اختصاص بودجه توسط بنیاد خیریه‌ی بیل گیتس برای توسعه کیت خانگی آزمایش ویروس کرونا

سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
مطالعه 4 دقیقه
بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس، در پروژه‌ای سرمایه‌گذاری کرد که به‌زودی کیت‌های آزمایش خانگی ویروس کرونا را توسعه خواهد داد.
تبلیغات

بیل گیتس از طریق بنیاد خیریه‌ی خود در پروژه‌ای سرمایه‌گذاری می‌کند که به‌زودی ابزارهای آزمایش ویروس کرونا جدید را برای شهروندان سیاتل فراهم خواهد کرد. کیت‌های جدید به شهروندان نگران از آلودگی به ویروس کرونا کمک می‌کند تا نمونه‌‌گیری ساده‌‌‌ای انجام دهند و نمونه‌ها را برای مراکز آزمایشی ارسال کنند. نتیجه‌ی آزمایش‌ها که یک تا دو روز بعد آماده می‌شود، برای اطلاع‌رسانی به مقام‌های مسئول محلی سلامت ارسال خواهد شد تا بیماران مبتلا با بیماری کووید ۱۹ را مطلع کنند. بیماران مبتلا، ازطریق فرم‌های آنلاین اطلاعات افراد نزدیک یا در تماس با خود را به اشتراک می‌گذارند و درنهایت مأموران، اقدام‌های آزمایش یا قرنطینه را برای افراد هدف پیاده‌سازی می‌کنند.

اکات داول، مدیر پروژه‌ی واکنش به ویروس کرونا در بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس می‌گوید هدف اصلی پروژه‌ی مذکور، آزمایش و پردازش روزانه‌ی هزاران نمونه است. پروژه‌ با سرعت بسیار بالایی پیش می‌رود؛ اما هنوز زمان نهایی رونمایی از محصولات آن مشخص نیست. توسعه‌ی نرم‌افزار مخصوص پردازش نمونه‌ها، باید با سرعت و دقت لازم انجام گیرد تا توانایی مدیریت حجم بالای درخواست‌های احتمالی را داشته باشد. به‌علاوه، پرسش‌نامه‌های مخصوص متقاضیان نیز باید با سرعت بالا آماده شود. داول می‌گوید باوجود حجم بالای فعالیت‌ها و کارهای پیش‌رو، پروژه‌‌ی جدید تأثیر زیادی در مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا دارد.

مقام‌های محلی سیاتل (محل اجرای پروژه‌ی بنیاد خیریه‌ی بیل گیتس) تاکنون ۷۱ مورد ابتلا و ۱۵ مورد مرگ‌ومیر را گزارش کرده‌اند.، اما کارشناسان طبق اطلاعات موجود پیش‌بینی می‌کنند که تاکنون حدود ۶۰۰ نفر در این منطقه به بیماری جدید مبتلا شده‌‌اند. برخی از آن‌ها پیش‌بینی‌های نگران‌کننده‌ای را از شیوع ویروس مطرح کرده‌اند و اعتقاد دارند درصورت عدم کنترل کافی،‌ تعداد مبتلایان تا پایان ماه میلادی کنونی به ۱۲ هزار و حتی شاید به ۳۰ هزار افزایش پیدا خواهد کرد. دراین‌میان، اقدام‌های تشخیصی و پیشگیرانه نقش مهمی در کاهش سرعت شیوع خواهند داشت.

شیوع ویروس کرونا

پروژه‌ی جدید بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس، از سابقه و تخصص و مهارت‌های کسب‌شده در پروژه‌های قبلی در سطح جهانی،‌ استفاده می‌کند. این بنیاد قبلا در مقابله با بیماری‌های کشنده‌ی دیگر نیز پروژه‌های تشخیصی و درمانی متعددی را مدیریت کرده است. اکنون مهارت‌های کسب‌شده به کمک مقام‌های محلی می‌آیند تا از شیوع هرچه بیشتری بیماری کووید ۱۹ جلوگیری شود. فراموش نکنید که سیاتل به‌عنوان یکی از مراکز گسترش ویروس کرونا در آمریکا شناخته شد و بیشترین آمار ابتلا و مرگ‌ومیر را تاکنون ثبت کرده است.

کیت تست خانگی،‌ فشار آزمایش را تا حد زیادی از مقام‌های بهداشتی محلی برمی‌دارد

همان‌طور که گفته شد، شناسایی افراد مبتلا و کنترل ارتباط و آزمایش اطرافیان آن‌ها، نقش مهمی در کاهش سرعت شیوع دارد. انتشار اخبار شیوع بیماری تاکنون نگرانی‌های زیادی را در شهر سیاتل ایجاد کرده است و بسیاری از مردم برای آزمایش ابتلا، به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کنند. پروژه‌ی بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس و برنامه‌های مشابه با این هدف انجام می‌شوند که مراجعه‌ی مردم را به مراکز کاهش دهند.

پروژه‌ی جدید بیل گیتس از مطالعه‌ای دوساله به‌‌نام «مطالعه‌ی آنفولانزا در سیاتل» شروع شد که دانشگاه واشنگتن در آن همکاری می‌کرد. دفتر بیل گیتس ۲۰ میلیون دلار در پروژه‌ی مذکور سرمایه‌گذاری کرده بود و اکنون فعالیت‌ها را به شناسایی و مطالعه‌ی ویروس کرونای جدید اختصاص می‌دهد.

شهروندان سیاتلی که نگران ابتلا به ویروس کرونا هستند، ابتدا یک پرسش‌نامه‌ی آنلاین را پر کرده و علائم سلامتی خود را در آن اعلام می‌کنند. سپس آن‌هایی که مشکوک به بیماری هستند، درخواست کیت آزمایشی می‌دهند که در کمتر از دو ساعت به محل زندگی آن‌ها ارسال می‌شود. نمونه‌های اولیه جمع‌آوری شده و به مراکز آزمایشگاهی ارسال می‌شوند. بنیاد بیل گیتس اعلام کرد که پنج میلیون دلار به پروژه‌ی جدید کمک مالی پرداخت می‌کند که احتمالا در آینده در کل ایالت و حتی بیشتر، توسعه می‌یابد.

هدف اصلی پروژه‌ی جدید بنیاد بیل گیتس، جمع‌آوری حداکثری اطلاعات از مبتلایان به بیماری ویروس کرونا است. این پروژه به کمک مقام‌های محلی می‌آید که اکنون با کمبود منابع برای بررسی همه‌ی موارد مشکوک به بیماری روبه‌رو هستند. بنیاد بیل گیتس، همچنین ۱۰۰ میلیون دلار برای مقابله‌ی جهانی با ویروس کرونا سرمایه‌گذاری کرد که در پروژه‌های توسعه‌ی واکسن و دارو، آزمایش‌های پیشرفته، درمان و کنترل مناطق آسیب‌پذیر در آفریقا و جنوب آسیا استفاده خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات