بررسی ایسوس ذنفون 3

سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
مطالعه 16 دقیقه
بررسی گوشی هوشمند ذنفون 3 ایسوس، محصول میان‌رده‌ای که با طراحی پریمیوم برای رقابت با برند‌های قدرتمند میان‌رده به بازار عرضه شده است.
تبلیغات

ایسوس در سال ۲۰۱۴ از گوشی‌های سری ذنفون رونمایی کرد. یکی از بارزترین ویژگی‌های سری اولیه ذنفون برخورداری از تراشه‌های سری اتم اینتل بود؛ اما استقبال کم کاربران از این تراشه‌ها باعث شد ایسوس در گوشی‌های جدید خود از تراشه‌های ساخت کوالکام استفاده کند. البته تغییر دیگری نیز در گوشی‌های جدید سری ذنفون قابل مشاهده است؛ ایسوس کیفیت ساخت محصولات خود را ارتقا داده است تا بتواند در بازارهای مختلف به رقابت با کمپانی‌های دیگر بپردازد و سهم بیشتری از بازار گوشی‌ هوشمند را به خود اختصاص دهد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

ایسوس در سال ۲۰۱۶ از محصول جدید سری ذنفون به‌نام ذنفون 3 رونمایی کرد. این گوشی هوشمند در دو نسخه‌ی مختلف به بازار عرضه شده است. مدل اول دارای ۳ گیگابایت حافظه‌ی رم، ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، باتری با ظرفیت ۲۶۰۰ میلی‌آمپر ساعت و نمایشگری با ابعاد ۵.۲ اینچ است. اما مدل بزرگ‌تر از ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم، ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و نمایشگری با ابعاد ۵.۵ اینچ بهره می‌برد.

دفتر ایسوس در ایران مدل ZE520KL ذن‌فون ۳ را برای بررسی دراختیار زومیت قرار داده است. پیش از شروع بررسی، بهتر است ابتدا نگاهی به مشخصات سخت‌افزاری ایسوس ذنفون ۳ بیندازیم:

مشخصات / گوشی 

Zenfone 3 ZE520KL

 Zenfone 3 ZE552KL

پردازنده

Qualcomm Snapdragon 625

Qualcomm Snapdragon 625

سیستم‌عامل

Android 6.0.1, upgradable to 7.0

Android 6.0.1, upgradable to 7.0

حافظه‌ی رم

3GB

4GB

صفحه‌نمایش

5.2-inch Super IPS+, 1080 x 1920 pixels

5.5-inch Super IPS+, 1080 x 1920 pixels

حافظه ذخیره‌سازی

32GB

64GB

microSD

Up to 256GB

Up to 256GB

دوربین اصلی

13 MP, f/2.0, phase detection autofocus, LED flash

23 MP, f/2.0, 24mm, phase detection and laser autofocus, LED flash

دوربین جلو

16 MP, f/2.0, laser/phase detection autofocus, OIS (4-axis), dual-LED (dual tone) flash

16 MP, f/2.0, laser/phase detection autofocus, OIS (4-axis), dual-LED (dual tone) flash

ارتباطات

4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, USB-C, Bluetooth 4.2

4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, USB-C, Bluetooth 4.2

سیم‌کارت

Nano-SIM/ Micro-SIM

Nano-SIM/ Micro-SIM

باتری

Non-removable Li-Ion 2600 mAh battery

Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery

وزن

144 g

155 g

ابعاد

146.9 x 74 x 7.7 mm

152.6 x 77.4 x 7.7 mm

رنگ‌ها

Sapphire Black, Moonlight White, Shimmer Gold

Sapphire Black, Moonlight White, Shimmer Gold

کپی لینک

طراحی

ایسوس در ذنفون ۳ تلاش کرده است طراحی گوشی را دستخوش تغییرات زیادی قرار دهد و محصولی میان‌رده با طراحی جذاب و پریمیوم به بازار عرضه کند. ترکیب شیشه و فلز در این گوشی یادآور پرچم‌دار‌های اندروید است. پنل‌های پشت و جلو شیشه‌ای هستند و در دل فریمی فلزی جای گرفته‌اند. استفاده از چنین ترکیبی باعث شده است ضخامت این محصول به ۷.۶۹ میلی‌متر برسد.

ذنفون 3 دارای ابعاد ۱۴۶.۸۷ در ۷۳.۹۸ در ۷.۷ میلی‌متر است و وزن آن به ۱۴۴ گرم می‌رسد. در بخش پشت و جلوی گوشی از شیشه‌ی 2.5D گوریلا گلس استفاده شده است؛ این موضوع باعث می‌شود محصول میان‌رده‌ی ایسوس در برابر خش و تا حدودی ضربات، مقاوم باشد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

لبه‌های منحنی ذنفون ۳ باعث شده‌اند در دست گرفتن گوشی و کار با آن راحت‌تر شود. گوشه‌های محصول نیز از طراحی قوسی شکل برخوردار هستند و نوارهای آنتن به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که از دید کاربر مخفی باشند؛ این موارد باعث می‌شوند بر زیبایی ظاهری ذنفون ۳ افزوده شود. در بخش پشت گوشی می‌توان دوربین اصلی را به‌همراه فلش دوگانه‌ی آن مشاهده کرد. زیر دوربین اصلی، حسگر اثرانگشت قرار دارد. ایرادی که می‌توان به طراحی پنل پشتی ذنفون 3 گرفت، برآمدگی دوربین اصلی است که نه‌تنها ظاهر گوشی را کمی زشت می‌کند؛ بلکه امکان آسیب دیدن لنز را در صورت افتادن گوشی، افزایش می‌دهد.

در لبه‌ی سمت چپ گوشی می‌توان درگاه سیم‌کارت را مشاهده کرد. این درگاه به شما اجازه می‌دهد از یک سیم‌کارت نانو درکنار نمونه‌ی میکرو به‌صورت هم‌زمان استفاده کنید. البته می‌توانید به‌جای سیم‌کارت میکرو از کارت حافظه میکرو اس‌دی برای افزایش حافظه ذخیره‌سازی تا سقف ۲۵۶ گیگابایت بهره ببرید. در بخش سمت راست گوشی، دکمه پاور و کلیدهای تغییر حجم صدا قرار دارند. اسپیکر و درگاه USB نوع C در انتهای ذنفون ۳ کار گذاشته شده‌اند و جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری در حاشیه‌ی بالایی آن قرار دارد.

در نگاه اول به ذنفون ۳، نمایشگر ۵.۲ اینچی و حاشیه‌های زیاد اطراف آن به چشم می‌آید. در بخش پایینی نمایشگر دکمه‌های ناوبری خازنی وجود دارند که تشخیص آن‌ها در شرایط نوری کم به دلیل عدم تجهیز به نور پس‌زمینه دشوار خواهد بود.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3
ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3
ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3
ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

در مجموع می‌توان گفت ترکیب شیشه و فلز به ذنفون ۳ زیبایی خاصی بخشیده است که در کمتر محصول میان‌رده‌ای می‌توان یافت. ابعاد مناسب و وزن کم نیز به خوش‌دست شدن محصول ایسوس کمک شایانی می‌کند. البته حاشیه‌ی زیاد در لبه‌های نمایشگر، برآمدگی دوربین اصلی و لک‌پذیری از نقاط ضعف طراحی محسوب می‌شوند.

کپی لینک

نمایشگر

ایسوس دو نسخه از ذنفون ۳ به بازار عرضه کرده است. یکی از تفاوت‌های میان این دو مدل، ابعاد نمایشگر است. مدل اول از نمایشگر ۵.۲ اینچی و مدل بزرگ‌تر از نمونه‌ی ۵.۵ اینچی بهره می‌برد تا علاقه‌مندان بتوانند نمونه‌ی مدنظر خود را انتخاب کنند. البته رزولوشن هردو نمایشگر، Full HD است و از این لحاظ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

نمونه‌ی مورد بررسی زومیت از نمایشگر ۵.۲ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل بهره می‌برد که نتیجه‌ی این ترکیب، تراکم ۴۲۴ پیکسل در هر اینچ به ارمغان آورده است. برای مشاهده ‌آسان محتوای نمایشگر در محیط‌های پرنور و زیر نور مستقیم آفتاب، میزان روشنایی صفحه‌نمایش باید بیشتر از ۵۰۰ نیت باشد. راه‌ حل ایسوس برای رسیدن به چنین رقمی، استفاده از پنلی به‌نام +Super IPS است. طبق ادعای ایسوس، این پنل می‌تواند میزان حداکثر روشنایی ۶۰۰ نیت به ارمغان بیاورد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

برای اثبات این گفته، به استفاده از ذنفون ۳ در زیر نور خورشید پرداختیم. باید گفت کار با این گوشی حتی زیر نور آفتاب راحت است و نمایشگر و جزئیات به نمایش درآمده آن به‌خوبی قابل مشاهده هستند.

امکان اعمال تنظیمات مختلفی برای نمایشگر موجود است که می‌توان به میزان روشنایی، شدت، غلظت و دمای رنگ‌ها اشاره کرد. همچنین گزینه‌ای برای خاموش یا ضعیف کردن شدت روشنایی ساب‌پیکسل آبی دردسترس است تا با کاهش میزان نور سفید، فشار کمتری به چشمان در مطالعات در شرایط نوری کم و شب‌ها وارد می‌شود.

نسبت نمایشگر به بدنه در ذنفون ۳ به ۶۸.۶ درصد می‌رسد که نشان‌دهنده حاشیه‌ی زیاد در اطراف نمایشگر است. البته وجود حاشیه‌های زیاد در ذنفون 3 کار با تلفن هوشمند را سخت نمی‌کند؛ اما ایسوس می‌توانست با حذف حاشیه‌ها به زیبایی محصول خود بیفزاید.

دقت رنگ‌ بالا، روشنایی مناسب و امکان اعمال تنظیمات مختلفی برای شدت و پروفایل رنگ‌ها، باعث شده است ذنفون ۳ در بخش نمایشگر نمره‌ی خوبی دریافت کند.

کپی لینک

اسپیکر

ذنفون ۳ در بخش پایینی خود از یک اسپیکر تک‌کاناله بهره می‌برد. البته ایسوس می‌توانست با تجهیز این گوشی به اسپیکر‌های دوگانه و قدرتمند‌تر، آن را به گزینه‌ی جذابی برای علاقه‌مندان این بخش تبدیل کند.

در صورت استفاده از اسپیکر در پنل جلوی ذنفون 3 نه‌تنها حاشیه‌های زیاد نمایشگر توجیه می‌‌شد، بلکه تجربه بهتری در تماشای فایل‌های ویدیویی یا پخش موسیقی به کاربر ارائه می‌داد. در هر صورت می‌توان گفت خروجی صدای اسپیکر موجود در ذنفون 3 از کیفیت مناسبی برخوردار است. اما اگر قدرت خروجی بالای اسپیکر جزو اولویت‌های خرید شما است، این گوشی احتمالا شما را ناامید خواهد کرد.

کپی لینک

اسکنر اثر انگشت

مانند اکثر گوشی‌های میان‌رده، ذنفون 3 نیز مجهز به اسکنر اثر انگشت است. این حسگر در پنل پشتی و زیر دوربین تعبیه شده است و از دقت بسیار بالایی بهره می‌برد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

امکانات مختلفی در قسمت تنظیمات وجود دارد که برای استفاده از آن‌ها ابتدا باید فعالشان کنید؛ برای مثال در حالت عکاسی، با لمس حسگر می‌توانید عکس‌برداری کنید یا با دو بار لمس سریع حسگر، اپلیکیشن دوربین را فعال کنید. همچنین امکانی وجود دارد که با قرار دادن و نگه داشتن انگشتتان روی اسکنر اثر انگشت، می‌توانید به تماس‌های ورودی پاسخ دهید.

کپی لینک

دوربین

شرکت تایوانی ایسوس، ذنفون 3 را مجهز به دوربینی توانمند کرده است. تجهیز به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی IMX298 سونی به‌همراه لنز با دیافراگم f/2.0 و متشکل از ۶ المان، خبر از مجموعه‌ای توانمند می‌دهد. ایسوس در این دوربین از تکنولوژی فوکوس Tritech استفاده کرده است که درواقع متشکل از سه سیستم فوکوس خودکار لیزری، فوکوس خودکار تشخیص فاز و فوکوس خودکار مداوم است. به‌ لطف این تکنولوژی، دوربین اصلی ذنفون ۳ می‌تواند در شرایط مختلف در مدت‌زمان تنها ۰.۰۳ ثانیه فوکوس کند.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

قابلیت‌های دیگری نظیر لرزشگیر OIS و EIS وجود دارند که باعث می‌شوند لرزش دست کاربر، تأثیر اندکی بر کیفیت خروجی تصاویر و ویدیوها داشته باشد. ذنفون 3 برای بهبود تصویربرداری در محیط‌های کم‌نور از یک فلش ال‌ای‌دی دوگانه Dual tone نیز بهره می‌برد. 

وجود این قابلیت‌ها باعث شده است در شرایطی نوری مناسب، کیفیت تصاویر ثبت‌شده با دوربین اصلی ذنفون ۳ در حد بسیار خوبی باشد. تصاویر ثبت‌شده از رنگ‌های غنی برخوردار هستند و جزئیات بالایی به‌همراه دارند؛ اما در محیط‌هایی با نور کم شاهد افزایش محسوس نویز و افت کیفیت تصاویر هستیم. البته این موضوع در گوشی‌های میان‌رده امری طبیعی است. بااین‌حال، اگر در محیطی با نور کافی باشید، دوربین اصلی ذنفون 3 از پس ثبت تصاویری با کیفیت بالا برخواهد آمد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

در حالت فیلم‌برداری، دوربین اصلی ذنفون ۳ امکان ضبط کلیپ‌هایی با حداکثر رزولوشن 2160p و نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه دارد و نتیجه‌ی خروجی از کیفیت خوبی برخوردار است. امکان فیلم‌برداری در حالت صحنه آهسته نیز وجود دارد. 

عکس گرفته شده با ذنفون 3

ایسوس سعی کرده است اپلیکیشن دوربین تا حد ممکن ساده، کارآمد و روان باشد که تاحدودی نیز موفق شده است. امکانات مختلفی در اپلیکیشن فراهم شده که تقریبا بسیاری از آن‌ها کارآمد هستند. قابلیت تنظیمات دستی نیز امکانات گسترده‌ای دراختیار کاربران ذنفون 3 قرار می‌دهد. البته ایسوس برای آسان‌تر کردن عکس‌برداری می‌توانست یک دکمه سخت‌افزاری شاتر در ذنفون ۳ قرار دهد.

در جلوی ذنفون 3 از یک دوربین ۸ مگاپیکسلی استفاده‌ شده که از گشادگی دهانه دیافراگم f/2.0 برخوردار است. تصاویر گرفته‌شده با این دوربین نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند. همچنین امکان فیلم‌برداری با فرمت 1080p وجود دارد.

کپی لینک

نرم‌افزار و رابط‌کاری

ذنفون 3 همراه‌با سیستم‌عامل اندروید 6.0.1 و پوسته‌ی اختصاصی ZenUI 3 ایسوس روانه‌ی بازار شد که البته به‌روزرسانی اندروید 7.0 برای آن عرضه شده است. بررسی ما پس از نصب این به‌روزرسانی و بر پایه‌ی آن بوده است. در رابط کاربری ذنفون ۳ تغییرات بسیاری نسبت به نسخه‌ی خام اندروید اعمال شده است. آیکون اپلیکیشن‌های پیش‌فرض ایسوس از زاویه‌های گرد استفاده می‌کنند؛ اما این حالت روی آیکون اپلیکیشن‌های سوم شخص اعمال نمی‌شود که منجر به عدم یکپارچگی ظاهر بخش نرم‌افزار می‌شود.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

منوی کشویی اپلیکیشن‌ها به‌صورت پیش‌فرض فعال است و می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید. در بالاترین قسمت منوی کشویی، نواری وجود دارد که به شما اجاز‌ه‌ی مشاهده‌ی لیست تفکیک‌شده‌ی اپلیکیشن‌ها و ویجت‌ها را می‌دهد. درکنار آن، گزینه‌ی جستجوی اپلیکیشن یا ویجت مد نظر و مرتب کردن آن‌ها به‌صورت دلخواه قابل مشاهده است.

ایسوس اپلیکیشن‌هایی را به‌صورت پیش‌فرض به رابط کاربری ذنفون 3 اضافه کرده است. یکی از اپلیکیشن‌های کاربردی، Do it later است که درواقع برای سازمان‌دهی به برنامه‌ها کاربرد دارد. به واسطه‌ی آن قادر خواهید بود تماس، ارسال پیامک یا انجام کاری را به فهرست وظایفتان اضافه کنید تا در زمانی مشخص به شما یادآوری شود. اپلیکیشن دیگری نیز به‌نام Laser Ruler دردسترس است که امکان اندازه‌گیری فاصله ازطریق لیزر پشت گوشی را می‌دهد.

در قسمت تنظیمات، قابلیت‌ها و امکانات زیادی وجود دارند که می‌توانید با فعال کردن آن‌ها تجربه‌ی کار با ذنفون 3 را بهتر کنید. یکی از ویژگی‌هایی که قابلیت‌های زیادی دراختیار کاربران قرار می‌دهد، ZenMotion نام دارد. از این قسمت می‌توانید حالتی را فعال کنید که با دو بار لمس نمایشگر، آن را خاموش یا روشن کنید.

با فعال کردن قابلیت دیگری می‌توانید از سمت پایین به بالا سوایپ کنید تا نمایشگر از حالت خاموش خارج شود. امکانی نیز تعبیه شده است که با کشیدن حروف انگلیسی روی نمایشگر، بتوانید اپلیکیشن از پیش مشخص‌شده‌ای را باز کنید. البته برای انجام این کار باید نمایشگر خاموش باشد.

باید گفت ایسوس در رابط کاربری ZenUI تغییرات جذابی داده است که کار با محصولات این برند را راحت‌تر می‌کند. البته بهتر است که ذنفون 3 را به آخرین نسخه از اندروید 7 ارتقا دهید تا از جدید‌ترین قابلیت‌های نرم‌افزاری ذن‌فون ۳ بهره ببرید.

کپی لینک

بازده و عملکرد

ایسوس تصمیم گرفته است گوشی میان‌رده‌‌ی خود را به سیستم-روی-یک-چیپ اسنپدراگون 625 مجهز کند. اسنپدراگون 625 با لیتوگرافی ۱۴ نانومتری ساخته شده است و از ۸ هسته‌ی Cortex A53 بهره می‌برد که حداکثر با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز فعالیت می‌کنند.

درکنار پردازنده‌ی اصلی، پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۵۰۶ و مودم X9 LTE کوالکام قرار دارد. هسته‌های پردازشی اسنپدراگون 625 با کنترلر حافظه‌ی LPDDR3 مجتمع شده‌اند. محصولی که دراختیار ما قرار دارد از ۳ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی بهره می‌برد. البته مدل دیگری از ذنفون ۳ در بازار وجود دارد که مجهز به حافظه‌ی رم ۴ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۶۴ گیگابایتی است.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

برای تست قدرت سخت‌افزاری ذنفون 3 بازی‌های متعددی را آزمایش کردیم. یکی از بازی‌های تست شده، مورتال کامبت ایکس بود که ذنفون ۳ توانست از پس اجرای آن به‌خوبی بربیاید. محصول ایسوس از سخت‌افزاری کاملا قابل قبول برخوردار است که به واسطه‌ی آن امکان تجربه‌‌ی بدون مشکل جدید‌ترین بازی‌ و اپلیکیشن‌ها دردسترس است. البته در طول بررسی‌ها، افزایش دمای گوشی پس از اجرای طولانی مدت بازی‌ها کاملا محسوس بود که این موضوع هنگام عکاسی یا فیلم‌برداری نیز رخ داد.

در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک‌های مختلف بررسی‌شده روی گوشی ذنفون 3 را مشاهده کنید.

جدول بنچمارک‌ ابزارهای موبایل میان‌رده و پایین‌رده

تلفن / تبلت

AnTutu 6

3DMark IceStorm

PCMark Work2.0

/Overall

Web Browsing

Geekbench 4

/Single

Multi

GFXBench

/Manhattan 3.1

Offscreenn

GFXBench

/Car Chase

Offscreen

GFXBench

/T-Rex

OffScreen

Vellamo

/Browser

Metal

CFBench

v1.3

Asus Zenfone 3

63148

8304

4770

4523

869

4154

6.3 FPS

6.4 FPS

3.5 FPS

3.5 FPS

22 FPS

23 FPS

3248

1485

52756

Sony Xperia XA1

59,448

8,236

-

819

3,739

15 FPS

6.2 FPS

7.5 FPS

3.7 FPS

32 FPS

22 FPS

3,706

1,382

61,644

Nokia 6

44833

9444

3671

4026

647

2791

2.5 FPS

2.5 FPS

4.5 FPS

4.6 FPS

15 FPS

16 FPS

1218

1182

36928

Honor 6X

56691

11619

4323

4792

787

3198

4.6 FPS

4.8 FPS

3.0 FPS

2.8 FPS

19 FPS

19FPS

2671

1511

64693

Galaxy A8 2016

85890

17658

4456

4578

1419

4152

6.0 FPS

11.4 FPS

6.3 FPS

6.3 FPS

33 FPS

39 FPS

3926

1546

74689

Galaxy A7 2017

60506

13070

3969

4225

765

3939

9.0 FPS

9.0 FPS

5.2 FPS

5.2 FPS

33 FPS

34 FPS

3290

1292

59,689

Galaxy A5 2017

59949

13406

3783

766

3947

4.9

9.0

5.2

5.2

27

34

3310

1266

58,284

Redmi 4 Prime

63458

15,687

4,246

4,189

835

3,125

3.6FPS

6.1FPS

2.3FPS

2.4FPS

8.9FPS

16.3FPS

4352

3425

66,349

Galaxy J7 Prime

40,153

5,047

3,124

3,038

654

2,319

2.3FPS

4.9FPS

1.8FPS

1.8FPS

7.2FPS

12FPS

2,578

1,145

31,379

Galaxy J5 Prime

33,353

4,821

3,267

590

1,662

1.7FPS

3.8FPS

NOT

Supported

6.7FPS

11FPS

2,472

1,089

25,394

Huawei Honor 8

88,739

17,939

4916

2952

75250

Huawei Nova Plus

62508

14024

3206

1434

93404

Xperia XA Ultra

49096

11124

3324

1179

59163

Huawei P9 Lite

53041

11808

3368

1436

62710

Galaxy C5

48102

11345

3258

1269

28969

Neffos C5 Max

36595

6772

2642

1068

43324

Moto G4 Plus

47286

11589

3325

1265

29689

Galaxy A9 2016

63589

17235

3045

1758

42589

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، ذنفون 3 توانسته است امتیازات قابل قبولی در بنچمارک‌ها به دست آورد و در بعضی موارد عملکرد بهتری نسبت به رقبای خود داشته باشد.

کپی لینک

باتری

ایسوس در نسخه ۵.۲ اینچی ذنفون ۳ از یک باتری با ظرفیت ۲۶۰۰ میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده است که در نگاه اول کافی به‌نظر می‌رسد. تراشه‌ی اسنپدراگون 625 استفاده‌شده از انواع کم‌مصرف دنیای پردازنده‌ها محسوب می‌شود که همین امر به عمر باتری ذنفون ۳ افزوده است. درکنار آن، امکانات اندروید ۷ نوقا برای مدیریت باتری سبب می‌شود که مصرف باتری در ذنفون ۳ تا حد ممکن کاهش یابد.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

شاید ظرفیت ۲۶۰۰ میلی‌آمپر ساعتی ذنفون ۳ کم به‌نظر برسد؛ اما به‌ لطف تراشه اسنپدراگون ۶۲۵ و سیستم‌عامل اندروید ۷ نوقا می‌توانید با هر بار شارژ کامل، به مدت یک روز از آن استفاده کنید.

در آزمایش رایج زومیت، ذنفون ۳ را تا ۱۰۰ درصد شارژ کردیم و سپس ویدیویی را به‌صورت ممتد در شرایطی که شدت روشنایی نمایشگر روی ۵۰ درصد تنظیم شده و شبکه‌های بی‌سیم غیرفعال شده بودند، پخش کردیم که در این شرایط، باتری ذنفون 3 موفق شد تا ‍‍۱۱ ساعت و ۲۰ دقیقه دوام بیاورد.

نام گوشی هوشمند

نمایشگر

ظرفیت

(mAh)

ویدئو

(h)

وب‌گردی

(h)

GFXBench

Manhattan3.1

Battery LifeTime

GFXBench

Manhattan3.1

LongTime Peformance

PC Mark

(h)

Asus Zenfone 3

1080p/"5.2

2600

11:20

10

338.8min

391.7Frame

-

Sony Xperia XA1

720p/"5.0

2300

10

9:50

298.4min

916.8Frame

-

Nokia 6

1080p/"5.5

3000

12

11:20

9:15

Huawei Honor 6X

1080p/ "5.5

3340

11:06

10:30

10:19

(Samsung Galaxy A7 (2017

1080p/ "5.7

3600

19:10

16:36

12:52

(Samsung Galaxy A5 (2017

1080p/ "5.2

3000

12:40

14:20

6:55

Xioami Redmi 4 Prime

5.0' /1080p

4,100

10:10

16:15

8:34

Samsung Galaxy J7 Prime

5.5" / 1080p

3,300

14:10

9:07

Samsung Galaxy J5 Prime

720p / "5.0

2,400

16:30

-

9:14

Huawei Mate 9

5.9" / 1080p

4,000

14:15

12:50

9:22

Huawei Honor 8

5.2" / 1080p

3,000

9:00

10:40

Huawei Nova Plus

5.5" / 1080p

3,340

11:00

10:50

Motorola Moto Z

5.5" / QHD

2,600

8:50

6:50

Xiaomi Mi 5s

5.15" / 1080p

3,200

13:00

12:10

Apple iPhone 7

4.7" / 750p

1,960

9:20

10:00

Sony Xperia XZ

5.2" / 1080p

2,900

9:00

9:20

Apple iPhone 7 Plus

5.5" / 1080p

2,900

14:20

12:00

Sony Xperia XA Ultra

6.0" / 1080p

2,700

8:50

8:00

Huawei P9 Lite

5.2" / 1080p

3,000

11:06

11:30

Samsung Galaxy C5

5.2" / 1080p

2,600

8:20

9:00

با وجود تجهیز ذنفون ۳ به باتری با حجم نه‌چندان زیاد، این گوشی شارژدهی مناسبی دارد. بااین‌حال این آمار به هیچ‌وجه قابل مقایسه با بزرگان این بخش اعم از ردمی ۴ و گلکسی A7 و A5 نسخه‌ی ۲۰۱۷، نیست.

کپی لینک

جمع‌بندی

گوشی هوشمند میان‌رده و جدید ایسوس از طراحی ظاهری زیبایی بهره می‌برد. ذنفون 3 از دوربین توانمند و نمایشگری شفافی برخوردار است که به کاربر اجازه می‌دهد در زیر نور آفتاب نیز بتواند به‌خوبی جزئیات به نمایش درآمده را مشاهده کند.

ایسوس ذنفون 3 / Asus Zenfone 3

البته مشکلاتی نیز در ذنفون ۳ ایسوس دیده می‌شود که می‌توان به لک‌پذیری و عدم وجود نور پس‌زمینه در کلیدهای ناوبری اشاره کرد؛ اما مشکل اصلی ذنفون ۳ که قطعا تأثیر منفی در فروش آن خواهد گذاشت، برچسب قیمت ۱,۰۵۰,۰۰۰ تومانی آن است. درواقع ایسوس قیمتی برای ذنفون ۳ انتخاب کرده است که می‌توان محصولاتی ارزان‌تر با مشخصات سخت‌افزاری مشابه یافت.

نکات مثبت

  • طراحی ظاهری زیبا
  • کیفیت ساخت بالا
  • نمایشگر شفاف
  • دوربین اصلی و سلفی توانمند

نکات منفی

  • قیمت بالا
  • لک‌پذیری صفحه‌نمایش و پنل پشتی
  • نبود نور پس‌زمینه در کلیدهای ناوبری
  • حاشیه‌‌ی زیاد نمایشگر
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات