جلوگیری از خروج ۲۰ میلیون دلار ارز با تولید داروی ایرانی پیوند عضو
حسین سلامی، معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، اعلام کرد که یک شرکت دانشبنیان دارویی، موفق به تولید داخلی داروی ویژه بیماران پیوند اعضا، مغز و اعصاب شد و توانست کشور را از واردات میلیونها دلار دارو بینیاز کند.
به گفتهی حسین سلامی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان مذکور، داروی دانشبنیان ساخته شده توسط این شرکت، ایمینورال نام دارد و از جمله اقلام بسیار حساس دارویی محسوب میشود. حسین سلامی اعلام کرد که داروی ایمینورال برای بیمارانی که در آنها پیوند عضو شده، تجویز میشود و وظیفهی آن، سرکوب سیستم ایمنی بدن است تا بدن فرد بیمار، عضو پیوندشده را پس نزند.
معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، ارزش تولید و فروش سالیانهی این محصول در سه دوز ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم را بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان در سال اعلام و همچنین اضافه کرد که این دارو ۴۰ درصد از نمونهی مشابه خارجی نیز ارزانتر است. به گفتهی سلامی، در آزمایشهای متعدد انجامشده، کیفیت بالای دارو به تأیید دستگاههای نظارتی رسیده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان دارویی خاطرنشان کرد که داروی وارداتی مشابه خارجی با نام تجاری نئورال در کشور عرضه میشود و با وجود اینکه این شرکت ۹۵ درصد نیاز کشور را تأمین میکند، اما هنوز از واردات این داروی خارجی به کشور ممانعتی به عمل نیامده است. به گفتهی سلامی، ممانعت از ورود نمونهی خارجی این دارو به کشور بر اساس قانون، یا خارج کردن آن از لیست بیمه، به افزایش ساخت محصول دانشبنیان در کشور منجر میشود.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اذعان داشت که تولید و عرضهی این محصول، سالیانه از خروج حدود ۲۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میکند. بهگفتهی مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، این شرکت علاوه بر تولید ۶۰ درصد از کل داروهای مورد نیاز بیماران پیوند عضو، چیزی حدود ۴۰ درصد از داروهای مغز و اعصاب کشور بهویژه داروهای موردنیاز بیماران مبتلا به ام اس را نیز تولید میکند.
افزون بر این، حسین سلامی، به تلاش متخصصان جوان این شرکت داروسازی اشاره کرد و از تولید و عرضهی حداقل ۲ محصول با ویژگی محصولات دانشبنیان خبر داد که با استفاده از سایت و تجهیزات بیوتکنولوژی این شرکت در سال آینده به تولید انبوه میرسد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان دارویی همچنین از تصویب توسعهی خطوط تولید برای این شرکت دارویی، با کمک تسهیلات لازم از سوی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز خبر داد.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.
سم آلتمن میگوید که مردم باید توقعات خود از هوش مصنوعی را ۱۰۰ برابر کمتر کنند.
چهارشنبه ساعت ۲۰:۱۵ پوشش زندهی رویداد آنپکد ۲۰۲۵ را از زومیت دنبال کرده و شانستان برای برندهشدن یکی از ۱۰ شمش طلای زرپاد را امتحان کنید.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.