روش‌ های طلایی برای رفع تحریم گوگل پلی در هواوی و اجرای برنامه‌ های گوگل

دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
مطالعه 6 دقیقه
گوشی‌های هواوی مدت‌ها است فاقد سرویس‌های گوگل هستند که بدون آن‌ها امور روزمره مختل خواهند شد؛ اما حل مشکل گوگل پلی هواوی چطور ممکن است؟
تبلیغات

با قطع همکاری گوگل و هواوی به‌دلیل تحریم‌های اعمال‌شده علیه هواوی، گوشی‌های هوشمند جدید این شرکت از سرویس‌های گوگل بی‌بهره‌اند‌. چنین موضوعی افزون‌بر فقدان بزرگ‌ترین فروشگاه اپلیکیشن‌های اندروید، یعنی گوگل‌ پلی، باعث می‌شود تا برنامه‌هایی که برای اجرای کامل و بدون نقص نیازمند سرویس‌های گوگل هستند، برای اجرا در گوشی هواوی دچار مشکل شوند یا برخی خدمات و گزینه‌های آن‌ها کار نکند.

کاربرانی که گوشی‌های هوشمند هواوی را می‌خرند، معمولاً برای نصب گوگل پلی روی هواوی و استفاده از این ابزار در کنار سایر سرویس‌های گوگل، با مشکلات مختلفی روبه‌رو هستند. خوشبختانه اکنون کارهایی مثل نصب و به‌روزرسانی گوگل پلی در هواوی روی مدل‌های جدید این برند آسان‌تر شده است. اگر هواوی دارید یا در فکر خرید آن هستید، مقاله حاظر روش های کارآمدی را برای رفع تحریم گوگل پلی هواوی در اختیارتان قرار می‌دهد تا با استفاده از آن‌ها بتوانید به‌راحتی از سرویس‌های دلخواهتان استفاده کنید.

کپی لینک

رفع تحریم گوگل پلی هواوی

برای دانلود و نصب گوگل پلی برای هواوی و استفاده از سایر سرویس‌های گوگل، مسیرهای دیگری نیز مانند روت کردن گوشی و نصب سرویس‌های گوگل به‌صورت سیستمی وجود دارد؛ اما با از دسترس خارج‌شدن امکان بازکردن بوت‌لودر گوشی‌های جدید هواوی، روت‌کردن گزینه‌ای اجرایی نیست؛ پس با چه روشی می‌توان مشکل نصب و به روز رسانی گوگل پلی در هواوی را حل کرد؟

تا قبل‌از معرفی مدل‌های مختلف گوشی‌ پیورا ۷۰ هواوی، استفاده از روش‌هایی مانند دانلود GSpace و دانلود Gbox به‌عنوان تنها گزینه‌ای شناخته می‌شدند که امکان استفاده از اپلیکیشن‌های گوگل را ارائه می‌دهند. این ابزارها فضایی مجزا و شبیه‌سازی‌شده‌ای مانند رابط کاربری گوشی را دراختیار کاربر قرار می‌دهند و به‌طور کاملاً مستقل از دستگاه، سرویس‌های گوگل را درون این فضا و جدا از سایر فرایند‌های سیستم‌عامل اجرا می‌کنند.

لوگوی برخی خدمات و اپلیکیشن‌های گوگل

چرا برای حل مشکل گوگل پلی هواوی باید از اپ شخص ثالث استفاده کرد؟ در اپ‌های شخص ثالث، پیش‌نیازهای اجرای گوگل‌پلی و سرویس‌های گوگل هنگام راه‌اندازی اولیه‌ی آن نصب و دستگاه با شناسه‌ی دیگری به گوگل معرفی می‌شود. ازاین‌رو پس‌از دانلود Gbox برای هواوی یا ابزارهای شخص ثالث دیگر مانند GSpace، کاربر با استفاده از گوگل‌پلی تعبیه‌شده در این اپلیکیشن‌ها می‌تواند برنامه‌های موردنیاز خود را نصب و اجرا کند، با این تفاوت که اجرای آن در بستر این ابزارها صورت می‌گیرد و اپلیکیشن‌های نصب‌شده به‌جای سیستم‌عامل اصلی خود گوشی، با اپلیکیشن مادر در تعامل هستند.

کپی لینک

روش های حل مشکل گوگل پلی هواوی

در ادامه‌ی مقاله دو روش جایگزین برای رفع تحریم گوگل پلی هواوی را معرفی خواهیم کرد که در کوتاه‌ترین زمان، امکان دسترسی شما به سرویس‌های گوگل از‌جمله گوگل‌پلی را فراهم می‌کند. دقت کنید که روش‌ اول صرفاً برای گوشی‌‌های سری پیورا ۷۰ هواوی و تمام مدل‌های جدید پس‌از آن قابلیت اجرا دارد‌؛ اما روش‌های دوم علاوه‌بر دستگاه‌های جدید، برای گوشی‌های قدیمی هواوی کاربر دارد.

آیکون‌های نوا ۹ هواوی
کپی لینک

۱. دسترسی به برنامه های گوگل برای در با App Gallery

برای استفاده از این روش، باید ابتدا وارد حساب کاربری خود در هواوی شوید. اگر حساب کاربری هواوی ندارید، تنها کافی است که پس‌از راه‌اندازی اولیه‌ی دستگاه، از‌طریق گزینه‌ی ساخت حساب کاربری از‌طریق ایمیل، حساب جدید بسازید.

برای ساخت اکانت هواوی حتماً باید فیلترشکن دستگاه خاموش باشد و کشور امارات متحده عربی (UAE) را انتخاب کنید.

  • پس‌از ساخت اکانت هواوی، وارد اپ گالری هواوی (App Gallery) شوید.
  • نام یکی از برنامه‌های گوگل (مثلاً جیمیل و گوگل مپ و یوتیوب) را جست‌وجو کنید.
اجرای سرویس های گوگل روی گوشی هوآوی از طریق اپ گالری
زومیت
  • برنامه‌ی مدنظر را دانلود و نصب کنید. سپس، وارد حساب کاربری گوگل خود شوید.
  • حالا دستگاه شما به تمامی سرویس‌های گوگل مجهز شده است و می‌توانید سایر برنامه‌های گوگل را نیز به همین روش دانلود و نصب کنید.

استفاده از اپ گالری در گوشی‌های هواوی برخلاف روش دانلود GBox و دانلود GSpace، مزایای مختلفی دارد؛ ازجمله:

  • دسترسی به پیام‌ها و مکالمات داخل واتساپ
  • دسترسی به شماره‌های تلفن‌ و پیام‌های ذخیره‌شده در حساب کاربری گوگل
  • دسترسی به فایل دیتای ذخیره‌شده بازی‌های مختلف نظیر کلش آف کلنز و کالاف دیوتی موبایل
  • دسترسی به اپلیکیشن‌های مختلف اندرویدی از همه منابع داخلی و خارجی مانند کافه بازار و APkpure و مایکت بدون نیاز به دانلود از اپ گالری
کپی لینک

۲. دسترسی به سرویس های گوگل در هواوی با دانلود GBox

GBox یکی از ابزارهای مشهور برای استفاده از گوگل‌پلی و اپلیکیشن‌های نیازمند‌ به GMS به‌حساب می‌آید. این برنامه صرفاً در گوشی‌های هواوی کار می‌کند؛ چراکه برای اجرا به HMS یا سرویس‌های موبایل هواوی نیاز دارد. برای نصب و استفاده از این ابزار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن GBox را ازطریق لینک زیر دانلود کنید. پس‌از ورود به این لینک، روی دکمه‌ی سبزرنگ Stable Version ضربه بزنید تا نسخه‌ی پایدار و بدون باگ آن دانلود شود. علاوه‌براین، برای دانلود Gbox به‌صورت مستقیم می‌توانید آن را در اپ گالری هواوی جست‌وجو و نصب کنید.
  • اپلیکیشن را نصب و آن‌ را اجرا کنید. اگر پیغام دسترسی (اعلان و تلفن و فضای ذخیره‌سازی) درخواست شد، روی Allow (مجاز) ضربه بزنید.
  • با انتخاب Agree با قوانین و مقررات برنامه موافقت کنید.
  • در صفحه‌ی اصلی، روی گزینه‌ی Check در نوار سبزرنگ بالای صفحه ضربه بزنید.
  • روی گزینه‌ی اول برای برقراری دسترسی‌های لازم مانند فضای ذخیره‌سازی ضربه بزنید.
  • روی گزینه‌ی دوم برای غیرفعال‌کردن بهینه‌سازی مصرف باتری برنامه ضربه بزنید تا برنامه همواره در پس‌زمینه باز بماند.
راه اندازی برنامه GBox
لانچر برنامه GBox
دسترسی های GBox
گوگل پلی در GBox

حالا می‌توانید با انتخاب گوگل‌پلی، وارد حساب گوگل خود شوید و برنامه‌ی مدنظر خود را از این فروشگاه دانلود کنید. همچنین، فهرستی از برنامه‌های پیشنهادی در همین صفحه نشان داده می‌شود که با انتخاب آن‌ها برنامه از گوگل‌پلی دانلود و نصب خواهند شد.

بدین‌ترتیب، می‌توانید تمامی برنامه‌های وابسته به سرویس‌های گوگل را نصب کنید. همچنین با نگه‌داشتن روی آیکون هر برنامه و انتخاب Create Shortcut، می‌توان میان‌بر آن‌ها را در صفحه‌ی لانچر گوشی ایجاد کنید تا بدون اجرای لانچر خود اپلیکیشن، مستقیم از لانچر گوشی به‌ برنامه دسترسی داشته باشید.

جی‌باکس علاوه‌بر امکان نصب و به روز رسانی گوگل پلی در هواوی و امکان دانلود اپلیکیشن‌های دلخواه از‌طریق این سرویس گوگل، اجازه می‌دهد تا نسخه‌ی ثانویه‌ی هر اپلیکیشنی را با استفاده از شبیه‌ساز خود برنامه نصب کنید.

اگر گوشی هواوی شما جدید نیست، برای رفع تحریم گوگل پلی هواوی می‌توانید از ابزار GSpace استفاده کنید. این برنامه یکی دیگر از ابزارهای مناسب شبیه‌سازی سرویس‌های گوگل در محیطی مستقل است که علاوه‌بر گوشی‌های هواوی، امکان نصب آن در سایر گوشی‌های اندرویدی مانند گوشی شیائومی نیز وجود دارد.

اگر در استفاده از برنامه‌ای دچار مشکل یا خطا شدید، دسترسی‌های اپلیکیشن مادر را در تنظیمات گوشی خود بررسی کنید. همچنین، اگر احتمال می‌دهید مسدود‌بودن دسترسی خاصی باعث ایجاد مشکلی می‌شود، آن دسترسی را مجاز کنید.

باوجوداین، احتمال دارد در برخی از اپلیکیشن‌ها همه‌ی قابلیت‌ها دردسترس نباشند یا مشکلاتی در استفاده از آن‌ها به‌وجود آید؛ از‌این‌رو، تجربیات خود را در استفاده از اپلیکیشن مذکور با ما در بخش دیدگاه‌ها در میان بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات