وان پلاس 7 پرو 5G در آزمون سرعت اینترنت از گوشیهای سامسونگ، اوپو و الجی پیشی گرفت
بیشک، قابلیت اتصال به شبکهی اینترنت پرسرعت نسل پنجم (5G) یکی از قابلیتهایی است که تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند به آن بهطور ویژه توجه میکنند و انتظار میرود بهزودی تمامی تلفنهای همراه از اتصال به شبکهی 5G پشتیبانی کنند. در اینجا، این سؤال مطرح میشود که از میان گوشیهای هوشمندی که به شبکهی اینترنت پرسرعت 5G متصل میشوند، کدامیک میتوانند بهترین و سریعترین سرعت را ارائه کنند.
پیشتر گفته شده بود اپراتور تلفنهمراه EE انگلستان بهصورت انحصاری از نسخهی 5G وانپلاس 7 پرو پشتیبانی میکند و این گوشی هوشمند سریعترین سرعت اتصال به شبکهی 5G اپراتور تلفنهمراه انگلستان را در مقایسه با سایر رقبا همچون سامسونگ و اوپو و الجی دارد. سرعت دانلود نسخهی 5G وانپلاس ۷ پرو ۷۰۰ مگابیتبرثانیه زیرپوشش اپراتور تلفنهمراه EE انگلستان است. EE نخستین اپراتور تلفنهمراه انگلستان با قابلیت پشتیبانی از شبکهی 5G است. سرعت دانلود ۷۰۰ مگابیتبرثانیهی EE با سرعت متوسط ۳۰ مگابیتبرثانیهی شبکهی 4G و ۶ مگابیتبرثانیهی شبکهی 4G در همان منطقهی جغرافیایی مقایسهشدنی است.
البته باید در نظر داشته باشید که سرعت دانلود شبکهی 5G با توجه به تراکم کاربران در منطقهی جغرافیایی تغییر میکند؛ درنتیجه ممکن است با توجه به تعداد کاربران، سرعت اتصال به شبکهی اینترنت متفاوت باشد. براساس اعلام وانپلاس، روتمتریکز (Rootmetrics) آزمونهایی روی چهار گوشی هوشمند نسخهی 5G سامسونگ گلکسی اس 10، وی 50 تینکیو، نسخهی 5G اوپو رنو و نسخهی 5G وانپلاس 7 پرو در موقعیت جغرافیایی مشخصی در لندن انجام داده است.
نتایج آزمون سرعت
در آزمون انجامشده بین چهار گوشی هوشمند، نسخهی 5G گلکسی اس ۱۰ با سرعت ۵۴۸ مگابیتبرثانیه، کمترین سرعت را در مقایسه با الجی وی ۵۰ با سرعت دانلود ۵۹۸ مگابیتبرثانیه و نسخهی 5G اوپو رنو با سرعت ۵۹۲ مگابیتبرثانیه برای خود رقم زد. گروه آزمایشکنندگان نتایج آزمون را با چهار برند در میان گذاشتند تا اگر شرکتی دربارهی سرعت دانلود توضیحی دارد، آن را ارائه دهد. از بین چهار شرکتی که گوشیهای هوشمند آنها در آزمون شرکت داده شده بود، تنها وانپلاس دربارهی نتایج آزمون اظهارنظر کرد.
نمودار مقایسهی سرعت
سخنگوی وانپلاس اعلام کرد افزایش سرعت اتصال به شبکهی 5G، یکی از اهدافی است که این برند برای گوشیهای هوشمند پرچمدارش در نظر گرفته است. وی اضافه کرد:
در نسخهی 5G وانپلاس ۷ پرو، آنتن 5G کاملا بازطراحی شده است و PCB با طراحی کاملا متفاوتی ساخته شده است تا امکان اضافهکردن سیستم خنککننده به آن وجود داشته باشد.
همچنین، این شرکت نامآشنای چینی تأیید کرد کوالکام، تأمینکنندهی مودم 5G گوشیهای هوشمند وانپلاس، نیز برای بهینهسازی سرعت اتصال به شبکهی 5G نقش مؤثری ایفا کرده است. همانطورکه گفته شد، سایر برندها دربارهی نتایج آزمون سرعت هنوز اظهارنظری نکردهاند.
البته، به این نکته باید توجه کرد که سرعت، تنها مؤلفهی درخورتوجه شبکهی اینترنت نسل پنجم نیست؛ بلکه زمان تأخیر و قابلیت اطمینان نیز جزو مؤلفههای شبکهی اینترنت 5G محسوب میشوند. هدف اصلی آن است که دستگاههایی با قابلیت اتصال سریع به شبکهی اینترنت پرسرعت دراختیار کاربران قرار گیرد تا بتواند حتی در مکانهایی مانند ورزشگاه و رویدادهای بزرگ که تراکم کاربران زیاد است، بهراحتی سرویس بدهد. بنابراین، علاوهبر سرعت دانلود، عملکرد دستگاه در شرایط پرترافیک هم بسیار اهمیت دارد.
قیمت بهروز، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانهی گوشی هوشمند نیاز دارید را در بخش محصولات زومیت بیابید. در این بخش، علاوهبر مشخصات فنی دقیق و پاسخ به سوالات شما، امکان مقایسهی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس شما خواهد بود.
نظرات