D1-kifpool

باتری های لیتیوم یون و حالت جامد چه تفاوت هایی با هم دارند

شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
مطالعه 8 دقیقه
باتری‌های لیتیوم یون در آینده جای خود را به باتری‌های حالت جامد خواهند داد. امروز به مقایسه‌ی این دو نوع باتری می‌پردازیم.
تبلیغات
D4-mci

مدتی است که مفهومی به نام باتری‌های حالت جامد در دنیای فناوری دهان به دهان می‌چرخد. باتری‌های حالت جامد احتمالا پیشرفت بزرگ بعدی در زمینه‌ی فناوری باتری گوشی‌های هوشمند خواهند بود. به طور خلاصه باید گفت که این باتری‌های دارای امنیت بالاتری هستند و می‌توانند انرژی بیشتری در خود ذخیره کنند، بنابراین با استفاده از آن‌ها می‌توان به دستگاه‌هایی باریک‌تر از حد کنونی دست یافت. متأسفانه عامل بازدارنده‌ برای استفاده از این باتری‌ها، قیمت بسیار بالای آن‌ها است که موجب شده نتوان از آن‌ها در گوشی‌های هوشمند با اندازه‌ی متوسط بهره گرفت. البته ممکن است این اوضاع در چند سال آینده تغییر کند.

اگر شما نیز مایل به کسب اطلاعاتی در مورد باتری‌های حالت جامد هستید و تمایل دارید تفاوت‌های این نوع باتری را با باتری‌های لیتیوم یون کنونی بدانید، با زومیت همراه باشید.

تفاوت کلیدی بین باتری‌های لیتیوم یون که در حال حاضر به طور گسترده‌ای استفاده می‌شوند با باتری‌های حالت جامد؛ این است که اولی با استفاده از یک محلول مایع الکترولیتی به جاری کردن جریان الکتریکی می‌پردازد، در حالی که باتری‌های حالت جامد برای این کار از یک الکترولیت جامد بهره می‌برند. الکترولیت باتری، یک ترکیب شیمیائی رسانا است که اجازه می‌دهد تا جریان الکتریکی بین آند و کاتد برقرار شود. باتری حالت جامد هم به همان شیوه‌ی باتری‌های لیتیوم یون فعلی کار می‌کند، اما این تغییر در مواد تشکیل‌دهنده‌ی باتری است که موجب تغییر برخی از ویژگی‌های باتری، از جمله حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی، زمان شارژ، اندازه و ایمنی آن می‌شود.

باتری
کپی لینک

کاهش اندازه

مزیت مهم سوییچ کردن از یک الکترولیت مایع به نمونه‌ی جامد؛ این است که با این کار، چگالی انرژی باتری افزایش می‌یابد. دلیل این تفاوت این است که در باتری‌های حالت جامد، به جای نیاز به فضای بزرگ بین سلول‌های مایع، تنها به موانعی بسیار نازک برای جلوگیری از اتصال کوتاه نیاز است. جداکننده‌های کنونی مایع باتری، دارای ضخامتی در حدود ۲۰ الی ۳۰ میکرون هستند ولی در تکنولوژی حالت جامد می‌توان ضخامت جداکننده‌ها را به ۳ الی ۴ میکرون کاهش داد؛ بنابراین تنها با تعویض مواد، می‌توان تقریبا ۷ برابر در فضا صرفه‌جویی کرد.

با این حال، این جداکننده‌ها تنها اجزای داخلی باتری نیستند و سایر قسمت‌‌ها را نمی‌توان به همین نسبت کوچک کرد که همین امر موجب قرار گرفتن محدودیت‌هایی بر سر راه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های باتری‌های حالت جامد یعنی صرفه جویی در فضا می‌شود. با این حال، با تعویض آند با جایگزینی کوچک‌تر، باتر‌ی‌های حالت جامد می‌توانند نسبت به نمونه‌های لیتیوم یون تا ۲ برابر انرژی بیشتری را در حجم یکسان ذخیره کنند.

باتری
کپی لینک

عمر طولانی‌تر

الکترولیت‌ حالت جامد معمولا واکنش‌پذیری کمتری نسبت نمونه‌های مایع یا ژل متداول کنونی دارد؛ بدین ترتیب انتظار می‌رود که باتری‌های حالت جامد مدت بسیار بیشتری دوام آوردند و بر خلاف باتری‌های کنونی تنها پس از ۲ یا ۳ سال نیازمند تعویض نشوند. این همچنین بدان معنا است که باتری‌ها‌ی حالت جامد حتی اگر آسیب ببینند یا دارای نقصی در فرایند تولیدشان باشند، منفجر نمی‌شوند و آتش نمی‌گیرند و این یعنی امنیت این محصولات برای مصرف‌کنندگان بیشتر است.

در اغلب گوشی‌های هوشمند فعلی، باتری‌ها قابل تعویض هستند و اغلب افرادی که به دنبال استفاده از گوشی هوشمند خود برای چند سال پیاپی هستند؛ می‌توانند پس از خراب شدن باتری گوشی خود، آن را با نمونه‌ای جدید تعویض کنند. باتری گوشی‌های هوشمند اغلب پس از مدتی (فرضا یک سال) شارژ خود را به خوبی روزهای اول نگه نمی‌دارد و این امر می‌تواند موجب ناپایداری سخت‌افزار و ریست شدن گوشی یا حتی پس از چند سال استفاده موجب توقف کارکرد دستگاه شود. با استفاده از باتری‌های حالت جامد، گوشی‌های هوشمند و بسیاری ابزارهای دیگر می‌توانند بدون نیاز به یک باتری جایگزین، مدت‌زمان بسیار بیشتری عمر کنند.

انتخاب یک الکترولیت جامد به جای مایع، ساده‌ترین بخش موضوع است؛ چراکه تعداد بسیار زیادی ترکیبات شیمیایی جامد وجود دارد که می‌توان از آن‌ها در باتری‌های آینده استفاده کرد.

باتری
کپی لینک

انواع الکترولیت‌های حالت جامد

هشت دسته‌ی کلی از باتری‌های حالت جامد وجود دارند که در هر یک از آن‌ها، مواد مختلفی به عنوان الکترولیت مورد استفاده قرار گرفته است. این هشت دسته عبارت‌اند از: لیتیوم هالید، پروسکایت، لیتیوم هیدرید، NASICON مانندها، گارنت، آرگیرودایت، LIPON و LISICON مانندها. از آن‌جا که ما هنوز با یک فناوری نوظهور طرف هستیم، محققان همچنان به دنبال یافتن بهترین نوع الکترولیت حالت جامد برای استفاده در دسته‌بندی‌های مختلف محصولات هستند. هنوز هیچ یک از هشت دسته‌ی بالا نتوانسته‌اند خود را به عنوان سلطان بی‌چون‌وچرای باتری‌های حالت جامد به همگان اثبات کنند؛ اما سلول‌های LiPON و گارنت مبتنی بر سولفید در حال حاضر به عنوان محتمل‌ترین و امیدوارکننده‌ترین گزینه‌ها شناخته می‌شوند. احتمالا متوجه شده‌اید که بسیاری از این هشت نوع باتری هنوز هم در ترکیبات پایه‌ی خود دارای لیتیوم (Li) هستند؛ دلیل این امر استفاده از الکترودهای لیتیوم در آن‌ها است. اما توجه داشته باشید که بسیاری از این باتری‌ها برای بهبود عملکرد دارای مواد جدیدی در الکترودهای آند و کاتد خود هستند.

باتری
کپی لینک

باتری‌های لایه نازک

حتی در انواع باتری‌های حالت جامد نیز دو زیرگروه مشخص وجود دارد: لایه نازک و حجیم. LiPON یکی از موفق‌ترین انواع باتری‌های لایه نازک موجود در بازار است که اکثر تولیدکنندگان آن را با یک آند لیتیوم تولید می‌کنند. الکترولیت LiPON دارای ویژگی‌هایی همچون وزن بسیار کم، ضخامت اندک و حتی انعطاف‌پذیری نسبتا خوب است که آن را برای دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی و اسباب‌بازی‌هایی که نیاز به سلول‌های باتری کوچک دارند، به گزینه‌ای امیدوارکننده تبدیل می‌کند.

LiPON در بحث طول عمر نیز عملکرد خارق‌العاده‌ای دارد، به گونه‌ای که پس از طی ۴۰ هزار چرخه‌ی شارژ و دشارژ، تنها با ۵ درصد کاهش ظرفیت مواجه می‌شود. در مقام مقایسه؛ باتری‌های لیتیوم یون پیش از نشان دادن افت ظرفیت مشابه، تنها می‌توانند ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ چرخه‌ی شارژ و دشارژ را طی کنند. این بدان معنا است که باتری‌های ساخته شده با LIPON‌ می‌توانند پیش از نیاز به تعویض، ۱۳۰ تا ۴۰۰ برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم یون کار کنند. اما نقطه‌ضعف LIPON‌ این است که ظرفیت ذخیره‌ی انرژی کلی و رسانایی آن نسبتا پایین است.

با این حال، فناوری‌های جایگزین در باتری‌های حالت جامد در آینده می‌توانند عمر باتری طولانی‌تری برای ساعت‌های هوشمند به ارمغان بیاورند. عمر باتری یکی از مشکلاتی است که در حال حاضر موجب شده است بسیاری از افراد تمایلی به خرید ابزارهای پوشیدنی نداشته باشند.

باتری
کپی لینک

باتری‌های بزرگ و حجیم

هنوز باتری‌های حالت جامد حتی نتوانسته‌اند خود را به عنوان جایگزینی مناسب برای سلول‌های بزرگ‌تر موجود در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها مطرح کنند - لپ‌تاپ‌ها و خودروهای برقی که دیگر جای خود دارند. برای باتری‌های حالت جامد حجیم و بزرگ‌تر با ظرفیت‌های بیشتر، به خاصیت رسانایی که تقریبا یا دقیقا برابر با نمونه‌هایی با الکترولیت مایع باشد، نیاز است فناوری‌هایی مانند LiPON را از میدان به درکرده و خود جای آن را بگیرد. رسانایی یونی، توانایی یون‌ها را برای حرکت در درون یک ماده‌ی خاص اندازه‌گیری می‌کند. برای باتری‌های بزرگ‌تر، نیاز به رسانایی بالاتری است تا بتوان جریان موردنیاز را تأمین کرد.

باتر‌ی‌های LISICON و LiPS موفق شده‌اند در تحقیقات از باتری‌های Lis (لیتیوم سولفید)، SiS (سیلیسیم سولفید) و LiPO که پیش‌تر سلاطین حوزه‌ی باتری‌های حالت جامد بوده‌اند، سبقت بگیرند. البته این انواع جدید نیز همچنان از پایین بودن رسانایی در دمای اتاق نسبت به الکترولیت‌های ارگانیک و مایع رنج می‌برند. همین نقص تا حدودی موجب غیرعملی بودن ایده‌ی استفاده از آن‌ها در مصارف تجاری شده است.

باتری
کپی لینک

باتری‌هایی با رسانایی بالا

این نوع باتری‌ها دارای خاصیت هدایت یونی بالایی در دمای اتاق هستند. این همان حوزه‌ای است که تحقیقات در مورد گارنت اکساید (LLZO) در آن قرار می‌گیرد. این ماده دارای حدی از رسانایی (هدایت‌پذیری) است که اختلاف بسیار ناچیزی با اعداد ثبت‌شده توسط باتری‌های لیتیوم یونی مایع دارد. تحقیقات اخیر بر روی مواد جدیدی موسوم به LGPS، نشان می‌دهد که می‌توان رقم رسانایی این مواد را کاملا با باتری‌های لیتیوم یونی برابر کرد. این بدان معنا است که باتری‌های حالت جامد از قدرت و ظرفیتی تقریبا معادل با سلول‌های لیتیوم یون امروزی بهره می‌برند؛ در حالی که دارای مزایایی همچون طول عمر بسیار بیشتر و کاهش اندازه نیز هستند.

گارنت در هوا و آب کاملا پایدار است و همین امر موجب مناسب بودن آن برای استفاده در باتری‌های لیتیوم-هوا می‌شود. متأسفانه برای ساخت این باتری‌ها باید فرایندی پرهزینه را طی کرد. همین امر موجب می‌شود که این باتری‌ها در حال حاضر گزینه‌هایی غیرجذاب برای استفاده در دستگاه‌های کاربران -در مقایسه با سلول‌های لیتیوم یون کم‌هزینه- باشند. در آینده و به دلیل بهبود فرایندهای تولید، هزینه‌های ساخت به‌احتمال زیاد بسیار کمتر خواهند شد، اما در هر صورت هنوز هم تا ساخته شدن یک باتری حالت جامد تجاری و قابل‌دوام فاصله‌ی زیادی داریم.

کپی لینک

نتیجه

اگرچه در حال حاضر تحقیقات بسیاری در حوزه‌ی فناوری باتری‌های حالت جامد در حال انجام است؛ اما فعلا و در پیش‌بینی‌های اولیه معتقدیم که سلول‌های باتری حالت جامد تجاری، تا ۴ یا ۵ سال آینده در محصولات مصرفی همچون تلفن‌های هوشمند دیده نخواهند شد. البته این باتری‌های ممکن است از سال آینده در پهپادها مورد استفاده قرار گیرند. با این حال، محققان در آخرین پژوهش‌های خود موفق به تولید نوعی از باتری شده‌اند که می‌تواند از نظر ویژگی‌های بسیاری با باتری‌های لیتیوم یون موجود رقابت کند و از طرفی مزایای الکترولیت حالت جامد را نیز در خود دارد. تمام چیزی که نیاز داریم این است که فرایندهای ساخت این محصولات برای تولید انبوه به بلوغ برسند. خوشبختانه تعدادی از تولیدکنندگان بزرگ باتری با منابع عظیم خود سخت در حال کار در این حیطه هستند تا بدان واقعیت بخشند.

به طور خلاصه، از جمله مزایای کلیدی این تفاوت‌های شیمیایی از دیدگاه مصرف‌کننده می‌توان تا ۶ برابر سرعت شارژ بیشتر ، تا ۲ برابر چگالی انرژی بالاتر، چرخه‌ی عمر طولانی‌تر از ۱۰ سال در مقایسه با ۲ سال عمر باتری‌های لیتیومی و فقدان هر گونه جزء قابل اشتعال را برشمرد. بدون شک تمامی موارد فوق برای گوشی‌های هوشمند و دیگر ابزارهای قابل‌حمل مزایای بزرگی محسوب می‌شوند.

آیا از باتری لیتیومی گوشی خود راضی هستید؟ نظر شما در مورد فناوری باتری‌های حالت جامد چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
کالابرگ و دستگاه POS
کالابرگ الکترونیک ۱۰ اسفند به ۷ دهک کم‌درآمد ارائه می‌شود

کالابرگ الکترونیک برای خرید گوشت،‌ مرغ،‌ تخم مرغ، برنج،‌ ماکارونی،‌ روغن،‌ شیر، پنیر، ماست و... به دهک‌های کم‌درآمد تعلق می‌گیرد.

73
2 روز پیش
تراموا در تهران
تراموا برای آزمایش‌های اولیه به خیابان‌های تهران رسید

آزمایش‌های اولیه تراموا در پایتخت به‌صورت شبانه در حال انجام است تا در صورت مناسب بودن این وسیله حمل‌ونقل، مورد استفاده قرار بگیرد.

51
18 ساعت پیش
بهترین ساعت های هوشمند سامسونگ
بهترین ساعت هوشمند سامسونگ [بهمن ۱۴۰۳]

اگر قصد خرید یکی از ساعت‌های هوشمند سامسونگ را دارید، در این مقاله با بهترین مدل‌های موجود در بازار و قابلیت‌های هرکدام آشنا خواهید شد.

16
2 روز پیش
رابط کاربری سامسونگ
آموزش مخفی‌ کردن برنامه‌ ها در گوشی سامسونگ

اگر از کاربران سامسونگ هستید و به‌دنبال راهی برای مخفی‌کردن برنامه‌های خود می‌گردید، در این مقاله، روش‌های انجام آن را به شما خواهیم گفت.

22
2 روز پیش
دریاچه حرارتی در آلبانی
بزرگ‌ترین دریاچه آب گرم زیرزمینی جهان در آلبانی کشف شد

در قعر دره‌ای به عمق ۱۰۰ متر در کشور آلبانی، گروهی از پژوهشگران بزرگ‌ترین دریاچه آب گرم زیرزمینی جهان را کشف کردند.

2
2 روز پیش
صفحه‌ای که نشان می‌دهد در دسترس نیست
شبکه پرداخت «پی» برای همیشه تعطیل شد

سجاد چاری‌پور بنیانگذار سرویس pay.ir در صفحه لینکدین خود خبر از خاموشی همیشگی سرورهای pay.ir داد.

24
2 روز پیش
یک زن میان‌سال دست‌به‌سینه تکیه‌زده به خودرو
خالق بریکینگ بد با اثری علمی‌تخیلی به اپل‌تی‌وی پلاس می‌آید؛ ستاره Better Call Saul، نقش اول سریال

وینس گیلیگان و ری سیهورن جزئیاتی از سریال علمی-تخیلی جدیدشان برای +Apple TV را فاش کردند.

27
2 روز پیش

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
D7-bmsd
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
کاور ویدئو بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
00:05:57
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 And A34 Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ
00:07:10
کاور ویدئو بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
00:06:20
40 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
56 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
گلکسی اس 25 سامسونگ

از99,900,000تومان

3.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از69,750,000تومان

3.8
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از116,300,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از95,950,000تومان

4
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از13,200,000تومان

4.2
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
گلکسی A55 سامسونگ

از22,798,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
گلکسی A15 سامسونگ

از10,285,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
پوکو X6 پرو شیائومی

از22,649,000تومان

4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
پوکو X6 شیائومی

از18,030,000تومان

4.6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
پوکو F6 شیائومی

از30,390,000تومان

4.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
پوکو F6 پرو شیائومی

از39,000,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
گلکسی A35 سامسونگ

از18,340,000تومان

3.7
پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
4.1
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
آیفون 13 اپل

از51,599,000تومان

4.5
گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
گلکسی اس 24 سامسونگ

از70,000,000تومان

3.5
موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

3.8
موبایل آیفون 11 اپل بنفش / Apple iPhone 11 Purple
آیفون 11 اپل

از42,999,000تومان

3.4
موبایل آیفون 12 پرو اپل / Apple iPhone 12 Pro
آیفون 12 پرو اپل

از65,990,000تومان

4
گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
آیفون 13 پرو اپل

از61,000,000تومان

3.7
Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از14,699,000تومان

3.7
آیفون اس ای ۲۰۲۰ اپل / iphone se 2020
آیفون SE اپل نسخه 2020

از36,990,000تومان

4.3
گوشی موبایل گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 سبز لیمویی
گلکسی A54 سامسونگ

از26,250,000تومان

4.2
گوشی موبایل شیائومی 12 پرو / Xiaomi 12 Pro سبز
شیائومی 12 پرو

از31,499,000تومان

3.6
موبایل ردمی 9A شیائومی / Xiaomi Redmi 9A
ردمی 9A شیائومی

از6,400,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات