد را [این قسمت از متن ناخواناست.]»

در بخش‌های دیگری از این نامه به عبارت Project Dolphin یا «پروژه دلفین» اشاره شد که درواقع اسم رمز کنسول GameCube است. البته به خاطر متن بزرگی که روی این قسمت از نامه درج شده، به شکل دقیق مشخص نیست که مایکروسافت در این نامه چه چیزی راجع به پروژه‌ی دلفین نینتندو گفت. جالب است که اکنون همه می‌دانند مایکروسافت در آن زمان سعی کرد برنامه‌های خود را به نینتندو ارائه کند.

نامه مایکروسافت برای خرید نینتندو

البته با مقاله‌ای که رسانه بلومبرگ درباره‌ی تاریخچه‌ی کنسول‌های ایکس باکس منتشر کرده بود، ما می‌دانیم که پیشنهاد مایکروسافت برای خرید نینتندو در آن زمان به چه شکل رد شد. کوین باخوس، مدیر سابق ایکس باکس در توضیحات خود در این‌باره می‌گوید: «استیو [بالر، مدیرعامل سابق مایکروسافت] ما را به ملاقات با مقامات نینتندو فرستاد تا ببینیم آیا تمایلی برای خریداری شدن دارند یا نه. آن‌ها فقط به‌شدت به ما خندیدند. تصور کنید کسی یک ساعت تمام به شما بخندد. این جلسه به چنین شکلی پیش رفت».

مقاله‌های مرتبط:

    درواقع مایکروسافت در آن زمان شانس بسیار اندک خود را امتحان کرد تا شاید با نینتندو شریک شود. ایده‌ی آن‌ها این بود که نینتندو تولید بازی‌ها را تحت کنترل داشته باشد و مایکروسافت روی سخت افزارها کار کند. اما این مذاکرات نتیجه‌ای نداشت و امکان سرمایه‌گذاری مشترک بین دو شرکت از بین رفت.

    مقاله رو دوست داشتی؟
    نظرت چیه؟
    داغ‌ترین مطالب روز
    تبلیغات

    نظرات