D1-lg

چطور از آی‌مسیج در اندروید استفاده کنیم؟

پنج‌شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
مطالعه 9 دقیقه
یک گوشی آیفون که آیکون برنامه‌ی Messages اپل را نشان می‌دهد در کنار یک گوشی اندروید که آیکون برنامه‌ی پیام‌رسانی گوگل را نشان می‌دهد
ارسال پیام با آی‌مسیج آیفون در پلتفرم اندروید یکی از ترفندهای جذابی است که با کمک مک‌مینی و اپلیکیشن AirMessage ممکن می‌شود.
تبلیغات
D4-mci

سرویس ارسال پیام فوری iMessage در اکوسیستم اپل امکان ارسال انواع پیام‌های متنی، عکس، ویدئو و پیام صوتی به‌صورت رمزنگاری‌شده را بین دستگاه‌های اپل با پلتفرم‌های مختلف از iOS گرفته تا visionOS در بستر اینترنت وای‌فای یا دیتای سیم‌کارت، فراهم می‌کند. معرفی iMessage به سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰) و معرفی iOS 5 برمی‌گردد و اکنون کاربران می‌توانند با راه‌اندازی آی مسیج درکنار بهره‌مندی از سرویس پیام‌کوتاه معمولی، در بستر اینترنت هرپیامی را ارسال کنند.

درادامه قصد داریم مراحل راه‌اندازی شبکه‌ای برای استفاده از آی‌مسیج در گوشی اندروید را آموزش دهیم تا هرگونه پیام از متن گرفته تا عکس و ویدئو را ارسال کنید و حتی در شرایطی خاص، از فیس تایم نیز استفاده کنید.

کپی لینک

ویدیو آموزش استفاده از آی‌مسیج در اندروید

تماشا در یوتیوب

کپی لینک

روش‌های استفاده از iMessage در اندروید و مشکلات آن‌ها

پیام‌های ارسالی ازطریق سرویس iMessage آیفون در حباب‌های آبی به‌نمایش درمی‌آید. حالا مدتی است که برنامه‌هایی نظیر Sunbird، Beeper و Nothing Chats تلاش کرده‌اند تا استفاده از آی‌مسیج روی گوشی‌های اندرویدی را ممکن کنند؛ اما، در این مسیر با دو مشکل مواجه بودند.

اولین مشکل اساساً به مسائل حقوقی مربوط می‌شود که استفاده از سرویس آی‌مسیج را در انحصار محصولات اپل نگه می‌دارد و مشکل دوم استفاده از برنامه‌های ثالث برای استفاده‌ از آی‌مسیج در گوشی اندروید است که پای موضوع حساس و داغ حریم خصوصی را به‌ بحث باز می‌کند.

به‌طور مثال برنامه Beeper میزبانی از سرویس آی‌مسیج را با ساخت کلاینتی متشکل از چندین دستگاه مک لینک‌شده به‌یکدیگر فراهم می‌کند اما مشکل این است که هرکس به مک‌ها دسترسی پیدا کند می‌تواند به پیام‌های کاربران دسترسی داشته باشد. قطعا چنین اتفاقی برای هیچ کاربری خوشایند نیست ولی راه دیگری هم برای حفظ حریم خصوصی پیش‌ پای کاربران نیست؛ بدین‌ترتیب باید سازوکاری مشابه برای راه‌اندازی یک کلاینت خصوصی در پیش گرفت که در ادامه چگونگی انجام آن را بیان خواهیم کرد.

کپی لینک

ابزار لازم برای استفاده از آی‌مسیج روی اندروید

ابتدا باید یک مک‌مینی تهیه کنید تا به‌عنوان سرور آی‌مسیج از آن کمک بگیرید. مک‌مینی ابعاد کوچک و جمع‌وجوری دارد و با توجه به اینکه نیاز به قدرت پردازشی زیادی ندارید، نمونه‌های دست دوم دارای پردازنده i5 نسل سوم را می‌توانید با قیمت کمی (بین ۳ تا ۴ میلیون) پیدا کنید.

آیکون لوگو آی مسیج اپل / iMessage روی نمایشگر آیفون نمای نزدیک

وسیله‌ی ضروری دیگر روتر است تا به‌وسیله‌ی آن شبکه‌ی وایرلس را راه‌اندازی کنید، همچنین یک مانیتور که برای اتصال مک‌مینی به آن نیاز داریم و صد البته یک گوشی اندرویدی که با آن از طریق اینترنت به سرور آی‌مسیج متصل شوید. همچنین، اپلیکیشن AirMessage نیز باید روی مک‌مینی و گوشی اندروید نصب شود.

  • مک‌مینی قدیمی
  • روتر
  • مانیتور
  • گوشی اندروید
  • اپلیکیشن AirMessage
  • آی‌پی ثابت
کپی لینک

آموزش راه‌اندازی iMessage در اندروید

اکنون که ابزارها و دستگاه‌های لازم را دراختیار دارید، مراحل زیر را به‌صورت قدم‌به‌قدم برای راه‌اندازی سرور آی‌مسیج و فعال‌سازی آن در دستگاه اندرویدی دنبال کنید:

کپی لینک

مرحله اول: نصب اپلیکیشن AirMessage

برای نصب اپلیکیشن AirMessage دو روش وجود دارد: یکی نصب خودکار است که جدیداً اضافه شده است و با واردشدن به حساب گوگل تمام فرایند‌ها انجام می‌شود؛ اما به‌دلیل دردسترس نبودن برخی DDNS‌ها در ایران، اپلیکیشن AirMessage نمی‌تواند از DDNSهای اختصاصی خود استفاده کند مگر اینکه در هردو دستگاه ابزار تغییر آی‌پی اجرا شود.

نصب دستی اپلیکیشن AirMessage

روش دوم نصب دستی اپلیکیشن AirMessage است: با کلیک روی دکمه‌ی زیر به صفحه‌ی مربوطه برای دانلود هدایت می‌شوید و باید روی دکمه‌ی AirMessage Server for macOS کلیک کنید تا دانلود آغاز شود. بعد از دانلود، فایل را روی پوشه Application بکشید و و رها کنید تا فرایند نصب تکمیل شود.

  • بعداز نصب AirMessage آیکون برنامه در نوار بالا به‌نمایش درمی‌آید، برنامه را اجرا کنید.
  • بار اول که برنامه اجرا می‌شود با پنجره‌ای روبه‌رو می‌شوید که دو دکمه روی آن به‌چشم می‌خورد، روی دکمه Configure Manually بزنید.
  • یک رمز عبور وارد کنید و روی دکمه OK بزنید، صفحه بسته می‌شود و سرور آماده است.
  • روی آیکون برنامه در نوار بالا کلیک کنید و روی Preferences بزنید. در پنجره‌ی بازشده می‌توانید پورت سرور را مشاهده کنید یا حتی درصورت نیاز رمز عبور و سرور را تغییر دهید.
کپی لینک

مرحله دوم: تنظیمات پورت

اکنون کار راه‌اندازی سرور برای آی‌مسیج تمام شده است و مک‌مینی آمادگی ردوبدل‌ کردن پیام‌های آی‌مسیج را دارد. اکنون باید پورت مربوط‌به سرور را که در اینجا به‌صورت پیش‌فرض روی ۱۳۵۹ قرار دارد، ازطریق Port Forwarding در مودم روی شبکه باز کنید تا هروقت درخواستی روی این پورت دریافت شد، مستقیم وارد اپلیکیشن AirMessage شود.

  • ابتدا به شبکه‌ی وای‌فای متصل شوید.
  • مراحل ورود به منوی تنظیمات مودم خود را انجام دهید. معمولاً قابلیت Port Forwarding در بخش Advanced تنظیمات مودم‌ها از برندهای مختلف قرار دارد. برای مثال در مودم دی‌لینک در بخش Advanced از زبانه‌های سمت‌چپ روی Virtual Server بزنید تا پورت لازم برای دسترسی اپلیکیشن را باز کنید.
  • شماره پورت تنظیم‌شده در اپلیکیشن AirMessage را در Service Ports و Port بعداز Server IP وارد کنید (در این آموزش پورت پیش‌فرض ۱۳۵۹ است). مقدار Server IP نیز برابر با آی‌پی مک‌مینی در شبکه وای‌فای است که می‌توانید در قسمت Wi-Fi Settings مک آن را مشاهده کنید.
  • در بخش پروتکل نیز از منوی آبشاری، TCP را انتخاب کنید و حالا تیک Enable را فعال کنید.
  • درنهایت روی دکمه Apply Settings در پایین صفحه بزنید تا تغییرات ثبت شود.
  • برای اعمال تغییرات باید روی دکمه Reboot بزنید تا روتر مجدداً راه‌اندازی شود.

مودم‌های قدیمی احتمالاً قابلیت پورت فورواردینگ نداشته باشند، پس باید به‌فکر خرید مودم جدید باشید یا درصورت عدم تمایل برای هزینه، از Openwrt برای نصب فریم‌ورهای کاستوم کمک بگیرید.

برای اطمینان از بازبودن پورت انتخاب‌شده در تنظیمات مودم می‌توان از وب‌سایت CanYouSeeMe یا PortCheckTool کمک گرفت.

یکی از وب‌سایت‌های بالا را باز کنید، درردیف Your IP آدرس آی‌پی اینترنت شما را نشان می‌دهد. در کل نحوه پیدا کردن آی پی اینترنت آسان است و روش‌های مختلفی برای آن وجود دارد. دقت کنید که این آدرس را برای تنظیم DDNS لازم خواهید داشت.

کپی لینک

مرحله سوم: آی‌پی ثابت یا استفاده از DDNS

آی‌پی اینترنت هرکاربر به‌صورت دوره‌ای توسط ارائه‌دهنده‌ی سرویس اینترنت تغییر می‌کند، مثلاً ممکن است هر ۸ ساعت یا با هربار خاموش و روشن‌کردن مودم آی‌پی تغییر کند. برای استفاده از آی‌مسیج در گوشی اندروید یکی از ملزومات، داشتن آی‌ پی ثابت است که می‌توانید آن را با پرداخت هزینه‌ای حدوداً کمتر از یک میلیون تومان، از ارائه‌دهنده‌ی سرویس اینترنت خود دریافت کنید.

را‌ه دیگر به‌جای استفاده از آی‌پی ثابت، کمک گرفتن از DDNS یا دی‌ان‌اس داینامیک و پویا است که می‌توانید با نصب نرم‌افزار مربوط‌به آن مشکل تغییر دوره‌ای آی‌پی را برطرف کنید. دراینجا ما از برنامه Dynu استفاده می‌کنیم تا هروقت آی‌پی اینترنت مودم تغییر کرد، تغییرات را به DNS ثبت‌شده در وب‌سایت اطلاع دهد. بدین‌ترتیب، هرکاربری که آدرس ثبت‌شده در DNS را روی گوشی خود و کلاینت AirMessage وارد کند، آی‌پی جدید شناسایی می‌شود.

  • روی دکمه زیر بزنید و وارد وب‌سایت Dynu شوید.
وب‌سایت Dynu
  • روی Create Account بزنید و حساب کاربری بسازید، ایمیل تأیید برای شما ارسال می‌شود.
وب‌سایت Dynu
  • بعداز تکمیل ساخت حساب کاربری وارد حساب خود شوید.
  • روی آیکون چرخ‌دنده در بالای صفحه بزنید و در صفحه‌ی باز شده روی DDNS Services کلیک کنید.
تعریف DDNS Services در وب‌سایت Dynu
  • درصفحه‌ی جدید در کادر Host یک نام دلخواه وارد کنید.
  • از منوی آبشاری Top Level یک مورد را به‌دلخواه انتخاب کنید.
  • روی دکمه سبزرنگ Add بزنید. دی‌ان‌اس دینامیک شما ایجاد شد!
دانلود کلاینت Dynu
  • دوباره روی آیکون چرخ‌دنده‌ی بالای صفحه بزنید.
  • از بخش Downloads نسخه‌ی کلاینت نرم‌افزار را برای سیستم‌عامل مک‌اواس ایکس دانلود کنید.
  • دقت کنید که نرم‌افزار Dynu IP Update Client را دریافت کنید.

بعداز نصب برنامه کلاینت Dynu، آن را اجرا کنید و با نام‌کاربری و رمز عبوری که در وب‌سایت حساب کاربری ساخته‌اید، وارد شوید تا به‌طور خودکار فرایند همگام‌سازی را طی کند و آی‌پی مودم را به نرم‌افزار بدهد تا روی سرور بارگذاری شود. سپس اگر ازطریق وب‌سایت وارد حساب کاربری شوید و روی DDNS Services بزنید، آدرس آی‌پی دی‌ان‌اس را مشاهده خواهید کرد.

کپی لینک

مرحله چهارم: راه‌اندازی اپلیکیشن AirMessage

اکنون می‌توانید آدرسی را که در DDNS Services مشاهده می‌کنید در اپلیکیشن AirMessage در اندروید وارد کنید تا برنامه به‌صورت خودکار همیشه به مودم متصل شود.

راه‌اندازی اپلیکیشن AirMessage در اندروید
شماره (۱)
اپلیکیشن AirMessage در اندروید
شماره (۲)
  • برنامه AirMessage را اجرا کنید و مانند نسخه نصب‌شده روی مک‌مینی، با گزینه Use manual configuration راه‌اندازی را آغاز کنید.
  • درصفحه‌ی جدید در کادر اول نام دامنه را از بخش DDNS Services وارد کنید. این نام ترکیبی از نام هاست و Top Level است.
  • در کادر سوم نیز رمزعبوری که برای سرور AirMessage تعریف کرده‌اید را وارد کنید.
  • سپس روی Check connection بزنید تا پیام اتصال به مک‌مینی را نمایش دهد.
  • روی دکمه DONE بزنید، حالا می‌توانید پیامی را ارسال کنید.
کپی لینک

ویژگی‌های اپلیکیشن AirMessage

اپلیکیشن AirMessage این امکان را فراهم می‌کند که با فعال‌کردن Enable text message integration از برنامه به‌عنوان برنامه‌ی پیش‌فرض ارسال پیام SMS/MMS، دقیقا مشابه برنامه‌ی ارسال پیام در آیفون استفاده کنید.

در اپلیکیشن AirMessage در نسخه‌ی مک نیز می‌توانید در تنظیمات گزینه Enable FaceTime integration را مشاهده کنید که برای بهره‌مندی از آن حتماً باید روی مک‌مینی وب‌کم داشته باشید، هرچند با توجه به اینکه قابلیت باعنوان Experimental تعبیه شده است، احتمال اختلال در عملکرد آن وجود دارد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مگر برای کنجکاوی، از آن استفاده نکنید.

کپی لینک

مرحله پنجم: تنظیمات ذخیره انرژی مک‌مینی

از آنجا که می‌خواهید مک‌مینی را درطول ۲۴ ساعت شبانه‌روز روشن نگهدارید، تنظیمات Power Saver پیش‌فرض مک ممکن است در روند کار مشکل ایجاد کند. برای جلوگیری از بروز اخلال در عملکرد آن و خاموش شدن خودکار، وارد تنظیمات مک شوید.

  • در بخش جستجوی تنظیمات Power Saver را تایپ کنید.
  • روی Power Saver در نتایج بزنید.
  • گزینه Prevent automatic sleeping when the display is off را فعال کنید.
  • گزینه Wake for network access را نیز فعال کنید.

پیشنهاد می‌کنیم نرم‌افزار Amphetamine را از اپ‌استور نصب کنید و از نوار منوی بالا روی آن کلیک کنید و گزینه Indefinitely را انتخاب کنید تا بدین‌ترتیب مک‌مینی تحت هیچ شرایطی خاموش نشود. حالا می‌توانید مانیتور را از مک‌مینی جدا کنید و فقط اتصال برق و اینترنت را نگهدارید. برای توقف برنامه Amphetamine باید گزینه End Current Session را بزنید.

درحال‌حاضر فرایند استفاده از آی‌مسیج روی گوشی‌های اندرویدی در امن‌ترین حالت بدون خرید مک‌مینی شخصی و راه‌اندازی سرور برای خود ممکن نیست. این روش درمجموع هزینه‌ی زیادی روی دست کاربر نمی‌گذارد و از امنیت بالایی برخوردار است.

اکنون نوبت شما کاربران زومیت است که نظر خود را درباره استفاده از آی‌مسیج در اندروید با ما و سایرین درمیان بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
در حال مطالعه لیست مطالعاتی هستی
36
تبلیغات
DN-Snap

نظرات

تبلیغات
D7-bmsd
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
کاور ویدئو بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
00:05:57
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 And A34 Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ
00:07:10
کاور ویدئو بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
00:06:20
کاور ویدئو بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
00:09:52
کاور ویدئو آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unboxing
آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unbox
00:05:55
کاور ویدئو بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
00:12:59
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
00:09:19
عکس بهزاد و لوگوی اوپن ای آی در کنار اکانت‌های پلاس و رایگان چت‌جی‌پی‌تی
مقایسه کامل چت‌جی‌پی‌تی پولی و رایگان
00:44:10
کاور ویدئو آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
00:10:02
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
00:11:07
کاور ویدئو مقایسه دوربین پرچم‌دار و میان‌رده؛ گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
00:04:51
کاور ویدئو آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
00:04:26
کاور ویدئو آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
00:08:17
کاور ویدئو بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
00:10:17
کاور ویدئو بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
00:11:42
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت / Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite
مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت
00:12:33
کاور ویدئو آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
00:05:10
کاور ویدئو بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
00:09:35
کاور ویدئو بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی / MSI Optix MAG321QR-QD Review
بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی
00:06:39
41 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
55 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

3.6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از61,850,000تومان

3.8
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از104,600,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از97,600,000تومان

4
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از9,250,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات