مدیر واحد گیمینگ مایکروسافت: گیم‌پس به بازی‌های کوچک و تک‌نفره کمک می‌کند

سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۷
مطالعه 2 دقیقه
کاور بازی های عرضه شده در گیم پس مایکروسافت
فیل اسپنسر معتقد است که تمام بازی‌های جذاب قرار نیست با گیم‌پلی ۱۰۰ ساعتی و تیم‌های ۱۰۰۰ نفره ساخته شوند و باید تیم‌های کوچک نیز حمایت شوند.
تبلیغات

گیم پس مایکروسافت، سرویسی است که صدها عنوان جذاب را برای بازی در اختیار هزاران گیمر کنسول ایکس باکس سری ایکس و اس، ایکس باکس وان و پلتفرم کامپیوتر قرار می‌دهد؛ سرویسی که به ادعای فیل اسپنسر، مدیرعامل واحد گیمینگ مایکروسافت، از تیم‌های بازی‌سازی کوچک حمایت می‌کند.

فیل اسپنسر در گفت‌وگوی خود با پادکست XboxEra گفت که بخش مهمی از تمرکز سرویس ایکس‌باکس گیم روی بازی‌های تک‌نفره و کوچک است؛ عناوینی که سازندگان آن‌ها تیم‌های کوچکی هستند که از تصاحب کامل صنعت گیم از سوی کمپانی‌های بزرگ جلوگیری می‌کنند.

اسپنسر می‌گوید بازی‌هایی مانند Indiana Jones and the Great Circle، تولیدات کمپانی‌های بزرگی هستند و مدت کوتاهی پس از انتشار، به یک بازی پروپاقرص تبدیل می‌شوند، اما داستان برای بازی‌های تک‌نفره متفاوت است و ما نمی‌خواستیم ببینیم که از بازی‌های کوچک و دارای ایده‌ی خلاقانه حمایت نشود و تمام بازی‌های برای محبوب‌شدن، مجبور به طی‌کردن یک مسیر مشابه باشند.

مدیرعامل واحد گیمینگ مایکروسافت در ادامه‌ی مصاحبه‌ی خود با XboxEra از توانایی‌های تیم‌های بازی‌های Double Fine و Compulsion که به‌ترتیب، توسعه‌دهندگان Psychonauts 2 و South of Midnight بودند، تمجید کرد و گفت که این تیم‌ها، بهتر روی بازی‌های کوچک کار می‌کنند.

به گفته‌ی اسپنسر، این تیم‌ها نمی‌خواهند تبدیل به یک تیم عظیم ۱۰۰۰ نفره شوند، اما باید از آن‌ها حمایت کنیم تا بتوانند کارهای بزرگی انجام دهند. اسپنسر با اشاره به اینکه همه‌ی بازی‌ها نباید یک روند مشابه را طی کنند، گفت که هر بازی باید داستان خود را داشته باشد و قرار نیست هر داستانی در یک گیم‌پلی ۱۰۰ ساعتی روایت شود.

سرویس ایکس باکس گیم پس، هم‌اکنون میزبان ده‌ها فرانچایز مانند Rare's Sea of Thieves و بازی‌های پرطرفداری از جمله Call of Duty، Candy Crush و Diablo 4 است که درآمدزایی بسیار خوبی برای مایکروسافت و ایکس باکس دارد.

ترکیب بازی‌های بزرگ و پرطرفدار با عناوین کوچک، جامعه‌ی گیمرهای سرویس گیم پس را افزایش می‌دهد؛ اتفاقی که باز هم به نفع مایکروسافت تمام می‌شود و درآمد این غول فناوری و گیمینگ را افزایش می‌دهد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

تبلیغات
پخش از رسانه
coming soon...

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات