بررسی آیفون 6 پلاس اپل
بازی قدرت بین شرکتها اکنون آنها را وادار به هر کاری میکند. اپل با تولید آیفون ۶ پلاس درواقع دو هدف را با قدرت دنبال میکند؛ راضی نگه داشتن مشتریها و حضور در رقابتی جدید. زمانیکه آیفون ۶ پلاس را میبینید تمام ذهنیات شما از آیفونهای تولیدی در زمان استیو جابز تغییر خواهد کرد. این دستگاه اکنون به قدری بزرگ شده که خواستاران اکوسیستم iOS شاید بتوانند به ۶ پلاس بهعنوان جانشین آیپد مینی فکر کنند.
اغلب مشتریان گوشیهای هوشمند دیگر به اندازه نمایشگرهای کوچک توجهای ندارند و فبلتها با آن ظاهر بزرگ اما زیبا، حسابی دل از مشتریان ربودهاند. رقیبهای اپل حالا تلفنهای هوشمند پرچمداری به بازار عرضه میکنند که سایزی کمتر از ۵ اینچ ندارند و همین موضوع باعث میشود اپل خود را به تولید آیفون ۶ محدود نکند. شروع کننده بازی سامسونگ بود. شرکت کرهای با ساخت اولین نوت چنان بازاری را توسعه داد که هر شرکت دیگر حتی اپل مشتاق شد تا در آن نمایندهای داشته باشد.
مشتریان و طرفداران شرکت اپل امسال از تیم کوک خواسته ملتمسانهای داشتند و آن بزرگ شدن آیفون بود. حال آنها بهجای یک، دو جواب از اپل گرفتهاند که هر کدام از آنها ۴.۷ و ۵.۵ اینچ اندازه دارد. پیش از معرفی آیفون جدید بسیاری شک داشتند که باتوجهبه مسائل فنی آیا اپل موفق خواهد شد دو آیفون آن هم با دو اندازه مختلف رونمایی کند؟ این اتفاق افتاد و اپل صفحهنمایش آیفونها را تا جایی بزرگ کرد که امکانش بود. در هر حال این اولین تلاش اپلیها برای ورود به این بازار بوده است و نباید زیاد سخت گرفت. بگذارید در ادامه بیشتر صحبت کنیم و از آیفون ۶ پلاس، تلفن غول پیکر اپل بیشتر بدانیم.
گوشی آیفون ۶ پلاس توسط فروشگاه اپل-نیک دراختیار زومیت قرار گرفت تا مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
طراحی و سختافزار
آیفون ۶ پلاس برادر بزرگتر آیفون ۶ است و از همان زبان طراحی اپل در آیفونهای جدید بهره میبرد. ابعاد ۱۵۸.۱ در ۷۷.۸ در ۷.۱ میلیمتری به خوبی قامت بلند (حتی بلندتر از نوت ۴ با نمایشگر ۵.۷ اینچ) و ضخامت بسیار کم (نازکتر از نوت ۴ با ۸.۵ میلیمتر ضخامت) این دستگاه را به وسیله ارقام توصیف میکنند. اما زمانیکه برای اولینبار آیفون ۶ پلاس را از نزدیک میبینید از ابعاد بزرگ آن متعجب خواهید شد.
شاید اپل طراحی ۶ پلاس را فدای یکپارچگی بین دو آیفون جدید خود کرده و از آن ۶ پلاسی بیرون آورده که در دست بسیار بزرگ و غیر راحت قرار میگیرد. بزرگترین دلیل ساخت آیفون ۶ پلاس برای اپل داشتن دستگاهای با صفحهنمایش بزرگتر بوده و نه هیچ چیز دیگر.
| iPhone 6 | iPhone 6 Plus | Samsung Galaxy Note 4 | Xperia Z3 | LG G3 |
---|---|---|---|---|---|
ابعاد | 138.1 x 67 x 6.9 mm | 158.1 x 77.8 x 7.1 mm | 153.5 x 78.6 x 8.5 mm | 146 x 72 x 7.3 mm | 146.3 x 74.6 x 8.9 mm |
وزن | 129g | 172g | 176 g | 152 g | 149 g |
در سنتهای شرکت اپل اکنون معمول شده که هر دو سال، زمان بازطراحی محصولات است. پس از اینکه آیفون 5 با اندازه ۴ اینچ و ظاهری تکامل یافته معرفی شد، اپل دست به طراحی نسل بعد آن نزد و با همان شکل و ظاهر آیفون 5s را رونمایی و روانه بازار کرد.
امسال بعد از گذشت ۲ سال از آخرین بازطراحی آیفون، آزمایشی سخت برای تیم کوک، مدیرعامل اپل و طراحان این شرکت، به وجود آمد تا هرچه در چنته دارند را به نمایش بگذارند. عقاید درباره طراحی آیفونها اغلب منفی هستند و این ظاهر را یک عقب گرد برای اپل میدانند، مخصوصا در آیفون ۶ پلاس.
اپل همان آلومینیومی را در این دستگاه به کار برده که در نسلهای پیشین آیفون دیدهایم، اما این بار بهخاطر نازکی بسیار زیاد دستگاه، مشکلات زیادی دامان اپل را گرفتند. کمی پس از عرضه رسمی آیفون ۶ پلاس، با انتشار ویدیویی که فردی این دستگاه را بهراحتی در دست خم میکرد، جنجالی برای اپل بر پا شد که اصول طراحی اپل در آیفون ۶ پلاس را زیر سؤال برد.
بااینحال نمیتوان زیاد به این موارد تکیه کرد و مقاومت دستگاه در نوع استفادهای که کاربر از آن خواهد کرد، مشخص میشود. بعید است که آیفون ۶ پلاس در استفاده روزمره بهراحتی خم شود. هرچه آیفون ۶ عالی در دست جای میگیرد و ارگونومی بسیار خوبی دارد در عوض آیفون ۶ پلاس در این زمینه اصلا خوب نیست. همچنین در آیفون ۶ به سبب همین اندازه کوچک و خوش دست بودن، شاهد خم شدن یا ضعف دستگاه نخواهید بود.
در هر حال هنوز بسیاری از طرفداران و غیر طرفداران اپل هستند که به کار بردن دو نوار افقی در پشت دستگاه و همچنین لبههای بیرون زده دوربین آیفونها را نمیپسندند و باز هم اصول مدیر ارشد طراحی دستگاههای اپل، جانی آیو را زیر سؤال میبرند. این مورد را باز هم میتوان به سلیقه افراد مختلف ارجاع داد و نمیتوان عقاید منفی درباره آن را فراگیر دانست.
لبههای کناری آیفون ۶ پلاس به سمت حاشیه صفحهنمایش بسیار خوب انحنا داده شدهاند تا ظاهر این دستگاه از نمای جلویی زیبا شود که البته باید اعتراف کرد اپل، در آیفون ۶ کار خود را بهتر انجام داده است. زمانیکه از بازطراحی در دو آیفون جدید صحبت میکنیم، بخش زیادی از منظور ما به گوشههای خمیده آیفونهای ۶ و ۶ پلاس برمیگردد.
اپل به آیفون ۶ پلاس گوشههایی بسیار خمیده بخشیده تا در دست گیری آن راحتتر شود، اما از نظر من همین وقت باید برای کاهش حاشیههای بالا و پایین صفحهنمایش نیز در نظر گرفته میشد تا میتوانستیم از صفحهنمایش ۵.۵ اینچی این دستگاه در جثه فیزیکی کوچکتری بهره ببریم. نگاهی به تصویر زیر بیندازید تا دو تلفن ۵.۵ اینچی را درکنار یکدیگر ببینید:
مقایسه مشخصات فنی آیفون ۶ پلاس با آیفون ۶، گلکسی نوت ۴، اکسپریا زد ۳ و الجی جی ۳
پشت آیفون ۶ پلاس بخشی است که میتواند نظر کاربر را حسابی درباره این دستگاه تغییر دهد. دوربین پشتی دستگاه با برآمدی که ایجاد کرده، نوارهای بالا و پایین که طراحی پرچمداران اچ تی سی را به یاد میآورد و سطح کشیده و مسطح این دستگاه در پشت از مواردی هستند که همگی در زمان خرید این دستگاه، سلیقه و ترجیح شما را به سرعت احضار میکنند.
صفحهنمایش
صفحهنمایش در این دستگاه حرف اول را میزند. ۵.۵ اینچ اندازه صفحه نمایشی است که اپل به خاطر آن آیفون ۶ پلاس را ساخته است و رزولوشن ۶ پلاس به خاطر اندازه بزرگتر نسبت به آیفون ۶ بالا رفته و با وضوح 1920 در 1080 پیکسل و تراکم ۴۰۱ پیسکل در اینچ، محتوایی شفاف و بسیار واضح را در جلوی چشمان شما به نمایش در میآورد.
هم از نظر تراکم پیکسلها و هم رزولوشن صفحهنمایش، اپل، آیفون ۶ پلاس را باتوجهبه صفحهنمایش عظیمتر، نسبت به آیفون ۶ پیشرفت داده است. البته تراکم پیکسلی ۶ پلاس با مقدار 401PPI هنوز در برابر رقیبی همچون نوت ۴ با ۵۱۵ پیکسل در هر اینچ فاصله دارد، اما بااینحال همه چیز در این صفحهنمایش با کیفیت بالا و شفاف نمایش داده میشود. بنابراین بدون اینکه متوجه هیچ پیکسلی در نمایشگر دستگاه شوید، برای کارهای مختلف روزانه و البته مطالعه و وبگردی میتوانید از این صفحهنمایش نهایت لذت و بهره را ببرید.
دغدغه اصلی اپل دربارهی این صفحهنمایش، طرز نمایش اپلیکیشنها در آن است که اکنون اندازهای در بین آیفون ۶ و آیپد مینی ۳ دارد. اپلکیشنهای اصلی آیفون در این صفحهنمایش نسبتا بهینه شدهاند و توسعهدهندگان اپلیکیشنهای iOS نیز سعی دارند نسخههای جدید اپهای خود را متناسب با صفحهنمایش ۵.۵ اینچی ۶ پلاس منتشر کنند.
درست است که ۵.۵ اینچ نمایشگر، فضای بسیار بیشتری نسبت به آیفون ۶ با ۴.۷ اینچ صفحهنمایش دراختیار شما میگذارد اما ابعاد عریض و طول این دستگاه تایپ با کیبورد دستگاه ازطریق یک دست را در حالت افقی یا بهطور کلی نگهداری این دستگاه در یک دست را بسیار سخت و نامتعادل میکند. حتی اگر اندازه دستهای شما بزرگ هم باشد، قطعا با یک دست کنترل زیادی بر دستگاه نخواهید داشت. البته اپل توانسته تا حدودی از این اندازه ۵.۵ اینچی استفاده بهینه را بکند که در بخش نرمافزار بیشتر به این موارد بهینه شده خواهیم پرداخت.
تکنولوژی استفاده شده در نمایشگر آیفون ۶ پلاس از نوع Dual Domain Pixel است که پیش از این در محصولات مانیتور شرکت IBM و صفحهنمایش تجهیزات پزشکی استفاده شده است. در این تکنولوژی شکل قرارگیری پیکسلها بهصورت اریب است و بزرگترین فایده این تکنولوژی جدید به کار رفته در صفحهنمایش آیفون ۶ و ۶ پلاس بهتر دیده شدن نور پسزمینه در زوایای مختلف و بهبود زاویه دید نمایشگر دستگاه است.
صفحهنمایش آیفونها همیشه در نمایش صحیح و طبیعی رنگها زبانزد خاص و عام هستند. آیفونهای جدید نیز از این قاعده مستثنی نیستند. آیفون ۶ پلاس زاویهی دید بسیار وسیعی دارد، رنگ سفید در آن عمیق نمایش داده میشود و مشکی نیز هرچند به اندازهی AMOLEDها عمیق نیست اما در سطح قابلی قبولی قرار دارد.
نرمافزار
امسال شرکت اپل برای اولینبار وارد حوزهای جدید از دستگاههای همراه شده که با نام فبلت آنها را میشناسیم. تولید آیفونی با اندازه بزرگ ۵.۵ اینچ برای اپل دغدغههای زیادی تاکنون بههمراه داشته، از مقاومت بدنه تا اجرای بهینه اپلیکیشنها در این اندازه صفحهنمایش تبدیل به پاشنه آشیل اولین فبلت تولیدی اپل شدهاند.
یکی از مزیتهای آیفون ۶ پلاس در مقابل آیفون ۶ حالت نمایش افقی اپلیکیشنها است که علاوه بر نمایش بیشتر برنامهها در حالت خوابیده، در برخی برنامهها جزییاتی بیشتری را دراختیار کاربر قرار میدهد. برای مثال اگر در اپلیکیشن مخاطبان، ایمیل، پیامهای متنی باشید در زمان نمایش سیستمعامل به شکل افقی، حالتی آیپد مانند به اپلیکیشن داده میشود و جزییاتی بیشتر دراختیار شما قرار داده میشود.
ویژگی دیگری که اپل برای دسترس پذیری بهتر در آیفون ۶ پلاس توسعه داده، "Reachability" خوانده میشود. Reachability به این خاطر توسعه داده شده که محتوای بالای صفحه و دور از دسترس دست به پایین صفحه کشیده شود.
آیکون اپلیکیشنها، نوار جستجوی سافاری یا هر چیز دیگری که در بالای صفحه وجود داشته باشد تنها با دو بار لمس سریع و پشت سر هم روی دکمه فیزیکی خانگی دستگاه به پایین کشیده میشوند تا دردسترس و نزدیک انگشت دست شما قرار گیرند. در هنگام فراخوانی این ویژگی باید توجه داشته باشید که شیوه کارکرد آن با دو بار لمس روی دکمه گرد خانگی صورت میگیرد نه دو فشار روی آن. به عبارت دیگر با دو بار فشار روی دکمه خانگی حالت جا به جایی بین برنامهها ظاهر میشود و با دو لمس روی دکمه خانگی ویژگی Reachability باعث پایین کشیده شدن برنامهها تا نیمه پایینی صفحهنمایش میشود.
مالتی تسکینگ یا چند وظیفگی در آیفونهای جدید بسیار عالی شده است. در بخش مالتی تسکینگ دستگاه برای جا به جایی بین برنامههای مختلف، اپل آن قسمت خالی موجود در iOS 7 را اینبار رها نکرده و در iOS 8 سعی کرده بخش بالایی را با آخرین مخاطبینی که تماس برقرار یا پیام ارسال کردهاید، پر کند. بنابراین با دو فشار روی دکمه خانگی و رسیدن به حالت چند وظیفگی میتوانید خیلی سریعتر تماسی را برقرار کنید یا یک پیام بفرستید. برای آشنایی بیشتر با قابلیتهای نرمافزاری آیفون ۶ پلاس، ویدیوی بررسی اختصاصی زومیت از آیفون ۶ را تماشا کنید.
ویژگی نرمافزاری جالب دیگر iOS 8 اپلیکیشن Health است که میتواند فعالیتهای سلامتی و ورزشی روزانه شما را تحلیل و بررسی کند. ویژگیهای این اپلکیشن به اندازهای کافی است که راه حلی جامع برای سلامت و فعالیتهای ورزشی شما را بررسی کند و به شما نمایش دهد.
در بخش نرمافزاری نمیتوان تفاوت زیادی بین آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس حس کرد و اپل آنطور که باید و شاید از آن صفحهنمایش عظیم ۵.۵ اینچی با ویژگیهای نرمافزاری بهینه استفاده نکرده و هنوز در مقابل رقیبی مثل نوت ۴ ازلحاظ ویژگیهای نرمافزاری راه زیادی را باید بپیماید.
باقی ویژگیهای نرمافزاری همگی به تکامل iOS 8 باز میگردند؛ صفحهکلید باهوشتر که اکنون میتواند پیشنهادهای هوشمندانه در زمان تایپ بدهد، سیستم جستجوی Spotilight که در iOS 8 بهبود یافته و با موتور جستجوی قدرمتند خود در میان منابع مختلف از جمله مخاطبان، ایمیلها، اپلیکیشنها، ویکیپدیا، اپاستور، آیتونز و منابع دیگر بهدنبال موارد دلخواه شما میگردد و موارد تکامل یافته بیشتر که میتوانید برای اطلاعات بیشتر بررسی زومیت از iOS 8 را مطالعه کنید.
دوربین
آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس هر دو به دوربین جدیدتری مجهز شدهاند. هر چند دوربین آیفونهای جدید از نظر مگاپیکسل نسبت به نسل قبل تغییر نکردهاند و هر دو روی ۸ مگاپیکسل باقی ماندهاند؛ اما در عوض اپل از حسگر جدیدی در آیفونهای ۶ بهره برده است.
در آزمایشهایی که انجام دادیم آیفون ۶ هرچند نسبت به نسل قبل بهتر شده بود، اما نسبت به برخی از پرچمداران اندرویدی کمی ضعیفتر عمل میکرد. آیفون ۶ پلاس از نظر عکسبرداری بهتر از آیفون ۶ ظاهر میشود و دلیل این موضوع نیز تجهیز آن به لرزش گیر اپتیکال (OIS) است. آیفون ۶ پلاس اولین گوشی هوشمند اپل است که به OIS مجهز میشود. استفاده از لرزش گیر اپتیکال باعث میشود تا از تأثیر منفی لرزش دست روی تصاویر و ویدیوها کاسته شود. وجود OIS باعث میشود تا ویدیوهای روانتری ضبط شود و بازده دوربین در عکسبرداری در نور کم نیز بهبود یابد.
اپل قابلیت تازهای بهنام Focus Pixel را به آیفونهای جدید خود اضافه کرده است که در آن سرعت فوکوس به شکل محسوس نسبت به نسل قبل بهبود یافته است. این فناوری در بسیاری از دوربینهای DSLR و برخی از تلفنهای هوشمند همچون گلکسی اس ۵ هم، مورد استفاده قرار گرفته است. سرعت فوکوس دوربین در آیفونهای قبلی نیز بسیار خوب بود و حالا در آیفونهای جدید شاهد بهبود سرعت شاتر دوربین هستیم.
همانطور که در آزمایش اخیر «مقایسه دوربین آیفون 6 پلاس با لومیا 1520، گلکسی نوت 4، الجی جی 3، اکسپریا زد 3 و وان ام 8» زومیت مشاهده کردید آیفون ۶ پلاس هر چند از نظر کیفیت عکاسی بهترین گزینه نیست، اما در اکثر شرایط جزو بهترینها است.
آیفون ۶ پلاس قادر است تا ویدئو با رزولوشن 1080p و نرخ ۶۰ فریم در ثانیه ضبط کند و در حال حرکت آهسته نیز این تلفن میتواند با نرخ ۲۴۰ یا ۱۲۰ فریم در ثانیه در رزولوشنهای 720p و پایینتر فیلم بگیرد.
نمونهی تصاویر گرفته شده با آیفون ۶ پلاس را در ادامه مشاهده کنید و اگر مایل هستید تا مقایسه بهتری بین کیفیت عکس برداری آن با گوشیهای هوشمند اندرویدی و لومیا ۱۵۲۰ داشته باشید به این مقاله مراجعه کنید.
دوربین آیفون ۶ پلاس به لطف استفاده از OIS عملکرد بسیار خوبی در نور کم دارد و در این شرایط به مراتب بهتر از آیفون ۶ عمل میکند. بازدهی عکاسی با آیفون ۶ پلاس در نور کم از بسیاری از تلفنهای هوشمند حال حاضر بازار، بالاتر است.
بازده و عملکرد
اپل در آیفونهای جدید از سیستم روی-یک-چیپ اختصاصی خود با نام Apple A8 بهره برده است. این SoC همچون نسل قبل ۶۴ بیتی است و پایهی ARMv8 AARch64 طراحی شده است. اپل در این SoC همچنان از دو هسته بهره برده است؛ دو هستهای که فرکانس پایین دارند اما توان پردازشی آنها فوقالعاده است.
A7 یک پردازندهی انقلابی بود، اولین پردازندهی ۶۴ بیتی دنیای موبایل؛ اما در A8 شاهد یک تغییر انقلابی نیستیم. این پردازنده هر چند بهگفتهی اپل از نظر قدرت پردازندهی اصلی (CPU) حدود ۲۵ درصد و از نظر قدرت پردازش گرافیکی حدود ۵۰ درصد نسبت به نسل قبل خود بهبود یافته، اما شاهد تحول اساسی در آن نیستیم. اپل کمی بهینهسازی در معماری SoC خود انجام داده و از پردازندهی گرافیکی قویتری از خانواده PowerVR استفاده کرده است.
بااینحال A8 درکنار سیستمعامل بهینهی iOS موجب شده تا حتی یک بار هم با لگ و تأخیر یا کندی در اجرای اپلیکیشنها روبهرو نشوید. اپل در کنفرانس معرفی آیفون ۶ اعلام کرد که پردازندهی A8 از بیش از ۲ میلیارد ترانزیستور تشکیل شده است که عدد فوقالعادهای محسوب میشود. برای مقایسه بهتر جالب است بدانید که حتی پردازندههای هسول اینتل از حدود ۱.۴ میلیارد ترانزیستور بهره میبرند و A7 نیز شامل ۱ میلیارد ترانزیستور میشد. سیستم روی-یک-چیپ A8 در آیفونها دارای ۱ گیگابایت حافظهی رم است.
A8 با لیتوگرافی ۲۰ نانومتری و A7 با لیتوگرافی ۲۸ نانومتری ساخته شدهاند. پردازندهی گرافیکی بکار رفته در A7 از سری G6439 شرکت PowerVR است، اما در A8 نسخهای از GX6450 استفاده شده است.
اپل همچون نسل قبل درکنار A8 یک پردازندهی خاص بهنام M8 را هم اضافه کرده که وظیفهی پردازش حرکات ورزشی کاربر همچون گامهای برداشته شده، کالری سوزانده شده، مسافت طی شده و مواردی از این دست را دارد. درواقع اپل با بکار گیری M8، بار پردازشی این دست امور را از روی پردازندهی اصلی A8 برداشته است تا در مصرف باتری صرفهجویی شده و بازدهی کلی سیستم حفظ شود. اپلیکیشنی که بیش از باقی اپلیکیشنها از پردازندهی M8 استفاده میکند، Health است.
ازآنجاکه اندروید، ویندوز فون و iOS هر کدام ساختارهای خاص خود را دارند و دستورها را به اشکال مختلفی اجرا میکنند مقایسه این پلتفرمها با یکدیگر کار دشواری است. آنچه میتوان دربارهی بازده و عملکرد آیفون ۶ گفت آن است که شما هرگز با مشکل کمبود حافظهی رم یا کندی در اجرای اپلیکیشنها در این تلفن روبهرو نخواهید شد. اما اگر مایل هستید تا بنچمارکهای آیفون ۶ پلاس را مشاهده کنید، جداول ادامهی مطلب را مشاهده کنید:
آزمایش 3D Mark
3D Mark یکی از معتبرترین نرمافزارهای بنچمارک در دنیای PC است که از چندی پیش به دنیای موبایل نیز راه یافته است. در این نرمافزار تمرکز اصلی روی قدرت پردازنده گرافیکی (GPU) است. هرچه امتیاز بالاتر باشد، محصول قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دارد و قادر است به شکل بهتری بازیهای گرافیکی را اجرا کند.
آزمایش Geekbench 3
آزمایش Geekbench که تمرکز آن روی قدرت پردازنده است و دو امتیاز مجزا را برای آزمایش تکهستای و چند هستهای ارائه میکند:
آزمایش Sunspider
در این آزمایش سرعت اجرای کدهای جاوا اسکریپت آزمایش میشود. هرچه زمان کمتری بدست آید بهتر است و کاربر تجربهی بهتری را در وبگردی خواهد داشت.
باتری
صفحهنمایش بزرگتر ۵.۵ اینچی ممکن است ما را در تخمین ذخیره انرژی ۶ پلاس به شک بیاندازد، اما این تلفن به لطف باتری با ظرفیت ۲٫۹۱۵ میلیآمپر ساعتی میتواند طول عمر باتری بسیار خوبی را دراختیار شما بگذارد.
آیفون ۶ در بررسی که ما روی این تلفن انجام دادیم متاسفانه عمر باتری خوبی را در هنگام استفاده ممتد و پرفشار نداشت. اما در مقابل ۶ پلاس در شرایط کاری سخت و زیاد خم به ابرو نمیآورد و خیلی خوب پا به پای شما یک روز کاری کامل را همراه میماند.
در آزمایش پخش مداوم ویدئو که در آن شبکههای بیسیم خاموش بودند و شدت روشنایی صفحهنمایش نیز روی ۵۰ درصد تنظیم شده بود، آیفون ۶ پلاس به مراتب بهتر از آیفون ۶ عمل کرد و موفق شد ۱۰ ساعت ۴۸ دقیقه دوام بیاورد. این تلفن در وب گردی نیز کمی کمتر از ۹ ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد کار میکند.
جمع بندی
آیفون ۶ پلاس اولین تلاش اپل در حوزهی فبلتها است. احتمالا بسیاری از کاربران اکوسیستم iOS که آرزوی داشتن یک فبلت را داشتند از آیفون ۶ پلاس استقبال خواهند کرد. اما اگر قصد خرید آیفون جدید را دارید، بدون شک آیفون ۶ انتخاب بهتری در مقایسه با آیفون ۶ پلاس است. ۶ پلاس بیش از حد بزرگ است و حتی باریکی زیاد آن نیز نتوانسته آن را خوش دست کند.
اپل نتوانسته به خوبی از صفحهنمایش بزرگتر آیفون ۶ پلاس بهره ببرد و تنها آیفون ۶ را از طرفین کشیده تا یک محصول بزرگتر تولید کرده باشد. بااینحال آیفون ۶ پلاس به هیچوجه گوشی هوشمند بدی نیست. صفحهنمایش آن همچون همیشه کیفیت عالی را ارائه میکند، دوربین بسیار خوبی دارد، iOS و اپلیکیشنهای مختلف تحت آن فوقالعاده هستند و بدنهی خوش ساخت آن نیز از فلز تراش خورده ساخته شده است.
شما میتوانید برای مقایسهی مشخصات فنی آیفونهای جدید با رقبا، قیمت روز گوشی و اطلاع از قیمت آیفون، قیمت گوشی سامسونگ، قیمت گوشی هواوی و قیمت گوشی شیائومی از بخش محصولات زومیت استفاده کنید.
نقاط قوت
- صفحهنمایش با کیفیت
- پردازنده فوقالعاده سریع
- بدنهی باکیفیت و خوش ساخت
- دوربین بسیار خوب با بازده عالی در تمام شرایط
- طول عمر باتری مناسب
نقاط ضعف
- عدم استفاده بهینه از صفحهنمایش بزرگ
- عدم ارگونومی مناسب
- محدودیت استفاده از NFC تنها در اپلپی
- برآمدگی دوربین و بهم ریختگی ظاهر دستگاه
نظر شما در بارهی آیفون ۶ پلاس چیست؟ اگر قصد خرید آیفون جدید را داشته باشید آیفون ۶ را انتخاب خواهید کرد یا ۶ پلاس؟
نظرات