D1-kifpool

چگونه می‌توان با شرایط تغییرناپذیری مانند دنیاگیری کرونا کنار آمد؟

شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
مطالعه 8 دقیقه
نگرانی و استرس، شرایط خارج از کنترل را تغییر نمی‌دهند و فقط وضع را بدتر می‌کنند. اما برای رسیدن به آرامش ذهن به‌ویژه در طول دنیاگیری کووید ۱۹ چه راه‌هایی وجود دارد؟
تبلیغات
D4-mci

سازمان خیریه‌ی Alcoholic Anonymous (AA)، دعایی به‌نام آرامش دارد در این دعا آمده است:

آرامشی به من عطا کن تا بتوانم چیزهایی را که نمی‌توانم تغییر دهم، بپذیرم، شجاعتی به من بده تا چیزهایی را که می‌توانم، تغییر دهم و بینشی به من عطا کن که بتوانم این تفاوت را درک کنم.

دعای فوق به‌صورت مرتب در جلسه‌های سازمان AA تکرار می‌شوند. این بینش به کمک افرادی می‌آید که در زندگی روزمره با عدم قطعیت روبه‌رو هستند. این ذهنیت همان ذهنیتی است که بازماندگان سرطان و بیماران خاص برای مدیریت شرایط آموخته‌اند. در شرایط دنیاگیری کرونا، این استراتژی و دیگر شکل‌های پذیرش درمانی (ACT) می‌توانند به آرامش ذهنی افراد کمک کنند.

اما چرا باید شرایط غیرقابل تغییر را پذیرفت؟ یک دلیل این مسئله عدم قطعیت زمان و نحوه‌ی مدیریت شرایط است. شرایطی که برای یک ماه قابل تحمل است ممکن است برای شش ماه، یک سال یا مدتی نامعلوم در آینده، غیرقابل تحمل باشد.

مسئله، تفاوت بین ناخوشایند و قابل تحمل در اتفاق‌های منفی است. دکتر کیت هامفریس، استاد روانپزشکی دانشگاه استنفورد معتقد است درد معمولا زمانی غیرقابل تحمل است که افراد ندانند چه زمانی تمام می‌شود. او می‌گوید:

چنین چیزی را در همه‌گیری‌ها می‌توانیم به‌وضوح ببینیم: کسی نمی‌داند چه زمانی بیماری پایان می‌یابد و این ذهنیت همه چیز را بدتر می‌کند؛ بنابراین هرچند اتفاق‌های ناخوشایند وضعیت زندگی را بدتر می‌کنند یا پایان مشخصی ندارند، افراد باید سعی کنند با آن‌ها کنار بیایند. عدم پذیرش محدودیت‌ها می‌تواند به اضطراب، افسردگی و شرم منجر شود.

با اینکه افراد معمولا به محیط‌های قابل پیش‌بینی تمایل دارند، هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست. درواقع، کاملا برعکس این مسئله رخ می‌دهد. دکتر استیون هایز، استاد مؤسسه‌ی روانشناسی نوادا در دانشگاه نوادا، رنو و مؤلف ذهن آزاد، می‌گوید:

شاید همین حالا سرطان یا کووید ۱۹ داشته باشیم و از آن مطلع نباشیم؛ بنابراین ذهن ما تصور می‌کند اگر نگران باشیم همه چیز حل خواهد شد؛ اما ویروس، اهمیتی به تحمل یا عدم تحمل ما نمی‌دهد و صرفا با نگرانی نجات پیدا نمی‌کنیم. تحمل شرایط بر عهده‌ی خود ماست.

درد هم مانند عدم قطعیت، بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان است. درد تنها مختص به کووید ۱۹ نیست؛ بلکه وقتی به شکلی غیرمنتظره به سرطان مبتلا می‌شود یا بارداری پیچیده‌ای را می‌گذراند، درد را تحمل می‌کند. دکتر هایز می‌گوید:

مردم دوست دارند خوشبختی و لذت را در طول زندگی تجربه کنند؛ اما وقتی به اندازه‌ی کافی عمر کنند با دردها و بیماری‌ها و انواع غم روبه‌رو خواهند شد. این بخشی از زندگی است و پذیرفتن درد برخلاف تلاش برای تغییر آن، می‌تواند تأثیر چشم‌گیری داشته باشد. ذهن ما می‌گوید آینده در صورتی بهتر است که نگران آن باشیم؛ اما طبق داده‌ها افراد نگران، عملکرد ضعیف‌تری دارند.

برای تحمل شرایط غیر قابل تحمل، باید از انواع افکار و احساسات استقبال کرد

درنتیجه باید روش‌های سازگاری را آموخت (برای ایده‌های بیشتر راهنمای سازمان جهانی بهداشت را ببینید). یکی از مهارت‌های مهم، انعطاف روانی است. دکتر هایز این مهارت را توانایی انعطاف در برابر انواع افکار و انواع احساسات تعریف می‌کند. از طرفی نباید با روش‌های مخربی مثل مصرف الکل خود را تسکین داد. در پژوهشی که در طول دنیاگیری کووید ۱۹ منتشر شد، افرادی که استرس بالایی داشتند به دلیل بدبینی یا عدم انعطاف، مشکلات روحی زیادی پیدا کردند. به گفته‌ی دکتر هایز براساس تمام داده‌ها، مهم‌ترین معیار برای پیشگویی حالت‌های روانی، فرآیندهای انعطاف روانی است. او می‌گوید: «فرآیندهای انعطاف‌پذیری نشان می‌دهند افرادی که نگرانی بالایی دارند چه تفاوتی با افراد سازگار دارند.»

خوشبختانه طبق پژوهش‌ها، انعطاف روانی را می‌توان به‌راحتی آموخت. دکتر رواندا مروین، استادیار و روانشناس در بخش روانپزشکی و علوم رفتار دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه دوک می‌گوید:

موقعیت فعلی ما بیشتر به ماراتن شباهت دارد تا دوی سرعت. باید با شرایط پیش‌آمده کنار بیاییم و متناسب با آن ساختارها و روتین‌های جدیدی را ایجاد کنیم و حالا زمان بسیاری خوبی برای یادگیری است. فرصت خوبی به دست آورده‌اید. حالا زمان آن است از خود بپرسید چگونه هستید؟ تا چه اندازه انعطاف‌پذیر هستید و تا چه اندازه شرایط را تحمل می‌کنید؟
کپی لینک

۳ مهارت پذیرش درمانی (ACT) برای بقا در دنیاگیری کووید ۱۹

۱.   در لحظه زندگی کنید: وقتی خشمگین یا نگران هستید، ذهن شما نسبت به آینده نگران است. برای مثال فکر می‌کنید این شرایط چه زمانی تمام می‌شود یا در پاییز چه اتفاقی خواهد افتاد و معمولا فکر کردن به آینده در چنین شرایطی به‌معنی برنامه‌ریزی برای آن نیست. افراد معمولا در شرایط افسردگی به نشخوار افکار گذشته تمایل پیدا می‌کنند و حسرت می‌خورند که زندگی طبق میل آن‌ها نگذشته است. به گفته‌ی دکتر مروین، ذهن انسان عاشق سفر در زمان است.

برای کنار آمدن با شرایط باید در زمان حال زندگی کرد و نگرانی‌های گذشته را رها کرد. برای رسیدن به این هدف مراحل ذیل را دنبال کنید:

  • ببینید فکرتان به کدام قسمت از گذشته بیشتر سوق پیدا می‌کند و به‌جای تمرکز بر آن سعی کنید این افکار را رها کرده و در زمان حال زندگی کنید.
  • یکی از استراتژی‌های مفید برای حل مشکل فوق، توجه به حواس پنجگانه است: آنچه می‌بینید، می‌شنوید، حس می‌کنید، می‌چشید یا بو می‌کنید. استراتژی دیگر، تنفس است. در این روش باید به خودآگاهی خود اجازه دهید روی تنفس متمرکز شود و روی تمام حواس مربوط به دم و بازدم تمرکز کنید.
  •   می‌توانید دم و بازدم را طولانی‌تر کنید یا چشم‌های خود را برای چند دقیقه ببندید. وقتی چشم‌هایتان را باز می‌کنید، اطراف خود را نگاه کنید و به لحظه‌ای که در آن هستید فکر کنید نه آینده.

دکتر مروین می‌گوید اگر تمرکز خود را بر اندیشه‌ها یا ترس از آینده قرار دهید، درد و رنج بیشتری را تجربه خواهید کرد. مدیریت زندگی در لحظه آسان‌تر است. به گفته‌ی دکتر هایز، انسان دارای ذهنی برای حل مسائل و ذهنی برای مشاهده و قدردانی است. انسان ازطریق ابزاری مثل تلفن‌های هوشمند با رسیدن به پاسخ‌های سریع، به نیاز خود درباره‌ی حل مسائل پاسخ می‌دهد. اغلب افراد معمولا با دیدن غروبی زیبا می‌گویند: «وای! چه غروب زیبایی! و آن را ستایش می‌کنند و لذت می‌برند و برای مثال رنگ آن را قضاوت نمی‌کنند.» برای درد هم می‌توان به این مفهوم رسید. به گفته‌ی دکتر هایز می‌توان چنین جملاتی را به کار برد:

وای این سخت است. وای این عجیب است. وای این تا ابد ادامه دارد. وای نمی‌توانم این را دوست داشته باشم. وای احساس بیهودگی می‌کنم.

متوقف کردن تمرکز بر مشکل و گفتن «وای» می‌تواند بخشی از تغییر باشد.

۲. انعطاف نسبت به احساسات و عدم قطعیت: دعای آرامش در این مرحله اهمیت پیدا می‌کند. به گفته‌ی دکتر مروین:

مخالفت با باران آن را متوقف نمی‌کند، فقط رنج را افزایش می‌دهد. آرزو و لحظه‌شماری برای تمام شدن باران، تنها شرایط را سخت‌ می‌کند.

بنابراین لازم است مسائلی را که از کنترل خارج هستند تشخیص دهید و در حد توان شرایط را کنترل کنید. احساسات را نباید کنترل کرد. دکتر مروین معتقد است انسان باید نسبت به تجربه‌ی احساسات، انعطاف لازم را داشته باشد. کنترل احساسات به‌ویژه در شرایط عدم قطعیت کار دشواری است. دکتر هایز می‌گوید: «تحمل عدم قطعیت رابطه‌ی مستقیمی با پرهیز دارد و افراد در شرایط عدم قطعیت به سختی می‌توانند احساسات خود را کنترل کنند. برای مثال در مقابل بحرانی مبهم و ترسناک مثل کووید ۱۹، باید انعطاف‌پذیر بود؛ زیرا بسیاری از موقعیت‌های مهم زندگی مثل شغل یا روابط جدید هم مبهم هستند. ابهام بخشی از زندگی انسان است اما دادن فضا به آن می‌تواند به اشخاص کمک کند و امکان کنترل شرایط و ادامه‌ی راه را برای آن‌ها فراهم کند.»

توقف احساسات یا قضاوت آن‌ها پیامدهایی دارد و صرفا درد و رنج را افزایش خواهد داد. به گفته‌ی دکتر هایز، برای مهربان بودن با خود باید این سؤال را از خود بپرسید: «اگر خود را کودکی با چنین افکار و نگرانی‌هایی ببینید، به خود چه می‌گویید؟» هایز معتقد است اغلب انسان‌ها معمولا با کودکی خود در گذشته مهربان هستند و به پرسش فوق این گونه پاسخ می‌دهند: «سعی می‌کنم با او مهربان باشم و به او گوش کنم و او را بغل کنم؛ و به ندرت با کودکی خود بدرفتاری می‌کنند. درباره‌ی احساسات هم باید به همین شیوه عمل کرد. باید با احساسات مانند مهمان‌ها محترم برخورد کرد و از آن‌ها استقبال کرد.

وقتی اجازه دهید احساسات و عدم قطعیت به بخشی از وجودتان تبدیل شوند، می‌توانید از آن‌ها یاد بگیرید و نیاز خود را برطرف کنید. سازگاری با عدم قطعیت می‌تواند تمرکز را از زمان حال منتقل کرده و امکان برنامه‌ریزی‌های واقع‌گرایانه و منعطف را بدهد.

۳. کارهای مهم را انجام دهید و روی ارزش‌ها تمرکز کنید: شاید نتوان تمام اتفاق‌ها را تحت کنترل خود درآورد، اما می‌توان در هر موقعیتی متناسب با ارزش‌ها رفتار کرد. این ذهنیت به‌ویژه در دوران عدم قطعیت می‌تواند به تمرکز بر کار صحیح بعدی کمک کند. به گفته‌ی دکتر هایز، چهار روش برای رسیدن به ارزش‌ها وجود دارد. یکی از روش‌ها فکر کردن به لحظات شیرین زندگی و جزئیات آن‌ها برای یافتن ارزش است. روش دیگر، عکس این روش و نگاه احساسی به لحظات سخت و درس گرفتن از آن‌ها است. روش سوم، روایت داستان خود برای دیگران است. برای مثال این پرسش‌ها را از خود بپرسید: زمینه‌ی داستانی چه می‌تواند باشد؟ یا می‌توانید به قهرمانی در زندگی خود فکر کنید که می‌تواند به ادامه‌ی راه و نحوه‌ی مدیریت مشکلات کمک کند. این قهرمان می‌تواند هر شخصی باشد (خواهر یا برادر، والدین، دوست، عشق، روان درمانگر یا مربی)، اما معمولا شخصی است که در شرایط سختی به آن فکر می‌کنید و می‌خواهید کنارتان باشد.

به گفته‌ی هایز، قهرمان‌ها به دلیل استقامت و ارزش‌ها انتخاب می‌شوند و به اشخاص در شناخت خود کمک می‌کنند. اگر روش‌های بالا کارساز نبودند می‌توانید این سؤال‌ها را از خود بپرسید:

  •   چه کسی یا چه چیزی برایتان در اولویت است؟ دوست دارید لحظات زندگی به‌ویژه شرایط سخت را چگونه بگذرانی
  •   چگونه می‌توان ارزش‌ها را باتوجه‌به شرایط فعلی ابراز کرد؟ (برای مثال برخی ابراز احساسات امکان‌پذیر هستند و برخی دیگر نیستند. برای مثال شاید نتوانید پدر و مادر خود را ملاقات کنید اما می‌توانید عشق و علاقه‌ی خود را ابراز کنید).

به‌طور کلی، آگاهی از ارزش‌ها می‌تواند به تغییر درد یا عدم آرامش کمک کند. برای مثال اگر برای مراقبت از دیگران ارزش قائل باشید، ماسک زدن و ماندن در خانه برایتان آسان‌تر خواهد بود. به گفته‌ی دکتر مروین:

همیشه لازم است بدانیم چرا کاری را انجام می‌دهیم یا چه کاری را اننجام می‌دهیم. براساس اصول ACT، ترسیم چشم‌انداز از کارها اهمیت بسیار زیادی دارد. شاید احساساتمان در تجربه‌ای تغییر کنند اما باید چشم‌انداز مشخصی از کارها داشته باشیم.

دیدگاه فوق باعث می‌شود افراد درباره‌ی احساسات یا تفکر یا چشم‌انداز دیگران انعطاف بیشتری داشته باشند و به آن‌ها فکر کنند. همچنین می‌توانند موقعیت فعلی را به شرایط دیگر هم تعمیم دهند. به‌طورکلی یادگیری هر کدام از مهارت‌های فوق در بازه‌ی زمانی چند ماه یا طولانی‌تر، منجر به افزایش سازگاری افراد می‌شود. واضح است که تقویت این مهارت‌ها نیاز به زمان و تکرار و تمرین دارد؛ اما همان‌طور که دکتر هایز می‌گوید: «از هر جایی که می‌توانید شروع کنید. امروز روی خوبی خواهد بود.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
الگوریتم اینستاگرام ۲۰۲۵
آموزش صفر تا صد الگوریتم اینستاگرام؛ نکات برنده برای سال ۲۰۲۵

الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۵ چطور کار می‌کند؟ اگر می‌خواهید بیشتر دیده شوید، زمانش رسیده است که رازهای الگوريتم جديد اينستاگرام را یاد بگیرید.

19
2 روز پیش
پیام متنی تلگرام با قابلیت اسپویلر فعال
قابلیت اسپویلر تلگرام چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

ارسال پیام‌های دارای اسپویلر تلگرام به‌خصوص در کانال‌های عمومی برای مخفی‌کردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.

13
15 ساعت پیش
برنامه پی دی اف ساز برای آیفون
۱۰ برنامه پی دی اف ساز برای آیفون، رایگان و کاربردی

با بهترین برنامه‌ پی دی اف ساز برای ایفون، اسناد کاغذی را در چند ثانیه دیجیتالی کنید. تجربه‌ای حرفه‌ای و سریع در انتظار شماست.

1
2 روز پیش
بهترین کنترلر برای بازی برای کامپیوتر
بهترین دسته بازی برای کامپیوتر [دی ۱۴۰۳]

اگر ترجیح می‌دهید برای بازی روی کامپیوتر، به‌جای ماوس و کیبورد از کنترلر استفاده کنید، راهنمای خرید پیش رو برای شما است.

51
2 روز پیش
آیفون ۱۶ در برابر آیفون ۱۳
اکنون همه گوشی‌های آیفون رجیستر می‌شوند

طبق مصوبه‌ی ۳۰ دی ماه، هیئت دولت همه گوشی‌های آیفون ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ امکان رجیستر شدن دارند.

87
2 روز پیش
پرچم آمریکا و چین و لوگوی تیک تاک
همه‌چیز درباره ممنوعیت تیک‌تاک؛ پایان تلخ برای پلتفرمی محبوب؟

تیک‌تاک متعلق به شرکت چینی بایت‌دنس، از ۳۰ دی در ایالات متحده مسدود شد؛ پشت پرده‌ی ماجرای ممنوعیت تیک‌تاک چیست و به کجا ختم می‌شود؟

213
2 روز پیش
اپلیکیشن جعلی کریپتو
شرایط باز شدن درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی اعلام شد

بانک مرکزی در نامه‌ای کارگزاری‌های رمزارزی را موظف کرد که ۱۰ ردیف اطلاعات خاص را در اختیار شاپرک قرار دهند تا درگاه‌های پرداختشان باز شود.

26
2 روز پیش
تبلیغات
DN-Snap

نظرات

تبلیغات
D7-bmsd
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
کاور ویدئو بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
00:05:57
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 And A34 Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ
00:07:10
کاور ویدئو بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
00:06:20
کاور ویدئو بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
00:09:52
کاور ویدئو آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unboxing
آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unbox
00:05:55
کاور ویدئو بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
00:12:59
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
00:09:19
عکس بهزاد و لوگوی اوپن ای آی در کنار اکانت‌های پلاس و رایگان چت‌جی‌پی‌تی
مقایسه کامل چت‌جی‌پی‌تی پولی و رایگان
00:44:10
کاور ویدئو آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
00:10:02
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
00:11:07
کاور ویدئو مقایسه دوربین پرچم‌دار و میان‌رده؛ گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
00:04:51
کاور ویدئو آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
00:04:26
کاور ویدئو آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
00:08:17
کاور ویدئو بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
00:10:17
کاور ویدئو بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
00:11:42
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت / Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite
مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت
00:12:33
کاور ویدئو آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
00:05:10
کاور ویدئو بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
00:09:35
کاور ویدئو بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی / MSI Optix MAG321QR-QD Review
بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی
00:06:39
41 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
55 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

3.6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از61,400,000تومان

3.8
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از103,700,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از96,900,000تومان

4
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از9,250,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات