اپل برای تبلیغ ایرپاد ۴، فیلم کوتاهی با بازی پدرو پاسکال می‌سازد

سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۱
مطالعه 1 دقیقه
جوئل درحال نگاه به الی در فصل دوم سریال The Last of Us
تبلیغ جدید هندزفری ایرپاد ۴ اپل، در اصل فیلمی با بازی پدرو پاسکال و کارگردانی اسپایک جونز است.
تبلیغات

اپل می‌خواهد همین هفته فیلم کوتاه جدیدی منتشر کند؛ نه برای +Apple TV، بلکه برای تبلیغ ایرپاد ۴ با قابلیت حذف نویز فعال. این تبلیغ با بازی پدرو پاسکال، بازیگر سرشناس و به کارگردانی اسپایک جونز، فیلم‌ساز، ساخته شده است.

فیلم کوتاه با عنوان Someday از امروز در دسترس قرار می‌گیرد و اپل تیزری از آن را در کانال یوتیوب خود منتشر کرده است. در توضیحات ویدیو آمده: «جادوی ایرپاد ۴ با حذف نویز فعال را در فیلمی جدید از اسپایک جونز با بازی پدرو پاسکال تجربه کنید.»

تیزر با صحنه‌ای از پاسکال آغاز می‌شود که در خیابان‌های برفی قدم می‌زند و مردم از کنار او می‌گذرند (احتمالاً اشاره‌ای به قابلیت حذف نویز فعال).

ایرپاد ۴ تابستان امسال در دو نسخه عرضه شد که یکی از آن‌ها به قابلیت حذف نویز فعال مجهز است؛ قابلیتی که پیش‌تر منحصراً در ایرپاد پرو و ایرپاد مکس وجود داشت.

تبلیغ جدید ایرپاد ۴، نخستین همکاری اپل و اسپایک جونز برای تبلیغ محصولاتش نیست. در سال ۲۰۱۸، جونز فیلم کوتاه دیگری برای معرفی هوم‌پاد کارگردانی کرد. آن تبلیغ که با عنوان Welcome Home ساخته شده بود، در جشنواره‌ی AICP برنده‌ی جایزه‌ی بهترین تبلیغ تک‌قسمتی شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

تبلیغات
پخش از رسانه
coming soon...

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات